IKVÄLL HÄNDER DET!

Yes, äntligen är det 26e mars! Ikväll är underbara Rasmus Seebach på scen i Göteborg, kommer bli så sjukt kul!
Utgång efter det, tonight gonna be a good night!






Hörs imon! Han kallar på maaaaaaaaaj!
Puss


En bra torsdag

Hej! Ledsen för dålig uppdatering, men så äre ibland.
Efter 5 timmars sömn, jobb 6 - 13.30 åkte jag in till stan och mötte upp Rasmus. Eftermiddagen bjöd på utsikt över fina Göteborg, café, schack och en massa prat och skratt.




    Fick lite förtur i spelet, och ändå förlorade jag haha, duktig tjej!


Nu ska jag dra på en film och hoppa i säng. Jobb 7 - 14 imon och sen blir det en runda i stan med fina vänner. Fika och shopping tror jag, löning imon ju haha! Får se vad som händer imon kväll, inga planer än så länge.

Puss!


Omotiverad

Trött på det mesta idag. Jobbet, träningen, folk. Naglar.
Typ.

Återkommer mer en annan dag!

Slappkväll

Haha faaail. Igår så var jag så glad över att våren hade kommit för att stanna. Vad händer under natten? Jo, det kommer mera SNÖ! Arrrgh. Idag var det stövlar som gällde åter igen.

Den här kvällen tillbringar jag hemma. Är så galet trött, det har varit en intensiv vecka.
Vi hörs mer imon, puss!



          Snö är fint, men liksom... NU RÄCKER DET! :))))

17 mars

Våren är hääääär, and i lööööve it!




Hello snygga vårskor, bye bye feta kängor!


En underbar helg i Stockholm!

Stockholm stod på schemat i helgen! Melodifestivalen kan man ju inte missa, spec inte när Danny är med!

9.42 rullade tåget ut från Göteborg, lite senare när tåget rullade ut från Skövde befann sig även Lovisa på tåget och brevid mig. Kom upp till Stockholm strax innan 13. Drog hem till Micks (som jobbade), lämnade sakerna, bytte om och drog in till stan. Käkade och kollade affärer innan vi mötte upp Micks och åkte till Globen.



Dags för genrep av finalen av Melodifestivalen! Innan det började delades det ut en massa gott, extra gott var det eftersom det var gratis haha.
Intog våra grymma plaster och njöt av bra musik och grym show! Och hade feeling haha. Danny såg fett ledsen och arg ut i greenroom, men det är ju inte så kul att bara sitta där och vänta... hahaha. Efter genrepet var det dags att dra hem till Micks och sova ett par timmar!



Ny dag! Strax innan 11 befann vi oss vid Hötorget eftersom Danny skulle ha signering. Efter att ha mimat till In the club (antar att han ville spara rösten till finalen) och hade en mini intervju så var det vår tur att snacka med Danny. Efter "Fjortishjärta" och en sweet Dannyboy sa vi hej svejs till Lovisa en sväng. Jag och Micks gick på presentjakt eftersom Lovisa fyllde år i söndags! När vi var klara drog vi hem till Micks och tog en behövlig powernap. Duschade och fixade till oss innan vi drog in till stan. På tuben gjorde jag en kille väldigt nöjd när jag nästan hamnade i knät på honom haha. 



Vi mötte upp Lovisa, Donkade och så var vi redo för final av Melodifestivalen!
Vi fick en massa gott idag med, trevligt! Letade rätt på vara sjukt bra platser, lyckades hamna vid Matte, Erik, Dannys mamma, pappa och hans flickvän av alla ställen i hela Globen haha. Kul var det! Hälsade på gräbbsen som var taggade för kvällen! Erik var alldeles fascinerad av "Vågen" och Matte körde all in hahah. Eftersom det var final så bjöd vi lite oss själva med ballonger, lysgrejs och hade grymt kul. Matte och Erik kollade lite haha, men mamma D strålade av glädje!





När resultatet skulle presenteras var det nervösa tjejer, familjemedlemmer och gruppmedlemmar på sektion A21. Som ni vet så vann ju Saade, Danny hamnade på en superbra 2a plats. Är så himla STOLT över honom. Så jävla bra!

Vi drog oss ut och fick nya bekanta i form av gruppen Dynazty haha. Sköna killar! Danny kom gåendes lite senare och han var riktigt nöjd med sin andra plats. Puss!

Hemma hos Micks somnade jag med en gång typ haha. Sen kom söndagen och Lovisas 19årsdag hurra hurra!
Skönsång och presenter innan vi packade, fixade oss och åkte i till stan. Efter en god lunch spanade vi in Sergels torg där det var lite Mellomys. Sen var det dags att säga hej då till Micks och Lovisa som skulle iväg till Nacka och gå på Dannys signering. Jag fick nöja mig med att kolla i affärer och sen ta tåget heeeeeeeeem.

Underbara fina helg. Fjortishjärta.


Tuff tuff

Nu drar jag strax in till centralen och tar tåget mot underbara Stockholm!

Seeee ya :))







Återförenade i Växjö

Yes, Växjö var det som gällde i tisdags. Äntligen var det dags för mig, Lovisa och Micks att återförenas! Lovisa mötte mig med bilen på stationen i Jönköping och så drog vi iväg. Kollade in Liljas bil, där allt skulle hända under kvällen. Klockan gick och vi hämtade Micks på stationen. Efter henne kom två välkända ansiktet, M och E haha.

Fixade till oss på toaletterna på Liljas bil, testade bilar, käkade mat, tårta och drack gott. Och skrev på bilar haha, all reklam är bra reklam ;)





Senare var det äntligen dags för EMD på scenen. Matte var lite borta, och Danny fick som vanligt sina skrattanfall haha. Grabbarna körde en massa låtar, och det blev allsång flera gånger om. Mysigt!





Sen var det dags för lite signering. Kollade på söta bilder och snackade om lite olika saker haha. "Jag ska föra dig, jag ska förföra dig och jag ska förhöra dig"

Vi kände oss nöjda så vi drog oss därifrån. Stannade först vid Donken "Jag vill ha en mellan jordgubb.... SHAKE" hahah jag och Micks dog lite när Lovisa skulle beställa. Vi drog vidare till Statoil för att tanka, och jag och Micks dog ännu en gång när Lovisa iaf försökte tanka hahah. Nu vet iaf Lovisa att man betalar först! När vi väl var klara så kom en bil med tre snygga grabbar i. Två sekunder senare satt Danny i vår bil "Kör Lovisa, KÖÖÖÖR" "Ska ni kidnappa mig?" Danny fick ur sig en funderare och vi fick prata ut. Sen blev det puss och hej och han skulle köpa Snickers haha.

Vi tjejer drog till Jönköping och hem till Lovisa. Tog en bra stund innan vi blev tysta och kunde somna. 4,5 timmar senare ringde klockan. Kul. Och jag gick vilse i Lovisas stora hus haha så lyckat.
6.24 rullade tåget ut och 8.32 var jag tillbaka i Göteborg. Morfar stod på centralen för att köra mig till jobbet. Pigg fröken ungarna hade... :)


Sjukt bra resa. Och girls - I love u.



Helgen

Haha vilken partyhelg det blev!
Utgång i fredags, tillsammans med Rasmus, Ellen, Emanuel, Johan x 2, Milo, Andreas och några fler killar haha. Fett kul. Tillbringade natten på gayklubben Gretas. Sjukt bra musik måste jag säga! Underbara schlager.
Dansade med Johan, som verkligen kan bugga. Jag flög runt som jagvetintevad. Och jag typ dog när han lyfte mig på nåt sätt haha. Men kul var det! Kände mig som värsta Let´s dance-deltagaren haha


               Rasmus - Jag - Let´s Dance Johan - Minns inte haha

Lördagsnatten tillbringades med Frida och Virre på Excet. Inte varit där innan, men det var rätt bra musik där med. Dock var dansgolvet sjuuuuukt litet, med ett stort bord i mitten. Fail. Och så var det en massa gamlingar... Fett äckligt när 40+:are spanar än.

Imon drar jag på ett litet äventyr, hemma på onsdag igen!
Puss




Vad händer ikväll?

Oj vad det inte känns som fredag idag! Kanske för att jag bara jobbat 3 dagar den här veckan... Haha nästa vecka blir ännu värre haha. Men det kommer bli awesome!

Ikväll får jag se vad som händer. Utgång, filmkväll lr hemmakväll. Något av de två första alternativen blir det, vet dock inte vilket än. Får se efter en god middag och en dusch. Om jag nu går ut... så vad ska jag ha på mig? Haha seeegt. Jag behöver nya partykläder...

Trevlig kväll! Puss




Fixar-dag

Ledig idag. Fråmochmed denna veckan jobbar jag 80 % igen, lediga torsdagar. Dock hoppar jag gärna in extra vid behov. Pengar är ju aldrig fel. Och senare i vår kommer jag gå upp till 100 % igen :).

Har passat på att fixa lite ärenden idag. Lånat engböcker (ska försöka bättra på min eng), fixat till mina glösögon (som varit snea sen Bergkvara haha), beställt tid för synundersökning och handlat. Ikväll ska jag träffa Virre över en fika i stan. Och kanske lite shopping. Fast jag har bestämt mig för att shoppa mindre så är det ju lätt hänt att man råkar komma hem med något... :)



Tror inte att jag visat som här skorna! Jag ääääälskar dom här skorna!
Så sjukt snygga! Köptes på New Yorker för nån månad sen.



JAG MÅSTE

MÅSTE MÅSTE MÅSTE verkligen se Rasmus Seebach här i Göteborg den 26 mars!
Alltså efter Åre är jag helt såld på honom haha. Får gåshud av "Engel" och liksom, han är ju bara så jäkla bra!
Inte för att jag fattar så mycket av texterna eftersom han sjunger på danska.. Men ändå haha!

Sen är problemet bara att få med nån polare till spelningen haha. Kostar typ 275 kr att komma in, och vet inte riktigt om någon vill lägga ut så mycket. I värsta fall mutar jag nån av mina polare haha.

Längtar!



2 Mars

Undrar vart våren har tagit vägen. Nu har varit grått och trist i flera dagar. Jag vill ha våååååår!

Och så undrar jag vad som händer i sommar... Har jag tur så *********** , annars blire väl en del spelningar. Kanske utomlands. Kanske en roadtrip med Virre igen? Och nån mer kanske, ingen aning faktiskt. Men när jag och Virre var iväg hade vi riktigt kul!


              En mysig kväll i Kalmar sommaren -09


Jävla idioter

Imorse var det min tur att öppna på dagiset. Det första jag såg när jag klev ur bilen var massa klotter på baksidan av dagiset. Trist. När jag kom in och kollade ut blev jag så jävla lack. Några idioter har klottrar ner mer än hälften av alla fönster (5 avdelningar på dagiset så ganska många fönster), klottrar på massa väggar, förrådet på gården, lekplatsen och i barnvagnsutrymmet. Så jävla trist.
Hur kul kan det seriöst vara att klottra och förstöra på en förskola?

Har fet lust att stanna kvar på förskolan en kväll, redo med vattenpistoler (fyllda med färg) och skjuta på dom töntarna utan liv om dom kommer tillbaka igen.





RSS 2.0