En underbar helg i Stockholm!

Stockholm stod på schemat i helgen! Melodifestivalen kan man ju inte missa, spec inte när Danny är med!

9.42 rullade tåget ut från Göteborg, lite senare när tåget rullade ut från Skövde befann sig även Lovisa på tåget och brevid mig. Kom upp till Stockholm strax innan 13. Drog hem till Micks (som jobbade), lämnade sakerna, bytte om och drog in till stan. Käkade och kollade affärer innan vi mötte upp Micks och åkte till Globen.



Dags för genrep av finalen av Melodifestivalen! Innan det började delades det ut en massa gott, extra gott var det eftersom det var gratis haha.
Intog våra grymma plaster och njöt av bra musik och grym show! Och hade feeling haha. Danny såg fett ledsen och arg ut i greenroom, men det är ju inte så kul att bara sitta där och vänta... hahaha. Efter genrepet var det dags att dra hem till Micks och sova ett par timmar!



Ny dag! Strax innan 11 befann vi oss vid Hötorget eftersom Danny skulle ha signering. Efter att ha mimat till In the club (antar att han ville spara rösten till finalen) och hade en mini intervju så var det vår tur att snacka med Danny. Efter "Fjortishjärta" och en sweet Dannyboy sa vi hej svejs till Lovisa en sväng. Jag och Micks gick på presentjakt eftersom Lovisa fyllde år i söndags! När vi var klara drog vi hem till Micks och tog en behövlig powernap. Duschade och fixade till oss innan vi drog in till stan. På tuben gjorde jag en kille väldigt nöjd när jag nästan hamnade i knät på honom haha. 



Vi mötte upp Lovisa, Donkade och så var vi redo för final av Melodifestivalen!
Vi fick en massa gott idag med, trevligt! Letade rätt på vara sjukt bra platser, lyckades hamna vid Matte, Erik, Dannys mamma, pappa och hans flickvän av alla ställen i hela Globen haha. Kul var det! Hälsade på gräbbsen som var taggade för kvällen! Erik var alldeles fascinerad av "Vågen" och Matte körde all in hahah. Eftersom det var final så bjöd vi lite oss själva med ballonger, lysgrejs och hade grymt kul. Matte och Erik kollade lite haha, men mamma D strålade av glädje!





När resultatet skulle presenteras var det nervösa tjejer, familjemedlemmer och gruppmedlemmar på sektion A21. Som ni vet så vann ju Saade, Danny hamnade på en superbra 2a plats. Är så himla STOLT över honom. Så jävla bra!

Vi drog oss ut och fick nya bekanta i form av gruppen Dynazty haha. Sköna killar! Danny kom gåendes lite senare och han var riktigt nöjd med sin andra plats. Puss!

Hemma hos Micks somnade jag med en gång typ haha. Sen kom söndagen och Lovisas 19årsdag hurra hurra!
Skönsång och presenter innan vi packade, fixade oss och åkte i till stan. Efter en god lunch spanade vi in Sergels torg där det var lite Mellomys. Sen var det dags att säga hej då till Micks och Lovisa som skulle iväg till Nacka och gå på Dannys signering. Jag fick nöja mig med att kolla i affärer och sen ta tåget heeeeeeeeem.

Underbara fina helg. Fjortishjärta.


Kommentarer
Postat av: micks

FJORTISHJÄRTA!

2011-03-16 @ 22:01:29
URL: http://mickish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0