JA MÅ HON LEVA :D

Gaaah. Man ska ju inte klaga... Men satan vad varmt det är. Fast hellre såhär varmt än ingen värme alls :)

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har haft dubbelkörlektion, sen pluggat på körskolan, sen fixat lite grejet i stan.
Ikväll ska jag till Virre och sova över där. Det är faktiskt ingen vanlig dag idag. Ingen mindre än världens bästa VIRRE fyller 20 ÅR IDAAAAAAAG :D



En stor dag idag. Ännu ett kliv mot vuxenvärlden. Och nu får man handla på systemet hahah. Jag längtar till min egen 20-årsdag mahaha :D 43 dagar kvar för min del, om någon undrar (A)

Nä, nu ska jag lägga mig och vila. Är helt slut, och ikväll ska jag orka vara vaken en del haha

Hörs senare!

Vilken mysig kväll!

Ååååååh, vad kul det är att spela på såna där spelautomater :D
Haha. Igår kväll drog jag och Elle till Liseberg. Utanför Liseberg finns såna där stjärnor i marken, med namn. Vid Michel Jackson´s stjärna förstod man att han är saknad.  RIP Michael Jackson.



Gick in på casinot och spelade en del haha så sjukt kul.
Känner mig som ett barn när jag spelar, blir huuur glad som helst när jag vinner haha.
Vann dock inte pengar, utan man fick välja en vara i en sån där varuautomat.


När vi stått där en bra stund så gick vi vidare och spelade på massa hjul. Var en ruta ifrån att vinna en stjärnvist, sånt blir man liiite sur på haha. Sen spelade vi lite andra grejer, typ liknade 5-kampgrejer. Kasta sillar (inte riktiga) i en tunna, kasta ringar runt flaskor. På den där med flaskor vann vi faktiskt varsitt mini gosedjur haha. Det gjorde vi riktigt bra ;D



Sen körde vi sånt där... vad det nu kan heta. Man har en puck iaf som glider runt på bordet och så ska man liksom stöta till den. Ni vet vilken jag menar va? Iaf, där började Elle grymt, 3-0 till henne. Sen skärpte jag mig och gjorde några mål, och Elle gjorde några självmål haha söto. Slutade iaf med 6-9 till mig. Woooh!

Klockan hade blivit rätt mycket, Liseberg stängde ju vid 23. Spelade på "Plopp"-hjulet på vägen ut, gissa vem som vann? Yeaaah :D Okej, en andra vinst, men ändå en vinst haha.




Från Liseberg dron vi vidare till Brunnsparken, och satte oss på Golden Days med varson god cider. Sjukt mysigt.
Senare hemgång, strul med bussen, väl hemma godnatt.

Och det där var gårdagen. Idag har jag städat, rensat på rummet (slängt en del skit) och fixat och sådär. Och pluggat.
Och planerat lite för sommarn. Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar (måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag). Så jäääävla skönt. Och längtar tills allt som är planerat skall upplevas. Först ut blir det semestern med Virre. Ska bli gryyymt kul :D Men aja, nu måste jag sova. Börjar 7.15 imon så borde egentligen redan ligga och sova haha.
Godnatt finisar

Turisterna anfaller!

Okej, inte anfaller kanske. Men nu är dom här i stan! När jag shoppade föruthörde jag skåningar, finskar och andra språk/dialekter. Välkomna hit! Hoppas ni trivs i fina Götlaborg :)
Shoppingen då, ja. Det blev en tshirt, en jacka, tre böcker, en fotlänk, ett halsband och present till Virre. Skulle handa till två andra som fyllt år, men ångrade mig och gör det istället när jag ska träffa dom ;)

Åh, vad jag tycker om sommar. Och vilket väder vi har :D Magiskt, skulle nog Ola säga. Har vart kanonfint sen i måndags. Kikade på termometern nyss, 33 grader på balkongen. Love säger jag bara. Hur kan man inte gilla sommaren? Känns lika underbart varje sommar när värmen verkligen har kommit, på riktigt.

Nä, nu måste jag kila. Ska t cykeln till torget och köpa glass och pizza. Sen blire ju träffa Elle :)
puss

Goooooodmorgon världen

Godmorgon! Känns som att detta kommer bli en härlig dag. Det är blå himmel, solen skiner, jag ska shoppa och ikväll blir det några cider med Elle på nån uteservering i stan. Grymt skönt.

Ska väl strax ta och börja fixa mig. Hoppas att alla får en kanondag! Puss


Godnatt

Nu börjar även denna dag lida mot sitt slut. Har vart en rätt vanlig dag; jobb, vila, käk, datorn och film. Och en helsikes massa musik. Passar på att dra upp volymen lite extra när jag är ensam hemma, så grymt skönt.

Imon blir det stan som gäller. En del folk som fyllt år och som fyller år som ska få lite presenter. Och imon är det bara 3 dagar kvar till Virre fyller 20, och så är hennes fest nästa lördag. Ska bli fett najs. Måste hitta den perfekta presenten till henne, vad det nu kommer bli. Och sen ska jag väl hitta något kul till mig själv också haha. Lönen kom ju idag, det tycker vi om!

Nä, nu ska jag plocka undan lite här på rummet, och sen blir det sovdags.
Puss och godnatt

Helt sjukt!

Asså det går ju inte att förstå. Michael Jackson, död?!
Nä, det går inte in. Han var KUNG. En klass för sig. En legend utan dess like.
Och nu är han borta. Det är helt totalt sjukt!

Inte för attt jag varit ett fan till honom. Men på den sista tiden har jag spelat honom oftare och oftare, och nu precis när jag börjat inse hur grym han faktiskt är/var, så dör han.
Tråkigt som fan. Känns faktiskt lite längst in i hjärtat. Legender är odödliga ju.

Jackson har ju hur många fans som helst ute i världen, går inte att förstå den sorgen av att mista sin idol tror jag.
Om min egen idol skulle försvinna sådär, jag skulle gråta tills det inte gick att gråta längre.
Men inte bara fansen. Han har barn, tänkt att förlora sin far? Fasansfullt.

Jackson kommer finns kvar inom alla tror jag. En legend blir aldrig någonsin glömd.

Så jag säger bara Vila i fred, Michel Jackson!


Nedräkningen har börjat!

Hallå hallå. Skrev ju igår att bilderna från allsången skulle komma idag, höll på att ladda upp för fullt, men så började allt strula. Så dom kommer imon ;)

Idag jaa. Ännu en sommardag. Har äntligen fått sommarkänsla, den kom i måndags på allsången. Innan kändes det absolut ingenting, men nu... sommarsommarsommar<3          
Fint väder har det också varit sen i måndags. Har gått i shorts och t-shirt/linne både igår och idag. Superskönt.
Fick tillochmed lite färg idag, och hallå, SNYGG FÄRG, inte rööööd haha. Värt att nämnas kände jag.
Får väl hoppas att det fortsätter så och att färgen stannar kvar och inte försvinner med en gång som den tyvärr brukar göra. Men har ju nåra dagar kvar på jobbet att pressa, och sen SEMESTER :D

Det ska bli så grymt skönt med semester sen! Känns ovant att jobba så här mycket som jag har gjort iår, men vafan, vuxenlivet ju. Om man räknar med imon har jag bara 5 dagar kvar att jobba! Sjukt. Tiden på dagiset har gått hur fort som helst. Och det har varit så grymt härligt att ha ett schema att gå efter så att man har kunnat planera lite. Ska ta och börja söka lite jobb nu i dagarna, tror inte att jag egentligen vill vara vikarie i höst också. Ganska jobbigt faktiskt, men visst, ändå skönt att kunna vara ledig om jag nu vill det.

Nä, nu ska jag ta och duscha. Mina ben och fötter är mindre rena, blir så när man sitter med shorts i sandlådan och bakar kakor haha. Hoppas alla mår bra! Puss på dig



Allsång på Liseberg

Eftersom jag nu har en stund över så blire blogga!

Måndag, ja! Jag och Yo stack till Liseberg och hade grymt mysigt när vi köade. Tiden bara flööög iväg, har aldrig gått så fort att köa tror jag. Försökte lära oss Sky´s the limit, lekte med trixbollen, pratade. Var själva rätt länge, men vi hade kul ändå haha. Jaa, som sagt flög tiden iväg. Vid 11-12 kom lite mer Ola-tjejer, mycket trevligt :)

         
       
Så går det till när vi köar! :)

Framåt 12.30 kom Hasse från P3. "Vilka var här först?"  Lite intrervju i radion, och sen sjöng vi alla Ola-fans som var där Feelgood. Tyckte vi gjorde det riktigt bra haha. Insläpp sen, Yoyyo är den snabbaste jag vet, herregud vad hon sprang haha. Fick iaf platserna vi ville ha, även om det finns grymt mycket bra platser på Liseberg. Efter att vi vart inne på Liseberg kom Tessan med sällskap. Jag och Yo gick iväg en stund för att slippa köa, hann inte vara borta länge försen vi fick höra att Ola repade på scen. Så drog tillbaka och slappade och hade det trevligt. Gjorde nya skyltar också, fick låna färgglada pennor av folk på Liseberg. Snällt :)


          
Da gang för denna kväll + fotograf Tessan!                                 

                                             
                Rep

När Ola repat klart blev det genrep av allt, så vi satt faktiskt kvar. Hann käka lite snabbt, eller ja, Camilla köpte mat till mig när hon och Mikaela var iväg, thank u baby :) Snabbspolning, DAGS FÖR ALLSÅNG!



Lotta är skön.  Christer Sjögren uppträdde, inte det roligaste kanske. Lite allsång, och så Nanne. Grymt skön! Brolle... Killen är rätt snygg, och duktig, absolut. Men han har inte det.  Sen Ola, woooh! Sjöng med så gott det gick haha. Grymt jobbigt att ha en skylt i knät när man samtidigt ska ta kort och klappa och sådär, men gick väl okej ändå haha.
Vid den tiden hade jag fåt x antal sms om att jag syntes i tv, fyyy xD Jaa, ni såg ju programmet så orkar inte skriva allt som hände. Fast, det man inte fick se i tv var att Ola körde "Natalie" i en paus, härligt för oss på plats!



     
 

Allsången tog slut, alla fick blommor. Fick Jambas blommor! Eller ja, han heter ju inte Jamba... Men han är nu min Jamba-man tills jag lärt mig hans namn. Både Ola och Therese har sagt det, men jag minns inte haha.
Det skulle vara lite signering, men pallade inte stå där och trängas så vi stack och käkade och sen drog vi och träffade Ola. Mysig kille, den där Ola :) Fett kul när han tog Yoyyo boll och trixade, bollen flööög iväg och vakten efter hahah.
Prat en stund, sen tackoch hej!


        


Och vi tjejer? Allihopa hem till mig och sov som stockar tills klockan ringde 6.30. Mindre kul att ha dubbelkörlektion när man vart heeeeelt död kan jag säga. Min körlärare höll nog med... He he he (A) Gick inte så bra kanske.
Men iaf, när den var slut drog jag in till stan och gjorde Yo och Tessan sällskap. Hej då till Ola och gänget, Jamba my man! Therese och jag snackade affärer hahah. Vi får se om det blir nåt av ;)

Sen hej då till mina flickor så var detta äventyret slut!


För er som vill se mer bilder, så kommer det bilder på bilddagboken imon! (Jessicaaaaa89)

Godnatt :)

Uppåt

Oj, ser ut som många vill läsa om gårdagen :)
Och jag lovar, ni ska få det! Fast imon. Nu måste jag sova, jobb imon igen ju.

Puss och godnatt

Sky´s the limit

Vilken mysig dag! :D
Började med shopping, ett linne och en tröja från Gina. Sen mötte jag upp Yoyyo, och vid den tiden fick vi veta att Ola redan va här! Drog oss bort mot Liseberg, fick veta att det skulle vara rep senare på kvällen. Så vi drog hemåt och käkade och hann koppla av lite. Tillbaka till Liseberg, hann vara där typ 20 min så var det Olas tur att repa haha. Snacka om tur att vi hann! Ola och Therese var ju lite blinda haha. Sen fick Yoyyo sin snygga platina- skiva och Camilla anlände så fin mitt i ösregnet. Ola repade sin nya singel, Sky´s the limit, och woooooh jag säger bara ännu en sommarhit :D
Refrängen sitter där den ska haha.

Efter en timmas rep var det slut, vi drog därifrån men Ola, han stannade. Senare kom da gang men Ola i släptåg.
Något söt, svar ja. Och jaa, vi tummade ju det där, så du ska få den haha ;) Massa prat, en uppspelt Ola, bilder och mys är ju inte fel :) Efter en stund vart det hej och hå, bandet var väldigt hungriga.

Sen bar det hemåt för oss flickor, Camilla till sig och jag och Yo till mig. Nu äre dags för att koppla av lite utan datorn.
Bilder kommer! Puss och hej


Gammal bild, från Rockis -09

Uppe med tuppen

Gaaaaaaaah! Det är söndag och jag vaknade 7.30 och inte kunde somna om!
Får nog sova middag sen haha. Men känns ändå okej att vara uppe så här dags. Har en del att fixa idag, så kan lika gärna börja nu. Nyfikna på vad? ;) Haha det borde du inte. Sånna där roliga saker som att fixa ipoden, kameran, städa och plugga. Och sen ska jag in till staaaaaaan. Grymt shoppingsugen fastän jag inte har mycket pengar kvar. Men man kanske kan köpa nåt ändå. Rea nu ju (A)

Och det där med pluggningen... Måste verkligen öka tempot nu. Kommer aldrig fixa körkortet innan tillståndet går ut annars, och palla fixa ett nytt. Så kom igen nu, Jess. You can do this!




Bild från Olas blogg, glife.se/Ola

Plaaaaaner

Härligt att se att jag har några trogna besökare på min blogg :)

Den har dagen har rusat förbi, som nästan alla dagar. Var på stan med Virre idag, planerade vår semester lite.
Gjorde en lista på vad vi skulle ha med oss, det blev en del haha. När jag skrev "plattång" skrattade Virre åt mig.
Hemskt. Vi ska ju tälta, och vaaaaaart ska jag få tag i ett uttag? Haha. Men nånstans finns det säkert ett att låna lite :)
Mitt hår är ju kaos utan plattång, så i värsta fall blir det toffs varje dag.

När vi var i stan köpte vi även lite prylar att ha med oss på semestern. T ex varsin Göteborgs-tröja haha. Och ett Göteborgs-armband, och sedan 3 st hårband var där det står SWE. Haha woooh vi ska inte alls visa att vi är från Göteborg ;D Ska bli riktigt kul att åka iväg med Virre i några dagar. Blig nog spännande haha.

Nä, nu måste jag sluta. Ska se en film som börjar om 2 min. Nån komedi på canal +.
Puss och godnatt

Midsommar!

Tjaa. Vart lite halvdålig på att blogga den sista veckan, men det ska nog bli bättre igen ska ni allt se.
Midsommarafton idag då, härligt! Mindre härligt att vakna kl 8 och inte kan somna om... Men det är ju en annan femma.

Idag ska jag faktikt umgås med familjen :O Blir nästan lite chockad själv. Längesen jag gjorde det,  men kände att denna midsommar kan jag faktiskt umgås lite med familjen. Mamma och pappa är redan i husvagnen, så Nicke och Ida hämtar mig sen så drar vi t mami och papi. Ska väl nog bli trevligt.
Är väl hemma sent ikväll. Då blire nog bara vara hemma själv och slappa. Om nu inte nån ringer om party, det kanske lockar haha. Längesen det var riktigt party här i Göteborg för min del, men får väl hålla mig tills den 4:e.
Då äre Virres 20-årsfest, och wooooh, den kvällen ska bli riktigt underbar hoppas jag ;D

Nä, nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen göra frulle. Småsugen på gröt, måste ju börja ladda för måndag haha.
Puss på er folk, och hoppas alla får en trevlig midsommar!




Every little thing you do, is everything i want from you.

Kortis

Woooh en jobbdag till, och sedan ledig i 5 DAGAR!!
Shiiiit vad skönt säger jag bara.
Även om dagarna kommer bli rätt fulla med grejer, så blir det ändå en annan sak än att jobba.

Imon på jobbet blir det midsommarfirande, härligt. Även om mina småbarn inte kommer fatta något av att man ska dansa kring midsommarstången, så kommer det ändå bli härligt tror jag :)

Nä, nu ska jag lägga mig och läsa en bok! puss på ´re

Karlshamn och modell!

Woooooh vart är helgen? Shit, vad fort allt går...

Ännu en helg som är borta, och ännu ett äventyr har upplevts... Denna gång i Karlshamn! Var ju ledig från jobbet i fredags, så drog iväg igen. Hade 2 byten, och på sista tåget mötte jag ingen mindre än Martina haha fett kul :D Världen är änna liten :D
Väl framme i Karlshamn väntade jag in Micks och Linda. När de var framme pallade vi inte att gå i ösregnet, så TAXI!

Köpte pizza, inte alls god. På med smink och fräscha upp sig, sen iväg till den där parken. Fick testa på att skjuta luftgevär, as kul ju! Hur har jag kunna missa det innan? :O Var faktiskt grym, fast jaa, Linda var ju snäppet bättre, men jag kom på en god andra plats iaf! Sen var det dags för spelning, massa små lantisar som jobbade sig som fan. "Kan du inte stå på huk?" Smarta brudar det där. Sen vid 21 började äntligen spelningen. Rätt bra spelning också tyckte jag.


         


Efter spelningen var det signering, men en sjuuukt lång kö så dissade den. Slappade lite på områder, Linda hörde heeeelt fel hahah "Horbikini och pokemon" HAHAH. Drog till vårt hotell efter att ha lekt lite med elden... He he.
Väl på hotellet slappade vi i nån timma, sen mötte vi killarna. Stackars Matte berättade att han hade hoppat in i en högtalare, sår i huvudet hade han... Snutt. Danny undrade vad vi skulle göra nu, varför inte supa? "Ska ni till Harrys?"
Haha och så visade han bilder på när han rakade sig, före, med raklödder, och efter. "Jag tänkte på dig när jag rakade mig" haha gull. Det där var längsen nu ju hahah. Tjing till dom, och så stack vi brudar upp och fixade oss och hade förfest.

Efter ett tag bar det iväg till Harrys ja. Linda ville ju så gärna visa sitt leg nu när hon äntligen får komma in på krogen lagligt, men vi fick bara ett "Välkomna tjejer" och så var vi inne. Satte oss vid ett bord när baren och drack och hade det trevligt. Harrys stängde redan vid 2, och där blev det sällskap med Matte till hotellet och sen inne på hotellet. Riktigt mysigt att hänga med honom. Och långt efter det, godnatt ;)
                    

                                             


Dag två då. Upp vid 6.30, "tog en promenad". Hej då till killarna, frulle, taxi med Micks och Fe t stationen och hej då även till dom. Lite seg tågresa hem, förutom att jag fick vänta i Lund en timma. Underbart!
Älskar den staden, så sjukt mysigt där, va! Får nog ta nån heldag där så att man hinner utforska stad lite mer.

Hemma i Götlaborg mötte jag mamma på stationen, jag fick en väska med kläder, och av mig fick mamma en väska med grejer som var med i Karlshamn haha. Drog in till Nordstan, köpte lila leggins och sen mötte jag Virre. Vi drog till The Studio där vi hade fått tid. Blev sminkade och sen plåtade! As kul där, men måste ändå säga att det var sämre där denna gången än första gången.



          
     

Efter studion drog jag och Virre hem till henne och käkade och hade det mysigt. Några timmar senare åkte jag hem (nåååågot trött). Men jaaaa, det blev ju en väldigt bra fredag och lördag :)

Hurra hurra

Tjaa! Idag är jag riktigt trött. Lite längre dag på jobbet, och bara jag och två vikarier kvar efter kl 15 med en himla massa barn. Lite jobbigt, ja. Funderar faktiskt på att lägga mig i sängen och läsa eller kolla på film.
Avkoppling i sängen iaf haha.


Dagens födelsebarn är ju inte vilka som helst, och inte vilka åldrar som helst heller, Micks 25 år och Linda 18 år!
Hurra hurra, och hoppas ni haft en underbar dag! :)  GRATTIS <3



Tröttis

Och så har ännu en dag passerat. Jobb och sen teori. Diskuterade lite med min lärare hur vi skulle göra för att jag skall ha fixat körkortet tills absolut senast 18 aug. Och det känns inte helt omöjligt!
Ska bli värsta pluggis nu haha

Men aja, detta får räcka för idag. Ska lägga mig och läsa en bok för nöjes skull, plugg får det bli imon.
Sov gott

Godnattplugg

Tjaa! Ännu en dag som börjar lida mot sitt slut. Och än är det inte sovdags.
Imon är det sista teorilektionen (skönt!) så ska ta och plugga lite till. Men jaa, när teorikursen är slut är det dags att börja plugga på egen hand och sitta med datorerna och sånt. Undrar hur lång "tid" jag har kvar till körkortet.
Vill verkligen ha det tills min 20-årsdag eller en vecka senare (då går mitt körkortstillstånd ut...) så jaa, det är bara att plugga och köra, så mycket som hinns med.

Så ja, nu äre lite plugg och sen sova. Orkade aldrig ta nån bild på Virres album, men tror inte det är lika kul om man inte ser hela saken, och allt är lite mycket att lägga ut. Men shit vad det är rolig hahah

Natti!

En ledig tisdag

Ledig dag idag så, skööönt. Fastän klockan ringde 6 imorse så var det ändå inte jobb idag.
Tror till läkaren, först in haha. När läkarn kom in i rummet sa han bara "din fot är svullen, du måste röntga den" haha okej, sir! Fick remiss till en röntgen 10 min från vårdcentralen. Gick dit, röntgade foten. Hon som gjorde det trodde att jag hade en liten fraktur, iiiih! Fick vänta en stund, sen behövdes en bild till. Fick sen veta att inget var av eller så, men att jag är väldigt sliten i foten. Fick med mig beskedet i ett kuvert som jag skulle ge till läkarn på vårdcentralen.
Tillbaka där, läkarn sa att jag nu skall ha foten lindad i 2-3 veckor.  Känns lite lääänge, men får väl ha det så att den blir bra igen...

När jag var färdig ringde jag min älskade vän Virre, vi hade snackat om att ses idag. Hon kom in till stan, och så blev det glass och jordgubbar, så sjukt gott. Fick en grymt rolig present av henne, ett fotoalbum i form av en saga hahah.
Virre hade vart inne och printat en massa bilder från bdb, så finis-pojkarna var ju med hahaha.
Virre är så sjuuukt skön, skrattade på varje sida hahah. Kanske lägger ut nån bild sen ;)

Nä, nu äre middag och ska jag plugga teori. Sista lektionen imon :O
puss ås länge

Måndag

Jobb idag då, öppnade på dagiset. SJÄLV! Vi är alltid annars två personal som öppnar, eftersom det kan bli rätt många barn eftersom vi har 5 avdelningar. Men nä, hon jag skulle öppna med hade ställt klockan fel en timma haha.
Men aja, det gick faktiskt riktigt bra ändå. Hade inte alls många barn imorse, jäkla tur kan jag säga!

Snackade med mina kollegor idag (fan vad vuxen det låter!) om den 22:e juni, när Ola är på Allsång på Liseberg. Skulle egentligen ha jobbat till 18 den dagen, men tog ledigt. Den dagen är det premiär för Olas nya singel, Sky´s the limit. Ska bli grymt kul! Har alltid vart lyckat där :) Wiiie

Imon är jag förresten ledig från jobbet. Ska egentligen vara ledig varje tisdag, men folk har vart borta rätt mycket så har fått jobba ändå. Men imon ska jag passa på att dra till läkarn för att kolla upp min fot. Förhoppningvis får jag en remiss till röntgen, och då drar jag direkt på drop in på sjukhuset. Wish me luck imon. Fast vet ärligt talat inte om jag hoppas på att det är något fel eller inte. För jag menar, är det inget fel kan jag inte göra något åt foten och då kanske jag fortsätter att gå runt och trampa snett så här mycket. Och det är inte alls kul. Men samtidigt, om det skulle vara något, hur allvarligt? Tänk om jag måste operaras eller nåt, scary :| Men jaja, vi får väl se imon.

Nu ska jag käka upp mina jordgubbar, och sen blire nog film. Puss!

Ännu en helg är slut

Tjäääna! Ännu en helg som är gjord, vad händer egentligen? Tider bara försvinner, nästan läskigt fort ju...

Igår morse drog jag till Sthlm iaf. Mötte Yoyyo på centralen och så drog Kapten Snygg-Jessica och Styrman Yoyyo till Sumpan. Handlade och käkade, och hittade bussen till Golfängarna. Gick vid sjön och såg massa fina fåglar, ank-ungar är ju bara för söta :´)

Hittade stället, det var typ jag, Yoyyo, gamlingar och barn-familjer haha. Folkdans och dragspel, är det inte livet?
Jo, för vissa, men kanske inte för oss. Men bättre det som underhållning är ingenting kanske. Dagen flöt på ganska bra, Ronald McDonald trollade, inte jättebra enligt mig, men han var ju faktiskt där för barnens skull. Sen kom Amigo-Peter och skulle springa runt med barnen, Yoyyo var fett på hahah så söt! Sen blev det amigo-frågesport och mer spring.


Ser ni Yoyyo? Rosa byxor och blå tröja, i full fart :D

Ser var det Bellman, musikskola, och helium-ballonger som var underhålling till Fean och Micks kom. Käk, mys och slapp blev det i några timmar. Äntligen blev det dags för livemusik, Lili och Susie... woooh! Okej kanske inte wooh, men vakten var faktiskt ganska underhållande. Istället för att hålla koll på publiken stod han och kollade på Lili och Susie och sjöng med i deras låtar. Och märkte han att vi kollade på honom kollade han bort och kollade på oss istället. Kunde inte låta bli att garva åt honom haha sorry vakten, men du bjöd på det själv hahah!

När Lili och Susie var klara skulle det vara lite paus, och efter pausen var det tävling för folk som var 25+. Eftersom Micks snart är 25 så tyckte vi ju att hon skulle vara med. Micks och de andra tävlanden fick gå backstage och sedan kommer de upp på scen för att dansa hahah så jävla kul. Micks, du ägde alla :D


Go girl <3

Efter tävlingen skulle jag springa på toa, och vad händer? Trampar snett igen... Orkar fan inte, nu har det hänt 3 ggr på 3 veckor!! Det är nåt som inte stämmer asså... Gaaaah. Kommer tillbaka när Fagge har kommit ut på scen, och tårarna rinner för att foten gör fett ont. Och Fagge? Jaa, han tror att jag lipar för hans skull. Haha komiskt. Fick en sån där "awww, gråt inte för min skull"-min. Orka hahah



Tror inte jag sett honom uppträda innan, så det var trevligt. Han körde väl typ 5 låtar eller så, kunde en iaf ;)
Efter Fagge blev det sång-paus med Amigo, allsång wooh. Sen blev det anledningen till varför jag befann mig i Sumpan, nämligen Ola :) Åh, vad bra han är! Grymt kul spelning verkligen :)
Fick besök några ggr haha, "högre högre" lätt när man redan tar i för kung och fosterland menar jag haha. Ola körde iaf 4 låtar, Feelgood, SOS, Love in stereo och Natalie. Grymt kul!




Efter uppträdandet blev det hej då till Micks och Fean, och signering för min och Yoyyyos del. Ola var något sinnesförvirrad hahah "ge mig en ny singel" hahah.
Hade gärna ställt mig i kön igen, men vi hade ju en buss att passa! Hann prata lite med Therese, väldigt trevligt :)
Sen när vi skulle dra från Sumpan skulle de inte gå nån buss försen om 20 min till stationen i Sumpan, så vi tog taxi ända till stationen i Sthlm istället . Drog till bussen som skulle ta oss hemåt, grymt mycket folk.

Jag och Yoyyo skulle egentligen åkt samma buss, men vi fick dela på oss. Men aja, sov ju ändå den mesta av tiden på bussen. Haha lite kul, i kön till bussen fick Yoyyo skriva autograf till en full gubbe haha. Hon är ju faktiskt med i landslaget för -93:er, fett ballt! Sen blev det hej då till Yo, och så blev buss i måååånga timmar. Var framme här i Göteborg 5.45, sen blev det buss hem till mig så var hemma strax efter 6... Gaaaaaaalet trött haha. Men tack för idag folk!



Dagens bild på mig och Ola :)              puss på den killen!


Yeaaah

Älskar Spotify, bara så att ni vet.
Skönt att kunna lyssna på vad man vill, (hittils) ikväll har det blivit Bruce Springsteen, Bon Jovi och nu är det Martin Svensson. Minns ni honom? Han där yeah yeah, wow wow. Min favvolåt när jag var mindre, och han var min idol haha.
Minns faktiskt att redan då vill jag åka iväg på konserter. Martin skulle uppträda i Falkenberg, och jag tjatade och tjatade på mamma om att åka dit. Men mamma gav faktiskt inte med sig den gången. Fast ja, nu spelar det ju ingen roll haha.

Nä, nu ska jag lyssna vidare och fixa och dona här hemma!
puss

Fredag

Helg är den bästa som finns, ännu bättre när man slutar tidigt på fredagen he he :D
Drog in till stan, köpte leggins och ett par jeans. Mina favoritjeans pajjade, så köpte ett par exakt likadana igen haha wiie.

Är ensam hemma i helgen igen, härligt. Det är kanske också förresten det bästa som finns...? Ibland alltså :)
Om ca en månad åker mamma och pappa till Spanien, har faktiskt bestämt mig för att inte följa med.
Dels för att jag vara nere i april (och kanske ska ner i September-oktober nångång) och dels för att jag vill hinna åka runt och sådär och vara med polare :) Mamma och pappa kommer vara nere i Spanien i 16 dagar, dvs JAG kommer vara ensam hemma i 16 dagar haha feeeett. Fast okej, jag kommer inte vara hemma hela tiden. Jag och Virre ska ju iväg med bilen några dagar, sen blire Ola och EMD och sådär.. Men ja, ändå liksom :D Gööööööööött

Nä, nu ska jag ta och fixa lite på rummet, massa kläder framme igen. Fattar inte hur det kan bli så, och vet att det inte bara jag som har det problemet haha. Men hoppas du har en skön fredagskväll!


sommarsommarsommar <3

PUSS!

Tisdags och hemliga telesamtal

Härligt att se att folk är nyfika på mitt liv :D

EMD på liseberg då, fett! Kom precis in till stan när grabbarna kom vid hotellet, tajming eller vad? Haha.
Dannys moonwalk-steg tillbaka när han såg mig och Lotten, puss va!
"Den förtjänar du" om du säger det så haha ;)  Danny och dom andra - Matte gick in på Liseberg, Matte stod kvar och blabla och sen tog vi sällskap t Liseberg. Hej då till honom och jag och Lotten gick runt och hade det trevligt.
Kan ju säga att jag fick tag i världens snyggaste kort i Balder HAHAH

Micks kom, så gick och mötte henne och gick runt lite medans Lotten mötte Nöten. Hörde att det skulle vara soundcheck, så kollade in scenen. Lovisa och Sara kom även då :D Dags för en promenad igen, käkade, åkte Balder och så vann Micks en underbar daim-påse. Och just det HAHA!
På väg från scenen passerade vi en Lisebergskanin, inget mer med den. Förutom att den började följa efter oss utan att Micks och Sara märkte det haha. Rolig som jag är sa jag inget, utan lät kaninen komma närmare och närmare tills den skrämmer Micks och Sara rätt rejält HAHAHAH. Fyfan vad jag garvade! Extra kul var ju att Jocke kom gåendes, och på hans flin såg fattade man att han sett allt HAHAHAHAH så jävla kul :D   Dagens bästa!!
Tillbaka vid scenen, träffade Bosson-vänner haha fett!

Hängde vid vårt staket, och så var klockan 20 och det var faktiskt rätt mycket folk där, härligt! Grym show måste jag säga, dock saknade jag några gamla godingar som "I can´t say i´m sorry", "Run to you", "Tokyo" mm. Och såklart "Saturday night" och "All on you". Men annars, GRYM show! Längtar tills nästa gång jag får se den, när det nu blir.

Efter showen var det signering, och efter den satt jag och Micks vid vattnet och chillade. Efter en stund drog vi vidare, ut från Liseberg och över till andra sidan gatan haha. Efter ett tag där kom några snygga vita skor, STEFAN haha.
Men jaa, efter några min till kom grabbarna. D -: Jag rakade mig igår!   Hahah jag säger bara 2007 ;P
Började prata om min nya kamera "Ska jag tappa den med?" HAHA för er som inte vet tappade han min förra kamera, som fick en stor repa på sidan om linsen. Puh. Men jaa, förklarade noga för honom att denna för han inte skada hahah.
Mer prat, och mys. Puss på den killen, jaa.

"Oh shit" och så vart han tvungen att rusa iväg hahah dagens näst bästa.  För oss iaf hahah.
Efter det där sa vi hej då till folk, och så åkte Micks och jag hem till mig för att sova.

Jaa, det var var alltså min tisdag när finisarna var i schtan. Den här dagen efter jobbet hade jag körlektion, gick rätt bra. Underbart att allt går framåt.


Kom hem och efter att ha vart hemma en stund ringde hemtelen. Mamma svarade, hörde att hon sa "ja, hon har vart hemma en liten stund" och sen var det en himla låg samtalston. Mamma och vet hon nu pratade med la på, sen hörde jag pappa fråga vem det var och vad personen ville, och även på det svarade mamma väääädligt lågt. Jag gick ut i köket för att fråga samma sak som pappa, men jag får inget veta :O Taskigt, hörde ju att dom snackade om mig. Undrar vad mamma planerar nu, är grymt nyfiken ju. Hon verkar ha planer för min födelsedag också, ska bli spännande :)

Men aja, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Ska upp 4.45 imon, suck. Fast jaja, jobbar bara 6 - 13 så en kort dag. Sen blir det antingen hem och sova eller åka in till stan. Får se hur trött jag är imon haha.
Men aja, puss och tack för att du läser min blogg!

Läggdags

Tjaa!  Här är jag... igen haha.
Nä, men ska faktiskt lägga mig nu. Hade tänkt lägga mig tidigt idag eftersom jag la mig sent igår, men vad händer?
Haha går ju inte. Dessutom måste jag plugga lite innan jag ska sova nu. Teorilektion på onsdag, man ska ha läst 30 sidor och jag har läst... 5 kanske? Max iaf.

Imon efter jobbet bär det av till Liseberg, EMD där imon. Ska bli riktigt kul att se dom, och träffa lite folk förståss.

Puss och godnatt

Gävle

Har märkt att rätt många vart inne på min blogg de senaste dagarna, några som är nyfiken på min helg kanske? :D
Men jaja, nu ska jag faktiskt skriva lite.

Fredag ja. "Sjuk" från jobbet, baaad girl i know, men en gång är ingen gång.. Right?
Drog alltså till Gävle. Mötte Micks och Fean på stationen, och sedan bar det av till hotellet. B-hotellet är faktisft soft haha.
Checkade in, och sedan drog vi in till centrum för att käka och kolla stan. Tyckte faktiskt att Gävle var en riktigt mysig stad, bättre än väntat :) Käkade på nåt ställe, gott gott. Drog vidare för att leta efter "Heartbreak", där Ola skulle vara på kvällen.
Var faktiskt inte helt lätt att hitta det, men till slut haha. Kommer precis fram dit, och så trampar jag snett igen.
Suuuuck. Gick bara några min, så kom Therese ut, några min till så kom Ola. Tajming!



Och även denna gången "Jessicaaaaa" haha varför skrika liksom? haha knäppis. Prat och fick ett "snygga skor!", och sen iväääg därifrån. Linda, Micks och jag drog till Cubus, köpte nya solbrillor, äntligen. Sen köpte vi dricka och annat gott på Ica, och drog sedan till hotellet där Elin joinade oss :D Hänga gubben is the shit.

Hej då till Linda och Elin, fix och dricka. Och Blues Brothers haha. Trevliga gubbar det där xD
Tiden gick och vi fick besök av Madde, Pernie och Alex. Förfest, och måste säga att det var riktigt kul att ses igen.
Längesen sist. Efter drygt en timma drog vi till klubben, mötte Elin och gick in.

Slappade där inne, och där det blev en del folk ställde vi oss vid scenen och chillade där. Sen blev det livemusik, Farbror Fläsk på scen! Sångaren gillade visst min kamera haha. Hurra hurra för killen på keyboard också :)
Och fin sång, "ta i nu så att Ola känner sig välkommen" Sången? : - O la la jag vill ha dig   


Sen vare OLAAAAAA! Haha jag trodde han skulle komma bakifrån, så jag stod liksom och kollade bak till Pernie vände på mitt huvud så att jag kollade på scenen, där Ola befann sig haha. Äh, men kan inte alltid fatta haha.
4 låtar med fullt galet ös, så kan man väl beskriva spelningen. Sjunga i micen är ju underbart, spec med min fina sångröst he he... :) Haha och Olas blickar som han gav oss alla på första raden hahah jisses.



Tyvärr tog spelningen slut alldeles för fort, men ja, vi drog ut. Ola kom ut, håret? - Nick Carter.
Haha men jag gillade faktiskt håret! Först fick jag ju en mindre chock, men sedan, snyggt och passar Ola!
Prat om staden Gävle, spelningen, singeln och mer. Ola skulle ta kort på oss fans, råkade filma haha!
Kom fram och tog närbilder på filmen, "Jessica posar fortfarande hahaha" haha men jaaaaa :D

                                             Bild från Olas blogg, www.glife.se/ola

Hej då till folket, och jag, Micks och Elin drog till Subway för att käka. Gott gott. Sa hej då till Elin för denna gång, och sedan drog jag och Micks till hotellet. Och på vägen hem kunde jag inte sluta sjunga "Aj aj aj, det bultar och det bankar, aj aj aj, sen du lämnade mig" haha snacka om att bli beroende haha. På hotellet satt våra vänner Blues Brothers, så där satte vi oss en stund och snackade med dom tills jag blev alldeles för trött och helt enkelt var tvungen att sova!


Godnatt Gävle och puss på den här dagen!

RSS 2.0