Göteborg

Efter en god natts sömn i Malmö käkade vi världens godaste hotellfrukost innan vi åkte vidare till goa Götet! 
Det var Lovisas tur att köra, och även hon råkade ut för idioter i trafiken.. Suck!
 
 

Dumpade väskorna, fick skjuts till stan, snodde korv på 7eleven, drack upp drickan, hälsade på Jordan, pussades med Alvaro och så var Rix igång! Alla i bandet var på plats, och vilken skillnad det blev, positivt asså! Tonerna satt där de skulle, även texterna, och alla danser genomfördes. Awesome! Darin levererade mer än vad jag trodde att han kunde göra, Danny bjöd på hans nya singel, Rix var grymt helt enkelt!
 
 

Efteråt var vi törstiga på alkohol (för ovanlighetens skull haha). Danny kom förbi och kramades med största leéndet, och sedan försökte han och ett gäng till lista ut hur många människor som verkligen får plats i en hiss haha. "Asså det finns två till hissar..." haha!
Sångaren i Sons of Midnight satte på larmet i baren och vi tog en taxi (glidare, jag vet) hem för att göra oss redo för ännu ett par timmar på stan!
 

 
Tillbaka i stan minglade vi med sköna människor, räddade Alex från en massa galna tjejer och släppte loss med Alvaro! Han snodde Lovisas mobil och vi hade rätt kul haha. Love that man!
 
 

Det vankades party! Vi brudar drog till en sportbar med en massa killar och billig cider. Det kanske är sånna ställen man ska hänga på i vanliga fall också? Haha. På väg därifrån träffade vi på Danny. Vi blev presenterade för hans amerikanska vän, som kunde svenska, och som faktiskt visade sig vara svensk... Fail!
Danny råkade försäga sig om en grej och vi lovade att inte berätta för någon! Och sanningen om en viss diva kom fram. "Hon är fittig!!" Om hon är! Vi hade det riktigt mysigt en stund, och Danny tyckte det var mysigt att hångla lite... haha! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0