Gott nytt år!

Tack till alla er som fått mig att le iår. Ni är underbara. Love

 

Och där fuckade det ut med att göra som jag ville... HAHA.

 

 


                                :):):):):)

Eftersom bloggen och paint inte vill som jag vill längre, så får detta räcka. Ni som inte hamnade på en bild, ni vet själva hur glad jag är över att ni finns. Ni är lika underbara som alla.
Nu börjar det bli dags att duscha så och börja småfixa lite inför ikväll. Det blir paaaarty! Börjar med middag och förfest hos Adam och sen blir det utgång på det. Skål och gott nytt år!


Fina Göteborg

Hej! Det blev en rikigt mysig kväll på stan igår. Började med att äta på restaurang Söder, och sen blev det en promenad på stan och sen bio på det. Under promenaden stannade vi vid Poseidon och började ta massa kort. Hade tyvärr inte min bättre kamera med mig utan den nya, men bilderna blev rätt bra ändå. Kul hade vi iaf! :)














Tjejkväll på stan

Hej! Nu ska jag strax iväg till stan och träffa tjejerna! Vi har hållit ihop sen 1an på gymnasiet. Sköna brudar asså.

Först ska vi äta middag på restaurang Söder (bra namn va?...), och sen 21.20 är det bio! Vi ska se Easy A, har hört att den ska vara bra men det återstår att se.

Idag har jag snygga jeans på mig för första gången sen operationen haha wooh. Änligen känns det bra! Inte helt hundra, men tillräckligt för att ha på mig dom iaf. Har bara kunnat ha mjukisar, leggings och ett par stoooora jeans innan. Med snygga jeans, linne, nya koftan, halsband och den nya vinteraktiga parfymen och lite läppglans innan jag ska dra så är jag redo för några timmar på stan!



 Haha inte för ofta jag använder min cam kan jag säga.... :)


Hoppas alla får en bra kväll, vi hörs senare eller imorgon!
Puss


???

Vem vet? JAG VET! Nu tycker jag att alla håller tummarna för mig... :) 




Hoppas och drömma får man göra!


Mellandagsrean

För en gångs skulle var jag, Abba och Virre ute i riktig god tid när det gäller mellandagsrean. Brukar alltid komma in till stan vid 12-13, men den här gången var vi i affärerna strax efter 10. Dissade dessutom stan (Nordstan) och drog till ett annat grymt shoppingcenter, nämligen Frölunda Torg. Gillar det stället, det var där jag träffade Ola första gången haha shit va liten man var då... Året var 2006 :)

Men iaf, tillbaka i nuet!



I klädväg blev det en kofta, ett linne, en hoodie, en tröja, en stickad tröja, strumpor och två par underbara Björn Borg-trosor!
Allt var halva priset förutom strumporna!




Hittade även ett halsband, armband, hårinpackning, extern hårddisk och två parfymer!
Halva priset på allt förutom på en av parfymerna (den svarta flaskan).
Den gula flaskan är Cheap and chic Moschoni - Hippy Fizz.
Vår/sommar parfym med en väldigt fräsch doft.
Den svarta flaskan är från Naomi Campell Cat deluxe - At night.
Lite tyngre som passar mer nu i vinter, blir partysugen som satan av den haha.


Sen köpte jag även en kameran, på halva priset! Gillar rean asså haha. Har egentligen en grymt bra kamera men den är rätt stor och klumpig och den vill jag inte ha med ut på krogen när jag festar. Så från och med nu kommer det bjudas på snygga partybilder här på bloggen haha. Ser fram emot det 8)



              Bild från elgiganten.se



Nu ska jag nog inte handla mer på ett tag, fast skulle iofs behöva nya leggins och nya jeans... Haha aja, vi får se vad jag hittar. Har ni handlat något på rean? :)

Puss


Julafton

På julafton kom som sagt Nicke, Ida och Idas familj hit. Gjorde som vi alltid gör i familjen Sjöberg, dricker glögg, kollar på Kalle, äter julmat och sen är det julklappar!


               Pappa Urefors - Lillebror Urefors - Mamma Urefors


                           Nicklas - Ida - Jag


                                    Mamiiii

Iår fick jag pyjamas (mamma tycker jag ska ha nåra snygga shorts att sova i när jag är iväg på gig hahah), handsfree, två filmer, två böcker, presentkort IKEA och New Yorker), pengar och en alldeles underbar Adidas necessär! Har spanat in necessären länge men inte köpt den. Var nog den julklappen jag var mest nöjd med iår haha, är helt kär i necessären.


Min underbara necessär, dock bild från google och tradera!



Bra julafton! :)

Gäääääääsp

Är lätt trött efter att ha firat jul med släkt i två dagar, och sen ha tillbringat 6 timmar på Frölunda Torg i en galen mellandagsrea... Bilder och mer kommer imon!

Puss

God jul!

Ho ho ho, god jul allihopa! Hoppas att ni varit snälla iår så att ni får många paket av tomten ;)



:)

Hurra hurra

Grattis säger vi allihopa till min underbara vän Christina (eller Abba som jag kallar henne).
Hela 21 år, på självaste julafton :) Hipp hipp HURRA!


          Jag och Abba på Halloween, redo för party haha

Skapar julfeeling

Hej igen! Efter dagens skoköp försvann min julfeeling några timmar, men nu är den tillbaka igen!
Allt är klart inför morgondagen, klapparna är inslagna och granen är klädd. Och lägenheten är städad haha. Imon kommer Nicklas och Ida hit, och så kommer hennes familj ner från Södertälje för att fira med oss.
Vi har inte firat jul tillsammans innan så det ska bli jättekul!


                        Årets julgran, klädd av mig och mami

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik. Så sent som för en kvart sen skapade jag en lista på Spotify med julmusik haha. Är ute i god tid som vanligt ;) Nu ska jag strax kolla klart på en film som jag började kolla på tidigare ikväll.
Sov gott! Puss

Dan före dopparedan...

Hej! Längesen nu, i know. För en vecka sen opererades jag och sen dess jag har vilat. Eller ja, försökt iaf. Rastlös x 1000 är bara förnamnet. Operationen gick iaf bra, förutom det där. Ihh.
Orkar inte oroa mig i onödan iaf, får helt enkelt vänta till analysen är klar.

Idag var jag i stan med Linnea. Köpte ett par galet snygga skor, av alla ca 40 par skor jag har är detta lätt topp 3.
Björn Borg, kostade 349 kr istället för 750 kr eftersom butiken skulle upphöra och det var 50 %. Fast jag skulle nog köpt dom utan halva priset haha, detta är kärlek.



            

Inte för att bilderna ger skorna rättvisa någonstans, men ändå. Tänk typ maj - aug. Mmmm :)

Nu kommer jag att bli aktiv i bloggen igen, så glöm inte att läsa och kommentera gärna! Ni vet själva att det är mycket roligare att skriva när man får kommentarer :)

Puss

Inskrivningsdag

Hej! Idag var ju som sagt på Sahlgrenska sjukhus för inskrivning inför torsdag. Tog lite prover och sånt där.
Fick veta att det inte blir titthålsoperation, utan en större operation. Det var ganska väntat eftersom den första läkarn sa att det nog inte skulle räcka med titthål eftersom cystan är så stor. Men det var ändå grymt segt att få det beskedet. Att dom gör den stora operationen innebär att jag måste stanna kvar på sjukhuset minst en natt, förmodligen två. Och så kommer jag vara sjukskriven i en månad. Och så kommer jag ha ont... haha.

Försöker vara positiv och skämta bort det. Är jag seriös kommer tårarna och jag vill inte lipa mer än nödvändigt. Tänker redan för mycket som det är.
Jag ska försöka vara stark. Vet att om det är något så har jag en massa underbara vänner som finns där.
Ni vet vilka ni är, och jag älskar er.


Nu måste jag avsluta, imon är det dags för jobb. Vi hörs! Puss



Trött_tjej_89

Tja! Ligger i sängen och ska strax stänga av datorn och sova. Är trött idag.
Igår var det ju party, var hemma vid sent. Paaaarty party!

Kvällen började iaf med att Oscar kom och hämtade mig, vi åkte hem till honom och lämnade bilen och så traskade vi iväg till Adam. Väl hos honom var också William och Mackan. Förfesten var igång! Var ensam tjej eftersom Elaine var tvungen att jobba. Kan ju säga att humorn var grymt störd hahah men ack så kul!

Eftersom Mackan var nykter och hade bil så körde han in oss andra till stan lite senare, han själv skulle hemåt. Kom in på Trädgårn strax innan 00 och så var det party igen! Rasmus joinade oss också!
Lite senare dök även Pernie från OF och hennes polare upp! Sjukt kul att träffa Pernie igen, längesen sist. Hon visade Göteborg hur Västeråsare festar haha ;)

Har inga nya bilder att bjussa på eftersom jag glömde kameran igår och Adams bilder har jag inte fått än. Frågan är om jag ens vill se dom bilderna... haha


Jag och Pernie i somras efter ett grymt gig i Karlstad. Och ja, vi spexar haha

Imorgon befinner jag mig på Sahlgrenska sjukhus och gör massa prover inför operationen på torsdag. Är väl där mellan typ 9.30 - senast 14.30 hoppas jag. Smsa om det är något!

Godnaaaaatt

Ett försök till att vara hurtbulle

Tjaa! Kände mig riktigt duktig imorse, hade klockan på 9 för att hinna käka frulle innan det var dags att träna kl 11. Kan ju inte påstå att det var lätt att komma upp ur sängen, men det var riktigt skönt att träna sen. 40 min jympa (stack innan avslappningen och stretchningen) och så blev det gym i 40 min. Skönt!

Nu ikväll är det party som gäller tillsammans med Elaine, Adam, William och Mackan! Riktigt skönt gäng.
Får ju passa på att parta denna helgen eftersom jag förmodligen får vara hemma och vila nästa helg pga operationen. Ska dock bli skönt att göra operationen eftersom det nu gått 1,5 månad sen jag fick veta att jag har en cysta i magen...


Men nu börjar det lukta hemmagjort pizza, sen är det fix inför kvällen som gäller!
Kram kram



              Fina Brunnsparken/Göteborg en sen sommarkväll :)


Julkonsert @ Vänersborg 4 dec

Yeaaah, jag och mami drog vidare till Vänersborg. Massa stress, förlåt mami :)

Råkade stå i fel kö till insläppet, men med ett leénde på läpparna löser man det mesta haha. Hamnade på rad 6 (varav 4 var vip). Men hade fett bra plats, Ola såg oss iaf med en gång haha. Jessica Andersson var med den här kvällen, och det innebar att Ola inte fick köra Overdrive. Dååålig stil!

Men annars var det bra, förutom att publiken var ännu sämre än i Varberg. Ola ville att alla skulle sjunga med i Natalie, det var jag och mamma som sjöng för fullt :) Hahah sånt får man bjuda på, liksom känner jag nån i Vänersborg? Eh neeej. Man lever bara en gång så njut liksom!





Iaf, förutom att det där med Overdrive och med att publiken var kass så var det bra! Satt två sköna damer brevid mig och mamma, smygreklam för Ola är ju alltid bra att bidra med kände jag haha.
Showen tog slut, och alla skulle ut genom två små dörrar. Och sen var korridoren (där garderoben, utgången + signeringen var) knööökfull så jag och mami backade undan en stund. Skööönt.
När det började bli tomt på folk var det dags för signering. Jag (och alltid minst en polare, iår Yoyyo), har som tradition att ge Ola ett fotoalbum över året som varit. Och såklart även iår. Ola gillade albumet, även iår haha. "Åh kolla den bilden! Och den haha!" "Jessica väljer inte bara snygga bilder..." Förlåt då hahah 8)
Råkade nämna min operation (7 dagar kvar...) och Ola "Det är väl inte farligt? :I " haha vilken min haha!





Men ja, grymt bra avslutning på året. Har haft ett underbart år med massa galna och underbara gig. Kanske sammanfattar en del innan nyår. Nu längtar jag efter 2011:as galna upptåg!


EMD och Torp 4 dec

Ny dag! Fix fix fix med Olas album som han skulle få senare. Var ju ute i god tid, som vanligt haha.
"Det är luuuuuugnt" Såklart!

Hämtade upp underbara Lovisa på centralen och drog till Torp för att träffa Danny, Erik och Matte. Var där drygt en timma innan så kollade i affärer. Sprang in i Danny och Matte på ett café haha trevligt.
Det blev dags för signering, killarna körde några låtar. Mitt i allt upptäckte alla att Matte hade gylfen öppen. Danny kunde inte sjunga vidare, utan bara garvade haha. Förstår honom, jag skrattade så tårarna rann hahah så jävla kul var det! Sen när han lugnat sig lite så kollade Danny på mig och retades för rakningen haha, det där med rakningen har följt mig i typ 3 år och lär aldrig försvinna haha. Men internskämt är kul!





Träffade ju fina Lotten på signering också! Evigheter sen vi träffade henne!
När vi kom fram till killarna på signeringen så fick Danny en liten julklapp från mig och Lovisa. "KOLLA, JAG HAR FÅTT EN OST!!!!" Haha noooot. Efter en stund fattade han iaf vad han fått haha. "Ska du ligga med honom?" hahah dannyboy... :) Erik var på kramhumör "Kan inte vi kramas? Jättelängesen sist ju!"




                         Underbara Lovisa och jag 

                
Efter signering var jag och mami tvugna att dra vidare, hade ju annat på g...


3 dec @ Julkonsert i Varberg

Tja! Sorry för dåligt bloggande igen, har inte orkat haha.

Men förra fredagen var det ju julkonsert i Varberg!
Jag och mami drog iväg, brorsan, Ida och daddy kom lite senare. Hade onumrerad parkettplats, så när vi kom in hamnade vi på rad 4 (de tre första var reserverade). Bra plaster! Och grym show! Ola körde Overdrive, Natalie, Unstoppable och Last Christmas. Och så körde alla en gemensam låt på slutet.
Men ja, gillade showen! Publiken var lite småsega, men så blir det väl utan alkohol på sånt här när folk inte vågar släppa loss haha






Efter showen var det signering för alla artisterna! Daddy, Nicke och Ida drog sig hemåt och jag och mami väntade snällt på vår tur för att få snacka med Ola haha. Ola var sådär supergo som bara han kan vara :)
Tackade en massa för att jag drog igång street teamet. Kul med uppskattning eftersom det är en del jobb, men ack så kul!

Drog oss hemåt och sen var det dags för en ny dag... :)


AWESOME HELG

Haha shit vilken underbar helg!
Två underbara julkonserter (med signering) med Ola, sköönaste signeringen med EMD och att Olas Street Team som jag startat nämndes i P3 idag gör den här helgen grymt svårslagen!

Under veckan skriver jag lite med om helgen och bjuder på ett par bilder! Nu ska jag faktiskt göra varm choklad och dra på en film :)


Life is so fucking good right now!




Färgar håret

15 min kvar till jag ska ta ur färgen ur håret! Spännande spännande haha.
Fick ju hjälp med att välja hårfärg av Ola under signeringen i Ullared haha så får väl se om hans tips ang hårfärg är att lita på!


Inne!

Yes, tredje gången gillt för Ola på Rix Topp 6!
Grymt kul!


Hoppas nu att ALLA går in och lägger sin röst på Ola - All over the world. Skulle vara grymt kul om Ola var kvar på listan ett tag nu!

http://www.rixfm.com/program/kvallar-med-christian-hedlund/rix-topp-6-klockan-6


Rix Topp 6 - One more time

Tja! Ännu en gång utmanar Ola Rix Topp 6! Verkar ha blivit en grym seg lista att komma in på.
Man kan bara rösta en gång per dator, så skulle bli jätteglad om alla verkligen gick in och röstade på Ola - All over the world. Tar ju ungefär 30 sekunder att göra det, så kom igen nu och var lite schyssta!




RSS 2.0