Läggdags

Shit, vad jag är trött idag! Nu är det läggdags, ska bara ringa ett samtal, borsta tänderna och blåsa torrt håret först.
Godnatt :):

Underklädesproblem

Heej! Hemma från dagens jobb. Det var en prövning om man säger så.
Jag och Virre som fröknar och 17 barn. Inte alls kul om man säger så. Men we did it ;)
Skall jobba där imorgon med, 7.45 - 15.45. Skönt att vara på samma ställe såhär mycket.
Och imon är det ju sista jobbdagen innan Spanien :D Gööööööööööööööööööööött :D

Packade ju det mesta igå, och märkte att jag hade lite underklädesproblem haha. Jag menar, har ju med mig vita byxor och vita shorts, men inte hade några vita underkläder alls :O Bara jag som har sånna problem? haha
Så idag efter jobbet stannade jag i stan och köpte vita underkläder! Tråkigt med vitt, men nödvändigt.

Ikväll blir det film, "Safe Harbour" kl 19.15 på Canal +. Inte sett filmen innan, men har läst boken och den är iaf riktigt bra. Så ni som inte har något att göra ikväll, och ni har canal + så kan nu ju alltid kolla på filmen :)
Nu är det snart mat. Hörs sen!

Ännu ett hurra!

Ingen mindre än pappa fyller år idag :D Grattis grattis <3

Nu ska jag strax dra till bussen, så måste rusa.
puss

Packat och (nästan) klart!

Sådär, nu är det mesta till Spanien nerpackat! Nu vill jag bara ha torsdag och komma iväg :)
Ska bli jätteskönt, verkligen. Hoppas på att det blir rätt bra väder också.
Och hoppas att det finns massa fina skor att köpa hoho (A) Lite skoberoende nu haha

Nu är det filmdags, sen sova. Ska upp klockan 6, usch.
Sov gott

Trött idag

Tjaa! Nu ikväll är jag helt seg. Jobbade ju idag, vi var två fröknar och 14 barn. Varav 9 små.
Kändes som att man sprang runt hela tiden haha. Men aja, det gick, men det känns nu i efterhand.
Jobba där imon med iaf :) Skulle egentligen bara jobbat 5 timmar imon (haft sovmorgon t 11 :O), men Virre ringde förut och kollade om jag kunde börja 7.45 ist. Och såklart kan jag det. Goooa pengar ;)

Skulle egentligen ut och övningskört nu, men orkade inte idag. På tal om att köra så ska jag ringa körskolan imon och boka lite tider att köra på. Man kan boka en månad i förväg, så tänkte boka nu innan det blir fullt. Ska bli spännande att köra på körskolan :)

Aja nu ska jag fixa med lite småsaker och sen blire packa lite till Spanien. Och sen film ;)
puss

Godmorgon!

Morn morn! Bemanningen ringde för en lite stund sen, skall jobba på Virres förskola idag och imon.
Dock inte på hennes avdelning, men ändå :) Najs!
Nu måste jag snabba på. Hoppas alla får en bra dag, puss

Hurra!

Höll på att glömma att nämna att finaste Matte fyller år idag ju!
Hurra hurra hurra! :)



puss

Shopping!

Tjaaa! Den här dagen blev en bra dag! Gick i stan i några timmar, resultatet blev 3 par byxor (beiga chinos, vita jeans och ljusblå jeans). Det är ju faktiskt vår nu ;) Sen blev det även en vit typ.. blus? Kanske kommer bild på den någon dag haha. Och så blev det tröjan på bilden. Vad ska man kalla en sådan egentligen? Det är ju ingen tröja direkt, inte skjorta, inte blus, inte tunika... Men aja. Grymt nöjd med dagens inköp! Nödvändiga saker :)





I eftermiddags kom Nicke, Ida och morfar hit för att fira pappa. Han fyller år på tisdag, men vi valde att fia honom idag istället eftersom det blir fullt upp i veckan. Men iaf, trevligt att träffa bror och morfar igen. Ida också förstås, men träffar ju henne mest eftersom vi ofta tränar ihop :) God mat och mys!
Nu är det filmdags! High school musical 3! Bara sett den en gång innan, och det var på bio för ett bra tag sedan nu.
Hoppas ni allihopa haft en underbar dag! Puss och kram

Ännu en vecka försvann

Veckan försvann.. Så känns det iallafall.

I fredags skulle jag och tjejerna åkt till Varberg och haft svin kul! Vad hände? Jo, spelningarna blev inställd.
Palla. Längtar galet mycket efter kroggig, det är så jäkla najs! Men aja, nu får man vänta ett tag igen.
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge", aja okej då....

Men istället för Varberg blev det en signering i Ullared istället. Lotten var så snäll och hämtade mig vid jobbet i fredags, så gött :D Åkte ner till Ullared, hann kolla lite och sen blev det EMD-signering. Pojkarna är allt fina :):):)
Det var ju inte som två gig... Men aja, bättre än inget ju :D
Åkte hemåt, och väl hemma kollade jag på Let´s dance. Finaldags!
Dock tyckte ju att fel person vann.. Men aja, svenska folket sa sitt. Blev iallafall helt tagen av Laila´s sista dans. Så himla vackert på något sätt :o Svårt att förklara sånt där. Fast på ett sätt är jag ju glad att Magnus vann, är ju riktigt glad för hans danspartners skull (Annika). Har ju jobbat en del med hennes mamma, och dessutom var detta tredje gången Annika stod där i finalen. Och denna gången vann hon. Men att bara vara i final gör väl att man egentligen redan är en vinnare.

Igår när jag vaknade gick jag upp och STÄDADE med en gång :O Inte ofta man gör det frivilligt, men igår var det liksom helt okej. Nästan skönt på något sätt. Möblerade om i bokhyllan, det var på tiden kan jag säga. Dom böckerna där, dom där.. osv. Efter några timmars städande åkte jag till stan och träffade Ronja. Var bara i stan en snabbis, sen åkte hem till mig och kollade på Frölunda istället. Får väl säga att Frölunda tyvärr åkte ut igår, så nu blir det HV - Färjestad i final.
Inte för att jag lär kolla, men ska ändå bli kul att veta resultatet. Jag och Ronja kollade på ungefär halva matchen, sen blev det dags att åka in till stan igen. Mötte upp Sara, och så gick vi och mötte Alvaro :) Den killen är så fin!!!
Drog till ett café i närheten och satt där i en timma och snackade massa. Fett mys!
Efter den där timmen blev det dags att säga hej då vid hotellet, haha tog ju en stund haha.
Kort, flams, prat och kramar haha. "puss puss puss" haha

Sa Hej då till Sara och Ronja, och så åkte jag hem till Virre :) Pratade och kollade på tv. Släckte ner alla lampor, hoppas på att du också gjorde det. För miljöns skull! Senare kollade vi på det där programmet "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Undrar hur mycket som är sant och hur mycket man låtsas i det där programmet. Fast det var ju underhållande iaf :)


Nu ska jag kila. Dags att fixa sig och åka in till stan och kolla runt lite. Förresten, inom en framtid får min blogg lite snygg design, Lotten ska fixa allt för jag fattar inte något alls om sånt här haha. Men det blir nog efter Spanien iaf :)
Åker ju snart :D Tjohoo! Hoppas att alla får en bra söndag: pusspuss

Taggad!

Skoja inte vad jag är taggad för körkort nu :D
Nu har jag skrivit in mig på en körskola i stan iaf. Teorin startar 13 maj, så ska ta ett par körlektioner innan dess och sen en del efter förståss. Vet inte riktigt hur pengarna skall gå ihop, men får låna av morfar så länge då :D
Kör jag massor och pluggar massa teori så har jag det senast i augusti iaf :D
Wish me luck :D

Oj oj oj :D

Tjaaa :) Idag mår jag rätt bra, skönt! Ska strax käka frulle, hoppa in i duschen och fixa mig.
Ska till torget sen och beställa nya linser, kan ju vara bra så att man ser nåt haha.
Jag och mamma satt och kollade körskolor igår, bestämde mig för en körskola som heter "Kul på hjul" som ligger inne i stan. Läste lite om den, och den har fått jättemycket bra respons så jag hoppas att det kommer gå bra :)
Så ikväll ska jag och mamma dit så ska jag skriva in mig, anmäla mig till teorikursen som startar 15 maj och boka några körlektioner :D Fett fett haha :)

Idag har jag varit duktigt att beställt en tandläkar-tid också. Ska dels fylla i en tand, fattas ju en liten bit av den sedan en krogrunda i höstas... he he. Och så dels ska jag kolla upp en tand som börjar typ växa inåt :O:O
Inte okej vafan. Men hellre kolla upp det nu så länge tandläkaren är gratis.

Aja nu ska jag dra och fixa mig. Senare idag ska jag läsa min kära teoribok, höhö ;)
Den är så sjukt tråkig och vissa delar är totalt onödiga.... Men suck, jag måste om jag vill ha det där körkortet....
Puss och kram så länge!


Baby goodbye

Nu är jag övertrött och kokhet haha. Ska alldeles strax dra på en film och krypa ner i sängen :)
Mår bättre nu, men ska vara hemma och vila imorgon med, och sedan jobba på torsdag igen.
Money money :D

tack för att du läser min blogg :) puss

Äntligen lite spänning!

Tjaaa! I lördags blev det ju äntligen dags för lite mer spänning.. Eller ja, spänning och spänning, men lite mer roliga grejer :) EMD i Allum och Torp, det tackar men inte nej till.
Allum var kaaaaaaos. 45-åring som lackade, synd att dom är så ovana att det är kaos på signeringar ibland. Jag sa snääääällt till spec en att jag TYVÄRR inte kunde hjälpa att jag råkade putta på henne, men folk puttade faktiskt på mig med haha. Seriöst, om nån puttar på nån, puttar den personen på nån osv... Blir ju faktiskt så.
Men iaf, "Alone" och "Baby goodbye" var låtarna dom körde idag. Braaaa drag. Skönsång av mig och Lovisa haha.
Uppe hos killarna "hej... NÄMEN HEJ!" :) Sen ner och väntade in tiden. Hej då till Sara och hej till Virre på centralen!

Eftersom vi förmodligen inte skulle hunnit till Torp med tåg/buss så ställde Virre upp och köra oss. Dessutom tror jag att hon var lite sugen, tror faktiskt att hon velat träffa dom ett tag eftersom hon har frågat när dom ska uppträda hehe ;D
Lämnade mamma hemma och sen efter det blev det allsång och HÖÖÖG musik i bilen. Tycker att jag, Ronja och Lovisa sjöng väldigt fina stämmor hahah! Framme i Torp blev det käk och sedan signering ännu en gång. Träffade söta Lotten :D Virre kollade lite på mig när killarna uppträdde, för jaa, det blev ju lite sjunga med.... Men när Virre ska med på en riktig spelning så wooooh, då ska hon se när man sjunger med haha.
Dags för att komma fram till killarna, lite kö så Virre fick för sig att hon skulle ta kort på mig. Matte: hallå?
Ojdå haha. Han pratade på massa, trevligt trevligt :) Lite prat med Mr D och hej igen på Erik.. Virre var cool!

Kollade runt lite i Torp och sedan åkte vi hemåt igen. Höööög musik och allsång även denna vägen. Väl i Göteborg lämnade vi Lovisa och Ronja på centralen medans jag och Virre fortsatte hem till henne. Lämnade en väska, meddelade att hon skulle sova hos mig, packa om och iväg igen. Skulle handla godis på Maxi, missade infarten haha.
In i stan, skulle köpa godis på Ica mittemot Rondo, körde runt ruuuunt men var skulle vi parkera?!
Hahaha galet. Åkte hem till mig, kom på idén att vi kunde köpa godis på väg till bussen. Men noo, det hann vi inte. Hann bara byta om fort som fan, kolla bussen och springa. Vi hann med bussen!! :D

Var framme vid biografen 10 min innan filmen skulle börja så det blev bråttom att handla godis, popcorn och dricka. Det var riktigt skönt att sätta sig tillrätta i stolen kan jag ju säga. Filmen vi såg var "En shopaholics bekännelser"
Riktigt bra film! Men lite irriterande att den inte alls var som boken. Men aja, den är mycket sevärd iaf :)
Efter filmen gick jag och Virre runt på stan i en timma, mest för att hinna bli lite hungriga haha.
Sen gick vi på resturant :D Det blev min favvo-resturant, La Gondala. Goooood och MYCKET mat haha.
Jag och Virre hade ju planerat massa, vi skulle ha desert och allt.. Och så orkade vi inte :O
Blev helt sjukt mätta haha. Men aja, då sparade vi inte några kalorier xD

Satt kvar på en stund, och sedan gick vi till Golden Days och tog en cider och pratade lite. Kollade in folk, men kände inte igen nån. Satt där en stund och sedan åkte vi hem till mig :) Låg och pratade massa, och sen blev det sova :D
Myyyycket trevlig dag :D


Nån som orkade läsa allt eller? ;) Hoho. Är  sjuk nu igen, så ska dra mig härifrån nu och käkade lite frulle.
Hoppas att alla mår bra! Puss och kram

Tam tam tam!

Men shiiit vad fort denna veckan gått, tycker jag iaf! :)
Har jobbat tre dagar hos Virre och två dagar i Tuve, pengar pengar! Jag längtar efter lönen haha!

Igår efter jobbet var jag och lämnade blod, hade inte gjort det på hur länge som helst innan dess...
Tycker att det är en bra grej att göra. Visst, lite läskigt är det väl att lämna blod, men det kanske är värt det?
Nån gång är det du som kommer att behöva blod, och då är det ju bra om det finns i lagret.
Men iaf, såhär går det till:
Man kommer dit, visar sitt leg och får fylla i ett papper med lite frågor om hälsan och sådär.
Sedan får man gärna fika lite, äta och dricka något. Efter det får man lägga sig på en bår, och så sticker dom in en nål i armen. Om man kollar bort så märks det knappt (jag vågar inte kolla haha). Men iaf, så ligger man där och trycker lite på en mjuk boll. Efter en liten stund är det klart och så tar sjuksköterskan ut nålen (och då kan man ju också kolla bort).
Kan ju påpeka att det knappt känns något alls där man tar in och ut nålen.
Efter det blir man omplåstarad och blir uppvaktad ("Vill du ha något att dricka eller att äta, så kan jag hämta det") ;)
Så ligger man där och vilar lite och så är det klart! Dessutom får man välja en liten present ;)

Farligare än så är det inte, så jag tycker att fler människor kan ta och lämna blod. Blod behövs alltid, dessutom är det dåligt om blod.. Så hjälp till :)

Idag på jobbet var det slappt, 8 barn som max och 3 fröknar. Jätteskönt kan jag säga, dessutom när det är fredag och man är lite trött efter veckan. Ikväll blir det slappa hemma, kolla Let´s dance och koppla av. Nu ska jag lägga mig och läsa lite körkortsteori så att man får det där körkortet nån gång haha.
Puss och kram!


Sooool och glädje

Behöver jag ens förklara att jag älskar våren?
När jag kollade ut imorse var det strålande sol och blå himmel, vilket gjorde att jag blev alldeles glad och trodde att det var hyffsat varmt ute. Så jag tog på mig leggings och en tunika, och tog fram ett par nya vårskor.
Kanske ett misstag, väl ute var det mycket kyligare än jag trodde.
Men vad gör det? Vilken känsla att gå runt med nya vårskor och leggings!

Väl på dagiset gick dagen fort. Kl 14 var det dags för en fröken att gå hem, och det innebar att dom ända fröknarna på avdelningen var jag och Virre. Hahah gaaalet kul att jobba tillsammans med Virre!
På mellanmålet blev det nästan lite mycket, vi skojade lite med barnen och jaa, det blev så roligt att jag och Virre skrattade och skrattade och skrattade... Vi fick vända oss bort från varandra, men inte ens det hjälpte så till slut fick Virre gå ut ur rummet så att vi båda kunde samla oss haha. Barnen fattade inte riktigt vad det var som var så roligt, så dom kollade bara lite osäkert på oss med sina små leéden. Barn är söta... ibland!

Men aja, nu måste jag sova... Direkt efter jobbet imon ska jag iväg och träna jympa medium :)
Natti <3

Vem är jag?

Jag är totalt slut. Vet knappt vad jag heter.
Tränat tre dagar i rad, heja heja. Men jaao, det känns ju en aning.
Nu ska jag käka och kolla på en film och sen sooooooooova.

natti

Ännu ett skämt?

Asså... suck!
Det är ingen nyhet att Sverige inte kan rösta ordentligt. Men opera till Moskva?
Och "snälla snälla" på andra plats?... suck.
Men okej, alla får rösta och tycka hur man vill.
Ska iallafall bli spännande att se hur det går för Sverige i ESC. Vem vet, opera kanske går hem?


Aja, nu ska jag strax lägga mig. Upp vid 9 imon igen för att åka och träna :)
Sen kommer Tessan så blire stan och sen hem till mig :)
godnatt Sverige

Ge mig mat!

Shit vad jag är hungrig!!
Men aja, maten är strax klar. Nicklas och Ida är här, så ikväll blire familjekväll med Mello! mys :)
Är tröttis nu.. Jobbigt att gå upp tidigt och träna och sen gå i stan haha

Men imon blire gå upp tidigt IGEN för att åka och träna.
Jympa medium imon, får se hur det är jämfört med bas. Men förhoppningsvis dör man inte haha

NU ÄR MATEN KLAR
laaater ;)

Forever

Jag är helt såld på Chris Brown´s låt "Forever" just nu :O
bara så att alla vet det liksom.

Nu ska jag strax dra iväg och träna :) Myyys. Sen käka med Virre, och sen leta skor med Ronja!
Ska försöka att stå emot alla skor som ropar till mig att dom vill följa med mig hem hahah
Har ju köpt 7-8 vår/sommarskor hittils haha. Ett par har jag börjat använda nu iaf, våren var ju faktiskt här.. Tills i förrgår. Men nu är snön nästan helt borta igen, SKÖNT! Orka snö liksom, langa våååååren!

Nu måste jag packa och sånt där, så jag skriver mer senare
Puss så länge

Snart sovdags

Jaa, du läste rätt.
Upp tidigt imon, åka och träääääääääna :D
Fast ska bara kör bas jympa, och så blir det medium jympa på söndag istället!
Får se hur mycket skillnad det är där... Men bas är lite för lätt liksom, men jaja, ändå träning.
Vill ni veta en sak? Jag har börjat gilla mörkt börd, iaf till vissa pålägg... Framsteg ;)

Nu drar Let´s dance strax igång igen, så nu ska jag kila från datorn.
Snart blir det sova också :)
puss och godnatt

Äntligen fredag!

Behöver jag egentligen säga mer än ÄNTLIGEN FREDAG? :)
Jätteskönt med helg, även om jag var hemma och vilade igår.
Men det är ju alltid kul med omväxling mellan att jobba och koppla av och vara med polare.

Stängde på dagiset idag tillsammans med en annan, och vi satt och pratade massa.. Faktiskt jätte intressant att man tänker så lika och så olika inom vissa områden. Och hur man funkar med andra.
Vissa är det jättesvårt att prata med, och med andra jättelätt. Det är bara så.

Nu ska jag dra från datorn. Kommer kanske nåt mer inlägg senare.
Hej svejs :)


HEJA FRÖLUNDA

Okej, jag är inte den bästa supporten. Eller inte ens en supporter kanske.
Men både igår och idag kollade jag på Frölunda, det är faktiskt rätt kul.
Kanske ska ta och kolla lite när jag har tid, istället för att bara sitta vid datorn liksom :)

Idag var jag hemma från jobbet. Igår kväll fick jag så sjuuuuukt ont i magen, på ena sidan långt ner.
Fett ont, kunde knappt böja mig eller resa på mig. Var helt öm och det gjorde ont vid minsta lilla.
Så ja, då tog jag en ledig dag och vilade istället.. Känns lite bättre nu iaf så imon ska jag jobba igen.
På tal om jobb så är jag bokad hela nästa vecka, tre dagar hos Virre och två dagar hos mina söta barn i Tuve :)
Virre och hennes jobb hade möte med deras chef idag och så hade dom tydligen börjat prata om mig (virre berättade det för mig nu ikväll). Dom hade sagt att jag var jätte trevlig och jätte duktig och sådär, alltid kul att höra :D
Hoppas på att jag får jobba där mycket, dels för att det är fett kul att jobba med Virre och dels för att barnen är bra där, och även resten av personalen.

Härligt med fredag imon... Men hallå, det är  S N Ö här nu igen :S Igår och imorse var det vår, sen helt plötsligt kom en massa snö. Ta boooort. jag vill ha vår, okej?
Nu ska jag strax sova, lång dag imon. Och jag ska bli lite bättre på skriva oftare haha
tack för att just du läser ;)

puss

segis

Tjaa!
Här sitter jag och tycker att jag är duktig, har nyligen kommet hem från att ha tränat :D
Tredje dagen i rad haha. Imon ska jag allt ta och vila :)
Missar aerobicen på fredag, skit tråkigt. Älskar aerobicen, så sjukt kul.
Har blivit bokad för jobb på fredag, till 18. Aja, pengar pengar!

nu ska jag käka lite, sen sova. är totalt slut
godnatt

Kameljonten Jess och partysugna Virre

Tjaa! Nu sitter jag hos Virre, snart dags för mello, myspys och förfest ;)
Inte vart ute  på ett tag så det ska bli kul... hoppas jag haha

men hoppas att alla får en mysig kväll
puss

Var det någon som sa nåt?

Min röst är inte okej idag. Heees. Och det går verkligen upp och ner med rösten haha.
Imorse var rösten okej, efter en jobbdag på dagis var den verkligen inte okej längre.
Kom hem, drack en kopp te och rösten blev okej. Efter några timmar igen var den inte okej längre, så nu har jag precis gjort mig en kopp te.
Fett jobbigt att vara hes. Får hoppas att den blir bättre tills imon iaf haha

Ska nog lägga mig efter Let´s dance omröstningen. Just nu läser jag boken "Gömda"  av Liza Marklund.
Asså wöw, har ni inte läst den.. Så gör det! Den är verkligen grymt bra, man blir alldeles fängslad av den och man vill bara läsa och läsa. Dessutom är det ju en sann berättelse, och (trots att boken har en hemsk handling) så är den intressant och spännande. Så den boken jag verkligen rekomendera!

Jag vill ha gig NU, bara så att alla vet det :)
ciaao

Trööööött

Jag vill sooooooova. Men vafan, jag ska ju tjäna pengar idag så det är bara att vakna till haha.
Efter jobbet blire hem och kvällen blir också hemma och ta det lugnt.
Lär kolla på Let´s dance med mamma ikväll, myyyys. Ska ju jobba med Annika i Let´s dance-mamma så får väl hålla tummarna för Annika och Magnus även ikväll!


Erik - Saturday night på rätt hög nivå nu för att vakna till!

Ciaaaao, hoppas alla får en bra dag! :)

We walk together and I held you so tight

Asså jag är totalt såld på Eriks nya singel "Saturday night". Så gryyymt skön! Lyssnar på den om och om igen :)


Träffade Linnea förrut, jättekul att se henne igen :D Hann bara ses en timma, men får bli en längre stund nästa gång.
Pratade massa minnen, gamla vänner, gamla kärlekar och sådär haha. Inte varje dag man gör det faktiskt.
Fick mig att fortsätta tänka tillbaka.. Vad skulle hänt om man gjorde si istället för så? Och varför umgås man inte med den personen nu? Allt kan egentligen gå så fort när man glider ifrån varandra. Och ibland orkar man helt enkelt inte ta tag i vänskapen, fast man egentligen vill. Dumt det där...

Snart är det sovdags tror jag. Ska jobba imon. Mår bra nu, är bara lite hes fortfarande haha. Skippar träningen imon och tränar lördag-söndag-måndag istället :) Nu blir det nyttigt liv igen! Denna veckan blev fusk eftersom jag vart sjuk. Men sen så, inget mer fusk. Nu kör vi liksom!!

Nyvaken!

Godmorgon. Igår var det jättebra väder, äkta vårväder. Och idag när jag själv ska ut en sväng så är det alldeles grått och trist. Orka haha. Jobbigt att vakna såhär tidigt. Men det går inte alltid att somna om när folk smsar/ringer på mornarna :P

Haha alla skulle höra min röst nu! Seriöst, liiiiite hes! Men det går nog över efter en kopp te iaf :)
Ska väl snart käka frulle och glo på nån film, för ovanlighetens skull. Sen duscha och fixa mig, sen mer slappa, och senare i eftermiddag träffa Linnea :D Har ju inte träffat henne på flera månader nu eftersom hon varit i Georgien och jobbat.

För övrigt.. Spotyfi är så jävla bra! :)

hörs sen!


Ännu en dag hemma

Asså åh, jag vill inte vara sjuk. Jag vill träna och jobba ju!
Har börjat få lite panik inför sommaren, hur ska allt gå ihop egentligen?!
Nu måste jag ta så mycket jobb som möjligt så att jag kan lägga undan till sommaren...
Nackdelen med mitt största intresse är ju att det kostar som fan och att det liksom inte går att ha ett riktigt sommarjobb då... Åh. Samma tankar och ångest inför sommaren som vanligt. suck
Om jag inte har nåt fast jobb nästa år så ska jag börja lägga undan pengar redan i höst typ.
Inte bara för att åka på konserter förstås, men för att göra saker. Kanske ta en sista minuten-resa nån gång, handla just en sån där pryl... Men visst, när man bara är vikarie är ju lönen som väldigt olika från månad till månad.
Håll tummarna för att lönen blir iaf hyffsad nu inför sommaren...

Nu ska jag snart gå ut och handla lite i affären, sen blir det frukost och film. Och idag SKA jag läsa i den där teoriboken.
Ha en bra dag :)

Ps. Om ungefär en månad bär det av till Spanien :D

                                   

sjuk

Tjaa! Ännu en dag hemma. Blev ju sämre igår så fick stanna hemma från jobbet idag.
Får väl se om jag ska jobba imon eller inte.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, har massor att läsa haha. Tre böcker, en tidning och sen den där roliga teoriboken.. usch. Men nån gång måste jag börja med den också. Har ju inte ens börjat nån teorikurs än, men ska nog ta en intensivkurs. Så tänkte vara lite förberedd och läsa teoriboken innan jag börjar med kursen.

Hoppas alla andra mår bra, puss

Tiden som bara flög iväg

Helgen kom.. och gick. Så kändes det iallafall.
Lördagen var jättemysig faktiskt, humorn från gymnasiet var i full gång, så det blev massa skratt och felsägningar haha.

Och sen igår... söndag ;)
Övningskörde i ungefär en timma, gick bra.
Mötte upp Sara, Ronja, Lovisa och Lotten på centralen och så bar det av till det där stället där vi varit innan haha ;)
Minnenminnenminnen! Bingolotto is the shit

Sen det där inomhusstället.. Ofta vi inte kommit på det innan haha
Hej till grabbarna, "Vill nån ha min cola?" hahah puss
Sen käääk i Nordstan. Tillbaka till Bingo efter ett tag, Erik (ej seger), trevlig haha.
Eller ja, Seger är ju också trevlig. Träffade grabbarna efter dom uppträtt, orka min jävla kamera som inte ville använda blixten, så 3 balla bilder åt helvete. Matte är crazy som vanligt haha. Men aja, söta pojkar :)


Idag ja... Vaknade tidigt, kände mig inte alls 100 och var as trött så tog en ledig dag från jobbet. Det är det bästa med att vara vikarie. Kollade film, lät klockan gå lite och åkte in till stan i nån timma. Köpte tomma cd-skivor, Björn Borg-underkläder, två böcker och en väska. Sen hem, mer film, sov lite och sådär.. Skulle egentligen ha tränat nu, men man ska ju inte träna när man är förskyld så jag avbokade passet. Synd.. Har vart as sugen på att träna hela helgen.

Men aja, ska inte klaga. Ska ju träna mer gånger i veckan haha.
Nu är det dags för att duscha och sen blir det nog en tredje film för idag!
puss

RSS 2.0