Info ;)

Anonym:
Kommer det några bilder från igår tro?:)


Inte för att jag vet vem den anonyma är, men blogg och bilder kommer imon! :D



Och bara så alla vet var Lund huuuur bra som helst, här snackar vi feeling asså!
Godnatt

Träningen är åter igång!

Tjaa! Ännu en vanlig dag.
Har varit på bilskolan idag igen. Har varit där 6 dagar i rad (bort med helgen, då är det stängt) och pluggat och pluggat!  Nu har jag verkligen bestämt mig för att ta det där jäkla körkortet nån gång. Det börjar ju gå mer framåt också, teorin sitter lite nu iaf :)

Nåt mer jag har gjort idag är faktiskt att jag har varit och tränat. Shit vad skönt det var att röra på sig! Fattar inte att jag inte tränat på så länge. Visst, sit up´s och armhävningar är ju inte min grej asså haha, men resten så!
Kommer inte hinna träna nåt mer i veckan, men nästa vecka då drar träningen igång på allvar. Då snackar vi inte en träning i veckan, utan 2-3 stycken att börja med :D

Men aja, nu ska jag dra mig. Ska jobba imon och på fredag, där jag jobbade innan sommaren. Ska faktiskt bli kul att se barnen igen, nyfiken på hur stora dom har blivit. Lär ju få en mindre chock haha.
Men aja, sova var det! Puss och godnatt

Hej och hå!

Hej igen!
Nu sitter jag här och dricker mitt vatten och knaprar på mina morötter haha. Sa ju att jag skulle börja vara nyttig ;)
Än så länge funkar det. Imon ska jag iväg och träna också, ojojoj  va längesen det var sist.. Shame on me liksom.
Men nu så!

Förresten så är min dator paj. Om jag bara försvinner från msn ibland så har datorn dött. Ska kolla lite mer på den imon. RIP mina bilder och musik, ja. Visst, har hunnit bränna en del bilder, så sjuuukt långt ifrån alla... waah.
Håll tummarna för mig så är ni snälla!

Idag var förresten en.. intressant dag. Hemligheter yes, och nej, ingen kommer få veta på ett tag. Men ändå, åh vad jag vill skrika ut det. Men nej, ska hålla min mun ständ haha.

Nu ska jag lägga mig strax, så godnatt!
Puss

Vardagsliv

Tjaa! Har alla haft en bra helg?

Jag har faktiskt varit hemma HELA helgen, tillochmed HELA veckan. Eller ja, asså inte bara hemma i lägenheten, men hemma i Göteborg. Riktigt längesen jag var det faktiskt. Men det blir ju så på somrarna. Med mitt intresse så är högtiden på sommaren, när man verkligen kan åka runt massor och vara borta flera dagar. Love it.

Det bästa är nog det sista jag nämnde, att vara borta flera dagar i streck. När man är på ett gig och vet att man ska på ett gig dagen efter igen. Ohh var det är härligt! Turnér är underbart. Att dra iväg med polare till ställen man inte varit på innan, eller ja, även på ställen där man har varit. Den är livet, men stort L.


Tänkte jag egentligen inte börja skriva om alls om att åka runt. Men när jag väl kommer på en mening, då kommer de närmsta i ett rasande tempo. Men nu byter jag faktiskt ämne, med flit.
Nu idag så började jag och mami med ett nyttigare liv. Jag vet, så har man väl tänkt huuur många gånger som helst, men det är ju absolut lättare när man är två. Så nu kör vi! Om nån har lite tips och ideér hur man håller motivationen uppe så får ni gäääärna kommentera. Ni andra med!

Vi hörs! Puss

För en vecka sedan...

Ja, då hände saker som jag inte ens hunnit blogga om. Men det ska jag ta och göra nu!

Det började tidigt förra fredagen, kl 8 gick tåget till Stockholm! Var framme vid 13, mötte upp Linda och så gick vi till Medborgarplatsen! Det var faktiskt första gången jag GICK till Medis från centralen. Det är ju nära, men man är så lat så man tar alltid tuben... Hm.


Käkade på favvostället iaf, alltid lika gott där. Sen blev det dags för shopping! För min del blev det smycken. Köpte faktiskt en ring, det har väl aldrig hänt innan förutom när man var en liten fjant liksom. Micks anslöt sig till oss, och så blev det fika och mer shopping. Bästa citatet den här dagen "Tänk den här och en trådlös bh"
Tror nog ett Fe sitter vid datorn för mycket hhahah

Sa hej då till Fean, och tog bussen till Grönan. När vi satt där på bussen så kom väääärsta haglet :O
Och här snackar vi inte små hagelbitar asså, utan typ nöt-hagelbitar :O Fett läskigt. Tänkte på filmen "The day after tomorrow" med en gång! Som tur var slutade det innan vi hoppade av bussen. Mötte upp Ronja, Karin och Lovisa och stack in på Grönan. När vi var inne så hör av musik, repar Måns?.... JA! Eller ja, Måns bryr jag mig inte så mycket om, men underbara Alvaro är ju med Måns nu. Finis fick syn på oss och såg glad ut iaf :)


Slut på repet, och vi började leka. Spelade på nåt hjul, Lovisa vann Twitwi haha. Sen gjorde vi nån fem-kamps-grej. Man skulle typ skjuta iväg en groda iaf haha fett kul, men jag var inte så bra kanske haha. Efter det blev det Lustiga huset :D
Haha kärlek på det asså, det är fortfarande kul!




Senare när det blev dags för show ställde vi oss i gröten, men ändå fick födelsedagsbarnet syn på oss. Jag säger bara vilka blickar mah! :D Efter spelningen träffade vi honom lite snabbt, sen skulle han iväg med sin familj (som för övrigt stod några meter bort) haha fett kul.


Vi tjejer drog oss mot Donken istället, sen skildes vi åt. Jag och Micks hem till henne och de andra tre till sin skrubb haha.

Nästa morgonon åkte jag och Micks hem till mig. Tåg i 5 timmar woooh... Men vi hade ju iaf varandra haha. Väl hemma i Göteborg hämtade Nicke oss och så åkte vi och handlade. Sen blev det fixa massa hem, Micks tog hand om maten och jag gjorde det snyggt i lägenheten. Skulle inte hunnit om inte Micks var hos mig asså haha hon är grym!
Virre kom tidigare också, så jag och Micks passade på att duscha och fixa oss. Sen kom Camilla, och sen gick klockan väldigt fort så plötsligt var alla utan Boh där haha. Hon kom lite senare, och eftersom hon gick vilse hjälptes alla åt att göra så att hon hittade... hahah.


Vi käkade, drack och hade kul. Fick en massa finfina presenter också, tack så mycket brudar! :)
Ännu en gång försvann tiden, och så småningom drog vi in till stan. Keybar blev det denna kvällen, inte direkt ett jättebra ställe men godkänt för en kväll. Mitt i all musik på dansgolvet spelades plötsligt Canelloni Macaroni. Haha vilken feeling jag fick asså!! Och jag skulle ju såklart börja göra som dom gjorde på Diggiloo, ni vet åh åh åhåhh *vifta med armen*. Vad händer tror ni?... Ehm kan jag ju säga att jag hade en väska som man höll i handen. Så fattar ni nu?

Om inte, det sa PANG i huvudet på nån kille hahah ojdå :D Han kom från ingenstans, och jag var ju inne i mitt hahah.
Som tur var blev han inte arg haha. Han frågade chockad vad jag gjorde, jag sa oj förlåt, och då sa han att det var lugnt och så gick han snällt vidare haha. Puuh :D
Fick en gratis shott inne på Keybar, synd bara att det var lakrits, så den hällde Micks frivilligt i sig haha.

Nästa morgon städde vi undan lite, fixade oss och så var det dags för Rix Fm här i stan. Härligt! Kom precis i tid till att Tommy stod på Lilla scen, och plöstligt hade jag och han ett samtal haha. Han från scenen och jag på marken haha. Och alla bara glodde, hej hej hej. Tommy är så jävla skön!
Träffade lite annat Rix folk, "är du här också?" haha har inte vart på många Rix alls iår ju. Eller?... Måste tänka... Båstad, Växjö, Kalmar.. Är det bara dom? Waah minns inte just nu, de måste jag kolla upp.

När det var sms-tävling lyckades jag vinna, woooh! Micks kom på en god andra plats haha. Måste nämna att här började Micks skor (mina skor som hon lånade) gå väääldigt sönder hahah. När vi var backstage hände inget mer än det vanliga, mer än att vi inte stod framför scenen nåt alls, utan bara på. Faktiskt mycket roligare så tycker jag!

 
Rix tog slut och jag och Micks gick till Avenyn. Grabbarna kom efter ett tag,  E och M stack in till efterfesten, men Danny stannade och snackade en stund. Riktigt skönt att få snacka med honom, men hinner ju nästan aldrig det på somrarna. "Jessi, kan jag få din autograf?" hahah han är verkligen en störtskön kille! Efter en stund sa vi hej då, och då hade Micks skor gått sönder... eh för mycket HAHAH!


Vi käkade, och sen blev det efterfest! Matte är bra! Haha fett kul med snusen, ut och in x antal gånger!
Och prat, kolla, prat, kolla hahah. Något glad kanske haha. Nåra timmar senare var det dags att dra hemåt, skulle ju med sista bussen (näst sista var det tydligen haha). Micks skor var sjuuuukt snygga när vi kom hem... Kunde inte slua skratta åt dom haha. Hemma hos mig blev det mys, klantigheter och sen sovdags!



Det får väl räcka om förra helgen! Nu ska jag bli bättre på att blogga igen, så läs och kommentera ;)
puss!

Ola i Ullared/Min 20årsdag :D

Sen uppdatering, jag vet. Men vad gör man när inte tiden räcker till?

Den 12 aug var alltså dagen när jag slutade vara tonåring haha. Och vilken underbar dag det blev!
Mamma och pappa kom in och sjöng på morgonen, och då fick jag även ett paket.
Kollade datorn lite snabbt innan jag duschade, och på hemsidan fanns även ett grattis från Ola.
Sånt blir man allt glad av :)


Fixade mig, och drog in till stan. På centralen möttes jag av två galningar som hade hattar på huvudet, pipor i munnarna och ballonger i händer. Vilka skulle det vara om inte Tessan och Yoyyo? Hahah dom är underbara!
Vi tog tåget till Varberg, och på tåget lekte vi med ballongerna, som tyvärr råkade hamna på andra några gånger... Förlåt!
Framme i Varberg gjorde jag debut på systemet, ohhh vad bra det kändes hahah.

 

Sen bar det vidare mot Ullared med buss! Framme där låste vi in väskorna och började shoppa. Älskar det stället asså, finns verkligen huuuur mycket som helst. Shoppade tills mina päron och Camilla kom, och då åkte vi till campingen där jag, Yo och Tessan skulle sova. Blev kalas med god mat och finfina presenter, love u <3

  

Klockan tickade nästan för fort, så snabbt som tusan blev det fixfix och iväg till Diggiloo. Gick runt lite där inne, träffade lite andra Ola-tjejer :) Sen var det ju dags för Mojje! Han är alltid lika gullig med alla blickar haha.
Hej då till Mojje och sen satte vi oss på våra platser. Fick sista presenten, ett fotoalbum med gryyyyymt mycket bilder från att jag föddes till nu. Grymt fint gjort av Mamma, synd bara att alla bilder på mig inte var så... fina. Hahah. Drack lite (LITE) champange innan allt började också, myspys. När det var dags för show var lite ju lite blandade känslor, älskar showen, men tråkigt att det var sista. Men jaja, man ska inte deppa.


Ola kom ut och fick syn på oss direkt, glada miner! Yoyyo och Tessan tar upp nån skylt, jag: Vad står det?" Dom iggar och garvar bara haha. Jag ba men vad står det?! Lutar mig fram och läser "Snygg-Jessica 20 år" haha jävla ungar är dom hahah. Ola gillade den iaf!

Dags för Natalie, och då fick vi besök av Ola. Förlåt ni som var där om det lät förjävligt hahah. Kul var det iaf! Resten av showen var det en aaaaaaaaaaaaning mycket blickar. Och prat mellan Ola och flera andra. Ola och Brolle satt och snacka, och så började Brolle kolla på mig och flina. Ehm hej? :)


När det var paus träffade vi Tina, Kim mm en snabbis. Riktigt längesen senast, men nåsta gång får ju bli längre :)
Sedan träffade vi Madde och Charlotte en stund. Alltid kul att ses, det händer ju inte alltför ofta :)
Sen hälsade vi även på Therese också. Det är ju en lång paus, så man hinner göra mycket haha.

Showen började igen, och det var glada miner tills.... ooh.. Himlen öppnade sig totalt -.-
Hade varken jacka eller sån där poncho, bra Jessica, tack Jessica. Satt med en filt över huvudet, som tyvärr inte höll ute regnet så jättebra. Men trots att man var genomblöt hade vi kul. Det blev mer blickar och pekningar, och jaa, allt var kanon! När det var dags att säga hej då till publiken första gången fick alla artister varsin ros, de har dom inte fått innan, när jag varit med iaf. Alla gick ut från scenen, och sen in igen. Hej då igen, och Ola gillade pianoytan.... Hahah.
Sen när alla artister går ut för sista gången så går Ola ut på catwalken och kommer fram till mig med rosen, med världens största leénde och ett "Grattis Jessica". Den killen är världens bästa idol.


Sen var det ju signering också. Gick fram med mamma och pappa en snabbis, någon måste ju vara fotograf haha.
När jag gjort mitt stack jag bak till tjejerna istället, det är så det ska vara. När vi väl var framme hos Ola var det lite presentdags. Vi fick applåder av Ola när han äntligen fick sin Geisha på två kilo haha.
Var ju inte meningen från början att Camilla skulle vara med på den, så hennes namn stod inte med på den. Fick i uppdrag att skriva dit hennes namn, Ola: Det är C och sen två L".    Skönaste Ola asså haha.

"Så fort jag fick rosen tänkte jag, shit, den här måste ju Jessica få" 
"Ni är så jävla snälla!"
"Stående ovationer till er"
"Absolut syrran"

Signeringen var klockren, ja ;)





När allt det roliga var slut så drog vi till stugan. Hej då till mami, papi och Camilla och vi andra fixade oss för natten. Tanken var ett sitta uppe och ha mys, men när man väl satt där blev vi as trötta och la oss istället haha.

Nästa morgonen fixade vi oss, käkade frulle och drog iväg och shoppade i några timmar. Vid 14.10 drog jag och Tessan hem (Yo stannade kvar med sin mor som hade kommit). Hemma i Göteborg hann jag byta kläder och sen var det kalas för familjen och lite släkt. Mys!

Det får räcka för idaaaaaag. Går egentligen inte att beskriva hur bra dagen var, men detta var ett försök iaf.
Kommer blogga om de andra dagarna en annan dag, kanske imon om jag hinner.
Sov gott, puss

Kortis

Hej! Förlååååt för dålig uppdatering på den sista tiden, men hinner inte riktigt.
Nu ska jag dra iväg idag igen, hemma imon. Imon äre fest här! Söndag Rix i Göteborg.

Så uppdaering?
Kommer på måndag!

Faaaaaast. Kan ju iaf skriva att min 20-årsdag var den bästa födelsedagen hittils.
Ola är så jävla bra så det finns inte!

Men nu måste jag rusa. Har ett tåg att passa ;)
Love

20 ÅR TJALALA :D

Tjaaa!
20 år idag, nanana skööönt

Morgonen har börjat bra iaf! Mamma och pappa kom in och sjöng, fick ett paket, som jag inte riktigt kan förklara, men med pengar i iaf haha. Sen såg jag flera sms, tack allihopa :D
Sen kollade jag datorn en snabbis, på hemsidan hade jag även fått ett grattis av Ola! :) finis.



Nu ska jag packa ner de sista, sen är det dags för Ullared. Eller ja, först Varberg, där det ska handlar på systemet haha.
Hööööööörs <3


Sista inlägget som TONÅRING :O

Oj, nu är det dags snart, på riktigt asså. Att bli VUXEN :O
Men jag känner mig som... 16? haha yngre iaf!
Om 25 min blir jag 20 år, ojojoj. Gissa om jag ska besöka systembolaget imon? (A)
Haha det är ett måste ju :D

Men nu är det stor dags att sova. Ska upp vid 7, gaah. Imon bär det av till Ullared, först blire lite shopping, sen kalas för mig, sen Diggiloo och sen efterfest i vår stuga haha yeaaaaah.
Sitter ju inte vid datorn alls imon, så finns på mobilen.
Kommer hem på torsdag kväll igen, efter en dags shopping :D

Puss / Jess

Kalmar och Växjö

Hallo! Nu ska jag väl försöka orka skriva om den senaste resan...
Denna gången var det Kalmar och Växjö som gällde, tradition ju! :)

I torsdags morse åkte jag och Ronja till Kalmar. Hann åka i en timma, och så klev Martin och Anna (? tjejen i Ramsells) på tåget, i sällslap med Kim! Och så kommer Linda på också :D Vi åker vidare, och lite senare kommer Erika och Matte på haha. Riktigt komiskt att alla fått vagn 11 (som förövrigt var en rätt liten vagn, eftersom halva vagnen var första klass.

Framme i Kalmar mötte vi upp Carro, och så åkte jag, Ronja och Carro hem till Ronjas morbror, där vi skulle sova. Fixade oss och käkade, och så drog vi in till Rix. Gick runt lite, schtek-Tommy kom fram och berättade bl a att han var het... Hahah. Ingen fattar mer än vi, men de kanske är meningen haha. Han är fett skön iaf!

Rix drog igång, stod en bit bak och öste med Ronja, Carro, Lovisa, Malin, Linda, Elin och Pernilla.
På något konstigt sett fick vi folk att gå från platsen vi stod på... Berodde det på våra fina sångröster tro? ;)

När Rix var slut drog vi och käkade, och så drog R, C och jag hem och skulle sova. Var as trötta, men trots det gick munnen som fan, iaf på mig och Carro haha. Sen när vi äntligen började bli klara för att sova så blire på med kläder igen och gå ner och vara lite sociala mot R släkten i ett par minuter. Sen såg vi hur många spindlar som helst och då försvann vi in och soooov :D

Ny dag!
Frulle och fixa, och så åkte Carro hem och jag och Ronja åkte vidare till Växjö. Efterlängtat kan jag säga, älska det stället. Checkade in på rummet, kollade stan lite och fixade. Efter det var det dags att duscha, käka mat och så var det förfest på vårt rum. Samma gäng som hängde igår, minus Carro. Mitt i allt ringde mobilen, Tele 2 berättade att jag vunnit backstage-pass, tackar. Vid 20 drog jag med mig Ronja, och så var vi backstage. Inget speciellt så, men ja, det är ju lite kul iaf tycker jag :) När vi var tillbaka på hotellet igen satt vi i ett fönster och kollade på Rix och hade det mysigt.

Grabbarna var sist, och när allt var slut drog vi timm rummet igen och körde öl-spelet, kulkul :)
Lite senare drog vi ner till festen. Något segt, men blev bättre senare.
Träffade Danny en snabbis, "Jag såg dig på tv i måndags" haha shit, såg alla på det där programmet eller?
Känns som det iaf haha.

Kvällen tog slut runt 4, efter mycket prat med Ronja. Jag var nåååågot övertrött "Du kan inte rulla över mig på siiiiiiiiidan" hade så jävla kul hahah. Något som var mindre kul att jag vaknade vid 8 och inte kunde somna om ;)
Drog ner och tog lite luft, sa hej då till Malin och Lovisa, och så drog jag upp till rummet. Badade, duschade, väckte Ronja och så blev det frulle. Dagen försvann, och så var det dags att åka hemåt igen.

Det var väl allt fån denna gången som ni får veta! ;)
Tjing


Båstad, Kungsbacka och Liseberg!

Tjaa! Eftersom jag är vaken (skulle inte uppförsen 7 -.-) så kan jag väl lika gärna ta och blogga om de senaste dagarna.

Båstad 090801
Vi tjejer drog iväg till Båstad på dagen. Kom dit, och började den sega gångvägen från stationen till hamnen, vid Pepes och allt det där. Blev sjukt sugna på att bada men ingen mer än Yoyyo hade tänkt på badkläder! Otur.
Det blev en glass och chill ett tag innan det var dags att börja leta efter ett ställe att käka middag på senare.
Gick och gick och gick tills vi trodde att vi hittat en lite billigare restaurang än de som ligger vid hamnen.
Vi trodde iaf fel, men maten var rätt okej så ;)

Morsan min kom till Båstad, vi mötte upp henne och drog till stadion igen. Det blev insläpp och sen dags för Mojje!
Skön snubbe det där. Yoyyo hade värsta energin när han uppträdde, haha hon lät ju en aning mer än alla små söta barn hahah.

Dags för Diggiloo! Ola kommer in, wooh! "Natalie" drar igång och håller på en stund, Ola skriker "MOORSAAAN" i micken så att alla hör haha men trevligt. Så det blev ju lite sång för mammas del. Vidare till mig och sen även till Yoyyo och Tessan. Ola är finis! Showen fortsatte för fullt, jag säger bara blickar och pekningar, han är så jävla bra.

Signeringen efter showen var bra som vanligt. Råkade stanna upp kön lite, men det gick ju bra ändå :D
När vi var klara drog vi iväg till husvagnen och soooooooov :)


Kungsbacka 090802
Ny dag! Vaknade en timma före alla andra, lite jobbigt. Men när väl alla vaknat blev det dags för frulle och fix.
Alla skulle duscha, synd bara att när jag och Yoyyo var halvklara i duschen fanns ingen varmvatten kvar. Gaaah det var hemskt! Sen när det var Tessans tur fanns ju inget varmvatten alls.... Hahah lät så jävla kul när hon skulle duscha :D
Senare på dagen satt vi utanför husvagnen och chillade och så åkte visst en viss bil och släpkärra förbi utanför campingen haha gött. (Senare också en viss buss hahah). Men iaf, vi käkade lunch och gjorde oss klara, och så drog vi iväg till Kungsbacka. Gick runt och chillade, försökte tagga till showen men alla var helt sega.

Show igen då! När allt började var vi taggade igen, ååååh turné! (Nej, du borde inte fatta detta, interngrejer :D )
Kan ju säga att i Kungsbacka fanns de ungefär en miljon mygger. Och för er som missat det så biter myggor igenom leggings... Mmm... Räknade mina myggbett igår, 63 stycken, tackar.

Showen var ju lika bra som vanligt även om folk på vår sida om catwalken var så jävla sega och tråkiga.
Tills slut fick vi även dom att ställa sig upp, på tiden kan jag säga. Ola var snutt som vanligt :D

Signeringskön var fett seg och lång. När vi var en bit ifrån ställde sig Ola upp och ba "Är ni trötta?"
Var helt död men ja :) Kom äntligen fram och det blev babbel som vanligt.
Stannade kvar lite efteråt och hann ta massa kort haha. Släktfoto, hell yeah 8)
Hann öven säga hej till Brolle, som kände igen oss efter Båstad haha.

Sen var det hemåt, jag kan säga så mycket som att det var en fett kul bilresa hahah.


090803 Allsång på Liseberg
Ännu en ny dag att tagga för. Vi började med att försova oss en timma, smaaaart :) Men det gjorde inget, kom till Liseberg vid halv elva. As skönt. När dom öppnade gick vi in i lugn och ro, och såg att de var avspärrat till platserna. Orka. Så jävla dåligt. Fick stå där och vänta as länge, och när man väl fick gå in dit var det ju ett mindre kaos om man säger så.
Men fick iaf grymma platser, skönt. Rep och Ola pekade hit och dit mot alla fans som var där. Tummen upp! :) 

(Orkar inte skriva så mycket om dagarna som ni kanske märker, men de blir lite iaf haha.)

När programmet höll på under kvällen fick jag massa sms "Jag ser dig på tv" haha gaah. Det är verkligen nackdelen med att sitta längst fram, även om det är as kul så äre mindre kul att vara med i tv... Speciellt när man ska sjunga haha.
Lotta kom fram och jag fick helt hjärnsläpp, visste typ ingen vilken låt jag sjöng med i hahah. Så kan de gå ibland :D
Var med i tv en del, när vi satt där med vår Ola-skylt och sådär... Men äh, reklam för Ola.. eller nåt haha.

Lite synd att Ola inte var inne på mycket på scen, men vi hade kul ändå, även om det var roligast när Ola var inne.
När programmet var slut drog vi oss ut, och så hann vi säga hej till Ola också. Alltid lika kul :)

Helgen kan sammanfattas såhär:
Gun från dragarbrunn"

"Värsta teamwork där"

"släääktfoto"

"men jag är själv"

"har du nya skor?"

"ja fick hem två vänsterskor"

"har du nya byxor?"

"nya kallingar oxå"

"MORSAN"

"THERESE SA DET!"

"va gör ni här tjejer? gå på stan och ta en fika ist"

"DEN ÄR JU UPP OCH NER !! :O"

"ja fattar inte att jag gör detta"

"BRA YOYYO"

" bah för du äter SÄR-PIZZA"

"OAL, näh ha LOA ! :D elr ta ett k ist KOA ! HAHAHA"

"SÖÖÖÖTNOSAR"

"NEJ SKRIV INTE!!!!!!!!!"

"aso här är din penna ! "

"VAR LIGGER LANDER DÄR MAN BÖJER BANANERNA?"

"micken till oss"

"ÄRE SAMMA LAND DÄR DOM BOR INDIANERNA"

"FINNE PINNEN xD"

''jag ringer på fredaaaaaag''

''kexchoklaad, köp kexchoklaaaad, kööp'' 

''tommy tycker om miiiig''

''carina du har en fantastisk dotter'' 

''tjejer jag beundrar er, det ska ni veta!'' 

''några tonårstjejer önskade den''

''snygg-jessica''

''vi vill också ha kramar?''

''kan du inte köpa skivan istället?''

''KUNGEN KOMMER, DET ÄR SANT''



Dags för att avsluta det här inlägget nu. Mitt alarm ringde just, så nu äre dags att fixa och så.
Vi hörs på lördag eller söndag! Puss och ha det bra!

Iväääääg igen

Gaaah jag hinner verkligen inte blogga om de senaste dagarna.
Men det kanske kommer, när jag är hemma igen efter Kalmar och Växjö.
Något kommer iaf :)

hare bra, pusshej

Aaaaasbra helg

Orkar inte skriva allt idag, är helt slut.

Men imon så! :)

puss på dig

Husvagnen

Tja tja. Ligger i husvagnen och kan inte sova. Vi kom hit igår efter att ha varit på Diggilioo i Båstad. Det var fett kul :-D senare idag är det dags för Diggiloo igen haha. Ska bli mys. Nu ska jag putta på Yoyyo och Tessan lite haha. Hörs! Puss

RSS 2.0