Åland

Klockan ringde alldeles för tidigt, och jag duschade alldeles för länge. Vi var fyra stressade tjejer helt enkelt haha.
Strax efter 7 var vi på centralen för att hämta ut våra biljetter till båten och ta bussen till Kapellskär.

Framme i Kapellskär var Mumin på plats haha. Chillade tills vi fick gå på båten. Drog till cafét för att skaffa frulle, sprang in i ett gäng med fina pojkar. Avslöjar inget namn, men daaaamn, X kan verkligen kramas! Käkade, körde frågesport, spelade på spelautomaterna, chillade i vilo-rummet och så var vi framme på Åland. Tog en dubbeldäckare ner till stan och kollade läget.





Lunchade och träffade Alvaro och Dan, "Där finns det coffe!" haha fail! Timmarna gick, vi mötte Danny som retades ännu mer, "Jess, jag har sett dina fina sidor..." Hell no haha. Satte oss vid en gräsmatta och förfestade lite innan det var dags för insläpp på Rock Off. Köade för första gången iår, wohoo! Fick fett bra platser. Reglerna på området var för övrigt kaos, men vi fixade biffen, som vanligt!



Innan spelningen hann jag och Lovisa skaffa efterfest också! "Vi har ringt och kollaaaaat" hahah så sköna är dom där två asså. "Efterfest i vår hytt sen!!!"

Gav som vanligt allt på spelningen, killarna garvade åt oss haha. Men vi bjuder på oss själva, alla borde göra det. Speciell folk som står längst fram. Om inte dom längst fram är på och röjer, hur ska då resten av publiken komma igång? Det är bara att köra liksom!







Direkt efter spelningen öppnade himlen sig, det vräkte ner, åskade och blixtrade. Inte så mysigt. Mötte Jonah "Ni skulle också med båten sen va?" Vem hade skvallrat?... haha

Mat (30 kr för en korv?!?!?!), taxi till Långholmen för att ta båten tillbaka till Stockholm "Fack... Va? Fack... Va? FAAAACK" HAHAH, stackars chafför! Mötte Aron på båten, hela han lös upp när han såg oss. Sötis!
Billiga drinkar, rökrum, dansgolv, blickar... Sov 1,5 timma innan vi var framme i Sthlm.







Handlade frulle på Donken, flippade på bussarna (Lovisas imitation av mig är så sjukt kul hahah), hem till lägenheten och däcka i några timmar. Dusch, fix, lunch på Denniso, prat med SJ, hej då till Cicci och Micks och så tog jag och Lovisa tåget hem till mig för nästa äventyr.

Det som hände på båten, stannar på båten...





Kommentarer
Postat av: lovisa

hahahahaha! vi är bäst <3

2011-08-04 @ 00:46:00
URL: http://lovisaeskilsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0