Snart sovdags

Tja! Ska alldeles strax packa väskan för imon, och sen lägga mig.
Måndag imon igen, och på måndagar börjar jag 7.15... gaaah. Pengar pengar.

Måste säga tack till er som kommentarer! Kul att veta vad ni tycker :)
Ang glasögon har jag bestämt mig för att par nr 2 ska bli mina. De var storfavoriter redan från början, så nu kör jag på dom! Ska ringa till optikern och bestämma tid imon för synundersökningen :)

Dock har jag redan linser, och kommer använda linserna i stort sett hela tiden som vanligt. Men ska bli skönt att ha ett par snygga glasögon, om jag nu skulle vilja ha dom nån dag lite då och då.

Men nu ska jag fixa väskan. Packa upp dagens träningskläder, och sedan packa ner andra träningskläder till imon. Imon ska jag köra basjympa station. Ett pass med mycket styrka, det är bra.

Men vi hörs imon!
puss

Morn

Tja! Ni glömmer väl inte att kommentera förra inlägget om vilka glasögon jag ska välja?
Har haft många besökare, men inte många kommentarer alls.
Gillar ni inga brillor alls, säg det! :D

Det är kul att få lite olika perspektiv :)

Nu ska jag dra iväg till Friskos och Svettis på medel jympa. Har inte gått på medel på länge, men förhoppningsvis går det iaf hyffsat haha.

Hörs sen! puss

                       

Glasögonjakten

Okej, filmen fick vänta en stund haha. Här är glasögonen jag står mellan. Har dock en sjävklar favorit (nämner inte vilken än så länge), men vill ju ändå veta vad andra tycker också.
 

Par nr ett :




                                            =




Par nummer två :



                                             =




Par nummer tre :
 


                                             =




Jag och mamma har en favorit, optikern en favorit... Så vad tycker ni?
Även om ni inte brukar kommentera min blogg, så kan ni väl kommentera vad ni tycker? Snäääälla!

Puss och godnatt

Delfinal 4

Och så var den sista delfinalen i Melodifestivalen 2010 avslutad. Tror faktiskt att detta var den bästa delfinalen iår, just nu känns det så iallafall.

Ikväll gillade jag faktiskt (mer eller mindre) 7 av 8 bidrag. Det bidraget jag verkligen inte gillade var Py Bäckman. Läskigt dålig låt. Sen Sibels låt... var bra, men väldigt konstig. Men kvällens tummen upp var ju lätt Noll Disciplin "Idiot" hahah fyfan va skön låt. Råkade visst rösta på den några gånger haha.

Men sen Anna Bergendahl. Oj. Trodde hennes låt skulle vara as kass, men gillade den, riktigt mycket tillochmed. Förtjänade en finalplats. Sen att den andra finalplatsen gick till Peter Jöback tyckte jag var lite synd, gillade visserligen låten, men Pernilla Wahlgren var rätt bra. Och dessutom missar hon ju faktiskt Nicklas och Lailas bröllop... Så jaaa. Otur.

Nu är det nog filmtajm snart, myspys. Hörs imon!
puss


     
                                  Bild från aftonbladet.se

Fångad i en djungel av glasögon!

Hej! Att testa glasögon och bestämma sig för vilka man vill ha är ju inte det lättaste iallafall. Testade en himla massa bågar idag, och har fortfarande inte bestämt mig. Tänkte att ni läsare kunde få hjälpa mig i jakten på de nya glasögonen imon. Behöver verkligen smakråd!

Lägger in bilder imon så får ni säga vad ni tycker :)



                                         UFO


HAHAH och NEJ, det här är verkligen inga brillor jag vill ha, men kände att jag var tvungen att testa dom hahah



Sen var jag nog inte den lättaste kunden heller haha

- Dom här glasögonen tycker jag att du ska prova!
- Okej....
- Dom passar dig jättebra, och du ser väldigt seriös ut i dom.
- JAG ÄR INGEN SERIÖS PERSON

- Testa dom har glasögon
- Asså... Det är en blomma på kanten.
- Ja, men det är ju jättefint!
- Asså... Blommor är väl gulligt, men det är inte JAG
- Och asså, jag känner mig som 40+...


Hahahha. Men jaaa, nu har jag iaf fått med mig 3 par brillor med mig hem som jag ska testa "i lugn och ro". Så jag hoppas ni vill vara snälla och hjälpa mig imon och i nåra dagar haha.

Men nu blev det visst långt. Hörs senare!

100227

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men har liksom inte orkat haha.

Men först måste jag ju säga grattis i efterskott till D som fyllde 24 i torsdag!




Idag äre ju lördag, som ni förhoppningsvis vet haha. Vad ska ni göra idag?
Jag vet till viss del vad jag ska göra. Hämta ut mina linser, och sen kika på nya glasögon. Visserligen använder jag bara glasögon en stund innan jag ska sova, och på mornarna innan jag tar i linserna. Men skulle vara skönt att kunna ha ett par snygga brillor om man nu bara ska dra ut t affären och handla nåt, och inte orkar hålla på med linser. Glasögonen jag har nu är mina allra första brillor, som jag skaffade i.. 4:an tror jag HAHA. Så nu äre dags för nya brills ;)

Och sen ska jag in till stan och fixa en grej till Olas julklapp/födelsedagspresent i stan. Och så blire kanske en fika med Oscar. Och så är jag jävligt träningssugen. Just idag finns det inga pass på Friskis, ledarna har inspirationsdag. Och jag är inte så jäääättemycket för att bara gymma. Och det går ju inte heller att ta en promenad i den här ishalkan som är ute.. Jobbigt, eller hur?! Haha dagens i-landsproblem, i know.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen. Hörs senare! puss

Va?

Shit vad jag är trött. Ändå råkade jag visst sova i runt en halvtimma när jag la mig i sängen för att läsa. Idag ska jag lägga mig jäkligt tidigt. Typ kanske nu med en gång? haha njae. Först blir det te och en macka.. Sen fixa och sen sova. Så det lär dröja minst en timma iaf haha.

Men ja, detta får faktiskt räcka för idag. Min blire aerobic efter jobbet, fett gött.
Puss

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

OKEJ! Nu är jag här igen, mohaha :D Efter teet och mackan känner jag mig åtminstone levande. Men, ska ändå kila för idag. Blir läsa lite och sen sova.

Hoppas alla har haft en bra dag! Puss och godnatt

Skön tisdag!

Åh, vilken skön dag måste jag faktiskt börja med att säga! Här i Göteborg har solen skinit hela dagen, underbart.
Fick väääärldens vårfeeling, så nu hoppas jag faktiskt att det räcker med snö nu! Ge mig vår med snygga kläder, uteserveringar, spelningar och massa annat!

Imorse kom iaf Tesso hit :) Fixade grejer till fansjulklappen/födelsedagspresent till Ola. Är bara halvvägs med grejen vi fixade med idag, men ojojoj vad snyggt det blir! (tycker iaf jag och tesso haha). Riktigt kul att sitta och fixa.

            

Senare på dagen åkte vi in till stan. Tesso skulle ha en tröja på Gina Tricot, men som inte fanns i hennes storlek. Istället kom jag därifrån med en annan tröja haha. Skulle inte handla nåt egentligen, men ni vet hur det är när man går runt i affärer haha. Har dessutom tittat länge på tröjan jag köpte idag, så ;)


Och för övrigt fyller faktiskt Ola år idag! Hela 24 bast blir han idag, så grattis grattis till honom säger jag! :)

          

Bilder från i lördags!

Lite sen med bildera, men fick dom inte av Abba försen ikväll!













Och sen får ni inte se mer haha

Söndagskväll

Hej! Shit vad trött jag är.
Gårdagen blev en vääääldigt lång kväll - natt - morgon. Kom i säng vid 6 imorse, och vaknade vid 8.30 igen hahah skiiiiitbra, verkligen. Men hade riktigt kul igår. Det började med att det var jag, Virre och Abba, och sen blev det + Stoffe och Danne, och sen - Danne.

Singstar, buzz och massa andra spel är grymt underhållande. Speciellt när Virres familj var bortresta så vi kunde liksom göra vad vi ville, och inte tänka på att vara tysta och sånt där haha. Så istället för att dra ut på krogen så satt vi hemma och spelade och hade oss haha.

Kommer kanske in lite bilder senare, det beror på hur bilderna är hahah. Har inte sett dom än!

Får räcka för idag, är heeeeeeeeelt död som ni kanske förstår. Ikväll ska jag verkligen lägga mig tidigt, speciellt eftersom jag måste upp kl 6 imon bitti uuuuusch :(

Puss!


       

En bra lördag helt enkelt!

Hej! Har precis kommit hem från en sväng på stan med mamii. Har inte vart i stan med mamma på kanske.. 4-5 år, om det räcker. Hade riktigt kul idag iaf!

Hade tänkt ta bilen in, men det var inte plogat nånstans här, och dessutom hade en bil kört fast på uppfarten så vi valde att ta bussen istället haha. På väg mot bussen halkade vi en massa och mamma ramlade i snön haha hade skitkul iaf. Kom in till stan och fixade mammas och pappas födelsedagspresent till Nicklas som fyllde år i onsdags.
Sen fixade jag en present till Nicklas. Och så blev det lite grejer till mig som underkläder (Björn borg <3), ett par jeans, tröja och smycken. Gillaaaaaar´t!

Jättekul när jag skulle köpa jeans förut. Tog är en storlek mindre än vad jag haft den senaste tiden. Testade dom här jeansen förra veckan och då var de litelite för små, och idag var dom perfekta! Woooh, det löser sig verkligen att bli nyttigare och att träna :D

Nu ska jag iaf göra lite lunch, sen drar jag iväg till Virre för en helkväll med henne och Abba. Slutar i utgång ;)
Fett längesen vi var ute nu, så ska bli rikigt kul. Sover även hos Virre inatt så är det nåt finns jag på mobilen, annars hörs vi imon. Ha en trevlig kväll allihop!

Puss

                 
                                             Abba, Jag och Virre!

Och så var det fredag!

Tja! Åh älskade älskade fredag. Puss på fredagar!
Kan ju säga att det har varit en otroligt intensiv vecka på jobbet. Herregud säger jag bara. Nu satsar vi på bättre och friskare tider!

Hade lite planer för helgen, men även denna helgen blev det inte som det skulle. Skulle träffat Johan idag, men det blev så. Och skulle till Tessan imon men det blir inte så heller tyvärr. Men ska iaf försöka träffa Tesso på tisdag (ledig från jobbet wooh). Får se hur mycket snö det är, så att man kan komma till/från Tesso haha galet.

Får väl se vad som händer imon istället. Ska försöka ta mig in till stan och kika lite i affärer, och så får vi se vad som händer imon kväll. Beror lite på u know...

Så vad gör alla ikväll? Jag har kollat på Let´s dance. Underhållning säger jag bara. Snygga killar, härliga kläder och underbara härliga Willy hahah. Går inte att inte garva när man ser honom asså. Störtskön är rätta ordet för honom!

Nu ska jag nörda farmville en stund innan det är dags för Let´s dance igen. Hoppas alla har en skön kväll!
puss

             
                                          Ni röstar väl på Matte? :)

Hurra hurra

Glömde ju faktiskt nämna förut att min storebror Nicklas fyller hela 23 år idag!
Hurra hurra hurra! :D

      
                 Sorry Nicke, men har typ inga andra nya kort hahah ;)

Kaos

Asså, vilken dag. Kaos från morgon till kväll.
Började med att när jag stod i underkläder och linne och sminkade mig i lugn och ro imorse så ringde jobbet. "Kan du vara här 20 min tidigare?" Absolut. Problemet är bara att jag liksom skulle behöva åka 20 min senare. Och jag höll som sagt på att sminka mig, håret var blött efter duschen och jag hade inte ätit frukost. Men på nåt sätt hann jag iaf.

Kom till jobbet, vi skulle iväg på teater med barnen. Tog bussen dit (ca 40 min resväg), kommer fram och upptäcker att han som håller i teatern gett oss fel tid. Teatern skulle börja 13.00 bara för att det är sportlov, istället för kl 10 som den skulle ha gjort annars. Satte oss på bussen och åkte tillbaka till dagiset igen.

Lunchdags! Nåt hade blivit fel i från köket där vi får maten, så vi fick bara köttbullar och sås. Betydde att vi fick ställa oss och koka egna makaroner, som tog en hiiiimla tid. För att underhålla de hungriga barnen körde jag lite samling och fick stå och sjunga ungefär 25 barnlåtar.

Eftermiddag: Magsjuka går på jobbet, och ett barn spydde. Inte så trevligt.

Kväll: Skulle stänga på dagiset kl 18.00, en viss mamma kom 17.59 (för att jävlas).
Sem tog jag bilen hem igen. Blev stoppad av polisen för kontroll av körkort och alkotest. För en gång skulle körde jag i 50 där, som är lagligt. Brukar annars ligga i 60-65, men ville jävlas med honom som låg bakom mig eftersom han han låg i röven på mig ungefär.Tur för mig säger jag bara.

Sedan råkade jag på nåt sätt pilla på nån knapp i bilen, hade ett jäkla problem med ljuset ett bra tag.


Gaaaaaaaaaaaaaaaaah. Förstår ni att man blir trött?...


      

Tips

Hej!
Vill återigen nämna min vän Johan. Som jag skrivit tidigare bloggar han på http://www.sjmelodifestivalen.se/blog nu i dessa Melodifestivalstider. Kolla in hans blogg för skvaller, senaste nytt och tävlingar! Just nu kan man vinna en laptop från HP, och det vore väl inte helt fel?!

 Så kika in på bloggen och tävla vetja!


         

Är mer död än levande...

Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter. En konstig dag på jobbet, mina två arbetskamrater var sjuka så jag var själv med barnen på dagis. Dock hade vi bara 6 barn, men ändå. Snacka om att man måste hålla koll på en massa och fixa och greja... Gaaah. Men tycker jag är grym som fixade det så pass bra haha.

Efter jobbet blev det träning. Basjympa station på Friskis och Svettis, riktgt bra pass.
Nu ska jag torka håret, göra en kopp te och lägga mig och sova. Blir konstig dag på jobbet imon med, jag och vikarie?.. hm.

puss och godnatt

                

Söndag

Söndagkväll igen då. Hoppas alla haft en mysig alla hjärtansdag :)

Jag kom iväg på den där promenaden förut iaf, var ute och gick i en timma. Eller gick kanske är för litet ord, snarare powerwalka haha. Men riktigt skönt var det iaf!

Sen promenaden har jag bara slappat. Suttit vid datorn och läst lite och sådär. Ikväll 20.00 kommer "Yes man" på canal +. Någon som såg den när den gick på bio och vet om den är bra?

puss


                     Bild från google.se


Alla hjärtansdag!

Godmorgon! Glad eller Alla hjärtansdag, eller vad är det man säger egentligen? Men ni fattar väl iaf :)

Så vad händer idag?
För mig är detta en vanlig dag... Tänkte dra ut på promenad sen med musik i öronen, ska bli riktigt skönt. Som ni kanske vet höll jag på mycker i höstas med att äta bra och träna en massa och sånt där. Och det funkade faktiskt, gick ner några kilon. Men nu har jag börjat slarva lite med maten igen och träningen har det gått lite sådär med. Har vart sjuk hur mycket som helst de senaste månanderna så har knappt hunnit börjat träna igen innan man blivit sjuk igen.
Mamma har dock kört på ordentligt med bra mat och massa promenader och simning. Och hon hara försvinner i kroppen! Jag vill också ju! SÅ, nu kör vi!

Paint is the shit hahahah





Tessooo

Just fan, glömde ju nämna att min blogg fick en ny design idag! TAAAAAAAAAAAACK TESSO <3



                         jag hjärta dig <3

Melodifestivalen, deltävling 2

Alltså, kan man låta bli att kolla på Melodifestivalen? Jag tror faktiskt inte det. Trots allt älskar Sverige Melodifestivalen, och alla pratar om tävlingen. Och inte vill man väl vara utanför samtalet?

Så vad tyckte ni alla ikväll? Gick rätt låtar vidare?

Personligen tycker jag att de fanns flera bra låtar ikväll. När man sett alla kvällens bidrag tycker jag nog att Andreas låt var bäst. Fick en riktig James Blunt-feeling av den. Och Eric Saades "Manboy" blev bättre efter andra lyssningen. Andra som var bra ikväll var givetis Pauline, grymt bra. Och Hanna Lindblads "Manipulated", shit vilken grym låt! Fast tror dock inte att låten är lika bra utan sitt framträdande.

Nästa helg är iaf Melodifestivalen här i Göteborg. Min polare Johan (som bloggar på
http://www.sjmelodifestivalen.se/blog/ ) kommer hit, så ska se till att få tid över att ses en stund. Ska bli riktigt kul!


                     Bild från aftonbladet.se


Illa illa illa

Tja! Blev visst ändrade planer för idag. Som jag skrev igår skulle jag ju åkt till Tesso och sovit över där. Men vaknade imorse och mådde illa som satan, och ni kan ju ana hur det gick sen. Så fick stanna hemma idag.

Sen ringde morfar nån gång på dagen och sa att han var dålig och behövde komma till sjukhuset. Usch, hatar när mina gamla är dåliga. Eller ja, alla gamla... alla människor. Mamma körde iväg med morfar och jag sitter här hemma och väntar på sms med en uppdatering om vad som händer. Morfar är ju dålig från och till, men denna gången kändes det annorlunda sa han... Men morfar ska fixa det här! <3

På tal om andra äldre så såg jag en äldre kvinna ramla i stan förra helgen. Såg hemskt ut. Hon gick med nån väninna och så hörde jag bara "AAAAAJ" och att den äldre kvinnan föll, som i slow motion. Såg hemskt ut. Blev lite sådär tveksam om man skulle gå fram och hjälpa till eller inte. Varför blir man det för? Eller ja, kanske bara jag som blir det. Men hur som helst gick jag fram och kollade hur det var med henne och hjälpte henne upp. 


Hörs senare igen! puss


            
                                              Morfar <3


Hej!

Ikväll kom Abba och Virre hit. Hade en riktig myskväll med pizza, Let´s dance och en himla massa snack. Faktiskt inte allt för ofta jag tar hem polare, åker hellre bort. Misstolka inte mig, älskar mina päron och mitt hem... Men bor bara i lägenhet så goare att dra till folk med hus eller eget place! :)

Imon åker jag till Tesso besso och sover där. Ska bli grymt kul att se hur det ser ut hos henne, ute på landet hihi :D Imon skaffar jag även en ny bloggdesign, tesso ska fixa en till mig göööööööööööööött :D

Hörs! puss och godnatt

Freeeeeedaaaaaaaaaaaag

För nu är det freeeedag (L) Slutade tidigt på jobbet också, så grymt sköööööönt.
Nu ska jag lägga mig och sova en stund, ikväll kommer Abba och Virre hit.

Hörs! puss

1...2...3... SÅLD

Hej! Ni minns kanske att jag skrev för ett tag sen att jag la ut Mange Schmidts album på Tradera?
Nu ikväll tog aktionen iaf slut, och någon man i Gävle vann skivan, för priset som blev 39 kr!
Billig affär för honom, och ändå några slantar till mig. Gött!

Nu funderar på vad jag ska lägga ut nästa gång... Har så grymt mycket grejer som jag aldrig använder här hemma, så kan lika gärna försöka få sålt dom :)

Nu ska jag strax kila. Borde sovit för en stund sen, ska upp 5 imon bitti... Fy.

Hoppas alla har en mysig kväll! Puss

I en ständig kamp...

Suuuuuck! Det finns en grupp på facebook som verkligen passar mig. "Det är inte jag som tappar bort mina saker, mitt sovrum gömmer dom för att retas". Det är såååå mitt rum. Som för en stund sen. Letade överallt efter mitt busskort och min ipod. Kollade här på skrivbordet, under skrivbordet, i bokhyllan, i en annan handväska som jag hade senast, i jackan... Och var låg dom tro? Jo, under väskan som jag skulle ha, som står på sängen. Gaaah haha

Annars är jag faktiskt inte mycket för grupper på facebook. Går nästan bara med i grejer som är om Ola eller EMD, t ex när gäller röstningarna och sånt där. Annars orkar jag faktiskt inte med en massa grupper... haha är för lat för det.

Nu ska jag snart sova, jobb imon igen. Har varit hemma några dagar nu igen, haft ont i halsen och varit as hes. Men nu är det bättre så ska bli skönt att komma iväg till jobbet och träffa alla mina små söta barn igen! Okej, inte "mina" biologiska barn, men ni fattar väl? ;)

Sov gott! Puss

GLÄDJE

FINAL FINAAAL FINAL FINAAAAAL :D

Vilken glädje det blev ikväll! Och vilken rysare.. Haha fy fan, trodde det var kört när dom hade ropat upp 4 av 5 och Ola inte var nämnd. Och sen när Salem gick vidare till Globen direkt trodde jag faktiskt att Ola "bara" skulle gå till Andra Chansen!

Men tummen upp för Ola! Satte kamrorna, sjöng bra, bra blick... Och en jävligt bra låt!
Förutom Olas låt (som jag förståss gillade mest av alla haha), gillade jag även Salems låt. Tycker absolut att det var rätta artister som gick vidare till Globen. Vad tyckte ni?

Andra chansen då? Jessica Andersson var okej, men dom där.. vad dom nu hette (rockarna), borde åkt ut.. Tycker jag. Linda Pritchard var iaf bättre än dom.

Glädjen var iaf total när Ola gick vidare. Jag och mamma bara skrek rakt ut och klappade händerna och hade oss haha. Tesso ringde och var galen, Micks ringde och var suuuupergalen och jävligt full hahaha.

Nu väntar iaf en god natts sömn! Puss och godnatt

              
                        Bild från aftonbladet.se

RÖÖÖÖÖSTA!

Hej! Ni vet väl att det är en viktig dag idag va? Ola är ju med i Melodifestivalen!
Tycker att ALLA ska ta fram sina telefoner ikväll och booooomba med röster. För vi alla vill väl ha vår favorit-skåning i final?!

Ola har ju fått bra respons i bloggar osv efter genrepen i Övik, men det spelar ingen roll. Det viktiga är att rösta ikväll, så mycket man känner att man kan och vill!

Här kommer en länk till att tjuvlyssna på Olas låt Unstoppable:http://svt.se/2.123448/1.1870399/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1877430&lpos=lasMer 


                                   


Mer Ola åt folket!

Snabbis

Tja! Blev inget inlägg igår, orkade helt enkelt inte blogga haha. Och nu är jag hur tröööött som helst, ska faktiskt sova strax... Men iaf, livet känns bra! Mitt vik på dagiset som skulle vara mellan 2 feb - 2 mars, blev istället förlängt  till sista april! GILLA!!! :D Och sen kanske jag ska börja vara barnvakt hos en liten gullunge från dagiset också, najs najs :)


Har för övigt varit och tränat idag. Blev aerobic 1, grymt kul faktiskt. Och jobbigt! Men det är ju så det ska vara!
Sovdags nu ja, en annan dag blir det lite mer!

Puss och godnatt

Ge mig vår :(

Jag.vill.inte.ha.mer.snö.nu!

Det är ju helt galet vad snön och kylan "förstör" i trafiken. Som t ex imorse. Skulle ta en buss som skulle komma 07.09. Kom ens bussen? Eh nej. Kom nästa buss? Jaaadå, 10 min sent. Skulle vart framme på jobbet 7.35, det blev 8.10 istället. Underbart!

Men annars sååå! Haha.

Förresten, köpte ett par örhängen på Tradera häromdagen! Balla eller balla? ;D


Ja okej då, kanske inte är jäääättelätta att matcha med kläder, och ja, dom är väl väldigt våriga/somriga..
Men jag är kär! :D


Grr.

Och nu blev jag sur för att jag råkade klicka nånstans och hela mitt blogginlägg försvann... GAAAAAAAH!

Men iaf.
Ska strax sova, men för er som missat det vill jag bara uppmärkssamma att Melodifestivalen börjar på lördag! Och som de flesta också vet är Ola med i år, i första programmet (Örnsköldsvik). Och så går han ut först av alla, scary! Så på lördag hoppas jag att ni alla slänger iväg några röster på Ola!


Bild från google.se


puss och godnatt!


RSS 2.0