Midsommar i Halmstad

Började Midsommarafton med jobb! Vi dukade fint för de äldre och hade det riktigt trevligt. Även de som ofta är griniga sken upp och var riktigt trevliga. Så tummen upp för festligheter! 
Efter jobbet hämtade Virre mig och så drog vi iväg. Första stoppet blev 10 min senare, storhandling stod på schemat! Adam och Mackan hade hört av sig tidigare och de ville hänga med mig och Virre. Middagsplanering, drickplaner och annat diskuterades och handlades. Och lite lunch på det. Virre tyckte att vi skulle börja fota korven vi skulle äta, och innan jag hann starta kameran hade hon lyckats välta sina korvar upp och ner på. Haha fota var det, ja!
Det skulle inte vara fint väder någonstans i Sverige högre än Stockholm och uppåt, men i Halmstad skulle iaf regna minst så dit drog vi. Vi hittade till slut Virres farbrors lägenhet med hjälp av en granne haha. Började med maten och så kom grabbarna! God mat och dryck med goda vänner är verkligen underbart. Klockan gick fort och vi var långsamma, som vanligt. Bytte om och fixade oss, väntade på bussen och frågade tjejer på vägen om var festen var. Vi trodde Tylösand, men de sa stan. Vi litade på dom, tyvärr. I stan var det mest 18-åringar. Hittade en trevlig bar utomhus och hängde där tills Virres tandvärk blev så hemsk att hon ville hem. Helt okej för mig, jag var trött som en gnu. Hann med Donken och att träffa Emma H innan bussen kom. Somnade på två sekunder som vanligt :)
 
Morgonen kom, Virre behövde medicin. Killarna stannade hemma medan jag och Virre började dagen med en powerwalk. 5 km räknade vi med, det blev ungefär 2 km innan Virres fabror kom åkande haha. Fick skjuts till apoteket, panik-ringde Adam och Mackan att de skulle städa undan det värsta haha. Hem igen, frulle (hur många smörgåsar får plats i killars magar egentligen?), fixade oss och drog till Tylösand. Spelade roligaste minigolfen med massa vatten och konstiga svängar. Riktigt go stämning där, alla gäster på mingolfen stod och asgarvade när någon gjorde något helgalet (vilket var väldigt lätt hänt haha). Snygga killar överallt också!
Hann ta en glass och dra ner till stranden innan det var dags att åka tillbaka till lägenheten. Killarna skulle hem och jag och Virre skulle vidare!
 

Stressigt

Hej! Tänkte bara kika in här en snabbis innan det är läggdags. Jobbat en massa de senaste dagarna så inte hunnit med så mycket mer än det. Imon jobbar jag igen, och när jag slutar hämtar Virre mig och så drar vi iväg nånstans. Det bestämmer vi imon haha. Dit solen skiner (inom Sverige) iaf. Åker vi till Halmstad bor vi i hennes morbrors lägenhet (han är i Göteborg under midsommar), och i annat fall blir det camping och tält som gäller. Ska bli grymt skönt med några dagars ledighet och att komma bort lite.

Nu ska jag strax stänga ner här och gå och lägga mig. Kl ringer på 4.45 imon.... Jag tänker bara på pengar nu haha.
Puss natti, och ha en trevlig midsommar!


Stockholm - Måndag

Det blev måndag vi hade några timmar kvar tillsammans innan jag skulle ta tåget hem. Packade och gjorde oss klara för att dra in till stan. Gick runt i mysiga Gamla stan, käkade lunch vid vattnet (äntligen, som jag tjatat om det haha!). Det är nåt speciellt med kajen i Gamla stan asså!
Drog vidare till Söder och tog en glass i Stockholms godaste glasskiosk. Promenerade i solen på väg till tunnelbanan. Vid övergångsstället vid tuben står ingen mindre än snyggingen Matte! Så klockrent haha, vi pratade om honom kvällen innan och undrade vad han gjorde nu för tiden. Han var iaf lika snygg som social och efter en bra stunds tjöt var vi tvugna att lämna honom, annars skulle jag missa tåget. Hem till Love för att hämta väskan, stress in till centralen och vi kom rusade till mitt spår 5 min innan tåget skulle gå. Bra jobbat av oss haha!
Bästa bästa vi och Stockholm <3

Stockholm - Söndag

Det blev söndag och vi valde att ta lite sovmorgon. Drog in till stan först vid 13 och kollade läget. Mick anslöt och vi fixade lunch. Hann även bli uppraggad när vi satt och käka haha "Men vi kan vara vara vänner? - Jag vill inte ha mer vänner!"
.
Cicci anslöt och Rix började. Även i Kungsan blev jag lika glad över att se fina Alvaro på scen så mycket! Så duktig så! Massa folk på plats, men jag tycker nog ändå att publiken i Jönköping var snäppet bättre!
Agnes har gått och blivit riktigt vuxen, sångarna i Dead by April var lika snygga som vanligt. Erik Hassle bjöd på 0 energi och James Morrison skapade feeling. Sounds of midnight var bättre än väntat, Ola Lustig fick publiken att tycka om fotboll och Moa Lignell var cool. Vinnaren Loreen skapade allsång och Danny var kung!
När Rix var slut träffade vi mysiga Alvaro, sen även en Danny som luktade gudomligt och var fett lik Kim i Norlie&KKV. Vi brudar drog vidare till Axela för att ha lite födelsedagsmiddag för Mickan! Grymt god mat där måste jag säga. Vidare till Berns för lite dricka. Kunde inte låta bli att prata med Sounds of midnight som gick förbi. "Hellooooo" "Just for memory" hahah så bra!
Vi drack drinkar, Mickan blev uppraggad, Ola-look-a-like gjorde mig tveksam och vi bjöd på oss själva, som vanligt. Vi är så jävla bra helt enkelt haha!

Stockholm - Lördag

(Det hände så mycket i Stockholm så delar upp inläggen)
.
Förra lördagen åkte jag upp till Stockholm i hemlighet. Planen var att överraska Mickan! På tåget upp hade jag en tjej på 6 år bredvid mig ända fram till Södertälje. Vi båda sov (eller snarare hela vagnen sov) i typ 1,5 timma men efter det var det ingen vila alls haha. Men hon var en trevlig liten dam. Vi pratade färger, djur, vänner och massa annat haha.
.
Framme i Stockholm möttes jag av Love! Vi åkte hem till henne så att jag fick dumpa väskan och sen gick vi på stan. Lovisa shoppade loss och sen åkte vi ett parisehjul. Vi hade väl tänkt oss en trevlig åktur för att njuta av utsikten och fota. Icke sa Nicke, vi fick oss en föreläsning om... bin! Det ni! Nu vet vi iaf att det finns över 300 olika bi-sorter och att man kan bygga bon åt dom...
Efter lite lunch drog vi till ica för att skaffa ingredienser till en tårta. Efter mycket problem med att hitta vaniljsås så drog vi hem och skapade vår första tårta!
Tips: Använd inte sprutgrädde till tårtor, det smälter som bara den haha.
Klockan gick, vi drog till Vilda Väsby med tårtan i högsta hugg haha. Pillade med Non Stop, ljus (28 st) och jordgubbar. Tände ljusen, som brann ner för fort, släckte dom, tände igen och släckte igen. När Mickan äntligen kom hem från jobbet och hon såg oss i hennes trädgård stannade hon och bara glodde haha. Suuuurprise!
Jag hade lurat henne att jag jobbade, och gick in för fullt i min roll. "Nattpersonalen är sen så jag måste stanna en stund, ringer sen!" haha! Så himla kul!
.
Vi hade kramkalas innan vi käkade tårtan och hade en riktig go myskväll!
<3
.

Knas

Hej!
Tänkte bara skriva att jag lever. Har försökt blogga både igår och tidigare idag från mobilen, men appen för blogg.se strular... Står att man måste ha inlägg och rubrik för att publicera ett inlägg, och det har jag. Har försökt hur många ggr som helst... Knas.
.
Jag lurade hur många som helst i helgen, ljög om sovmornar och jobbhelg, men jag åkte till Stockholm och överraskade Mickan haha. Så himla kul! Det kommer inlägg om helgen och massa bilder nu i dagarna!
Sov gott, puss

Natten till lördag

Hej! Jag är svintrött och borde ha lagt mig tidigt idag. Att jobba är tufft! Imon ska jag försöka ta en låååång sovmorgon, kroppen behöver det.
.
Denna kvällen tillbringade jag med Virre. Tjejkväll hemma var riktigt skönt, prata och bara vara är skönt.
Nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre... Puss


Jönköping - We did it!

Det blev lördag och dags för Jönköping. Har sagt det tidigare, men gör det igen: BUS4YOU! Verkligen värda priset (billigt och bra) och gudomliga säten.
.
Sista biten i bussen blev stressigt "Skynda dig!". När bussen äntligen var framme hade min väska åkt från ena änden av bagageutrymmet (längst fram vid kanten) till andra änden (längst in i hörnet i andra änden). Folk började lägga in sina väskor, så jag sa ett par väl välda ord ( =) ) och fick göra en säldykning in i bagageutrymmet... Härligt värre!
Kramkalas med Mick och Love, även Danny! Vi hade lyckats matcha in honom och Rix-bilen stod så fint parkerad brevid vår bil haha. "Det här är Anton!" haha who? ;)
Drog hem till Love en snabbis innan vi intog A6. Det blev en grymt god lunch och häng vid Rix-området. Kollade på soundchecket, och vem ger slängkyssar så bra som Alvarooooooo! Puss va! Medan vi kollade på soundchecket märke vi att Rix Fm bytt ut hela bandet, och att Alvaro skulle få en jäkla massa plats på scen. Så himla kul! På tiden att han får vara i centrum, det är han så värd! Tjötade med folk, hjälpte Acke och Lisa och hade väldigt trevligt. "Jag får inte komma ut!" haha stackarn!
Vi tog en fika (varning för hallonmunkar, det säger splaaash), intog grymma platser och så var Rix igång! Sjuuuukt vad bra det var! Ut med det gamla och in med det nya, love it! Och så bäst att Alvaro var på scen hela tiden, speciellt när han och de andra i kören/dansarna körde låtar själva. Galet bra!
Tiden flög förbi och som siste man ut intog Danny scenen. Han gav järnet, folk dansade och sjöng, och ja, det var ös helt enkelt!
En taxitur senare (för vem orkar med ett busskaos?!) blev det häng med Danny. Som vanligt var vi seriösa en stund, för att sedan vara hur oseriösa som helst. Trosor? Rakning? "Visst har du rakat dig för att du skulle träffa mig?" haha. "Tröttnar inte ni på mig?". Jag försökte leka medlare "Jag förstår er båda två" och Micks trodde jag var full... haha fail. Vi kom såklart in på ämnet musik också, "kokosnötter" och "Om jag kunde skulle jag hennes röst till någon av er". Finis!
Och som Lovisa så fint skrev på sin blogg.... Varför slutar det alltid med att hud syns och vi står och klämmer på hans muskler?
Danny skulle duscha och vi fick sällskap av några cider/vin och en fin Alvaro. Den mannen är något alldeles extra kan jag säga. Helt underbar. Vi kom in på det nya upplägget av festivalen och kritiken var uppskattad.
"Har alltid kunnat lita på min omdömessushdubsduedbd" haha man kan inte vara bäst på allt... ;)
Alvaro lämnde oss och vi fick besök av Basse! "Dig kommer jag ihåg!" Eller? Haha. "Du får ringa mig! Eller asså, ni får också ringa mig!" haha bra där.
Även Anton kom förbi och klagade på att han var trött, illa illa! Och så hann vi kramas med mysiga Robin Stjernberg också.









Vi bättrade på sminket och drog till efterfesten på Karlsson Salonger! Jag och Mick fick vara utan Lovisa tills det löste sig med "En trappa upp" haha. Kungligt, hur gör vi egentligen? Det blev cider, dans, cigaretter, prat, och till slut, en kycklingkebab och en god natts sömn!





Ullared

I tisdags hade jag en paus i tentan, shopping är roligare! Jag och Mami intog Ullared och gick loss kan man väl säga haha. Brände alldeles för mycket pengar, och för en gångs skull köpte jag inte en massa skit. Det blev underkläder, badkläder, tre klänningar, byxor, Onepiece, skolgrejer, hörlurar, jacka, trimmer och så vidare. Nöjd tjej! Och en heldag själv med Mami är inte fel ibland :)


RSS 2.0