!!!!!

Insåg just att jag inte ska sätta min fot i skolan på nästan tre veckor... WOOOP.

26 april (på riktigt)

Bara för att jag bloggade den 26 feb och skrev april (önsketänkande tror jag) måste jag ju blogga idag när det verkligen är 26 april haha. Ja okej, jag är kanske lite nördig :)
Det har gått ett par dagar sedan jag bloggade senast vilket gör att jag kan bocka av en del från min "att göra"-lista. Så skönt. Nu återstår tentan (deadline måndag 23.59), grillparty, klippa mig, träffa Abba, familjemiddag, plugga inför nästa kurs och packa! Svårt att bestämma vad som ska med till USA måste jag säga haha.

För övrigt blev bästa Mick mamma igår till en otroligt söt liten Ilias. Grattis!! Som jag längtar efter att träffa mamma och sniffa bebis! <3


Snart snart SNART!

Kan inte riktigt fatta att jag ska till Lovisa och USA om 1,5 vecka. Är så himla glad att det verkligen blev av. Får glädjefnatt lite då och då av tanken på resan vilket gör att jag typ hopp/dansar och bara skrattar haha. Hoppas ingen sett mig 8) Saknar Lovisa så mycket, ska bli så jäkla kul att träffa henne. Kommer bli världens kramkalas på flygplatsen i LA haha. Sen hur skönt det ska bli med semester är det nog ingen som kan förstå. Var ju inte ledig mer en än par dagar förra sommarn. Dock är det så mycket som ska ordnas innan resan. Jobb imon, Ullared på söndag. Och innan jag åker har jag 5 seminarium, en inlämning, en tenta, kalas hos morfar, hälsa på pappsen på sjukan, läsa nästa kurs litteratur, fixa ögonfransarna, klippa mig, försöka hinna med en grillkväll, städa och packa och försöka hinna andas haha. Hjälp. Ska bli intressant att se hur mycket jag hinner!
Nu måste jag sova. Klockan ringer 5.00. Godnatt!


Stockholm / Mello 2013 - Final

Mello och Stockholm stod på schemat med fina Mickan. Mello i Friends Arena, fail. Inte samma feeling alls som i Globen, tyvärr asså. Även om det var lättare att träffa en viss D, iaf för oss rutinerade haha. Dejter när det är som bäst liksom.
När vi inte körde mello myste vi och jag fick känna en massa på Mickans mysiga bebismage, även om det var läskigt när man kände hur bebis sparkade. Magi!

Så, nu har jag detta ur världen och kan blogga om livet nu haha. Hörs snart! 

RSS 2.0