Minns ni mig?

Haha åååh, vad längesen jag var inne här.
Kan säga att hösten var rätt kaos-aktig. Jobbade alldeles för mycket, flyttade hemifrån och ägnade en massa tid åt lägenheten. Hade en massa skola på det. Och sen nu i dec jobbade jag alldeles för mycket igen haha. Men pengar är en viktig faktor i livet, trist men sant. Hann dock med ett finbesök i Stockholm också, tänkte bjuda på ett par bilder därifrån snart. Just nu väntar jag på en väldigt sen vän, men hon bör dyka upp snart haha.
 
Jag tänke iallafall komma igång och blogga igen. Visserligen går jag fortfarande i skolan ("bara" två år kvar nu), kommer jobba extra så mycket jag kan och så vidare. Men jag det är kul att skriva av sig och dela med sig av sitt liv emellanåt.
 
2012 var ett intressant år. Började med mello, mycket känslor där iår igen kan man ju säga haha. I slutet av våren började jag jobba extra på ett äldreboende, som också blev mitt sommarjobb. Vilket fantistiskt jobb det är måste jag säga! Otroligt tufft både psykiskt och fysiskt (jag var på en demens-avdelning) men samtidigt så grymt roligt jobb. Och trots att man var helt slut om dagarna så kändes det fruktansvärt bra att hjälpa de äldre.
Under sommaren hann jag med ett par småresor, lite Stockholm, lite Jönköping, Halmstad, Malmö och sånt.
 
Årets upptäck inom musiken: NORLIE & KKV  !!! Så jävla bra va! Och ja, jag är lite småkär i Norlie, hur gullig är han inte? haha!
 
Hösten kom, skolan började. Det blev en studieresa till Oslo, flytt och en massa extrajobb. Flytten är det bästa. 
Trivs så jävla bra! 23 är för gammalt för att komma hemifrån, iallafall för mig. Men inte så lätt att flytta till ett eget ställe...
 
Vintern började, jag jobbade extra som satan haha. Och hann med ett par väldigt fina dagar i Stockholm :)
Idag är det nyårsafton, som ska tillbringas med Elle. Hon skulle vara här runt 17, men nu är hon snart här iaf haha. Därför ska jag nu kissa, ta på mig skorna och gå och handla något att blanda med ikväll. 
Gott nytt år, 2013 kommer med en jäkla massa förändringar. En del bra, en mindre bra. Men det blir trots allt vad man gör det till.
 
STOR PUSS!

RSS 2.0