AAAAH

Haha jag vet, jag är så jävla kass på att uppdatera just nu. Men har ju fullt upp! :))
Lägger in bilder från Sunny Beach nästa vecka förmodligen.

Innan dess vill jag att ni gör mig en tjänst! Det är så att Ola är nominerad till Rockbjörnen i två katerogier, nämligen i Årets manliga liveartist och i Årets svenska låt.

Skulle bli superglad om ni gick in på http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/article7198677.ab och röstade på Ola. Gillar ni inte Ola så kan ni iaf rösta på honom, för min skull? :)
Skulle bli SÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad om Ola vann en nalle iår igen.

Förra årets glädje när han vann var... obeskrivlig. Ett av de absolut bästa ögonblicken i hela mitt liv.
Äkta galen glädje.

Man kan rösta en gång per dag per mailadress :)


Sen är det så att Ola kommer delta i något som heter Livelöpet. Ola kommer att uppträda i en studio, och den spelningen kommer man kunna se live. Nu på måndag kl 21.00 så händer det.
Biljetterna är gratis, och det verkar as kul! Så om någon är sugen att kolla in Olas spelning, så gå in på http://livelopet.aftonbladet.se/ och boka biljett till Olas spelning!



IMON ÅKER VI!

Imon är äntligen dagen med stort D! Dags för Sunny Beach för min och Micks del med andra ord ;)
Ska bli helt underbart.

Kan hända att det kommer nåt inlägg från något internetcafé, men annars hörs vi om en vecka.
Ha det så braaaa, för det ska jag ha! :))))

Puss och (snart) godnatt!




:))))))

Halmstad

Det hela började med en bilresa från Göteborg med slutdestination Halmstad.
Sista biten fick vi Erik som vägvisare, trevligt trevligt! :)
Vi mötte upp Lovisa vid Pressbyrån och det var tydligen dags för genrep.
RUTINERAT!

Lite mingel i upplevelsebyn, godisregn och en Tommy fick bli vårat tidsfördriv.
Det vart dags för SMS tävling. Och såklart är vi tjejer riktigt flinka med fingrarna.
Denna gång var det Lovisas tur att ta hem VIP-passen! (y)



Klockan slog 17 och det var showtime. Ramsells starta kalaset som vanligt, lite segt sådär. Grabbarna anlände och ja Danny, du är blind ;) Och tack för tatueringen!



Satt mest bakom scenen och lyssnade på artisterna. Men vissa var man ju bara tvugna att se, tex ReBound, Donkeyboy, Martin Stenmarck, Apollo Drive och E.M.D. såklart!



Efter showen letade vi parkering närmare centrum och vilken resa ska jag säga. Höll på att hamna i Malmö.
Jessica bakom ratten, jag som kart/skylt läsare och Lovisa som den som ska kunna skyltar. Plus att jag ville bidra med lite Dansk musik med min ljuva stämma. "HÅLL KÄFTEN MICKS!" Hittade en parkering tillslut iaf.
Hittade även på grabbarna utanför hotellet. Där kunde vi fastställa att D fuskat med rakningen, M mådde bra och E kände sig avslappnad med oss.
Magen började kurra och vi satt oss ner på nån Restaurang/Pizzeria med trasiga bord, en servitör som pratade i mobiltelefon samtidigt som han tog beställningen och en annan servitör som var lite väl på. "Det där tar jag som dricks!"

Vi tyckte det vart dags för efterfest och så fick det bli! Vi gled in och tog ett bord ute på serveringen. "Bara RIX folk." och vi då da.. (A)
Stötte på Matte vid toaletten. Han valde att stå i dörröppningen så vi fick inte riktigt gå in. Men jag lyckades klämma mig förbi haha Danke!
Himlen öppnade sig och regnet öste ner, vi tog skydd under taket ungefär samtidigt som "Va Saade du" smög in på efterfesten. 
Patrick i Donkeyboy är en trevlig typ, Apollo Drive sångaren är inte rädd för vatten, Martin Stenmarck är sjukt het och Christian Hedlund hälsar med en loska!



Erik kom förbi och hade lektion i rökningens för och nackdelar. "Rökning förstör inte stämbanden!" Så nu vet vi det!




Danny kom och tog skydd från regnet. "Hur stor blåsa har du?" (A)
Kramkalas och prat i lugn och ro. Like old times! Det pratades hemligheter och jag kritiserade grabbarna lite "Va intressant att höra! Jätte nyttigt ju!"
O o o o o o o o LEGOLAND eller Godislåt? HAHA Lugn Jess, "Bry dig inte om det! Vi är ju polare!"
D tyckte vi skulle känna på hans muskler och spände upp sig. ME LIKE!
"Jag har hört rykte om att det regnar" No shit Sherlock! :P "Jag blir blöt här!"
"Ska vi åt samma håll?" Nej, vår bil stod i parkeringshuset 200 meter bort. Dit vi fick springa i hällregn. Och vi fick inte upp garagedörren!! PANIK! 
Tack surtaxichauffören!
"Vem kör?" Jess och Lovisa är dom enda med körkort.. "Det är Du och Jag!" :)

Vi sa hejdå för den här gången. D gjorde Stefan sällskap på toa och vi kunde äntligen sätta oss i bilen som tre dränkta katter. Mot Göteborg och sängen.
Det var tre trötta men nöjda tjejer som vaknade i morse. Lovisa tog spårvagnen till Liseberg och Jess och jag tåget mot Stockholm. Imorgon bär det av mot Bulgarien!!

/ Micks

Karlstad

Och så var vi ju i Karlstad i lördags. Möttes på centralen av Alex och Pernie och drog oss till hotellet. De andra två stack och käkade och jag slappade lite i väntan på att Micks skulle anlända.
Mötte Micks, käkade och slappade. Lite senare drog vi upp till Alex och Pernies rum för förfest (utan alkohol för min och Micks del). Men vi hade riktigt kul ändå!

Klockan tickade och vi drog till Blue Moon Bar. Precis innan vi drog oss dit fick jag veta att det var 23-årsgräns så var lite nervös för att inte komma in, men vakten var en riktig snäll kille så det var luuuugnt. Inne på BMB var det typ vi och en massa snygga killar så vi hade riktigt trevligt haha.

Sen när det väl var dags för spelning stod vi längst fram och hade as kul. Folk började knö en del, men inget som vi inte klarade av. Ola var grym på scen som vanligt! När det roliga på scen drog vi oss ut. Therese kom ut och vi fick en skön pratstund med henne. Diggar henne asså, hon är riktigt skön haha. Hon gick in igen och vi började leka med min kamera. Tog en maaaaaaaaassa bilder och skrattade hur mycket som helst. Det var svårt att få till den perfekta bilden asså ;)

Ola kom ut och vi pratade och skojade. "Åhh dream team" och försökte göra mig sjuk hahah.
Vi sa hej då och gick till hotellet. Stod i receptionen och skulle köpa varsin macka och så kom Ola och sällskapet in genom dörrarna haha. Sa godnatt och sen blev det läggdags för oss alla. Jag och Micks somna runt 3.30 och skulle upp kl 7. Döööööd Jessica. Duschade och fixade oss, käkade frulle och drog sen mot tåget och Halmstad!

Bilder från Karlstad:














Söndagens skönaste asgarv

Hej! Fick mig ett rejält garv igår imorse, så tänkte bara visa er varför!
Skrattar inte åt själva innehålle direkt, tycker bara att sista meningen var rolig :)))


                        Printat från Olas blogg, glife.se/ola

RSS 2.0