Bra helg - Del 2

Och så kom lördagen! Hjälpte morfar med flytten i några timmar, vilade, fixa mig och drog iväg. Det var girls night only, längesen sist asså. Jag tycker det är grymt kul när vi går ut med grabbarna, men det är ändå något extra när vi i trion går ut själva. Kvällen till äre drog vi till Excet! Brukar inte gilla det stället eftersom dom tar in så satans mycket folk, men det var riktigt kul i lördags. Köttmarknad in i helvete också haha. What´s up med att stå och jucka mot mig när jag faktiskt dansade med min polare? Äckel. Annars var det sjukt kul haha. Blev en sen kväll, blev sista bussen hem. Bra kväll med tjejerna! <3
.

Bra helg - Del 1

I fredags var det dags att fira Elle som fyllt 22! Det blev en förfest ändå till kl 01 haha. Grymt kul! Härliga människor och skön stämning. Kul med lite nytt folk, och kul att träffa dem man inte träffat på länge! Vi skålade, tjötade och spela luffarschak på kvitton. Jag är så grym va haha! :)
.
.
Var fett sugen på att hänga med folket ut vid 01, men kände att om jag skulle orka med flytten behövde jag sova några timmar.. Man kan inte alltid vara crazy!

Smile

What's up med att vakna en timma innan alarmet skulle ringa? Har sovit 5 timmar, kul det ska bli att hjälpa morfar att flytta idag känner jag. Förresten, något som är kul på riktigt är att vakna med ett stort leende på läpparna :) Det känns bra nu!


Fredag

  • Foten är bra, går nästan helt bra (dock fortfarande lindad).
  • Pappa har fått operationstid, men inte förren 7 dec. Segt.
Well, det var väl det viktiga? Tog en paus från bloggen i veckan. Inte vetat vad jag ska skriva om. Inte för jag vet det nu heller, men ändå haha. Snart iaf snart börja fixa mig för att staaaan. Elle har fyllt år så hon ska firas! Dock hänger jag bara på själva förfesten, ska upp tidigt imon för att hjälpa morfar att flytta. Duktigt barnbarn, jag vet!
.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer än.... att killar med gitarr är jäkligt mysigt. Speciellt såna som spelar och sjunger för mig i camen... :)
.

@ mölndals sjukhus

Ligger inne på ett rum och väntar på att läkaren ska kika på min fot. Ni ser vilken fot som är skadad va? Höhö


Aj

Dumma jävla fot :( den där knölen på foten var igår jättesvullen och helt vit. En läkare som var i innebandyhallen igår tror jag brutit ett ben foten och det tror jag med... Blä. Dock är inte knölen helt vit idag, men detta känns inte bra asså... Ska strax äta frulle och sen bär det av till sjukhuset. Kul söndag!

 


Tillbaka på planen

Idag ska jag iväg till Borås och spela innebandy! Har inte stått på planen på... 3,5 år nu tror jag det är. Crazy. Älskar sporten, är sugen på att börja spela igen faktiskt. Dagens innebandy är inte superseriös iaf, det är en cup för skojs skull. Linnea bjöd med mig och det är klart jag är på!
.
Efter innebandyn blir det hem och äta middag och göra mig redo för party. Kvällens förfest blir hos William och sen blir det party all night long. Puss!
.
Borås är en bra stad, med många fina minnen.... Höhö

Läskiga telesamtal

Läkare kan konsten att skrämma ihjäl mig... Pappas läkare ringde iaf för en liten stund sen. Iochmed att hon ringde så sent trodde jag hon skulle säga att "tyvärr, du dör inom några månader" eller något i den stilen. Men hon ville iaf "bara" bekräfta analysen att det var cancer. Operationen blir av någon gång under nästnästa vecka. Skönt.
.
Ska börja dra mig nu och försöka sova. Väldigt behövligt att det är fredag imon...

Update

Pappa opererades i måndags så igår var vi och hälsade på honom på sjukhuset. Han fick komma hem idag, skönt. Trots allt så mår han okej. Provsvaren är på analys men läkarna är säkra på att det är cancer iaf. Blä. Cancer, det är ett hemskt ord.
Men läkarn sa (pappa frågade haha) att han inte kommer dö iaf. Visst, sånt går ju inte att garantera men ja. Så nu går vi bara och väntar på provsvaren och sen blir det operation igen.
.
.
Blev väl kanske lite deppigt inlägg nu haha. Men jag behöver skriva av mig och dela med mig av vad som händer i livet.
Pappa opererades i måndags så igår var vi och hälsade på honom på sjukhuset. Han fick komma hem idag, skönt. Trots allt så mår han okej. Provsvaren är på analys men läkarna är säkra på att det är cancer iaf. Blä. Cancer, det är ett hemskt ord.
Men läkarn sa (pappa frågade haha) att han inte kommer dö iaf. Visst, sånt går ju inte att garantera men ja. Så nu går vi bara och väntar på provsvaren och sen blir det operation igen.
.
.
Blev väl kanske lite deppigt inlägg nu haha. Men jag behöver skriva av mig och dela med mig av vad som händer i livet.

Blä

"Det såg inte bra ut."

Godnatt

Varför var jag inte i Stockholm och på True Talent-finalen för?! Puss!


Jonathan 21 år!

Ännu en helg med party. Igår var det Jonathan som hade fest, han fyllde hela 21 år! Det blev ännu en bra kväll med mina fina vänner. Utgång på Trädgårn, igen haha, men det var bra där. Skön stämning! Donken och sedan sömn. Kan konstatera att jag är typ blind utan mina linser eller mina glasögon haha
.

11-11-11

Hade tänkt vara hemma själv ikväll. Kändes som jag behövde det. Men Virre ringde och ville att jag skulle komma, behövde bara höra henne röst för att få ork att åka. Sååå. Hoppas alla haft en cool dag, 11-11-11 kommer inte på 100 år igen!
.
.                 Saknar sköna varma dagar!

God jul

Känns lite för tidigt med pepparkakor... Men gott är det iaf!


Buu

är så himla trött och har ingen energi alls

Vilken dag...

Inte gråtit såhär mycket på länge. Finns inte så mycket man kan göra nu än att hålla tummarna och vänta på svar.
Jag vet att jag säger det allt för sällan... Jag älskar dig.

Maggio och utgång

Maggio i lördags då! Vissa låtar knäckte, andra var lite småsega. Galen fin allsång på "Mitt hjärta blöder". Tycker Veronica Maggio var grym, men även hon behöver puscha på publiken ibland, vilket hon inte gör. Synd! Betyg 3,5 av 5!
Efter spelningen drog jag och Frida hem t Willam där han, Abba, Rasmus och Vlad befann sig. Snabb förfest och sen utgång! Tillbaka på Trädgårn, faktiskt kul där, förutom att jag blev halvknockad av nån knäpp kille. Jag visade mina skills som wingman åt Vlad haha! Grymt bra kväll iaf!
.

Adam 23 år!

Som jag skrev i fredags var det dags för fest, denna gång för Adam som fyllt år! Var väl ett gäng på 10-13 pers. Drog in till stan en stund efter 00, in på Excet och kunde konstatera att dom tar in alldeles för mycket folk. Fyllemat, en missad buss, powernap och jag var hemma vid 6.30 typ. Bra kväll!


Tagga!

Ikväll 20.00 står hon på scen på Trädgårn! Ska bli så sjukt kul!!!
.
.                         Bildkälla

Några timmar senare...

Vilken dag! Tentan var inte jätterolig, mycket svårare än den förra. Och svårare formulerat! Jag och flera i min klass satt och pratade om hur lärarna kan ha menat på fråga 1 i över 1,5 h. Galet. Hade till 17 att skriva, men skickade in runt 16.30. Känner mig inte direkt nöjd, men vad ska man göra. Failar jag så får vi kompletera så man är inte helt körd.
.
Nu ska jag strax börja fixa mig för kvällen. Adam fyllde år igår så idag ska han firas! Kör utgång senare också. Ikväll kör jag på samma klädsel som jag hade i Stockholm. Snyggt och skönt!
.

Härlig dag

Hemtenta 8-17! Nu ska jag slänga i mig en macka och lite te, tentan läggs inte ut förren prick 8.
Nu kör vi!
.

<3

.                                      Love u

RSS 2.0