Tack för ett underbart 2011

Satt just och kollade igenom bloggen från hela 2011. Vilket jäkla år det har varit. Har ju hunnit med att göra hur mycket som helst. Känns som jag blivit lite mer vuxen. Tog tag i mitt liv och bestämde mig äntligen att satsa på att bli förskollärare. Nu har jag gått en termin, bara 3 år kvar nu haha. Har hamnat i en väldigt bra grupp med många härliga människor. Även om en del uppgifter är jättesvåra så fixar det sig alltid på något sätt.
.

.
Jag vågar inte räkna hur många spelningar jag varit på iår. Blev en del. Men jag har haft så himla kul! Åre liksom, wooh! Våren var riktigt bra. Sommaren var världens bästa sommar. Hösten och vintern blev inte lika intensiva, men fortfarande väldigt roliga.
.
.
Hann även med en minisemester med Virre, Abba och Patrik. Och Frankrike med Rasmus.
.
.
Något jag verkligen inte vågar räkna i almanackan är hur många utgångar det blev haha! Orkade knappt blogga om hälften. Men kul har det varit.
.
.
Ett stort TACK till alla fina. Ni har gjort mitt år så himla bra. Håller tummarna för att 2012 blir ett bra år också. Jag vet att jag inte skrivit det, men pappa har opererats för cancern och nu går vi och väntar på beskedet från analysen. Bara att hålla tummarna. Tack tack TACK till just dig för att du gjorde mitt år bäst. Love.

Nästa sista dagen på 2011

Varit rätt kass med bloggandet den senaste tiden. Inte haft ork eller lust. Bättring utlovas! Ikväll är sista passet på Posten. Skönt. Har varit as härligt att få ha jobbat, men det är rätt trist att vara upptagen varje kväll. Har knappt träffat vänner i dec. Innan jobbet blir det en fika med Joakim. See ya!


En helg i Stockholm

Ni vet vad som hände på fredagen. Hade tänkt bjuda på ett par fler bilder därifrån, men efter all skit som Danny fick får ni inte se mer. Tyvärr. Istället för att vara avis och hitta på rykten, ta reda på fakta och var glada för vår skull.
.
På lördagen gick vi på stan en sväng, fixade dricka och handlade lite julklappar och sånt där. Snöade en hel del, så himla mysigt! Fix fix fix, nästa grej på schemat var julgalan! Hann knappt mer än komma in så drogs jag iväg av han där snubben som presenterar alla artister på Grönan. Fick en kamera och en mic upptryggt i ansiktet, ovanligt haha. Anyway, var lite standardfrågor som "Vad heter du?", "Vad jobbar du med?" och sånt. Och sedan bad han mig rabbla upp 5 könsjukdomar och säga dom rätt in i kameran. Misstänkte nåt galet här, men han påstod att dom höll på med en undersökning haha. När jag var klar gick jag tillbaka till tjejerna, Micks "Alltså Jess, det där kommer hamna på storbild och dom kommer klippa ihop det jättekonstigt!" haha ÅNGEST!
.
Vi satte oss vid våra platser, rätt bra sådana om jag får säga det själv :) Maten var serverad och drickan beställdes med en gång. Sjukt vad mätt man kan bli på julbord med en gång! Senare kom snubben från Grönan upp på scen och sa att dom skulle visa klipp från när dom tog tempen på några av gästerna. Mitt klipp gick bra till en början. Sedan hade dom klippt ihop det så att han frågade "Vad förväntar du dig av kvällen?" - Klamydia, gonorre, flatlöss och kondylom!" Hahaha hela Annexet as garva ahahah. "Där sitter hon ju!!" hahaha ååååh vad jag dog!
Resten av kvällen kollade folk en hel del, och jag vet inte hur många "Hej Klamydia" jag fick haha!
.
.
Jag var inte ensam om att bli kändis i Annexet den kvällen, Micks var med i sångtävlingen och stod på scen och sjöng för alla haha! Hon var så grym, 2:a är inte illa pinkat asså! Folk vid vårt bord tyckte hon skulle söka till Idol, och andra utbrast "Åhhhh" och andra tyckte hon skulle bli Caremas reklamperson haha. Extra kul att både Danny och Alvaro såg och hörde henne sjunga haha!
Innan showen började för kvällen stötte vi på flera av Idolerna inne på Annexet! Vi alla fyra dog lite av Robin. Hur söt är han inte? Och hans skånska, Lovisa blev helt till sig haha! Mysig kille där asså. "Hur brukar du posa? Ska vi köra klon?" Klon?.... haha
.
.
Showen drog igång iaf! Sjukt vad bra den var måste jag så säga. Dissade våra platser efter en stund, vi ville stå upp och röja istället! Och det gjorde vi, och folk glodde. Som vanligt haha! Men så länge vi har kul så ;)
A och D kom fram under showen också, mysisar.
.
.
När allt var slut kom Adam, en gammal dansare till Ola. Grymt trevlig kille måste jag säga. Sen hann vi dansa en stund, och skratta åt x. Och dansa lite mer. Sen började efterfesten! Loreen var först ut att köra och sen var det Danny och Freja! Efter det kände vi att det var dags att dra oss. Stötte på Jessica Andersson, jag fick ur mig en funderade och sen kom Alvaro! Medans vi stod och pratade med honom kom Danny och tackade för fredagens möte. Finisar är dom båda två. Puss och hej, tunnelbana med Idolgänget och en kändiskåt kille. "Alltså det är tre idoler här på tunnelbanan, seriöst 3 IDOLER!!" haha hjälp. Blev ett besök på grillen hos Lovisa innan vi gick hem, jag tror jag är en kändis...
.
Det blev söndag och dags att packa. Vet inte hur jag alltid lyckas sprida mina överallt haha! Åkte in till stan, åt och drog till Katarina-kyrkan där Danny och Jonah skulle delta i en julkonsert. Med dom var två hemliga gäster, nämligen Erik och Matte! Mysmys. Blir alltid sån stämning i en kyrka. Det bjöds på underbar musik, och långt innan det var slut var jag tvungen att dra eftersom jag hade ett tåg att passa. Hann dock med att kramas lite med Matte och Erik som drog så fort dom var klara! Underbara fina helg!
.

Julemys

Det blev en mysig julafton. Kalle anka kl 15, som i stort sett hela Sverige kollar på. Sen åkte jag och morfar till mormors grav och tände ljus. Allt för sällan jag är på kyrkogården måste jag få erkänna... Why? Iaf, vi åkte hem och åt en massa julmat. Kan konstatera att trots att morfar är underbar borde han använda sina hörapparater! Och inte prata om saker som bara hetsar upp andra... Suck. På julklappsfronten blev det almanacka, pengar, julprydnader mm. Mamma tyckte att jag skulle försöka flytta hemifrån nästa år haha! Vill så gärna!

För övrigt så kommer Sthlm-inlägget snart, och ja, jag vet att jag är seg ;)

.

.

image description


Julafton

Då var det julafton igen! Tänk att det var ett helt år sen senast... Galet vad året har gått fort. Årets julafton blir lite konstig, bara jag, mamma, pappa och morfar. Nicke och Ida är hos hennes familj iår. Lite trist. Men men, man ska vara glad över att man har någon att fira med överhuvudettaget. Tänk på dom som inte har någon alls, usch. Hemskt att behöva vara ensam, speciellt vid jul. Nåväl. Glöm inte Kalle Anka, en jul utan Kalle är ingen riktig jul för mig iaf. 39 min kvar nu! God jul!

.

 


Dan före dan före dopparedan

Julfeelingen börjar infinna sig! Igår köpte mamma en gran som jag klätt idag. Blev alldeles varm inombords av den härliga julkänslan. Alla julklappar är fixade nu också, fett skönt. Nu ska dom bara slås in haha. Får fixa det imon. Och så ska jag hinna baka pepparkakor imon med. Mys. Och håller ni med om att degen är godare än själva pepparkakorna? Nu ska jag sova. Puss!

.

.

 


Göteborg

Igår kväll kom jag hem från världens bästa Stockholm. Har haft en sjukt bra helg, trist att tiden gick så himla fort bara. Blogg om lördag - söndag får vänta tills jag har tid över. Har Posten varje kväll hela veckan. Jobb på förskolan på dagen imon. Skola hela dagen på onsdag. Behöver plugga en del också. Sen måste jag julfixa! Köpa de sista julklapparna, klä granen, städa, julpynta, baka pepparkakor, ev göra pepparkakshus. Julstress, vad är det?
.
Och ang inlägget om i fredags. Ni som inte vet något alls ska inte lägga er stora fula näsa i blöt, okej?
Ger ni Danny skit för nåt kommer jag ge er skit. Så puuuuss!
.

@ Stockholm

Gårdagen var en riktigt bra dag. Mötte upp världens finaste tjejer i stan, mat, Lovisa skulle jobba och jag och Mickan gjorde stan! Brända mandlar och julmarknad är trevliga saker måste jag säga. Fixade även finfina julklappar till en ännu finare kille som vi hade en dejt med senare på kvällen. Drog hem, slog in julklappar och fick sällskap av Cicci. Timmarna gick, Lovisa kom hem från jobbet och vi drog in till stan och träffade Danny. Han är ju bara så fin! Och man ska alltid vara sig själv, haha. Lovisa var "brun" och Danny var glad. "Jag har rakat mig för din skull!" tur för honom :) "Live eller live? Jag klarade inte kuggfrågan...
Vi pratade film och han avslöjade sin roll, och att han tyckte vi var som Moses i vassen, vad det nu innebar. Alvaro joinade oss, alltid lika fin han också. Edin är rätt skön han med. Mer bilder kommer när jag är hemma, nu ska vi ut på stan och fixa dricka på Systemet. Ikväll kör vi julgala! Puss

.

.

.

.

.

.

 

 

 


Godnatt

Kvällsmaten är uppäten, sminket är borttagen och väskan är packad. Imorgon åker jag äntligen till Stockholm! Ska bli sjukt kul att träffa tjejerna igen, gå på julgala och julkonsert. Myyyyyyys!
9-11 har jag föreläsning och sen drar jag. Tåget går om 11 timmar och 10 min... hihi!

Give me some time

Och så kör vi två jobb idag med! Imon åker jag till Sthlm, frågan är när jag ska hinna packa. Och till måndag ska jag ha läst två kap i en bok och ha svarat på typ 10 frågor. Känns bra!


Gäsp

Fyyy vad trött jag är. Var hos Rasmus några timmar efter jobbet på posten. Hemma halv fyra, la mig strax runt halv fem. 6.50 ringde dom från dagiset och fråga om jag kunde jobba idag och imon. Såklart! Bara litelite trött... Bussen går om 10 min, börjar bli dags att ta på sig jackan. Ciao!


Och regnet det bara öser ner

Usch vad trött jag är på allt regn nu. Snön, vart är du?! Jaja. Ska strax äta middag, sen bär det av till Posten och jobba i några timmar. Inte det roligaste jobbet, men det är jäkligt skönt och behövligt att få in lite pengar! Mitt konto blir bars tommare och tommare, livet som student är inte så kul.


Västerås

Efter ännu en natts party sov jag över hos Rasmus. Morgonen efter hämtade mamma mig i stan och så drog vi även till Västerås! Mamma körde och jag sov den mesta delen av resan... Skönt haha. Var framme i Västerås stax innan 15, vi checkade in och vi hade fått fett stort rum asså. Typ det största rummet jag haft på ett hotell, förutom sviten i Eksjö då haha! Lämnade mami för att kolla in stan (läs: New Yorker). Det fanns stora skyltar där det stod SALE på men tyvärr var rean bara på dom tråkiga kläderna. Jaja. Kom ut därifrån med en mössa iaf!
.
Det blev dusch och fix, sedan kom Birgitta och hennes man Stefan till vårt rum och tjötade lite. Man får ju passa på att umgås lite när man väl ses liksom. Drog till Blue Moon Bar och det var bara att börja äta julbord. Gott gott! Dessertbordet var också väldigt gott haha. Det bjöds på ett par jullåtar av två tjejer och "Duochjag" körde lite. Och sedan lite mer. Och så var det dags för Ola! Grymt kul att se honom igen.
.
När han var klar på scen var det julklappsdags! Som många vet har jag och mamma hand om det svenska street teamet, och eftersom vi fått hem massa brev och julklappar från många ledare i de andra länderna var det bestämt att vi skulle gå backstage och träffa Ola och lämna över allt. Galet vilken koll han har på folk måste jag säga! Visste i stort sett vilka alla från dom olika länderna var. Kul!
Det var skönt att träffa honom i lugn och ro. Ge julklappar och prata om det mesta. "Jag tänker mycket på dig". Fin han är. Det hela tog en stund, han drog upp på scen för att sjunga det sista och kom tillbaka igen. När alla julklappar var överlämnade blev det kram och hej!
.
(Min nya favoritapp - Talking funny mirrors)
.
Efter vårt hej då till Ola var det dags att sa hej då till Birgitta och Stefan. Var så sjukt trött så längtade efter den goa sängen på hotellet. Somnade med en gång och sen snackade jag i sömnen en jäkla massa haha! Hoppas bara det var en engångs-förtelse haha, man kan ju liksom säga vad som helst i sömnen hahah. Sånt som vissa inte borde höra haha! Morgonen kom iaf, hotellfrullen var lite av en besvikelse, alldeles för lite pålägg och trist bröd. Ja, jag är kräsen haha! Bil hem igen, pigga och glaaaaaaaaada! :)
.

Fest i stormen

Det är storm ute! Aftonbladet uppmanar folk att stanna hemma. Tyvärr stormen, det är fest ikväll ändå! Idag ska vi fira Abba, som fyller 22 på julafton. Bättre att firas i förskott än inte alls :) Imon åker jag och mamma till Västerås, julgala och Ola imon. Ska bli riktigt kul att träffa honom igen. Nu ska ju fixa det sista och sen bär det av till partyt. Puss!


<3

Jag tror det är när det händer saker med människor som står en nära som man inser hur mycker dom betyder.
Ingen du, ingen jag! Love.
.

Finisar

Körde videosamtal med fina M och L häromdagen. Saknar dom en massa. Och planer är spännande!

.

 


Vit helg

Det blev en vit helg! Eller ja, ingen snö så långt ögat kan nå, men det blev en helg utan party. Har varit ute så himla mycket denna hösten så var riktigt skönt att ta det lugnt. Behövde det! Idag blir det plugga en del och sen en adventsfika hos Nicke och Ida. Mysmys.
.
Förresten så kan man väl aldrig på för gammal för att ha en chokladjulkalender? :)


Nyfiken kille

Torsdag kväll! Är så sjukt trött på att ha praktik. Svårt när man har en handledare som är så olik sig själv... 3 praktikdagar kvar nu, för första gången i mitt liv längtar jag tillbaka t skolan... Aja, nu börjar det bli läggdags iaf. Natti
.
Förresten, vad ville Danny igår? Haha


RSS 2.0