Jag lever!

Hej! Nu kommer äntligen ett riktigt blogginlägg. Kan väl inte skylla pausen i bloggandet på annat än lathet. För så är det faktiskt. Bara för att man ska blogga behöver man inte skriva mer än några meningar, men tillochmed det har jag varit för lat för.

Idag är det lördag och för första gången på en månad sitter jag hemma. Känns konstigt. När jag vart iväg den senaste tiden har jag velat vara hemma istället, och när jag väl är hemma så vill jag bort på nya grejer. Är man aldrig nöjd? Men den senaste tiden har jag haft riktigt kul. Det blev ju Körslaget med Team Ola i höst, och ojojoj vad kul jag haft. Det allra bästa var ju att favvo-skåningarna tog hem allt också! Gaaaalet och askuuuul :D
Sen första helgen efter Körslaget var det Rättvik/Falun. Också grymt kul med mycket bra sällskap!

Imon är det första advent. Vart tog september ivägen? Och oktober? Och november? Herregud. Det har gått så fort att man knappt hängt med i svängarna. Och fortare kanske det kommer gå.. Från och med tisdag kommer jag ha två jobb, först jobba på förskolor på dagarna och sedan på Posten på kvällarna. Kommer vara så trött och sliten under 3 veckor, men får väl tänka på lönen. Det kommer man iaf bli glad åt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok! Vi hörs snart igen, PUSS!


Sämst

Oj, jag är verkligen sämst på det här med blogg. Men det ska bli bättring.
Livet funkar, jobbar och roar mig! :)


Snart kommer en ordentligt blogg, så håll koll!

puss

RSS 2.0