Fullt upp

Vill mest bara kila in och säga hej. Dåligt uppdatering nu, har så otroligt fullt upp. Två extrajobb, heltidsstudier och flytt på det. Huuuua.
Hann iaf träffa Danny och Matte förra fredagen. Spontant och gött. Och regnigt haha. Kallt ska vi inte snacka om. Men grymt kul! Lika goa båda två. Matte skötte sig som Turnéledare och Danny var skämtsamt, som vanligt. Och glömde texten, som vanligt! Grymt skönt att vara själv med dom faktiskt. Ingen stress, snacka om det man ville och så vidare. Puss på dom!

Nu ska jag iaf slagga. Drar till Oslo imon-onsdag på studiebesök. Hemma på onsdagskväll. Flyttar hemifrån torsdag och fredag. Det går bra nu!


Färg

Igår var jag och mami och handlade målarfärg! Inte lätt att hitta exakt rätt färg kan jag säga. Men till slut hittade vi en väldigt svag lila som jag verkligen fick feeling för! Hoppas sovrummet blir lika snyggt som jag tror det blir! Vi får se i helgen iaf, då ska det målas och fixas lite. Så gött!
Hittade även snyggaste grillen igår haha. Blev helt waaaah när jag såg den, extra kul att det var nedsatt till halva priset ;) Kunde inte annat än köpa grillen också haha!

Nu ska jag iaf sova. Ledig dag imon, möte, lunchdejt med Elle, plugga och middagsdejt med Abba, Patrik, Virre och ev Jonny står på schemat!


Lägenhet

De flesta vet om det nu, men om något missat det så har jag fått lägenhet. Det är så enkelt att Virre och hennes pojkvän har blivit sambos och jag tar över Virres lägenhet.
Det känns så otroligt kul och spännande! Gick loss i affärer förra helgen så nu har jag det mesta, smågrejer kvar bara :) Ska fixa en del i lägenheten, så som att måla om sovrummet så jag räknar med att flytta in typ första helgen i oktober :)
Så jävla najs!!


Stockholm

(Jag vet att jag är seeegast på att blogga, men jag vet att ni gillar mig ändå! ;) )
 
Det vankades Stockholm efter ett crazy Göteborg. På X2000 skrämde vi iväg killen som satt bredvid Mickan, skrattade så tårarna rann på grund av en bebis och sov lite. Sedan var vi framme! Blev en snabbvisit i Lovisas hem innan vi intog Grönan. Käkade, spelade och hade det gött, precis som man ska ha! Cicci och Erri anslöt, och Norlie och KKV drog igång! Jag var galet hes efter de andra dagarna på turnén, men det hindrade inte mig från att sjönga med i alla låtar, är det spelning så är det spelning liksom!
 
Efter den sjuuuuukt bra spelningen träffade vi på Norlie & KKV´s maneger, vår polare från Malmö haha! Alltså skönare maneger finns ju inte kan jag ju säga! "VI HAR VIP" - fuck off, vakter! hahah
Och ja, Sonny dog ju lite när vi påminde honom om hissen i Malmö... Haha!
 

RSS 2.0