Full rulle

Ahhhh vad mycket det är att göra den här veckan. Imon har jag en riktig fixar-dag efter jobbet.

Måste:

  • Hämta ut mitt pass
  • Hämta ut tågbiljetter
  • Köpa ett linne
  • Kolla efter klänningen som Yoyyo vill ha
  • Köpa bikini
  • Köpa flipp flopp


Och efter det hem och äta middag, sen kolla igenom vad som finns hemma och sen dra och handla mat med mamma haha. På fredag går mamma och pappa på semester så kommer vara själv hemma 1-2 veckor. Och då behöver ju kylen, frysen och skaffariet fyllas på he he he. Jag vill ju inte börja med att storhandla haha fett jobbigt ju 8)

Och så vill jag lägga in massa musik och sådär innan jag drar iväg på torsdag... Haha hur ska man hinna allt?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Ska upp om mindre än 8 timmar, shit ,får jag aldrig sova mina behövliga 8 timmar?

Puss!



                           Tick tack tick tack, fullt ös!


Balsam för själen

Åhh vilken underbar dag. Älskar sommarn och det underbara vädret (även om den svenska sommarn bjuder på mkt regn haha). Har legat på klipporna vid Delsjön idag med Abba och Virre. Fyfaaaan va skönt.
Mår verkligen som bäst i solen och i goda vänners sällskap när man bara kan koppla av totalt. Verkligen balsam för själen.

Tog även årets första dopp, fysatan vad kallt det var i början haha. Sen blev det iaf okej, men jag och Virre gick upp efter bara några min haha. Sen solade vi och grillade, korv och bröd - korvbröd. Glömde visst handla korvbröd... he he he :) 







Nu ska jag lägga mig, börjar jobba 7.15 imon. Men det känns bra, peeeengar och jag har bara 7 arbetsdagar kvar till semestern (eller arbetslösheten... :( )
 Puss och godnatt


Midsommardagen

Hej!
Undrar om jag var ensam om att inte vakna bakis idag... haha :) Nämen blev ändrade planer igår. Var på campingen hos mamma och pappa igår ju, och sen igårkväll blev jag hemma istället. Dock RIKTIGT skönt.
Var helt slut så kollade på film och satt vid datorn. La mig vid 00.30 typ och vaknade 12 idag. Behövligt ja :)

Idag har varit en slappedag, hittils. Men om drygt en timma ska jag möta Abba i stan och så drar vi till Slottskogen och grillar. Mys äre. Älskar verkligen sommaren :)



Idag blev planerna för veckan klara också. Härligt, gillar att åka på turné, även om det bara blir en miniturné haha :)




Hoppas alla har en bra kväll! Puss

Midsommar

Trevlig midsommar underbara du! :)


Torsdagskväll

Hej! Sa ju att jag skulle skriva idag igen... haha ;)

Idag fick jag äntligen min nya mobil! Och jag äääälskar den :))) Får ta och lära mig lite mer om den i helgen, nu är jag helt slut. Skönt att det är Midsommar imon, långhelg ju. Och det är ju alltid lika behövligt haha.

Vad ska ni göra imon?

Jag, storebror och Ida (hans flickvän) ska ner till våra päron på campingen. Ska faktiskt bli mysigt. Åker hem senare på eftermiddagen och på kvällen ska jag förmodligen vara med Virre och Abba. Och vi får väl se vart det slutar haha :))

Nu ska jag käka middag, har typ missat det idag haha. Hörs imon!
puss


Impad!

Tjaaa! Riktigt längesen nu, har liksom inte orkat blogga haha.
Men måste säga att jag är grymt imponerad av er alla som är inne på min blogg så mycket! Tummen upp :)))

Senaste tiden har de väl hänt en massa... Vart med polare, brutit med folk, vart på Ola och så har mobilen dött. Imon kommer (förhoppningsvis, annars får jag damp) min nya mobil. Den nya mobilen är iaf en Samsung Jet S8000. Det är en touch, så de lär nog ta några dagar innan jag listat ut hur man gör hahah.

Nu drar jag igång bloggen ordentligt igen, så vi hörs mer imon 8)

puss!



                      Min nya kärlek :)

Zzzz

Tjaa. Shit vad jag är trött idag. Funderar seriöst på att snart lägga mig och kolla på OC och sen däcka haha.

Lång dag idag. Jobb - shoppa - Aerobic. Det var riktigt skönt att shoppa lite idag, grymt längesen. Tycker att jag vart riktigt duktig på att inte shoppa faktiskt haha. Yey! Blev typ ett långt linne/tunika (?)/kort klänning från Gina Tricot. Somrig och mysig! (orkar inte fota eller printa haha)

Ska bli skönt med helg imon iaf. Imon kväll blire kanske Slottskogen med Abba, annars bara chilla. Lördag och söndag blire Stooockholm! Ska bli fett gött att komma upp igen :)


Nu väntar sängen! Puss

Nedräkning

Tja! Ska strax hoppa i säng nu, jobb imon med.
Imorse (innan jobbet) räknade jag antalet jobbdagar kvar, och efter idag har jag bara 22 jobbdagar kvar.
Hääääärligt! Dock är jag ju ledig på tisdagar, så är ju ett tag kvar till semestern.
Behöver jag säga att jag längtar?

Nä, nu ska jag blåsa håret torrt, borsta tänderna och så blir det sängen.
Godnatt <3

Nya smycken

Igår kom mamma hem med mina nya smycken. En på hennes jobb jobbar även för "Miss Dee" som tillverkar smycken. Han fixade så att allas på mammas jobb fick köpa för halva priset. Det gillar vi :)

Beställde ett armband och ett par örhängen.


                     Skulle ha kostat runt 350-400 kr


                 Skulle ha kostat typ 150 kr tror jag!


Jag är iaf fett nöjd! :)

SOMMAR SOMMAR SOMMAR <3

Åhhhh, äntligen JUNI. SOMMAR-månad. Kan väl inte säga annat än att det är underbart. Har längtat hur mycket som helst, och ett tag (när det snöade i april typ...) trodde jag seriöst att det aldrig mer skulle bli sommar haha.
Men nu jävlar!

Har även fått litelite saker inplanerade i sommar. Några gig här och var, hälsa på farfar i Kalmar. Typ de vet jag med säkerhet. Sen hoppas jag ju att jag och Micks kommer iväg på en sista min utomlands. Och att jag och Virre drar ut och campar :) GÖTT ÄRE!


                 Camping-semster med Virre :)


RSS 2.0