Snabbis

Hej!
Ska strax hoppa i säng tänkte jag. Upp tidigt imon, jobba några timmar och sen ska jag faktiskt dra till Gislaved på Ola! Ska bli riktigt kul :)

Se upp för första april-skämt imon!

Puss och godnatt!

Tisdag 30/3

*Gääääääääsp*

Får bli en kortis nu, är så jäkla trött. Efter jobbet idag blev de som sagt shoppingrunda. Hittade allt utom ett partylinne. Dock hittade jag en t-shirt, men den är nog inte helt okej för krogen. Men vi får se!

Imon är det jobb 9-18 som gäller, låååååång dag. Kort dag torsdag och så äre leeeeeeeeeeeeedighet tillochmed måndag. Något behövligt!


Hörs dude! puss och godnatt

Senare...

Haha aaaaaaaaaaah vad jag är lat! Men okej då, städade iaf undan det mesta, det är väl huvudsaken? ;)

Nu ska jag strax sminka av mig och krypa ner i sängen. Är trött igen haha, så får nog inga prolem med att somna ikväll. Ikväll blir det jobba, sen kommer mamma och hämtar mig från jobbet och så drar vi och handlar en del grejer, t ex Olas grejer (julklappen/födelsedagspresenten från fansen), födelsedagspresent t pappa och nåt partylinne till på torsdag... tror jag.

Hörs imon, sov gott! Puss



Haha kolla mina ögon! "Vad håller du på med Ola???......" HAHA

Älskar såna här bilder! Tack så mycket för bilden, Marika!

Måndag 29 mars

Hej!
Snacka om att den här helgen tog på krafterna... Var helt död när jag skulle upp imorse, men det brukar ju gå över. Inte idag iaf haha, har gått runt och vart superseg hela dagen lång. Slutade iaf tidigt på jobbet idag, så drog hem och skulle sova en stund. En stund blev 2,5 timma haha så jäkla skööönt!

Ikväll ska jag stääääda. Förstår inte varför det alltid blir småkaos på mitt rum när jag vart borta haha!

Hörs senare, puss

Stavfel!

Och jag vet, i de förra inläggen är några meningar lite halvkonstiga och det är felstavningar här och var, men orkar inte fixa till det :) Sovdags nu, puss och godnatt!

Borås!

Och nu när jag fortfarande är pigg, så passar jag på att bloggar om Borås!

Dagen till ära så skulle Ola ha signering, och eftersom Borås nästan är Göteborg drog vi ju självklart dit. Dagens gäng bestod av mig, Tesso, mami och morfar! Min älskade 85-åriga morfar skulle äntligen få göra Ola-debut haha.

Kom dit drygt en timma innan, gick runt och kollade in bilarna. Bestämde mig för att försöka övertala morfar att köpa en snygg bil till mig, men det gick tyvärr inte vägen haha.

Klockan tickade på, och nån minut över 14 kom Ola upp på scenen iaf. Drog igång med Sky´s the limit, och när Ola fick syn på oss dök ett stort smile upp i ansiktet på honom, söten! Refrängen kom och då fick jag äran att sjunga "babarapapa ah aaah" hahah ni vet det där hela refrängen haha trodde jag skulle dö när ALLA vände sig om, men överlevde ju iaf haha. I nästa refräng närmar sig Ola igen och ba "One more time" och så var jag igång med "babarapapa ah aah" igen hahaha. Efter Feelgood körde Ola Unstoppable, bra drag faktiskt. Var en massa folk på plats! Efter Unstoppable skulle han köra Natalie. "Den här låten släppte jag för... JESSICA, var det 3 år sen?!" "Jaa!" "Den där låten släppte jag för 3 år sen" hahah. Stod ju en bit från scenen, så hej, alla vände sig igen :) Kul iaf att Ola var så bra idag, speciellt när morfar var med. Innan har ju morfar trott att Ola tycker att alla vi tjejer som åker runt är jättejobbiga, men kul att visa morfar att Ola faktiskt uppskattar sina fans!

Dags för signering iaf, Ola flög fram till morfar "Detta måste vara morfar!!". Enligt Ola själv visste han det genom kontakter, haha host genom ola.cd i gästboken kanske? :) "Du sjöng jättefint!" haha alltid eller hur?
Idol nästa för mig lr? ;) hahaha not.  Fick en jättehärlig pratstund iaf, tog "släktfoto" och sa hej då till favoriten!





Bilder från Let´s dance!

 

 

  

 

      
 På bussen till efterfesten! Och därifrån får ni inte se några bilder, it´s private ;)

Let´s dance!

Hej! Tillbaka i bloggandet igen, så nu kör vi!

I fredags drog jag upp till kära 08-landet, ganska spontant! Fick veta i torsdags att vi fått biljetter till Let´s dance-finalen. Framme i Stockholm mötte jag upp Micks och Linda. Blev lite käk, sa ajdö till Linda, och hello till Jossan!
Drog iväg till svt-studion och bytte kläder och sminkade oss fina. Hade ju trots allt jobbat innan jag åkte haha.

När man äntligen fick komma in så var det lite mingel intog vi våra platser. Vinet kom fram och kvällen kunde börja, haha! Sen att Micks fick hälla i sig mitt vin och att jag tog hennes "fanta" är ju en annan femma ;)
Finalen drog igång, och det var flera trevliga kändisar i studion. Speciellt Danny, Erik, Erik Grönwall och Magnus Samuelsson haha satan vad stor han är!

Finalen var som sagt i full gång, och Matte dansade så satans jäkla bra. Speciellt shownumret, Beat it. Galen feeling när det blev stående ovationer. Folk brevid oss kollade lite, men vadå, inte ska man vara tyst på en final?.. Och eftersom det var en massa påfyllningar på vinet så hoohooo vi var glada och njöt av livet!

När det sen var paus för nyheterna passade vi på att hälsa på Erik, Matte, Danny och några fler. Och var ju nästan tvungen att ta kort med Magnus Samuelsson haha craaaazy va stor han är!
Pausen tog slut, och allt det jobbiga kom. Nerver, handsvett, förväntningen.. ni vet.
Sen när David (Jessica? hmm) sa att Matte var vinnaren av Let´s dance 2010 exploderade vi hahah jävlar va gött! Så sjukt värd den där vinsten :)

Tv-sändningen tog slut, alla drog ut på golvet. Fick en superhärlig pratstund med Danny, underbart. Och mitt i allt så sa det PAAANG och Daniel DaSilva skapade konfettiregn över oss haha party!
Drog ut från studion och tog plats på bussen som skulle ta oss till efterfesten på Stureplan, på Pontus.
Kom dit, fick drinkbiljetter och festen var igång. Hej gratis champange och superbra musik!
Tog champangen slut var det genast en kypare i närheten som bjöd oss på mer haha, det där skulle jag kunna vänja mig vid! Minglade runt och träffade en massa sköna människor. Blev utnämnd till tekniker av Agneta Sjödin och Carin DaSilvia i toakön, Erik Grönwall betedde sig som vi träffats en massa gånger, juryn var trevliga, Danny skön, Matte superglad såklart osv osv. Timmarna försvann och framåt småtimmarna drog vi oss hemåt.

Som några av er vet så är det nåt mellan mig och SL. Har ju innan sprungit in i såna där spärrar haha, blivit tagen av kontroller för fel kort, fastnat på pendeltåget.. Och när vi skulle kliva av bussen hos Micks så hända ju nästa grej. Vi satte på sånna där 4-platser, och när jag skulle resa mig upp för att gå av bussen glömde jag totalt bort att det var 1 dm höjning.. Så PANG, så låg jag på golvet på bussen hahah så lyckat, jag vet :)


Och detta är allt ni får veta! :))))

Bilder kommer i nästa inlägg!

RÖSTA

Tja! Sorry för den grymt dåliga uppdateringen, men de kommer bli bättre ;)

Ikväll äre final i Melodifestivalen, så jag hoppas självklart att ni alla slänger iväg en massa röster på Ola!

        



BOOOOMBA


100303

Jag har spring i benen, och jag vill ha vår och sommar NUUUUUU :D
Ska bli skönt med träning imon så att man blir av med lite energi haha.

Och på tal om vädret, välkommen tllbaka solen och den blåa himlen!

Nu äre dags för en film, puss



        

Oh my...

Åh herregud. Min kropp är typ, totalt slut. Efter gårdagens medeljympa och dagens basjympa (station), så är jag så jävla trött haha. Kommer bli en riktigt kraftansträngning att resa sig härifrån och borsta tänderna.


Men har faktiskt inget mer än det att skriva! Puss och godnatt


RSS 2.0