Godmorgon!

Vilken härlig morgon! Solen skiner, himlen är blå och fåglarna kvittrar! :D
Ehm NOT. Helt molnligt ute och regnet vräker ner. Usch, är så trött på det vädret nu. Palla. Ge oss sol och värme :D

Igår befann jag mig i Lysekil, trots att det var galet väder där. Men det var ju mysigt ändå.
Måns var där igår (ALVARO). Den killen är helt underbar. Orkar inte berätta om hela dagen, men vilka meningar den killen kan få till... "Ni förgyllde min dag, verkligen"  Hur söt är han inte?


finisar <3


Gaaaalning haha <3

Var ju där för att se Alvaro, men måste ändå säga att Måns var bättre en väntat. Bra låtar och en bra show, även om han inte har det där lilla extra som gör att jag vill åka runt för att se honom. Men säg såhär, skulle Måns uppträda i Göteborg (med eller utan Alvaro) så kanske jag faktiskt skulle gå dit och titta på honom, om jag nu inte skulle vara upptagen på annat håll vill säga :)

Nu ska jag strax duscha, sen käka och sen blire städa och övningsköra. Senare idag, eller ja, senare, men om ungefär 4 timmar så kommer Yo och Tessan till hit :D Idag ska vi ha en mysdag, och resten av helgen blir äventyr (där det gääärna får vara fint väder). Nu måsta jag snabba på lite. Hörs senare!

puss

Ola i Hällefors!

Ja, då var det dags att skriva om ännu ett äventyr :)

Kan väl säga att det började väl med att Tessan sov över hos mig.  Något flummigt, packningsproblem och ett försök att lägga sig tidigt, sådär skulle man kunne beskriva den kvällen. Det där med att lägga sig tidigt går nästan aldrig. Finns alltid saker man ska göras och fixas. Och kollas på datorn haha, kan inte hjälpa det :D

Iaf, när vi väl kom i säng.. så ringde klockan efter alldeles för få timmar. Men vad ska man göra, är man ekonomiskt att ta ett tidigt tåg så är man haha. Upp och hoppa, på med kläder, gjorde mackor och stack till bussen. Sen vart det tååååg till Örebro. Där skulle vi vänta typ 1,5 timma eller nåt. Men iaf, mitt i den sega väntan kom Yoyyo :D Väntade lite till, och så blev det buss till Hällefors. 

       

Framme i Hällefors köpte vi mat på Ica. Sen var det ju hur vi skulle hitta till vandrarhemmet... "Ursäkta, ursäkta, URSÄKTA?!" seg människa. Mitt i allt kom Mojje. Yoyyo och han är ju polare, så hon fram till honom och vi efter haha. Artig som han är skakade han hand med mig och Tessan, nu är vi också polare haha. Och snäll som han sa han att han skulle skjutsat oss på fyrhjulingen om alla + våra väskor skulle fått plats. Snutt. Han åkte iväg och vi gick efter den vägen han åkt. När vi hade gått några min ser vi en stor hinderbana och hör en bekant röst. Kikar in, och ser Ola stå uppe i ett träd haha fett kul. Vink och överglad, klättrade han vidare. Vi stod kvar och kollade en stund, och när Ola var nere på marken hann vi snacka lite, myyys :) "Jag är på lek-semester :D"

Vi brudar drog vidare till vårt vandrarhem, som för övrigt låg as nära herrgården och Diggiloo. Snacka om skönt!
Checkade in och fick ett stort rum för 5 pers, det där kan man snacka om skönt. Rummet var inte helt klart när vi kom, så hann allt leka av oss lite i sällskapsrummet. Vandrarhemmet hade biljard, pil-kastning, fotbollsspel och dator med internet , och att vandrarhemmet kostade 150 kr per man gjorde att jag utsåg vandrarhemmet till det bästa jag varit på någonsin. Så verkligen tummen upp för det stället!
   
         

Fix och käk (där jag visade min konst i köket hahah). Sen var dags för Diggiloo, i ös-regnet -.-. Mina och Tessans skor blev as blöta och leriga, inte så kul kanske. Men något som var kul var Diggiloo :D Haha jag säger bara Ola, ojojoj. Han fick syn på oss direkt, och det kollade han hela tiden ju haha. Såg att Ola kollade på oss, upp med den där mini-skylten, och Ola började asgarva och fick vända sig bort haha. Efteråt "Fan vilken rolig skylt, kunde inte hålla mig för skratt!" haha den var typ inte ens rolig, men ja hahah.

     
Fix fix!


Käääk


Diggiloo

Regnet slutade lite till och från, i pausen var det uppehåll helt men så började det igen när pausen var slut. Men förutom att skorna blev förstörda så gjorde det ingenting. Klart det är superskönt med bra vänder, men hade så kul så det var skitsamma. Kunde inte ta mycket kort alls, men har ju några fler chanser på mig :)

Dags för signering! Kommer fram, Ola fick en liten present som han blev överglad över haha. Kul att kunna göra någon glad för en liten sak :) 
"Jessica, du måste ******************** " pallar inte skriva ut, men haha han är finis.
"DÅ ÄRE FEST"  "Den där sitter uppe på min vägg nu".
Läskigast, mamma skulle få en singel. Ola: Hon var utomlands nyss va?
Öhm ofta Ola har koll? Har skrivit det i gästboken EN gång, och det var för 3 veckor sen. Ofta han har sån koll?!
 Var helt chockad när han sa det, så jag frågade ju hur han visste det. "Kontakter" var svaret, och ett retsamt léende.
Gaaaaaah klurar fortfarande på det haha.
Men iaf, mer babbel, "ni ska på turné" och massa haha. Tog lite kort och hade kramkalas, och så ställde vi oss i kön igen, vilket innebar ännu mer babbel och skratt haha



Sen drog vi oss till vandrarhemmet. fixade oss för natten och babblade på för fullt om hur bra dagen varit, för det var den verkligen! Sen var det sovdags, gooooooodnatt.

                  Såhär snygga var mina och Tessans skor efter kvällen -.-

Och så var det en ny dag! Sov tills jag vaknade, alarmet hade inte ens hunnit ringa än. De andra vaknade och så var babblet igång igen haha. Vi fixade oss, käkade frulle och drog från vandrarhemmet 5 min innan man var tvungen att vara ute, puh. Sen var det en stund kvar tills bussen skulle gå, så vi pasade på att trixa med Yoyyo´s mini fotboll. Kände mig jätteduktig, kunde göra 4 st haha.

Buss till Örebro, väntade lääänge och så tåg till mitt älskade Göteborg. Grym helg som fan, tack tjejer! Love <3






(för er som vill se mer bilder finns det på bilddagboken, Jessicaaaaa89)

@ Hällefors

Tjaa! Nu sitter vi här på vårt vandrarhem i Hällefors. Är nog det bästa vandrarhemmet jag vart på! Vi fick ett as stort rum, det finns dator (som ni kanske märker), biljard, kasta pil-grejs och nåt fotbollsspel :D
Dessutom är det as billigt, verkligen tummen upp för detta stället!

Är lite småseg nu, åkte hemifrån rätt tidigt. Kom till Hällefors, mötte Mojje som ville ge oss skjuts om vi inte hade all packning. Gulle! Drog mot vandrarhemmet, såg en stor hinderbana och hörde en viss röst haha.
Kikade lite och såg Ola stå uppe ni ett träd hahah. Lika glad som vanligt, om inte gladare.

Kollade lite, sen var Ola nere på marken igen så hann snacka lite. " Jag  är på lek-semester" haha Snutt.

Nu ska vi väl börja fixa oss och sedan blire tacos. Och sen Diggiloo! Mycket trevlig dag tycker jag.
Hörs imon! Puss

Tjing

Tjaa! Nu sitter jag här med Tessan. Hon ska slagga här inatt eftersom vi drar iväg på äventyr imon. Woooh :D
Och så möter vi upp Yo på vägen, ska bli så grymt kul imon :D
Upp tidigt, men man får väl sova på tåget haha

Detta får räcka för idag. Imon blir det inget bloggande, men när jag är hemma igen.. yeah ;)

Puss och ha en trevlig helg!


<3

Bio

Wooops. Skulle skriva igår kväll igen, men orkade helt enkelt inte :D

Igår eftermiddag bar det av på bio med mamma iaf. Vi såg The proposal, en komedi med bl a Sandra Bullock.
Shit vilken bra film! Redan i början fattar man ju hur slutet kommer bli, men inte vägen dit. Vet faktiskt inte hur många gånger alla i salongen asgarvade, men många gånger blev det!

Absolut sevärd film, kommer nog faktiskt tillochmed köpa den när den kommer ut på dvd.
Betyg? 5/5




Måste dra, hörs ikväll! Puss

Folket är hemma!

Tjaa! Nu har familjen kommit hem igen. Faktiskt rätt skönt, sällskap och maten står på bordet hahah ;D
Fick lite presenter också, ett halsband, en ram, en handväska, örhängen (peace :D) och lite dricka höhö.
Resten får jag när jag fyller år. Längtar :D

Nu ska jag och mamma dra på bio. Ska de The pro... nånting. Återkommer senare om det!
Måste rusa, hörs sen. Puss

Myskväll och bildextra!

Pretty Woman, kan man någonson tröttna på den filmen?
Jag tror inte det. Tycker att den är lika bra varje gång jag tittar på den. Inte för att jag gör det jätteofta, men det blir väl nån gång i halvåret kanske. Någon mer än jag som tycker att den är en klassiker?

Och något mer som är så sjukt jävla bra är Dannys version av "Öppna din dörr". Den är också lika sanslöst bra varje gång man hör den... Kommer ihåg tiden för två år sedan när han körde den rätt ofta. Blev tårögd varje gång. Den känns verkligen långt där inne... Och på tal om hans version av "Öppna din dörr", första gången jag träffade Danny sa jag faktiskt det till honom, att han gör den så sjukt bra. Snutt.
Det är verkligen längesen nu, den där allra gången gången... Och egentligen är väl allt tack varje Erika. Jag minns att vi stod utanför Rockbjörnen efterfest och väntade på att Ola skulle komma ut. Men innan Ola hade kommit, så kom Danny. Erika ville gå fram till honom, jag följde bara med för hennes skull. Kollade aldrig på Idol när Danny var med så hade inte så stor koll på honom. Men iaf, den gången när jag träffade honom första gången slog det mig hur trevlig han var. Trots att jag stod där med min Ola-mössa och knappt visste vem han var så var han ändå så himla trevlig. Efter det gick det fort, Danny var nämligen i Göteborg och runt Göteborg rätt mycket den våren. Ju mer tiden gick och ju mer man träffade honom kunde man inte låta bli att tycka om honom mer och mer.

Har träffat många människor i mitt liv, men Danny är fortfarande en av de personerna som fortfarande berör mig mest.
Bara för det ska ni få se några bilder med Danny idag. Från första gången tills nu. Enjoy!


         Rockis -07


Våren -07


          Hösten -07


Rockis -08


Våren -08


Hösten -08


Rockis -09

Nutid


Detta får avsluta dagens inlägg. Ska lägga mig rätt tidigt idag, imon bitti kommer nämligen mamma och pappa hem så tänkte allt ta och vara vaken när de kommer. Sov gott! Puss / Jess

Städning

Städa städa städa... Wiie. Inget kul men det måste göras. Har skjutit upp dammsugningen av lägenheten hela dagen. Orsak: Marsvinen blir rädda. Nu har jag ingen anledningen att inte dammsuga längre, Virre var precis här och hämtade dom haha fan. Så det är väl bara att göra nu så är det gjort.

Förresten, jag har nämnt marsvinen? Om inte, Virre ringde i söndagskväll och var desperat att någon skulle ta hand om hennes marsvin när hon och hennes familj skulle åka bort några dagar. Och jag skulle ju ändå vara hemma, så då fick dom vara hos mig ett tag. Dom är rätt söta faktiskt.

Men jaja, får väl ta och dammsuga nu så är jag nästan klar med allt. Hörs sen!

Sex and city

Inte långt från rekord på antal besökare idag (klockan är ju över 00, så läs idag tisdag).
6 personer till och det skulle vart det som nu är rekordet. Jättekul :D

Nu ikväll efter att ha pluggat blev det chill. Kollade på Sex and the city-filmen, rätt bra faktiskt. Tror nog att de flesta har sett den, men har du inte det så är den absolut sevärd.

Nu ska jag faktiskt ta och sova alldeles strax. Imon blir det storstäda och plugga, låter jättekul va?... Kanske inte. På torsdag morgon kommer familjen hem efter att ha varit i Spanien i 2,5 veckor så då får det vara rent och snyggt här hemma.
Mamma smsade förut att hon tycker att hon är kung på att handla presenter till mig haha. Det gillar vi kan jag tala om (A) Hon skrev att hon köpt 8-10 stycken till mig. Wooh :D Jag är fett nyfiken på vad det är, som vanligt haha. Idag (onsdag) fyller jag 20 om 3 veckor, längtar! Kommer få de flesta presenterna från Spanien då, men mamma har lovat att jag ska få åtminstone en på torsdag haha.

Men sova var det ju :) Godnatt baby


Pluggpluggplugg

Efter gårdagens inlägg blev det väldigt många läsare, och även idag har ni varit fler. Kanonkul!
Och bara så ni vet så får ni gärna kommentera, oavsett vad ni tycker :) Jag bits inte :D

På tal om igår fick jag tillbaka inspirationen till att plugga teori igen. Kan inte säga att jag har pluggat ordentligt sen.. alldeles för länge iaf. Men att man får några inspirerande ord av rätt person, då är man tillbaka på banan igen.
Så thank u finis.

Så nu ska jag sätta mig och plugga teori . Vi hörs senare! Puss

Old memories

Herregud. Idag är jag sådär nostalgisk igen. Längesen nu, men det har ju vart rätt mkt på senaste tiden så kanske därför...

Fick för mig att kolla igenom massa bilder och videos från förra och förrförra året. Gud.. Jag har haft helt galet kul. Fick allt tårar i ögonen när kollade på vissa videos, puss på dom. Och på pojkarna... Och på er som var med.
Tråkigt att inse att sakerna redan upplevts. Vissa gånger har vart så sjukt jäkla satans bra så att det inte vore sant. Skulle ge hur mycket som helst för att få uppleva vissa gånger igen.

Låter det klyschigt att säga att pojkarna och ni tjejer har jag mig den jag är idag? Nä, inte enligt mig. För det stämmer ju. Jag vet inte vem jag skulle varit om jag inte började åka runt på spelningar, men vet med säkerhet att jag inte skulle varit den jag är idag. Och skulle absolut inte upplevt så mycket som jag faktiskt gjort. Och inte heller sett så många platser jag sett. När jag kollar på nån karta nån gång ibland ser jag städer där jag faktiskt varit en eller flera gånger. Och då dyker ett eller flera minnen upp och jag får ett sånt där riktigt fånigt leénde på mina läppar.

Att åka runt är faktiskt bland det bästa jag vet, vad än folk tycker om mig och mitt intresse. Att åka iväg med polare och dra på spelningar, det är något alla borde göra. Förväntingarna innan, adrenalinet på spelningen, och lyckan efteråt är grejer som inte alla förstår sig på. Har man inte vart med själv så vet man faktiskt inte ett skit om vad det handlar om.
Jag har fått mycket skit för att jag åkt runt, men fine, och? När jag nu tycker om det så mycket som jag gör, varför ska jag då sluta med det? Jag har tagit den skiten, och lagt det åt sidan. Vad ska man göra åt saken? Några lägger ner av den anledningen, det är inte rätt att det ska vara så. Det kan vara svårt, men försök stå på er.

Nu blev inlägget längre än jag trodde, och jag fattar inte vad alla ord kom helt plöstligt. Det jag egentligen hade tänkt blogga om var Westlife. Lyssnade på deras "When you´re looking like that" tidigare ikväll, och sen var det kört. Vilka minnen! Jag har visserligen bara sett dom två gånger, men vilka konserter! Lite läskigt är att nu när jag lyssnar på låtarna kan jag faktiskt sjunga med det mesta. Låttexterna sitter tydligen kvar långt där inne...

Nu ska jag ta en hårborste och hoppa runt i lägenheten och sjunga i min mic. Man får ju passa på när man är ensam hemma ;)
Hörs imon! Natti puss

Hemska jag!

Usch, jag har varit rikig dålig på att blogga den senaste tiden. Har man mycket att göra så blir det tyvärr så ibland.

Senast jag skrev skulle jag iväg till Stockholm, och sedan Åland. I tordags var jag lite av en turist i Stockholm, jag och Micks besökte nämligen slottet och Gamla stan. Grymt mysigt faktiskt. Gick runt rätt myckt faktiskt, en underbar pasta på världens bästa pastaställe, en glass i Kungsan. 
                       


Efter det bar det hem till Micks och så skulle vi grilla. Mm skulle var det, ja haha. Gick inte direkt bra kan man nog säga milt sagt. Sam hjälpte till, men när Micks lilla söta röda grill blev svart så kände vi att det var nog bäst att steka köttet istället. En mysig kväll blev det iaf. Och många skratt, spec när vi skulle sova haha.


Ny dag! 5.00 ringde klockan och det var dags att gå upp. Tog pendeln till centralen, mötte Linda som hade vaknat bara en litet stund innan... puh. Buss till Kapellskär, där mysiga killar stod snällt hahah. Fett kul, ja.
Båt blev det ju, och spelautomaterna hittade jag och råkade visst stå där en stund. Älskar sånna :D När jag kunde slita mig därifrån bar det av till taxfreen för att handla. Sen satte vi oss på ute på däck och hade det jättemysigt. Innan halv elva hade Micks och Linda delat på en vinflaska och jag fått i mig några cider. Några konstiga meningar hoppade ur käften, som "Dom stänger lite innan dom öppnar igen". Var faktiskt lite orolig för hur vi skulle komma ner för den där branta och smala trappan med våra resväskor haha. Men hm ja, det gick ju bra iaf. 


Kom till Åland och ckeckade in på vårt vandrarhem-liknade-place. Eftermiddagen försvann med käk, fix och mys. Och så vart det ju spelning! Ingen feeling alls i början, seg publik och för långt ljud. Men sen så, den tog sig galet bra efter att Matte blev så söt. Snutt. Mer blev det, och Danny var också fin. Jocke var ju lika snygg som alltid, och skylten var klockren haha. Efteråt var det signering längs med scenen, hade inget men killarna kom ju fram. "Jag vill också ha en autograf här" HAHA. Den där blicken, och ett sånt leénde hahah kul var det iaf!

  


 
                        

Tiden försvann, blev käk och tillbaka till vårt tillfälliga hem. Chill och sovdags!

Hemåt igen, båt med älskade spelautomater. Man ska ju sluta när man står på plus, men tycker det är lite svårt... Mahaha. Men äh, värt att spela lite när man åker båt för en gångs skull tycker jag! När vi väl var framme i Sthlm igen , efter  att ha åkt buss tillbaka, så blev det vänta en stund på centralen och så hem till älskade Göteborg!



Nu kommer jag börja blogga mer igen, så håll koll! Puss

Snabbis

Oh vad jag vart dålig på att blogga, jag vet haha.
Och värre blir det! Hinner inte skriva långt nu, måste sova.
Ska upp 4.30, woooh... haha.

Drar iväg på nya grejer igen, är hemma på lördag kväll!

Ta hand om dig, puss

Blogg kommer

Jaaa, folk, jag är hemma. Och jag ska blogga ordentligt, men inte riktigt just nu.
Ikväll!


puss

Hej svejs!

Hallå ja. Nu var det snart dags att åka. Nu ska jag bara packa ner det sista och göra mig klar, och så är det dags att dra.
Så vi hörs väl inte försen på måndag. På en av campingarna vi ska till finns internetcafé, men ska väl kunna hålla mig därifrån hoppas jag haha.

Hoppas alla får en kanonhelg iaf :) Vi kanske ses ute på vägarna haha ;)

Puss

Båstad

Hallå hallå. Igår hade jag kul. Båstad är aldrig fel, spec inte under tennisveckan med flera polare.
Bra musik, fina pojkar, spec den där... Aaaaaaaaaalvaro :D hihi.

Orkar inte skriva ut allt idag, men det var en mycket mysig dag. Hängde i upplevelsebyn, Tommy var lika skön som vanligt haha. "Ni måste ha flera hundra tröjör hemma" "Kärlek till er" hahah, kärlek till dig med!
Tävlade lite, i tele 2, samsung, och om rix-tröjor. Jag vann ingenting, men Erika vann tele 2 så vi två fick gå backstage en stund. Tycket faktiskt att det var as kul! Eller säg såhär, har man köat hela dagen och har en grym plats, då ska man inte gå backstage. Men igår tänkte vi ju ändå bara stå i gröten, så det var mycket trevlig att gå backstage en stund.
Grymt att stå på scen och se en folkmassa som rör sig.

Bakom scen träffade jag Johan också. Riktigt kul, det var grymt längesen sist. Undrar förresten om vi träffats sen efter Rockis förra året... Hmm.. Är faktiskt tveksam. Men iaf, han är en rikigt go kille.

Senare när vi kommit ut från backstage-området öste vi gärnet när EMD och Måns (host Alvaro) körde. Även om det är roligast att stå längst fram på spelningar, så är det rätt gött att stå längre bak också.

Kvällen tog slut, lite mer prat med Johan. Sen blev det hej till till folket, och så åkte jag, Erika och hennes mamma till en stuga de hyrt. Sovdags!

(Bilder från Båstad kommer nästa vecka, orkar inte nu)

Idag när jag kom hem bar det av direkt till tandläkarn för att kolla upp tanden som jag fick fixa till förra gången. Allt var bra som tur var. Sen hann jag vara hemma en timma, och sen bar det av till körskolan för att ha körlektioner. Gick bra idag med, förutom.. det där haha. Gaaah palla andra övningskörade som pajjar för en!

Nu ikväll har det blivit packa för fullt. Har hållt på i flera timmar. Nu har jag bara det absolut sista kvar, och det ska jag ta imon bitti innan vi åker. Så bli grymt kul att åka iväg :) Håll tummarna för hyffsat väder bara, tack!
Kommer inte kunna bloggen från mobilen, men skickar iväg ett mms till bdb ibland. Brukar inte funka att mmsa till bdb för mig, men igår helt plötsligt gick det haha. Tummen upp för det!
Nu ska jag laga mat, käka, glo på tv och sova. Skriver imon om jag hinner, annars, jag är hemma på måndag!
Finns på mobilen om det är nåt. Puss och kram!

Sen uppdatering

Hej! Sorry för dåligt bloggande de senaste dagarna. Senast jag skrev skulle jag iväg till Virres fest.
Hade fett kul där, ju senare det blev desto roligare hade vi haha. Nä men gjorde lite leker och sånt också, det är så Virre funkar ;) Efter att vi vart hos Virre i några timmar drog vi in till Trädgårn. Faktiskt första gången jag var där, men det var bra där. Stort, fin och mysigt. Men tappade ändå partysuget lite, kanske för att många delade på sig.
Men jaa, sammanlagt; en bra kväll!

Hinner inte lägga in bilder här nu, så ni som vill se bilder kolla bdb (Jessicaaaaa89)

Igår blev det hastigt och lustigt bestämt att jag ska till Båstad idag haha. Grymt kul :D
Är Rix där idag, och en del finisar kommer vara där :) Härligt att träffa lite folk.
Så jag kommer hem på onsdag morgon, och ska direkt till tandläkarn haha kuuuuuul mm eller inte.
Senare på onsdag blir det tvätta och packa om, för på torsdag drar ju jag och Virre iväg :)

Nu har förresten min familj + Ida (Nickes tjej) åkt till Spanien, dom åkte nu imorse. Dom kommer vara sådär snyggt äckelbruna när dom är hemma, och här kommer jag sitta, lika vit som vanligt HAHA. Livet är fuskigt ibland ;)
Nä, men ska inte klaga. Jag gjorde mitt val att stanna hemma denna gången. Annars skulle jag inte kunna åka på det jag ska göra i sommar. Och det vill jag ju göra :)

Men nu måste jag fortsätta att fixa mig. Kanske ses i Båstad idag, annars hörs vi här på bloggen på onsdag!
pusspuss



Båstad sommarn -07 var gaaaalet kul :)

PARTY

Sådär, nu ska jag bara borsta tänderna och dra till Virre med alla påsar haha.
En stor påse med presenter, en påse med kläder och dricka, en bara med dricka och min handväska.
Bärhjälp tack?

Hoppas alla får en bra kväll!
Hörs imon, puss


Ännu en varm morgon

Jag som hade tänkt sova till minst 11 idag är redan vaken till en stund tillbaka. Svårt att sova när det är såhär varmt faktiskt. Men det är ju iallafall skönt att det fortfarande är bra väder här i Göteborg. Hört att många haft dåligt, och ikväll på Virres fets ska vi ju vara i hennes garage och i trädgårn. Inte så kul om det skulle regna då kanske haha.

Vad ska alla göra idag då? Kanske några som ska på Diggiloo-premiären med Ola, eller som ska på EMD i Töreboda?  Töreboda ligger rätt nära, och premiärer av Diggiloo skulle vara grymt kul att gå på. Men ibland måste man stanna hemma också, och prioritera kompisar utanför det där. Speciellt när ens bästa vän precis fyllt år och ska ha fest.

På tal om fest så har jag inte hunnit slå in Virres paket än. Och har inget omslagspapper hemma. Får ta och sticka ut och handla det senare. Men jaja, nu måste jag duscha om jag ska hinna koppla av lite idag också och inte bara stressa haha.

Hörs lite senare!

Free

Min första eftermiddag med semester har vart underbar. Vilat, vart hos frisören, ätit gott, kollat på film och haft det mysigt.
Imon ska jag försöka sova länge. Fest hos Virre imon, blir nog en lång natt haha :D
Ska bli as kul att träffa folk.

Nu sitter jag här och är jättetrött. Håller på att kolla på en film, så ska se klart den och sen blir det nog läsa om jag orkar, annars sova.

Idag fick jag ett ljus med en "form" till eller vad man ska kalla det, utav ett av mina allra sötaste barn på dagiset. En sådan sak gör en faktiskt riktigt glad. Fick också ett par väldiga fina ord av hans mamma, blev jätteglad :)
Puss på söta barn och underbara föräldrar!





Nu ska jag faktiskt stänga av datorn. Godnatt <3

Woooooooh! :D

S E M E S T E R !

Obeskrivligt skönt.

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT :D

Woooooooh jobb i 6,5 h imon, sen S E M E S T E R !
Fy faaaaaaaaaan vad skönt och kul det ska bli :D Fast samtidigt, tro det eller ej, men jag kommer faktiskt sakna mina barn på jobbet. Iochmed att jag slutar imon är mitt fasta vikariat över. Men har iaf redan fått en del dagar efter sommarn, så kommer ju tillbaka iaf. Och det ska bli så kul att se hur stora och duktiga barnen har blivit över sommaren. Sötisar är dom allt :)

Men jaja, SOMMMMMMMMMMMMMMAR! :D:D:D Massa planer på ju hahah.

Har ju planerat resvägen för min och Virres semester också, och alla campingar är fixade. Ska bli så grymt kul. Längtar som fan! Resa tält, spela minigolf, grilla, sola och bada... Åhhh :) Om en vecka åker vi, supernajs.

Men nu måste jag sova. Börjar 6 imon haha gaaah. Hörs imon!
puss

SJ suger ibland!

Håller på att beställa lite biljetter på SJ´s hemsida, och det strular. Känns som att det gör det ganska ofta...
Rätt eller fel? :O

Dagens problemn är att jag har ett presentkort som jag gärna vill betala med. Och vad står det när man trycker på att man ska köpa? "Ingen beställning hittades". Suuuuck. Börjar om, och samma sak då. PALLA.
Inte första gången heller. Tänkte betala med presentkortet i våras nån gång, men då stod det samma sak så orkade inte bry mig just då. Men nu vill jag faktiskt få använt det :O  Och grejen är att köper man tågbiljetterna i SJ´s butik på centralen är dom mycket dyrare :O
Sånt tycker vi inte om!

Men aja, får väl ringa till SJ´s kundtjänst och kolla hur det ligger till. Nån som vet om det kostar lika mkt att handla via kundtjänsten som i butiken?

Natti


2 dagar kvar!

2 dagar till att jobba, schalalala haha. Och imorgon är det bara en vecka kvar tills jag och Virre drar iväg på en mini-semester i 5 dagar. Har gjort upp resvägen nu och vart vi ska sova. Ska ringa runt imon eller på fredag och boka campingplatser.  Ska bli as najs, hoppas bara på att vi får fint väder.

Nu sitter jag och bestället lite bilder. Sen blire duscha och läsa tror jag. Håller på att läsa "En shopaholic i väntas tider". Serien om Shopaholic är skriven av Sophie Kinsella för er som är nyfikna. Om någon är sugen på att läsa lite i sommar, så rekomenderar jag verkligen serien om Shopaholic. Finns 5 böcker (jag är på den sista nu), men har tyckt att alla 5 böcker jag riktigt bra! :)




Jaja, dags att kika bilder som skall beställas. Hörs sen!

RSS 2.0