Oj! 8)

Blogg.se hade tydligen fått ryck igen, detta inlägget skrev jag i torsdagskväll haha SUCK !


Fick lite småryck sådär och råkade visst boka en sista min till Stockholm imon haha. Gillar spontan-semester!
Seeeeees vi på Grönan lr? ;)




Rebecca och jag på Grönan förra året, den gången i väntan på Ola!




Veronica Maggio på Liseberg

Man kan inte kalla kvällen något annan än magisk. Blå himmel, sol och ett knökfullt Liseberg. Är så glad att jag och Abba var där en timma innan det började, vi hamnade 5 m från scenen lite på sidan. Perfekt läge.
Vi slapp stå i kön från Korsvägen till huvudentrén. Galet att en artist kan dra så mycket folk!

Veronica Maggio blandade kvällens spelning med nya och gamla låtar, men mest nya. Det är jag glad för. Tycker att hennes nya album, "Satan i gatan", är sjukt bra!
Favoritlåtar? "Mitt hjärta blöder", "Snälla bli min", "Jag kommer", "Satan i gatan", "Sju sorger" och "Välkommen in". Ganska många låtar som är sjukt bra med andra ord!











Hela Liseberg sjöng med i Maggios låtar. Magi helt enkelt.
Det enda jag tycker var tråkigt var att hon inte lät publiken vara med så mycket, typ att bandet spelar, hon är tyst, och publiken får sjunga. Det hände bara en gång, dessutom på att rätt trist stycke. Men förutom det var det gaaaaalet bra!

Efter spelningen drog och jag Abba och åkte Lisebergsbanan och hängde i spelhuset läääänge haha. Vi hann rida på hästar, spela vad-det-nu-kallar (air hockey ? ) och dansa. Gratisspel x 4 gillar vi, eller hur Abba? ;) hahaha

Fett mysig kväll, jag älskar Göteborg och Liseberg!


Action?

Seg dag. Har varit trött hela dagen lång. Kanske beror på att jag käkar medicin, åkte på halsfluss i helgen. Fail.

Efter dagens jobb åkte jag med morfar till läkarn, han har så ont i benet att han knappt kan gå. Bubben! Visade sig vara något med miniskern, skönt att det inte var något propp eller något så illa.
När jag satt i väntrummet höll jag på att somna, galet vad trött man kan vara. Ändå sover jag drygt 7,5 h varje natt. Får försöka öka till 8 h typ. Strange.

Något jag också är trött på är tillvaron. 3 veckor sen jag var iväg på gig, nu börjar jag bli lite uttråkad haha. Fel ordval kanske, jag gillar livet i Göteborg med min familj och mina vänner. Men det är aldrig fel med lite miljöombyte, träffa andra vänner och nya människor, och lyssna på skön musik.
Jag längtar verkligen efter sommarn, känns som att det här sommarn kommer bli riktigt bra!



Något av det bästa förra sommarn var Västerås & Enköping-turnén!



Nu är det sovdags, godnatt!

Dramatik i Hisings-Backa

Vad är det för jävla värld vi lever i?

På en vecka har det varit 3 skottlossningar här i Hisings-Backa där jag bor. Läskigt. 2 av dom är iaf en bit ifrån mig, den tredje var på min gata, på morfars parkering! Usch. Tur att jag inte var hemma den kvällen.


   Morfars parkering är typ 5 m mer till höger efter bildens slut.
                       Bildkälla: Aftonbladet


Idag på jobbet var stämningen obehaglig ett tag, en personal från en annan avdelning hade precis pratat med en förälder på förskolan och hon berättade att polisen jagade någon med vapen i området. Panik! Skyndade oss att låsa alla dörren, man vet ju aldrig vad folk tar sig till liksom. Chefen ringde till polisen och kollade läget, en stund senare fick vi veta att läget var under kontroll och att vi kunde gå ut. Skönt. Det var fett läskigt ett tag!

Lite senare under dagen var det dags för mitt allra första lönesamtal! Vuxenpoäng? ;)
Fick en massa beröm av chefen, hon och alla andra på huset är jättenöjda med mig och tycker att jag är en i gänget fastän jag bara är vikarie. När jag berättade för chefen att jag sökt in till förskollärare blev hon så glad att hon höll på att börja gråta "Jessica, det här gjorde min dag!". Sweet :)
Man får se vad som händer i framtiden... :)


Nu ska jag börja dra mig, börjar 7.15 så börjar snart bli sovdags.
Natti!


Bra helg i Göteborg!

Blogg.se strulade så det här inlägget skulle visats för typ 1,5 vecka sen haha, faaaail!


Åh, vilken bra helg jag haft!
I fredagskväll det det salsa en stund, och lite senare sov Virre över hos mig. Har inte sovit med henne på ett år ungefär. Riktigt kul! Låg och pratade i flera timmar, sådär som det ska vara.

Lördagen tillbringades i Nordstan. Jag och Virre är bäst på att shoppa hahah. Kan inte hjälpa det liksom, affärerna kallar på oss ;) Sen var det ju lördagskväll. Party party (som vanligt? haha). Förfest hos mig med Virre, Abba, Patrik, Carl, Rasmus, Adam, Jonathan, Johan och William. Mys!







Synd att batterierna dog typ med en gång, och att jag inte laddat några mer haha. Sånt händer ibland.
Efter några timmas förfestade drog vi in till stan, Trädgårn som gällde igår! Bra musik och bra folk, gillas :)



22 timmar i Stockholm

Har jag sagt att jag älskar Stockholm? Underbar stad det där... :)

I lördag var det dags för en snabbvisit. Drog och käkade på mitt favoritplace, och sen var det dags för en shoppingrunda. När jag var inne på HM och kollade kläder fick jag höra att "Dom där passar inte dig" om ett par leggings jag stod och kollade på. Undrade vad det var för en dryg jävel som lägger en sån kommentar.

Vem var det om inte Danny liksom? Haha tss. Tog nåra sekunder innan jag kände igen honom, keps, solbrillor och orakad. Skulle velat se min min där asså... haha. Blev en trevlig pratstund med honom innan det var dags att shoppa vidare!
(För övrigt passade legginsen perfekt haha)

Stack vidare till Åhléns, Systembolaget och slutligen tog jag tåget till Väsby och Micks. Handlade mat och lite gott till kvällen. Hem till Micks, på med grillen och sedan visade Micks sina skills som grillkock haha. Grillat är godast!
Tog en sjukt behövlig powernap efter maten. Sen fix, cider och tåget till Stockholm! Mötte upp Cicci och drog till gayklubben där Danny skulle lira. Drack cider, shottade och hade galet kul på dansgolvet, bjöd på mig själv rejält haha.


                 Miiiiiiiiiiiiiiickan posade för fullt hahaha



Klockan tickade, och det var dags för... typ strippshow???? Trodde jag skulle dö hahah. En tjej (hon där Izza som var med i Mammas pojkar) och typ sex killar kanske. Snygga killar ja, men annars var det fett äckligt. Spec när Izza kom emot mig, uuuuuuusch. Gav henne en fin blick, då fattade hon poängen och backade undan. Thank u!


"Rödluvan" var ju extremt påklädd jämfört med de andra sen... Bara kallingar!

När alla strippor var borta från scen kom äntligen Danny! Fyra låtar, sjukt bra feeling och man kan väl säga att han bjöd ganska mycket på sig själv... hahaha.





När allt var slut drog vi ut, 5 min senare träffade vi Danny. "Det här är mina bekanta". Pratade HM, pizza "jage, häck, kull, eller knull??" och lite seriösa grejer. Livet är inte alltid lätt... Bubben.
Gick till Slussen och stannade till ännu en stund för att prata. Den killen är verkligen bra.

Till slut tog alla taxi hem. Skönt. Hemma hos Micks konstaterade hon att "Du ska upp om 2.51 h!" Sova, vad är det för något?


Braaaa helg! :)))

RSS 2.0