Love-isa i Götet

Skrev ju senast att Lovisa skulle hit. Som vanlig blev helgen med henne helt awesome!
En myskväll, shopping och en partykväll utöver det vanliga bestod vår helg av.
 


 
 
Nu har min Love-isa flyttat till USA för att plugga där ett halvår. Är så himla glad för hennes skull, fatta vilken riktigt ball upplevelse hon har framför sig. Jag kommer sakna henne så himla mycket, eller jag gör redan det. Men nån gång (vi vet inte riktigt när än) så ska jag åka och hälsa på henne :) Som det ser ut nu blir den en vecka i Los Angeles där hon ska bo, och så kör vi en weedend i New York. Som jag längtar!!! 

Sömnlös

Det är natten till torsdag och jag kan inte sova. Rätt oskönt att klockan ringer om drygt 5,5 h haha. Dags för årets första seminarium imon!

Som jag skrev senast blev det en del jobb. Ett par dagar på boendet och en dag på förskolan. Kul att träffa kidsen igår, vad några månader sen. "X" som jag hade från att hen var 1,5 - 3 år (nu 5 år) blev överlycklig när hen såg mig. Puss på såna ungar som hen!

Jag hann förresten klart med tentan, något stressad haha. Rätt komiskt att vi har haft sedan 20 dec till idag på oss att skriva tenta, och ändå fick jag slita som ett djur idag. Ett lite sent nyårslöfte till mig själv: BÖRJA MED SAKER I GOD TID!
Om jag klarar denna tenta ska jag belöna mig med en fruktansvärt snygg bh (se bild nedan, fotat från fionavincet.se) Är helt kär i den haha.

Imon efter seminariet ska jag städa ut julen och snygga till i lägenheten. På fredag får jag finbesök favorit-Lovisa 💗


En regnig fredagsmorgon

Var lite orolig ett tag att jag inte skulle få jobba denna månaden, men det har löst sig. Jobbade på boendet i förrgår och igår, och ska även jobba lördag och söndag. Och på tisdag är det jobb på förskolan! Haha. På torsdag ska ett första utkastet på en tenta vara inne. Känns som att ser börjar bli dags att börja nu... :)

Gårdagens arbete blev förresten lite annorlunda. Tillbringade kvällen på sjukhuset med en boende. Jobbade över i mer än två timmar, lite oskönt, men känns trots allt bra att kunna hjälpa till. Bra erfarenhet också!


RSS 2.0