All over the world

Hej! Som de flesta av er redan vet, så släpptes Olas video till senaste singeln "All over the world" för ett par dagar sen!
Är grymt positivt förvånad av videon, eftersom jag inte tyckt att Olas videos till "SOS" och "Overdrive" varit sådär superbra.
Men den här videon är så sjukt bra! Skönt att Ola äntligen börjat släppa den där gulliga stilen, han fyller snart 25 år och är liksom vuxen. Party party!

Videon får lätt 5 av 5 Jessicor!





Alla får väldigt gärna gå in på den här videon och "gilla" den och kommentera något positivt. Är vi många som gör det så kommer videon högt upp på sökningar och det blir alltså lättare för folk att hitta den.

Sen är det ju alltid kul att läsa massa positiva kommentarer! :)

I don´t know....

Arrrgh vad jag behöver skriva av mig.
Men nej, hela världens ska inte veta.
Men tänk om.... ?


En lugn lördagskväll ensam är visserligen skönt....
Men varför kommer alla dessa tankar just nu?



Follow me all over the world.


?

Förvirrad tjej.

Life is life is life is... Good?

Hej! Igår började jag på mitt nya vikariat på dagiset, den här gången men de stora barnen. Känns faktiskt bättre än väntat. Det är kul att kunna göra saker med stora såsom lekar och pyssel. Inte för att jag är jättebra på varken lekar eller pyssel, men ska ta och prata med några vänner som också jobbar på dagis för att få lite tips.
Någon läsare som kan någon bra lek eller något pyssel för barn mellan 3-5 år?

Ska vara på den här avdelningen tillochmed mars ut, och sen 5 veckor lite senare. Eller fram till semestern om jag har riktig tur. Vi får se helt enkelt.


På tal om något annat så är jag trött typ hela tiden. Så i helgen köpte jag en dryck som heter Chi San från en hälsokostaffär. Den ska göra att man blir piggare, och eftersom jag däckar varje kväll hemma nuförtiden så tänkte jag testa den. Drack av den imorse, och alltså... Jag är glad att jag lyckades hålla mig från att spy. Fysatan vad äckligt den smakade! Lång eftersmak också. Men jag ska försöka fortsätta ett tag iaf haha, behöver verkligen mer energi.





Nu ska jag fixa lite grejer, snart äre heeeeeelg!
Puss

1... 2.... 3! hahah

Hej! Partykvällen i fredags blev inte alls så bra som jag hoppades på.
Började med att William banga, så jag, Abba och Adam drog själva till Virre. På spårvagnen var det en kvinna som glodde på oss heeeeela tiden. Jag glodde tillbaka tills hon kollade bort. Varje gång. 1-0 till mig haha!

Framme hos Virre hade vi iaf as kul. Shottar hit och dit för mina underbara vänner, jag bangade efter ett litet smakprov, fy satan vad det smakade illa haha. Kvällens störta asgarv kom när jag lurade de andra att vi skulle shotta. Vi hade våra glas i beredskap, räknade 1...2.... 3! varpå vi alla lyfter glasen till munnen och ska hälla i sig shotten. Precis innan det är dags att börja dricka tar jag bort glaset från munnen och utbrister "HAHA" vilket gör att Abba, som redan börjat dricka, börjar asgarva och heeeela shotten flyger ut från hennes mun hahahaha tårarna bara rann på mina kinder hahah!


         1.... 2.... 3! Hahaha garvar fortfarande åt det hahaha

Sen spelade vi något spel, minns inte vad det hette, men man skulle b la köra charad. Fett kul!




                        Abba - Jag - Virre och Adam!

Runt halv tio sprang vi till spårvagnen, och på den satt en man som spelade gitarr för fullt. Vi fick önska låtar, och snart var det allsång till "Summer of 69" haha shit va kul det var! Hoppade på Korsvägen, och där bjöd jag och Virre på lite fin sång 8)


           Typ roligaste spårvagnsresan någonsin hahah

Åkte vidare hem till Abbas polare Daniel som hade fest. Well, det blir inte alltid som man tänkt. Men han hade sing star iaf!

Godkänd kväll!

En blivande partykväll!

Galet var veckorna går fort. Idag var näst sista dagen med mina små ungar, på tisdag börjar ett nytt vikariat tom sista mars. Efter det får vi se vad som händer. Det nya viket är på samma dagis, skönt. Denna gången med stora kids, 3-5 år. Ska nog bli bra!

Nu har jag bråttom (som vanligt), ikväll vankas det party haha. Det ända jag gör nuförtiden är typ jobba, träna, parta. Eller? :)
Men okej, dags att välja kläder för ikväll. Seriöst, garderoben är full men jag har ändå inget att klä på mig?
Paniiiiiiik!



                    En galen kväll i september hahah

Dans Afro

Tja! Igår kväll var jag på Dans Afro för första gången. Fett kul måste jag säga!
Skön feeling och rörelserna var blandade, några "känn regnet!" och en del likadana grejer som från jympan. Man var barfota och det var alldeles mörkt i salen förutom ett par levande ljus. Det gjorde att jag fick riktigt skön feeling och att jag inte brydde mig så mycket om jag gjorde lite fel, för dels såg man inte jättemycket och dels var alla inne i sitt!
Dansen tog mer än jag trodde, har en hemsk träningsvärk i ryggen idag haha.
Dock skulle jag gärna blivit mer svettig, men kanske blir det när jag kan ta i mer när magen är helt bra.

Dans Afro kommer jag absolut gå på igen, så ofta som jag kan!


             Känn regnet! Knåda! Kasta kärlek! Ta på stövlar!

Idag gick det dåligt på träningsfronten... Hade tänkt gymma nu ikväll, men när man jobbar 9-18 är jag helt död, så kom aldrig iväg. Jobbar likadant imon med, så träningen får vänta till torsdag, fredag och helgen!


Nu ska jag hoppa i säng, kom inte i säng förren vid 2 inatt så har några timmars sömn att ta igen....
Puss

Party i Göteborg

Tja! Utgång igår, för ovanlighetens skull... Haha

Kvällens förfest blev på Vasa Victoria med Abba, William, Adam, Mackan och några av Williams kompisar, bl a födelsedagsbarnet Mattias!

Vidare till Karisma, absolut inte mitt favoritställe men tänkte att man iaf kunde ge det ett försök. Magdalena var orolig för att inte komma in eftersom hon bara var 19, men efter lite tips från coachen blev det lugnt haha.
Drack lite och hälften av oss i gänget hoppade upp på mini scenen på dansgolvet och hade riktigt kul haha.
Underskatta aldrig en Göteborgare ;)

Tyvärr blev resten av kvällen fail, bara massa småfolk och sjukt dålig musik. Blev så otaggad man kan bli så för en gångs skull blev det en tidig hemgång. Shit happens.


Några bilder från kvällen:

             



Betyg? 2,5 av 5 Jessicor!

Lördagsmorgon

Hej! Vilken vecka som varit... Back to work var det ju, och igår kväll var jag helt död haha. Långa dagar på jobbet i veckan, stängt två ggr och öppat en gång. Puuh!

Igår efter jobbet åkte jag hem och hämtade simkläder och drog iväg till Valhallabadet med Virre. Simning är ju en grymt skön träningsform faktiskt. Blev 1000 m denna gången också. Nästa gång är det dags att öka till åtminstone 1100 haha, gärna mer.

                      
      

Nu ska jag käka frulle och lite senare dra iväg till Friskis för att gymma!
Puss


back to work

Tja! Imon är det back to work efter 3 veckors sjukskrivning. Ska bli jätteskönt att komma igång med det vanliga livet igen. Saknar folk på jobbet, och mina små ungar. Så goa är dom :)))

Nu väntar jag mest på att magen ska läka ordentligt. Såret är läkt, och ärret är jättefint och smalt. Men inuti magen är inte allt läkt än. Kan varken springa eller hoppa utan att få ont. Segt, vill gå på jympa på Friskis!
Har iallafall kommit igång med att träna. Den här veckan blev den simma 1000 m, och sen gått en timma (ganska fort alltså) på rullbandet 3 ggr. Skönt att ha gjort något iaf. Nu i veckan ska jag även börja med maskinerna på gymmet också tänkte jag.

Men okej, nu ska jag upp om mindre än 7 timmar (fyfan haha) så nu börjar det bli dags att sova. Hej jag heter Jessica och jag kommer vara svintrött imon :)


Puss!


Upptagen kvinna

Hej! Haha shit vad dagarna försvinner. Den här veckan har jag umgåtts med folk vaaaarje dag. Kul med intensivt!

Ikväll är det iaf party som gäller. Har skickat iväg mina päron till Nicklas och Ida så att vi kan förfesta här. Så om några timmar kommer Abba, Elaine, Tobias, Virre, Adam, Mackan och Rasmus. Ska bli grymt kul!

Nu måste jag duscha, vi hörs mer imon. Puss

Nystart 2011

Som grymt många andra (antar jag iaf) började jag om på nytt idag med träning och kost. Vet att jag kan eftersom jag gick ner en del 09-10. Nu är det dags igen!

Var iväg och simmade med Bohman och Virre idag. Grymt skönt, förutom i början. Aj säger jag bara. Men sen gick det bra, även om jag var helt död haha. 1000 m fick räcka för mig och Virre medans Boh simmade 1200 m.
Och sen bubbelbad på det haha shit vad sköööööönt.

Imorgon tänkte jag åka till Friskis och gå på rullbandet en timma. Ska även testa hur maskinerna känns, men vet inte om jag kan lyfta och greja än. Förmodligen inte, men man kan ju testa försiktigt.
Skönt att kunna träna något iaf, över 3 veckor sen sist.


                     

Let´s gooo!

Love


Nyår

Tja! Första inlägget 2010, stort! ;)

Nyårsafton tillbringade jag med Adam, Mackan och Alex hemma hos Adam. Fixade käk och hade det mysigt. Lite för seriöst ett tag dock haha no comment. Alex försvann iväg till några andra!

Kom in till stan, något otaggad, runt halv tolv och då drog vi upp till Avenyn och Götaplatsen. Mötte Simon och en stund innan 00 blev det ett jäkla liv på Götaplatsen, massa fyrverkerier och glada människor. När det var 10 sekunder kvar till 2011 blev det nedräkning och sen önskade vi varandra ett gott nytt år!

Sen fick jag mer och mer ont i magen, hade totalt glömt att ta mina värktabletter under dagen och kvällen så jag åkte hem vid 00.45. Lite för lugn nyår för min smak, men det har bara gått två veckor sen operationen så jag får satsa på ett mer galet nyår 2011 haha.

Några bilder från kvällen iaf:














:)

RSS 2.0