Ännu en helg slut

Tjaa! Så var det ju söndagskväll igen... Gaah. Vill vila och koppla av, hinner ju aldrig det nu för tiden haha.

Igår var det party som gällde. Kvällens gäng bestod av mig, Johan, Virre, Abba, Bohman och Frida. Var hos Virre!
Orkar inte skriva så värst mycket, men riktigt kul hade vi allt. Snackade minnen, drog fram super-sugrören, sjöng singstar och hade det riktigt gött.

Bilder från en grymt rolig kväll;














Där får ni inte se mer haha. Drog till Trädgårn iaf, segt bara att ena dansgolvet (där vi brukar vara) var avstängt, vet inte varför. Men ibland behöver man inte det bästa dansgolvet, utan de bästa sällskapet för att det ska bli lyckat :)

100529

Heeej! Nu är jag tillbaka igen haha. Har haft fullt upp den senaste tiden, spec denna veckan. Jobbat över massa haha. Är det bara jag eller går tiden sjuuuukt fort?
Seriöst, på tisdag är det JUNI. Fattar ni? SOMMAR (enligt årstiden iaf haha). Tycker att de här halvåret har gått så galet fort, nyss var det ju mars liksom...

Men jaja, trots att allt går så fort så är väl livet rätt bra. Jobbar och tjänar pengar, är med polare och sånt där. Längtar efter värmen och semester. Fatta va skönt att göra vad man vill och schteka i solen och dra iväg... åh, vad jag längtar...

Nu hade jag tänkt lägga in någon passande bild, men har typ inga bilder på min dator :O
Fan, måste ta och fixa in det asså... Någon dag :)))

Men nu måste jag dra mig, har massa grejer att fixa. Senare kommer Johan hit och käkar, sen drar vi till Virre på inflyttningsfest. Och förmodligen utgång på det. Paaaarty party!


Paket

Wooh, idag kom mitt paket från cdon.com! Beställde hem OC säsong 2 och Sex and the city säsong 1 för ett par dagar sen. Naaaajs. Serier är perfekt när man åker buss och tåg kan jag säga. Det är en egen erfarenhet haha 8)

Den här dagen blev inte riktigt som planerat, men så äre ibland. Imon blir inte heller som alla andra dagar.
Jobb 9-16.45, MEN tandläkarn 13.50 (buhuuu vill inte :((( ), Backaplan med Elaine, glass på torget, och hem till Inger från jobbet! Blir nog en trevlig dag, förutom tandläkarn då. Har världens tandläkarskräck, så ni håller väl tummarna för mig att det går bra imon?...

Nu ska jag ringa Micks, sen fixa mig för kvällen och sen blire hoppa i säng!
Natti puss


låtmigsova

Jessica Sjöberg ogillar måndagsmornar... gäsp

Söndagskväll

Hej igen! Måste säga att jag diggar min statistik idag, har personligt rekord haha :)

Känns konstigt att det är jobb imon igen eftersom vart man ledig några dagar. Mina efterlängtade vilodagar blev inte så lugna haha, buss och tåg, hit och dit. Men har haft grymt kul!
Nu är det ett tag var tills jag drar iväg på grejer igen... Lite tråkigt, men samtidigt behövligt. Dels behöver man spara lite pengar, dels behöver man längta (blir det för mkt grejer blir det inte samma grej), och dels behöver jag träffa mina polare utöver OF. Allt är ju på gott och ont liksom.

Fast visst, dyker det upp gig i närheten så klart jag drar dit haha. Men annars, njae.
Tycker att SJ har blivit SJUKT dyra. Seriöst, bokade en hemresa om drygt 3 veckor, 572 kr. CRAZY!!!


Nu ska jag snart lägga mig i sängen och glo på film. Det är en dag imon också ;)
Puss och godnatt!


                                  On the roooooad

Kärlek!

Ahhhh ÄNTLIGEN! Har velat ha äkta Converse hur länge som helst, men inte känt att jag har råd att lägga 700 kr på ett par skor. Men de senaste veckorna har jag ändrat mig, klart jag har råd haha.

Fick leta runt flera affärer för att hitta vita Converse i min storlek, var slut överallt. I sista skoaffären fanns det ett par kvar, som blev mina. Puss på dom!



Om inte detta är kärlek, vad är då kärlek? ;)


Lindesberg

Efter Café Opera bar det hemåt igen. Slappade lite, packade om väskan, sov och iväääääg.

Åkte till Mjölby, och där mötte jag upp Yoyyo! Drog hem till henne och käkade och chillade lite innan det var dags att dra sig till Lindesberg. För er som inte vet det har Yoyyo en galen hund haha 8)

Drog som sagt iväg till ett regnigt Lindesberg. Var väl typ 30 pers där när vi kom haha, alltså en halvtimma innan Ola skulle stå på scen. Känns ju.. bra haha. Ställde oss på andra raden vid scenen och strax efter kom Alex och Pernie och gjorde oss sällskap. Hälsade även på Carro och Jennifer!

När Ola väl kom på scenen var de faktiskt en hel del folk på plats, trevligt!
Dagens bästa citat "Har ni det bra där uppe på kyrkogården?" och "Får jag höra ett jubel från kyrkogården?" Hahah asså det stod några typ framför en kyrka som var precis vid torget. Men när Ola sa de där om kyrkogården garvade typ alla haha. Vi fattade ju, men de lät rätt kul eftersom det ligger döda och begravda männsikor där, som liksom är tysta haha. Men jaa 8)

Kvällen till ära så körde Ola och Tim 6 låtar, najs! Inte direkt mycker drag i publiken, men vi sjöng med för fullt iaf haha.

Bilder från Lindesberg:










Efter showen var det signering, en vääääldigt stressig sådan. Alla singlar och album var slut så jag hade väl tänkte komma fram och säga hej typ. Framme hos Ola tar han min hand och skriver sin autograf haha, tack för den liksom haha. Som ett riktigt hej då till Ola, ställe jag, Yoyyo, Pernie och Alex oss på led och gjorde ett fint kungligt hejdå när Ola, Tim och Therese åkte förbi oss haha. Uppskattat i bilen kan man säga haha

Sa hej då till Pernie och Alex och åkte hem till Yoyyo i Mjölby igen. Chillkväll!


Café Opera

Yes, jobbade som sagt först i onsdags. Bytte kläder på jobbet, och så kom mamma hämtade mig. På väg till centralen stod vi i väääääärldens kö. Trodde ett tag att jag skulle missa tåget, men som tur var hann jag med det haha.

I Sthlm mötte jag upp Micks, som också kom precis från jobbet. Drog oss mot Kungsan och chillade en stund innan vi drog in på Café Opera. Själva stället var en besvikelse för mig. Har liksom tänkt att det skulle var stort och as fräckt, det var litet och inget direkt party-ställe så som jag trott. Men vi hade kul ändå!
Rebecka, Måns-tjejen, Alex och hennes Falun-polare gjorde oss sällskap, kul att vi var några från Of iaf :)

Giget drog igång och shit vilket drag! Utan tvekan ett av de absolut bättre kroggigen jag varit på. Ola var något crazy på scen haha. Fett kul vare! Speciellt när Ola satte sig på scenen framför mig, Rebecka och Micks och vi skulle sjunga "SOS". Vi hade inte jääättebra koll just då hur låten gick, så alla tre hade sin egen variant av hur låten börjar hahah. Olas blick där alltså hahahahah oops (A)


Bilder från Café Opera:














Efter giget träffade vi Ola! Pratade om nya låten "Overdrive", sommarn och sånt där. Haha om Lindesberg "det kommer vara ni där och stadens bagare som kommer såhär *visar* hahah. "Fet väska" illgrönt is the shit :D
Sa hej då till tjejerna och Ola, drog hemåt med Micks. "*TUUUUT TUUUUUT* "FLYTTA PÅ ER HAHAHAH" Ola är Ola haha

Jävligt bra kväll!


Fram och tillbaka!

Hallo igen. Nu var det några dagar sen igen. Haha blir ju lätt så ;D

Men denna gången har jag ju nästan rätt att skylla på att jag inte haft tid haha, har haft fullt upp, iaf sen i onsdags!

Onsdag - Jobb, tåg till Sthlm, Ola på Café Opera
Torsdag - Buss hem (6,10 h), slappa och packa om
Fredag - Buss till Mjölby (4 h), hem till Yo, Ola i Lindesberg
Lördag - Buss hem från Mjölby!

Okej, de ser kanske inte jättemkt ut.. haha men har vart tufft!


Vet att det finns folk som vill veta lite om hur de vart när jag varit iväg och sådär... Så nu kör vi!


-.-

Efter regn kommer solsken, det är väl så man säger?

Åhhh vilken under dag :)))))  Not

YES YES YES!

Woooooh, idag är en bra dag! För några dagar sen skrev jag om jobbet, att jag hoppades på att jag skulle få förlängt vikariat tom juni. Och idag fick jag veta att jag får förlängt, tom v 27 (9 juli).
Sommarn är fixad shalala! :)))))

Och ja, nu ska jag verkligen försöka hålla i slantarna. Är ganska dålig (okej, väldigt dålig...) på det här med att spara. Är en riktig slösa, men ska ändra på det, till stor del iaf! :)

Så vad gör alla ikväll? Jag har lite slappekväll. Saknar att träna, jävla förkylning som förstör. Men börjar bli bättre, så kan hända att det blir träna på lördag och/eller söndag. Sen på måndag kväll ska jag, Elle och Linnea delta i Vårruset haha. Shit, vad tänkte vi på när vi anmälde oss? Haha. Men okej då, vi ska bara promenera och banan är 5,5 km så det funkar ju. Kommer ju få medalj när vi går i mål, det gör ju nästan att det är värt att gå haha. Och är vädret fint stannar vi väl och har picknick i Slottskogen efteråt.

Nu ska jag strax duscha! Ciaaaao


Tips

OM någon har missat Jason Derulo (hur man nu ha kunnat göra det...), så tycker jag att ni ska lyssna på honom på Spotify. Sjukt bra!

Favoritlåtar - In my head och The sky´s the limit !

Nu ska jag fixa mig för natten, sen telefonsamtal och sova!
Ciaaaao





Back in the game!

Hej... igen! Haha ni vet hur jag är när det gäller bloggen nu. Bloggar duktigt några dagar, sen paus. Och så håller det på haha. Nu är jag på g igen!

Den senaste veckaa har varit fullspäckad. Jobbjobbjobb, Ola på Allum, Sthlm, Metro on Stage, party a la väsby osvosvosv. Har haft grymt kul!
Får väl se lite nu när jag drar iväg på nytt. Finns inte så mycket gig ute, och allt kostar ju så satans mycket. Det slog mig häromdagen att "shit, jag har ju bara jobb till sista maj!". Om jag har tur så får jag jobba juni ut också. Annars... är jag körd! Så nu ska jag verkligen försöka hålla i pengarna. Sommargarderoben är nästan helt klar, några fler linnen sen så... Skor - Ja, det är hemskt, men jag behöver verkligen inga fler till sommarn. Förutom att par flipflop, men ja. Har ju hellre kul och åker runt på gig och gör saker än äger en massamassa kläder och skor!

Har ni några planer i sommarn?

Jag har inget planerat än iaf. Det pratas om campa med Virre (roadtrip), pratas sista min resa till utlandet... Pratas gig haha. Men som sagt, inget planerat alls. Får väl se hur vad som händer. Mycket beror ju på jobb och pengar också.

Nu ska jag fixa lite med bilder! Ta hand om er. Puss


                         sommar sommar sommar <3

RSS 2.0