Måndag igen

Inte haft en tanke på att blogga de senaste dagarna. Helgen gick för fort, dejt med J, plugg, Slottskogen och blev halvt sönderbränd, party, "Ni kan vara mina barn, kom här!", Johan på soffan och lite mer plugg. Typ. Kul som satan iaf, förutom brännan. Aldrig sett så dum ut haha. Illröd från halva låren (där shortsen sluta) och ner till fötterna. Och fläckig rygg och fläckiga armar (Rasmus ska aldrig mer få smörja in mig haha). Galna outfit-problem kan jag säga...
.
Just nu är sista tentan igång och det är så svårt att skriva när man i tankarna redan har sommarlov. Svårt att förstå att man slipper skolan i 3 månader, huuuuuur gött som helst!

 


Mestadels en skön dag

Ingen skola och inget jobb idag, skönt! Pluggade, fixade naglarna och annat smått och gott fram till att solen nådde balkongen vid 14-tiden. Satt där i ca 2 timmar och läste en bok och hade det riktigt gött. Vem skulle tro att man behöver smörja in sig en dag i maj? Inte jag...
På gymmet ikväll fick jag massa blickar och två stycken kunde inte låta bli att säga att oj, vad mycket färg du fått, fast lite mer på ena sidan!
Jo, jag tackar haha. Från och med nu är det dags för solkräm!
.

 


Slottskogen

Här i Göteborg var det finare väder än på länge idag! 24 grader visade termometern, hur underbart är inte det? Vi blev ett litet gäng som drog iväg till Slottskogen för några timmars chillande. Som jag längtat efter att ligga på en filt och kolla på den blåa himlen medan solens strålar värmer... Det är verkligen bland det skönaste som finns!

 


@ work

Tjo! Sitter på äldreboendet och har rast. Gör allt för att inte somna. Tillbringade kvällen hemma med Joakim och hade fredagsmys med tacos och film. Blev lite sent, han åkte strax efter 00 och min klocka stod på 5... Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter haha.
Jobbar t 16, sen ska jag ta en runda i min favoritaffär New Yorker efter jobbet om jag orkar. Farligt att jobba 5 min från New Yorker asså, kan bli för många besök där i sommar haha. Senare blir det powernap och antingen tjejkväll eller utgång! Puss


Wohoo

Idag fick jag mail från chefen på äldreboendet om att jobbet är mitt! Wohoo! Så himla gött! Sommarn (och min ekonomi haha) är räddad! Tidigare i våras hade jag sån ångest för att jag bara skulle jobba i sommar och inte hinna göra något kul alls. Men nu är det lugnt, man jobbar ju faktiskt inte 7 dagar i veckan haha. Lite kul ska jag väl hinna med! Är så nöjd och nu hoppas jag att allt bra som händer nu håller i sig!


Rix Fm

Ringde in till Rix topp 6 häromdagen. Kom fram efter några försök och hade en väldigt trevlig konversation med Basse. Även om Hedlund var kung på Rix så börjar Basse åtminstone bli en andrafavorit hos mig! Och inte bara för att jag fick Rix Fm-festivalskivan av honom ;)


Göteborgsvarvet

Tja! I lördags var det dags för Göteborgsvarvet här i stan. Min hurtbulle till storebror gjorde debut i varvet! Så duktig så! Själv måste jag erkänna att det såg kul ut. Fast antagligen är det grymt mycket roligare att kolla på än att själv springa 2,1 mil haha. Men man får se, nån gång måste jag göra det!


Provjobb - Pass 2

Tja! Andra dagen på äldreboendet. Börjar kännas som att jag varit där flera dagar, kan skoja med både personal och boende och börjar ha koll på vem som ha vad i kaffet haha. Trivs väldigt bra! Imponerade på henne jag går bredvid idag "Gjorde du det själv?! Vad duktig du är!" "Jessica är redan självgående!" Feels good asså!
.
Sovdags här hemma, imon kör jag skola igen. Puss och Godnatt!
Ps Outfit à la äldreboende!


Läggdags

Imon bitti ringer klockan väldigt tidigt. Så tidigt har jag inte gått upp på flera månader... Crazy. Provjobbar på äldreboendet imon igen, denna gång det tidiga passet. Gött att börja 6.45 haha. Tur att jag kan ta morfars bil imon, det ger mig drygt 20 extra tid att sova, wohoo!
Godnatt ;)


Provjobb - Pass 1

Tja! Ikväll är jag allt bra trött. Har varit och provjobbat på äldreboendet där jag var på intervju för två veckor sen. Passet gick relativt fort och utan större missöden. Känns väldigt bra om jag får säga det själv och personalen verkade nöjda med mitt jobb! "Man kan tro att inte Jessica gjort nåt annat än jobbat med äldre!" "Dig vill jag behålla!". Känns väldigt skönt att höra sånt där.
Längtar faktiskt till torsdag efter nästa pass att jobba, avdelningen där jag är på har go personal och störtsköna äldre!
.
Om jag får jobbet ska jag köpa mig en ny datorn (en sån där lite laptop, gött i skolan, och en äkta Onepiece. Jag längtar haha!
Puss och Godnatt


En tur i det gröna

För ett par dagar sen drog jag och Virre ut på en runda med hennes mc. Körde runt på kringelikrokar vägar och lite motorväg. Alltså det är så himla underbart att åka mc! Mår så bra och man får känslan av att man verkligen lever, på riktigt liksom. Blir så himla sugen på att skaffa mc själv sen när ekonomin tillåter, svårt nu när man pluggar. Tills dess får jag nöja mig med att åka med Virre, vilket inte är helt fel det heller. Underbart är ordet!

 

 

 

 


Helgen del 2

Lovisa hoppade av tåget och när vi äntligen möttes blev det en bamsekram, som jag saknat henne! Käkade i stan, drog hem till mig för lite slapp och fix och sen in till stan igen. Kollade in barn som dansade och Danny som bjöd på ett par låtar. Hängde med tjejer och sen åkte jag och L hem till mig för lite mat och klädbyte innan vi drog hem William på förfest. Blev en bra sådan med bra musik och bröst som ville hoppa fram... haha! Drog in till stan där gänget splittrades, lika bra det ibland. Lovisa och jag intog Yaki-da. En halvtimmas kö och sen blev det party med Danny med (....) dansare hela natten. Riktigt skönt att bara kunna vara sig själv med honom. Nån random kvinna tyckte vi pratat för länge med Danny och bad oss lämna honom haha. Vi tre blev helt tysta och till slut förklarade Danny att faktiskt känner oss. In your face tänkte jag där haha!
Sex, tatueringar och dans var bara några av nattens sköna samtalsämnen. Timmarna flög iväg, nästan på samma sätt som Lovisas första drink flög ut över en snubbes kavaj haha!
Det var dags för lite fyllekäk och sen tog vi näst sista nattbussen hem. Fett bra kväll, vet inte hur vi alltid lyckas... Haha!
.
Det blev söndag och vi var trötta. Lunch på Jensens och en glass i solen var ungefär det enda som vi orkade med. Drog hem från stan och jag tog en behövlig powernap. Sen vart det myskväll med massa gott, så skönt!

.

 

 


Helgen del 1

Äh, hjärnan är helt mosig efter allt tentaskrivande idag och jag har lagt mig i sängen. Älskar blogg.se-appen, så perfekt att kunna blogga från mobilen.
.
Nåväl, helgen var ju nyss här! Tillbringade fredags em/tidig kväll med Jennifer, Felicia och sen Danny. Kul att han tar sig tid fast han är trött efter en lång dag. Efter lite kramkalas drog jag hem till Virre där hon och Abba befann sig. Slängde i mig lite käk och så drog vi in till stan och Hard Rock café. Några drinkar senare fick vi sällskap av Henke, Alex och nån. Och en envis norrman som inte jag förstod ett dugg av haha. Förutom att musiken var rätt kass blev det en trevlig kväll.
Klockan gick, jag slaggade hos Henke och nästa morgon började med skön musik, nämligen Henkes egna version av Amazing haha. Lämnade honom och åkte in till centralen för att möta min underbara Lovisa och resten kommer i nästa inlägg!

.


Tråkigt

Perfekt helg, perfekt väder och ingen perfekt tenta. Blä vad trött jag är på den!
Går så himla segt och har en massa kvar. Tur att den är 48 timmar kvar innan den ska vara inne... Suck.
Inlägg om helgen kommer när tentan är klar!
.
Puss

RSS 2.0