21 mars

Gillar känslan som infinner sig i kroppen när läkarna berättade att pappas cancertumör är borta :)
Nu ska han bara bli helt återställd så att han kan börja jobba igen.
.
Nu kan man andas ut, efter att ha hållit andan sen november...

Första tatueringen

Tja! Det var fredag och dags för tatueras! Mötte upp dagens stöd, Elle, och drog till studion, rätt nervös haha. Valpen (Stefan) fick stjärnan på plats efter några försök och så kunde han börja tatuera. Insåg att man verkligen är olika känslig på olika ställen av kroppen. På vissa ställen på stjärnan gjorde det ont, men det var okej. Andra ställen var verkligen hemska, det kändes ungefär som att Stefan brände in stjärnan i skelettet typ. Svinont med andra ord. Satt och tryckte Elles händer, "Måste du trycka så hårt, det gör as ont!" haha. Tvingade Elle att prata med mig hela tiden om allt och ingenting, behövde försöka tänka på annat. I ungefär en timma satt jag och plågades och undrade om smärtan verkligen var värd tatueringen. Såhär i efterhand tycker jag absolut det, även om det var sjukt jobbigt! Men med en bra vän vid sin sida klarar man det mesta! Nöjd tjej.

.

(Ser ut som att det är min högerskuldra här, men det beror bara på att jag stod snett så att jag kunde fota bra ;) )


Natten mellan torsdag och fredag

Tja! Ligger i sängen och ska strax sova. Ledig imon, hur härligt äre inte att vara ledig på en fredag? Wohoo!
För min del ringer kl ändå på 9. Kl 11 åker jag hemifrån och kl 12 är det dags att bli tatuerad! Ihhh! Haha. Börjar bli väldigt pirrigt nu. Och lär vara så sjukt nervös imon haha. Tur att Elle hänger med som stöd ;) Bildbevis kommer imon! Natti puss


Danmark tur och retur

Förra onsdagen bjöd på ett utlandsäventyr kan man väl säga. Danmark! Nina fick en idé om att vi skulle ta en trip till Danmark över dagen, sagt och gjort! Vi blev ett gäng på 10 pers från skolan och vad härligt det är att göra roliga saker ihop, och inte bara att gå i skolan tillsammans!
.
Båttur på 3,15 h (x 2) är inte så illa som det låter. Tvärt om faktiskt, riktigt trevligt! God mat (för god haha, vi åt och åt och åt ännu mer på lunchbuffén på vägen hem), spelmaskiner, kortspel, Eventplan (biljard, fia med knuff och pingis), och tjöt. I Fredrikshamn var det bråttom, vi hade en timma på oss att handla innan båten gick tillbaka igen. Alkohol var prio 1, så den fixade vi först. En Pölse på det (ett måste när man är i Danmark) och så hann vi med ett par småaffärer innan det var dags att gå tillbaka igen. Var ett riktigt skönt väder, blå himmel och sol, och en sådär underbart ljummen vind. You gotta love it!
.

Nervös partykväll

Göteborg. Myskväll. Mello. Alldeles för många röster (haha). Världens jäkla puls. Glädjetårar. Förfest. Galen katt. Utgång. Amazing.
.


När man inte kan sova...

Allt känns så mycket jobbigare när det blev definitivt.


RSS 2.0