Mello 2013

Dagarna efter mötet med Danny var det Mello i stan. Jag och Mami hade biljetter till den livesända delfinalen. Innan sändningen var det en massa spel och gratisgodis i arenan. Alltid lika trevligt! Tävlade om biljetter till den livesända finalen i Stockholm, men det gick inte så bra tyvärr haha.
Själva mello var väl inte wow kanske, tycker att bidragen har varit sämre iår än tidigare. Publiken var också sämre, bara jag och Mami som körde all in.

Efter sändningen sa jag hej då till mamsen och körde några timmars efterfest med Nachos!

 


Hahaha

Gissa om jag var trött när jag skrev förra inlägget. Lyckades drömma om april istället för att leva i februari. Bra att Lovisa var uppmärksam iaf haha!


26 april

Gått ett tag sedan sist. Blir så ibland.
Träffade på Danny för ett par veckor sedan. Han var pratglad och så himla klok som bara han kan vara.
"Vad du än gör, sätt dig själv i första hand".
Blev en del tissel och tassel som jag inte ska skvallra om, men framtiden ser spännande ut! Vissa människor, som Danny, är finare än andra. "Tack" :)


Bokat och klart!

1/5 - 13/5 (landar dock sent den 14:e pga tidsskillnaden) är det dags att besöka Lovisa i Los Angeles! Nånstans där emellan blir det en weekend till New York.
Lite svårt att förstå att efter allt vårt snack om att hälsa på så kommer det faktiskt bli av. Så jäkla kul!


P3 Guld

Bättre sent än aldrig... !
 
Började kvällen med att möta upp Abba vid Järntorget. Hade hört att P3 skulle ha förmingel för viktiga personer. 
Vi kollade oskyldigt läget vid Pustervik och vips var vi inne hängde av oss jackorna i garderoben. Stora bord var uppdukade med champange och öl, lite mindre bord med snacks. Vi minglade, drack några glas champange och hade riktigt trevligt. Nån högt uppsatt i P3 talade lite från scenen "Nu när alla från branschen är här vill jag passa på och blablabla". Inom branschen? Såklart. Panetoz gled förbi, Petra Marklund, Barbara Crusified likaså. 
 
Tiden gick, vi var hungriga och drog iväg till Subway innan det var dags för själva galan. Galan i sig var senare helt okej, jag kan erkänna att jag varit på bättre. Eller kanske ska säga att jag varit på mer galor som passar mig lite bättre. I kategorin "Årets pop" hade jag inte hört en enda låt, och jag är ändå en pop-tjej... Så där har ni kanske en förklaring. Icona Pop uppträdde med underbara "I love it" och bästa Norlie & KKV med "Nej". Senare under kvällen tog Norlie & KKV hem priset i kategorin "Årets nykomling", vilket var as kul! Lätt värda det priset tycker jag. 
 
Galan tog slut, vi hängde kvar lite i Scandinavium för att kolla vad som hände. "Det är ju du!" "Och det är du!" haha. Jag och Norlie & KKV´s maneger träffades igen. Han var lika cool som innan. Han försvann, grabbarna grus närmare sig. "Sonny! Kim! Kom hit!" hahah. Två förvånade vinnare undrar vem som visste vad dem hette egentligen tror jag. Kul kul! Dem tackade för rösterna och tyckte att dem hade grymma fans, och jag fick en bild med dem. Som jag väntat och längtat!
 
 

RSS 2.0