Måndag

Usch vad helgerna går fort. Hinner knappt koppla av så är det söndagkväll igen. Igår kväll var det salsa igen, tro det eller ej, men det går faktiskt framåt haha. Kul är det också!


Senare på kvällen blev dock inte lika kul... Men vad gör man liksom. Man kan ju inte hjälpa att...
Den som lever får se vad som händer.




Kungsbacka

I söndags drog jag och fina Lovisa iväg till Kungsbacka. Kom på idén att fixa lite presenter till Danny eftersom han fyller 25 imon! Hittade lite bra att ha saker som kallingar, strumpor och en scarf. Färgglatt it is.

2 av 3 grabbar anlände i sina ocepiece, "skrattar ni åt oss?"
Sen körde dom ett par låtar och så vare signering. "Jessica, du och jag är såhär tajta!" Om vi är hahah.
Riktigt mysigt förutom att vi typ inte kom ut eftersom typ alla kom fram och skulle ta massa bilder och kramas när vi skulle gå ut, var nämligen näst sist.










När allt var slut drog vi till Göteborg och centralstationen. En timma kvar till Lovisas tåg skulle gå så blev en fika. När vi senare stod vid hennes spår och sa hej då så kom tre snygga killar från en taxi haha tajming!
Fick veta att Danny använde två av våra presenter, scarfen + ... "Det är ju så skönt när................." hahaha
dagens asgarv! Fina är dom alla tre, men Danny är Danny. Blev puss och hej och så var det dags för Lovisa att kliva på tåget och hemgång för min del.

Sjukt bra dag!


En solig morgon

Hej! Nästan en vecka sen senaste inlägget, dåligt av mig haha. Har helt enkelt inte orkat, men nu är jag tillbaka igen!

Den här helgen planerar jag att ta det ganska lugnt, inget party! Drack ju tre dagar i rad förra vecka så kände att det kan vara skönt att vara nykter en helg med. Haha illa det låter. Men har festat nästa varje helg sen läääänge tillbaka. Det är ju varken bra för kroppen eller plånboken!

Idag är det kalas för my big brother, Nicke fyllde 24 år i förrgår! Hurra hurra! Ikväll ska jag vara med Rasmus. Imon blir det förmodligen EMD i Kungsbacka och på kvällen är det salsa. Har fullt upp haha, men det är ju trevligt också.

Dags för frulle, vi hörs! puss


   Bild från Åre Torg, vi fick påsar med massa kavli-produkter haha



Åker tåg

Sista tåget för idag, 2,5 timmar kvar. Dock har den här dagen på resande fot gått as fort. Har dock inte sovit jättemycket, men musik och dålig humor löser det mesta hahah.

Nu sitter jag här själv och lyssnar på Rasmus Seebach. Jävligt bra artist det där, riktigt sköna låtar och han är grym på scen!


Hemfärd

Lämnade nyss Gävle, 18 min sena! Men det är luuugnt, då har jag ändå 43 min kvar till tåget från Stockholm går. Åre har varit underbart. Party tre nätter i rad, grymma spelningar och underbara människor. Och vacker väder!

Åre - Vi ses nog nästa år igen! Loooove to you.


Sista kvällen i Åre

Sista partynatten i Åre, imon 9.20 är det dags att lämna det här underbara stället och komma hem till verkligheten i Göteborg! Vi ska möta upp Anders lite senare så drar vi till Bygget och Danny.
Gillar att Anders fixat in oss på vip-listan haha, kontakter är bra ;)


Ikväll äre all in som gäller! Skål!


Föööörfest i Åre!

@ mitt och Micks place.

Skål!




                Pickan - Jesso - Andeeeerz


Ikväll ska vi dippa på Dippan! E-type och Rasmus Seebach på scen, lär bli draaaag!


Partytorsdag i Åre

Igår var det party! Förfestade hemma och sen gav vi oss ut i snöstormen! Helt gaaalet vad det snöade och blåste!
Kom fram till Bygget där Rix Fm hade efterski. Slog oss när i de enda sofforna i lokalen, där även ena av halvan Broker Door hängde!

Bygget fylldes på med folk ganska fort och och runt 23 var det fullt på dansgolvet. Vi drack dyyyra drinkar och dansade tills det var dags för Andreas Johnson att inta scenen. Hamnade längst fram och alltså, Andreas är lite farlig på scen, iaf när artisten står så nära publiken haha. Fick mickstativet i huvudet, Andreas himself över mig (en klapp på huvudet och kinden som "förlåt" haha) och en massa svett på mig haha inte så fräscht. Dessutom skojade han lite med mig och försökte ta min cider haha.



Direkt efter Andreas var det dags för Ola att inta scenen!
"You don´t know me yet but i don´t care!" Bygget, förlåt för min hemska sångröst hahah
Rätt bra drag också och inför Olas sista låt (Natalie) tog han upp E-type på scen. Synd bara att inte han kunde "Natalie" haha fail.





När det var slut för Ola drog vi oss hemåt. Sa hej då till vår nya vän Anders, men vi har bestämt träff idag igen. Nya kontakter är kul! Blir förfest här och sen vidare till Dippan där det är party med Rix ikväll. E-type och Rasmus Seebach på scen, lär bli as grymt!

Nu ska jag strax väcka Micks för andra gången idag haha.
Vi hörs sen eller imon! Puss



Åre - Dag 2

Tja! Hinner inte skriva så mycket, vi ska slänga i oss lite frulle och sen dra ut. Är så galet fint väder idag, helt klarblå himmel och sol. Ska ut i backarna och fota. Och sen är det lite grejer med Rix Fm i backarna, så ska kolla in det också. Och set finns det ju faktiskt en del affärer här haha gillart ;)


Berättar mer om gårdagen lite senare, lägger in en del bilder också! 
Puss så länge

@ Åre

Hej! Nu är vi plats i vår lägenhet i Åre. Härligt! Har kollat in stan och handlat på systemet, det viktigaste typ haha. Resan upp gick bra, det var typ disco i vår vagn haha. Dessa 40-50-åringar... Haha.
Och självklart en massa snygga killar. Trevligt!

Nu är det snart dags för en dusch, sen middag och sen paaaaaarty på Bygget. Och självklart spelning med Ola, tagga tagga tagga!

Vi hörs imon igen! Puss


                  På tåget för några timmar sen!



Mini-semester!

Gööööteborgaren intog underbara Stockholm! Allt för länge sen.
Smått övertrött på bussen till världens bästa Mickan hahah sämst humor. Mötte även en av Väsby-killarna som var i Sunny Beach när vi var där. Kan man glo mer eller? Men okej då, vi hängde ju faktiskt en del i poolen. Haha

Ska strax fixa ihop lite sen middag, sen borde man kanske sova. Upp tidigt imon, blä.


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen. Ute och gliiiider med kameran och... vinet? Hahah för Micks del iaf, för mig blire voooodka!




                   Sunny Beach i somras!



Vi hörs i fjällen igen, kommer rapportera dagligen! Puss

Salsa - Lektion 1

Hej! Förra söndagen var jag och Rasmus på en prova-på-gång till en salsakurs. Vi bestämde oss för att fortsätta, så idag var det dags för första riktiga lektionen. Dock är Rasmus hemma i Skåne denna helgen så jag gick dit själv. Men det gick faktiskt väldigt bra ändå! Trodde jag skulle skämma ut mig totalt haha, men det var riktigt kul. Allt handlar om att göra sitt bästa, bjuda på sig själv och inte ta allt för seriöst. Sen är den en skön grupp! Mycket prat och skratt :)

Dagens lektion var samma som förra veckan, de tre grundstegen och sedan pardans. Bra kombination! Nu kan man iaf grunden hyffsat.

Måste säga att dans är en riktig kul träningsform! Man glömmer gärna att det faktiskt är träning, man har så himla kul under tiden!





Glooooben!

Igår gick första deltävlningen i Melodifestivalen av stapeln. Mellonörd som jag är satt jag bänkad framför tv:n tillsammans med mami (okej då, sprang fram och tillbaka mellan tv:n och spegeln eftersom jag fixade mig för utgång haha). Men iaf, jag tycker att gårdagens startfält var rätt okej faktiskt! Jenny Silver och Pernilla Anderssson var rätt okej. Och Swingfly var fett sköna. Och Danny... Underbara fina Danny. Satan vad han ägde ut alla. Helt överlägsen i mina ögon. Enligt svenska folket också eftersom han gick direkt till Globen!


                                Bild från i somras

Är så grymt glad över Dannys finalplats och man kan inte vara annat än stolt över Danny. Vi ses i Globen!


Olas Street Team - Hemsidan är klar!

Hej! Nu är Street Teamets hemsida klar! Det är Malins kompis Emma som gjort den åt oss, as schysst!

Skulle vara as kul om ni gick in på hemsidan och blev medlemmar där. Jag och Malin kommer sköta hemsidan tillsammans, och där kommer vi att skriva om nyheter och annat om Ola, och även hur vi i Street Teamet jobbar och vad vi gör.

Klicka här för att kolla in vår hemsida!



1 feb

Hej! Snart har hälften av veckordagarna gått, alltså snaaart äre helg 8) Wooh!
Behöver semester, är så sjukt trött va!
Trots tröttheten ska jag plocka undan det värsta på rummet nu. Golvet är fullt av kläder, på byrån hällde jag ut allt sminket i lördags på jakt efter min kajalpenna. Osv osv haha.

Har förresten köpt nya Converse (och lite annat) nyligen, visar det nån dag! Dom Conversen jag köpte senast har jag aldrig sett innan, kul att inte ha samma som alla andra. Längtar till våren när jag kan använda dom, och allla andra av mina snygga vår- och sommarskor! Men förhoppningsvis är det vår snart, äntligen feb iaf. Vill verkligen inte ha mer snö nu... Usch.

Och suck på att jag pajjade en nagel idag! Haha

Puss



               Behövs att det plockas undan lite, ja.

RSS 2.0