DÖ APPLE, DÖ!

Fan vad besviken och arg jag är. Nu är min 9 dagars gamla Iphone på lagning. Kul va?!...
Kameran var uppochner eller på sidan hela tiden, och så fastnade kontaktlistan och meddelande på fel håll flera timmar ibland också... Så ska fan inte en helt ny Iphone vara så lika bra att lämna in den. Och Apple är tydligen stenhårda på att inte bara lämna ut en ny utan den ska skickas in och granskas...
.
Är så himla surt bara... Har velat ha en Iphone jättelänge och när man väl skaffar en... Ja, då är det fel på den. Kul.

Halloween-fest 2011

Vilken kväll det blev! Såhär i efterhand kan jag konstatera att lösögonfransar är förjäkla jobbiga att få på. Och att lösnaglar och strumpbyxor inte går bra ihop...
.
Förfest hos Virre iaf! Lekte med kameran, vi knödde ihop oss både i soffan och sen i sängen haha. Inte bra med korta klänningar förresten... Min peruk åkte av lite då och då. Adam failade utklädningen. Rasmus fick en snygg (höhö) sminkning av mig. Batonger är kul. Vi var fett sena med att åka in till stan. Jag glömde min plånbok hos Virre och fick åka och tillbaka. Chez Amis, varför hamnade folket där? Fail.
Hade en riktigt kul kväll, mestadels.
.
Bilder från en grym kväll iaf (Jonathans bilder):

Shit happens

Ibland gör man sånt som man kanske inte borde göra. Nu får man ta konsekvenserna.

Halloween

Happy halloween! Jag som Lady Gaga och Rasmus som... En sminkad Rasmus


Blä

Idag är ingen rolig dag att vara tjej... Tack till er människor som uppfunnit Cyklo-F och alvedon. Och p-piller.

2 år sen

Idag har jag haft körkort i två år! Wohooo! Det innebär att prövotiden är sluuuuut hahaha YES! :D
Minns den dagen som igår... Shit vad nervös jag var. Och lyckan när jag gubben från Trafikverket sa att jag klarade det. Tårarna bara sprutade haha.
.
Nu ska jag fixa mig, ska snart in till stan och gå på bio. Hej så länge!
.
Den här fina bilden gjorde Yoyyo till mig när jag tog körkort haha. Finns en finare också med Ola som indian (håller i en stoppskylt) men hittar inte den nu tyvär hahah

Nytt Iphoneskal

Vann en aktion på Tradera förut, nämligen ett skal till min Iphone 4. Skalet ser ut som ett kassetband och är lila. Sjukt snyggt! Var sugen på att rosa tidigare, men tyckte det lila var snyggare. Fick det för 3 kr, + 24 kr i frakt. Ganska okej att betala 27 kr måste jag säga! Så tips till er som är sugna på nytt fodral till er Iphone, kolla in Traderas hemsida
.
.              
.                                                        Bildkälla

Hahah

Var och köpte min peruk förut som jag ska ha på lördagens Halloween-fest. Och jag kan bara konstatera att jag aldrig ska färga håret blont... HAHAH. . Skulle gärna bjuda på en bild, men vill ju inte avslöja vad jag ska klä ut mig till ;)

iPhone-oskulden är borta!

Första inlägget från min iPhone! Hoppas det funkar som det ska. Ligger just nu i sängen och är fett trött. Hade bara föreläsning mellan 8-10 idag men stannade kvar i stan och jobba på ett grupparbete till fredag. Höll på till halv tre, vi är så duktiga så. Imon är jag iaf ledig, fett behövligt... Nu ska jag blunda en stund. Zzzz
förresten! Min iPhone vänder kameran på fel håll. Någon som har samma problem? Hur får man den normal?


Förberedelser

Tänker inte avslöja något alls...  Kan avslöja att jag, Virre och Abba har gått ihop... kan man säga ;) haha. Halloween på lördag kommer bli as kul!
.

Elgiganten ljuger

Blir fett irriterad på Elgiganten! När jag köpte min Iphone sa dom att abonnemanget går igång efter mellan 12-24 timmar. Löööögn! Ringde till Tele2 idag när det gått ca 46 timmar och och fick veta att abonnemanget startar på torsdag. Irriterande! Fine, jag har min gamla mobil tills dess, men så onödigt att hitta på en massa skit.
Suck!

Pusspusspusspuss!

Jag har gått och blivit med Iphone! Blev en vit 4:a Hihi :)))
.
Skickade sms till några vänner igår där jag skrev "Jag har gått och blivit med....". Lyckades faktiskt lura både Micks och Lovisa att jag blivit med barn hahaha. Kul var det iaf ;)
.
Har självklart redan skaffat Wordfeud haha, är redan fast. För er som vill spela med mig så heter jag Jesssicaaaaa  :)
.
.                                  Bildkälla

Fredag

Sitter och försöker besämma vad jag ska ha på mig ikväll. Ska ut äta och sen parta tillsammans med några vänner från skolan. Ska bli jättekul att göra något kul tillsammans, inte bara gå i skola tillsammans liksom. De är för övrigt mörkgrått, blåsigt och kallt utomhus. Brrr. Sugen på typ jeans och en tjock hoodtröja haha! Jag längtar redan efter våren och sommaren!
.
Förresten, stort GRATTIS till Cicci som fyller 20 idag! Hurra hurra! <3

Barnvakt

Sitter hemma hos en familj och är barnvakt. En pojke på 4 år och en flicka på 6 år. Så fina så!
Ska vara här i drygt två timmar till innan den första föräldern kommer hem. Problemet är bara att jag är sååå trött! Hade tänkt plugga men gör jag det nu däckar jag inom typ 5 min haha. Så blir väl leka med datorn.
.
Imorgon är jag iaf ledig! Ska plugga en massa, ligger efter en del. Och fixa ett ärende. Kanske träna också? På kvällen blir ut det utgång iaf, ev middag ute på det också, tillsammans med ett par vänner från skolan. Mys!

True Talent-dag

Dagen efter utgången var vi rätt sega asså haha. Vi käkade frulle, Cicci åkte hem, vi hjälptes åt att städa och fixade oss inför kvällen. Hann med att äta stöööörsta pizzan också haha. Den satt bra asså.
.
Mötte upp Cicci igen och tog bussen till Gustavsberg. Somnade ganska snabb, Lovisa också. M och C såg inte heller jättepigga ut haha. Fick bra platser i studion, kanske lite väl bra. Hörde att kameran gillade oss. Bra program iaf! Sofias version av "I don´t want to miss a thing" var sjukt bra måste jag säga!
.
Efter program dansade vi afro och annat kul, sen träffade vi Danny en stund. "Är det ni som är EMD?" Rolig Danny är. Jag var snabb som satan "Jag är Danny!" haha oops. Han var fin iaf. Taxin var fett sen så vi fick en stund för oss själva. Mys.
.

En bra dag i Stockholm helt enkelt.

Vet inte riktigt vad vi höll på med denna morgonen, frukost och fixa till oss tog evigheter haha! Cicci åkte hem en sväng och vi andra gick på stan. Tycker jag är duktig som bara köpte en ögonskugga och sprit haha.
.
.
Tillbaka hos Lovisa hann vi koppla av en liten stund innan det var dags att duscha och fixa oss inför kvällen. Lite senare mötte vi upp Cicci och även Linda och så började vi kvällen med middag på restaurang Axela. Väldigt mysig restaurang och väldigt god mat. Vi åt och skrattade, och pratade kanske lite för högt om vissa saker... Hahah
.
.
Middagen tog slut, Linda skulle hemåt och vi andra hem till Lovisa för en snabb förfest. Lekte lite med kameran också, och vi kunde konstatera att självutlösaren är bra att ha!
.
.
Hann med en cider på nån krog tillsammans med Eric & co! Trevliga killar. Tyvärr skulle vi vidare, vi hade fixat in oss på VIP-listan på Lobby och det ville vi utnyttja! Men det var precis vi hann eftersom killarna gav oss en sjukt dålig vägbeskrivning! TAAAAAXI! Visade sig sen att Lobby ligger i en köpcentrum! Ballt. Var lite skeptisk när vi kom dit, men sen tog det sig! Musiken var inte helt i min smak, en del sjukt bra låtar, många njae... Men allt som allt blev det en riktigt kul kväll. Eric & co anslöt och gjorde oss sällskap till 4 på morgonen. Tunnelbana hem, nattmat när två killar i Försvarsmakten gjorde oss sällskap och bjöd på finsång haha. "Vill ni komma på fest så bor vi där borta!" Nattmat serverades av en go Göteborgare, även han från Hisingen hahah.
Hemma i lägenheten fotade Micks månen och det var dags att sova!
.

Stockholm och Världens barn

Äntligen var det fredag och dags för äventyr!
.
Mötte Cicci på centralen i Stockholm och så drog vi hem till Lovisa där hon och Micks gjort tacos. Mums!
Efter maten blev det mys en stund, sen fixade vi till oss och drog iväg till SVT och Världens barn! Danny sjöng Cassandra, och vi klappade så jävla lamt (såg vi senare) hahah. Mysig kväll!
.

Söndagsmorgon i Stockholm

Vi är 4 trötta tjejer som befinner oss hos Lovisa. Utgång igår, vi gillar att vara VIP på Lobby haha.
Nu ska vi väl snart gå upp och äta frukost, sen städa lägenheten. Och ikväll blir det vara publik i True Talent. Mys!

@ Stockholm

Vaknade till ett högt och konstigt ljud av Micks haha, vad fan var det liksom? MMMMKMMMmmmmm haha
Igår var det Världens barn och vi på plats i tv-studion. Lite småsegt i mellanåt, men annars var det kul.
Danny bjöd på skönsång i form av Cassandra!
.
Nu håller vi på att vakna till liv, dags för att handla frukost. Sen gör vi staaaaaan!
Puss

Vilken natt!

Igår kväll, lr ja inatt (imorse?!) blev det sent...  Och är uppgiften klar? Nej! Har skrivit 3 rader... Suck. Jag blev fett trött i huvudet och så var Danny fett social så kunde ju inte koncentrera mig haha.
.
"Tantdreggel är kladdigt. Bara så du vet"  Bra ett veta... eller? haha!
.
La mig runt halv 3, somnade väl strax efter 3. Låg och skrattade och var helt hyper, då är det ju inte de lättaste att somna haha.
.
Nu ska jag iaf fixa mig, äta frukost och packa klart. Föreläsning 10-12, och 12.42 går tåget!
Stockholm, vi ses om några timmar!
.
Efter nästan ca 1,5 månad isär blir Fantastic Four äntligen samlade! <3

Resultat

Tänkte bara säga att.... JAG KLARADE TENTAN! Wooohoo! :D

Ledig, vad är det?

  • Läsa många sidor
  • Skriva en uppgift (A4 bara som tur är)
  • Städa
  • Packa inför Stockholm
.
.
Känns som det här kan bli en lång kväll!

Kållered 110924

Glömt att lägga ut Kållered... höhö. Bättre sent än aldrig!
.
Hade inte träffat Danny på ett tag. Och han var sådär supergo som bara han kan vara och han bryr sig verkligen, på riktigt. Han gjorde min dag, utan tvekan. Love
.
.

111012

Sovmorgon! Riktigt skönt. Blev drygt 9,5 h sömn, behövligt!
Ingen skola idag iaf, men ska iväg och jobba om en stund. Bara halvdag, men hellre det än ingenting. Senare blir det träna (dans idag, wooh), och sen plugga. Måste ligga steget före hela veckan, har en stor inlämning på måndag kl 16 och jag är ju i Stockholm hela helgen och där tänker jag verkligen inte plugga haha!
.
Frukost nu!
Puss

:)))

"Asså jag längtar! Känns som du är en pojkvän jag inte träffat på länge"
.
Hahahahaha dagens bästa, tack Micks!

Lördagens party

Första gången vi tjejer gick ut själva på... 1 år? Tror faktiskt det. Helt sjukt!
Förfestade hos mig och drog sedan till Gretas, en skön gayklubb haha. Kul hade vi iaf, men vid 2 kände vu att det var dags att gå vidare. Tänkte dra till Trädgårn men ångrade oss på vägen dit. Gick till Donken och käkade och fick sällskap av två himla trevliga killar! Satt med dom till 3 och så blev det hemgång. Bra kväll!
.

Den senaste tidens shopping

Har varit hur kass som helst på att visa shoppingen den senaste tiden haha. Gårdagen tillbringade jag tillsammans med Virre och Abba på Frölunda Torg (köpcentrum i Göteborg).
.
.            
.                                      Nya träningströjor! Färgglatt ja :)))
.
.            
.                                      Ett av två par nya skor
.
.            
.                                           Blus, halsduk och linne
.
Var ju på Gekås (Ullared) förra helgen också. Inte lagt ut något därifrån heller haha, suck vad kass jag är. Men det blev bla :
.
.            
.                                                   Nya svarta byxor!
.
.            
.                                               Tunika
.
Sen blev det även lila jeans (fett coola!), jeansleggins, underkläder, hoodies, nån tröja, filmer och sånt där bra att ha saker! :) Nöjd tjej!

Utgång

Sa någon skål?!
.
.                  
.                                    Vi tre för några veckor sen! <3



Go fredag

Politik är ju seriöst bland det tråkigaste som finns haha. Men tror och hoppas att jag har läst det värsta nu. Tummen upp för det haha!
Tog en paus förrut och var ute och gick en timma. Riktigt skönt faktiskt. Blir ingen träning imon tyvärr, det blir shoppa istället. Fast å andra sidan går man faktiskt ganska mycket när man shoppar också, så några kalorier bränner jag väl... haha
.
Nu måste jag iaf börja fixa mig och sen fixa käk. 18.30 ska jag spela biljard med Abba, Virre, Adam, Mackan och Rasmus. Soft fredag.
.
.                                         
.                                http://paulsbiljard.goteborg.nrespons.se/

Fredagsmorgon

Alarmet ringer kl 10, och jag vaknade 7.30... Fail haha. Ska strax göra frukost och sen börja plugga. Kollar man på schemat så är jag officiellt ledig idag, inofficiellt har vi en stor inlämning till söndag kl 16 som jag inte börjat med än. Känns bra!...
.
Visst är ni jättesugna på att läsa den här boken, "Skolpolitik. Från riksdagshus till klassrum"  ?
Tänkte väl det. Jag är ungefär lika sugen på det som ni. Snaaaark.
.
.                                                   
.                                                           Bildkälla
Tips: Adlibris bokhandel är billiga och bjuder alltid på frakt. Värt att komma ihåg!

Dans

Idag testade jag ett dans-pass på Friskis! Inte vågat det innan haha, dans är ju inte min starkaste styrka. Men efter att samtal till Micks som berättade lite om ett dans-pass hon varit på så fick jag lite ryck och valde att testa. Och shit vad  kul det var! En del rörelser var lite svåra att hänga med på, men resten gick as bra! Passet bjöd på många olika stilar tex dansband, club, latino mm.
.
Alla i salen var lite stela i början, men sen mot slutet så hade alla feeling och gav järnet. Det är så det ska vara! Kommer gå på detta pass vaaaaarje vecka nu!
.
Första låten som kom var "Blame in on the boogie", bra start!
.
.                                Bildkälla

Veronica Maggio

Kunde inte hålla mig från att klicka hem lite sköna prylar från Veronica Maggios merchandise!
.
-                                    Bildkälla
.
Linnet måste jag ju bara ha på Maggios konsert i Göteborg den 5 nov!
Längtar tills dess, det ska bli sjukt kul!

Love-isa!

Har jag sagt att hon är underbar? :)
.

Växjö 110... ???

När var vi i Växjö? Hahah
Bil dit iaf. Första vi gjorde där var att springa in i Danny, Matte, Erik och Stefan haha.
Rätt okej dag. Konstigt väder. Fina pojkar. Blickar som skulle kunna.... Jadu.

Malmö 110825

Japp, tog en spontan tripp till Malmö igår med Jess. Kom fram typ tre där hon väntade på mig. Gick runt och kollade läget. Rosa läskiga varelser kom och skrämde livet ur mig ”Jess, stå kvar!!”

Sen kom en Danny och vi hade en viskande konversation vilket han tyckte var jättekonstigt.”Kolla på henne! Vad har hon på sig? Hon skulle lika gärna kunnat springa runt naken..” anyway, gick och åt vilket resulterade i att jag luktade väldigt mycket lök. Var i desperat behov av tuggumi om man säger så. Efter det träffade vi Danny igen, och galet vad människor tittar, haha. ”Dom har ******* mig! Och nu ******* jag dom tillbaka!” alltid lika fin i munnen. Jag sa typ ”ah men bra att du sätter ner foten..” hah! Jess trodde inte jag fattade någonting även om jag fattade. ”Jess, erkänn att du alltid är orolig för att lovisa inte fattar?” haha orkar inte. Sen kom det fram två stycken och ville vi skulle bli medlem i något, och Danny var jätteintresserad, verkligen. ”Ja men berätta! Vill jättegärna lyssna!” ”var du ironisk nu?” svar ja. ”Ni får 30 sekunder från och med nu!”Björn Gustafsson kom förbi så vi fick snällt lyssna på det där själva. ”Asså förlåt att jag inte lyssnade … men han bor i Norge nu!” han fick en idé att han och Björn skulle byta jobb? hahaha. ”Men vi lovar, vi kommer sitta längst fram och skratta..” Tyckte lite synd om honom när han berättade en sak också. Pratade massa iaf om allt mellan himmel och jord (HÅR! haha). Så skönt att bara stå och snacka med honom när allt är helt chill. När man kan vara sig själv och bara va.


Bestämde oss iaf för att stanna så fixade hotell (efter mycket om&men) och stannade där tills ramsells var klara. Så himla sega ibland ju haha. Hängde på torget, åt munkar och hade det bra. Allsång med Chris & ös på Danny! Grymmast.

Efter det åt vi och sen fixade oss för efterfest. Vadå 25 årsgräns? Haha. Vi älskar vip! Tog en stund innan det kom i gång men sen blev det awesome! Men den stora frågan är vad Jocke vill?! Hahaha. Sen fick jag guida Jay in på rätt toa ”Gå inte in där! Där har någon spytt!” ”va?! Fy va barnsligt! Men var ska jag gå då?” och vi tyckte synd om Chris som var helt ensam så vi snackade lite med han. Så söt, haha. Danny var full och hans blickar sa allt, hah! *jag ser nog allt att ni är här* och nej jag vill inte dansa framför honom när han sätter sig i en soffa? Han skulle dra sen så vi gick med han ut. ”Mår du bra eller?” ”Jaaa!”fast nä haha. Men det roligaste var när han tittar på sin klocka och sen ba ”hur mycket är klockan?! Och ja ba ”Du tittade ju precis. Hur full är du?!” ”Men min visar halv sex. Det kan hon väll inte va? :o vad är klockan?!” var väldigt nära att ta upp min mobil men sen kom jag på vad jag har för bakgrund så hoppade det. Men jess tänkte inte så långt….hahaha! Puss&kram och hans skånska suger. Sen somnade vi gott i en himmelsk säng. Älskar hotell!!

/ Orkade inte skriva nej, så kopierade Lovisas inlägg. Kan väl säga att Malmö var fett grymt ja, och vi kan inte hjälpa att vi är vi. :)))

Bättre sent än aldrig!

Haha åh, vad sämst jag är va! Jag var i Malmö för typ... 6 veckor sen är det väl nu. Och jag har fortfarande bloggat om det haha. Sen var jag i Växjö för 4 veckor sen kanske... Och så var jag i Kållered förra helgen haha. Kanske inte så noga för er att jag bloggar om det nu såhär sent, men grejen är att jag vill ha alla resor här på bloggen. Så vill ni inte läsa om det där, kolla inte in här mer ikväll. ;)

RSS 2.0