110930

Fredag kväll igen. Veckorna går ganska fort. Ikväll är jag hemma och chillar, imon blire förmodligen shoppa i Ullared! Sweet. Inte varit där sedan i våras.
Förresten, någon som har tips på skön musik?

Onsdag

Soft dag i skolan, 13-14.30 typ. Haha, like iiiiit. Ledig imon = JOBB! Skönt som satan. Det här månaden fick jag iofs ut bra lön eftersom jag jobbade nästa hela augusti, men i fortsättningen blir den ju inte så himla bra asså... Blä!
.
.
För övrigt ska jag beställa tågbiljetter till Stockholm ikväll, ska bli så himla kul att åka upp! Ännu roligare när man får resa gratis med SJ, hihi. Tips; bli medlem i SJ Prio! Har vart medlem så pass länge så att jag tjänat ihop tillräckligt med poäng för att åka fram och tillbaka till Stockholm helt gratis. Inte helt fel asså!
.

Puuuuuuuh

Hej!
Var hos läkarn idag... Nu kan jag andas ut iaf, det var inga konstigheter... Så himla skönt. Var beredd på det värsta liksom haha.
Nu ska jag ta och göra klart de allra sista på tentan. Först sammanfatta, sen typ skriva ihop den mer, kolla igenom den några gånger och skicka iväääääääääääg.

Mentänkomjagintevillhanånjävlarubrik?!?!

Jag borde inte bry mig... Men jag gör det ändå.

<3

"Rikta all din energi på det nyttiga för Jessica nu. Nu är det Jessica-time, ok?!"


Han är bäst.

Jag älskar er tjejer som satan!

.
.
PUSS PÅ ER MED ! <3<3<3<3<3<3<3

Ohh...

.
.
Bilden ger inte rättvisa högen alls... Men sa någon hemtenta?...

<3

Saknar er så himla mycket! Behöver verkligen få lämna Göteborg snart. Försöka glömma och börja om på nytt.
Perfekt i Stockholm med underbara tjejer och snygga pojkar!
.
.

110921

11 månader var väldigt roliga, spännande, mysiga, glada och spontana.
Kommer sakna dom väldigt mycket.
.
.
.
.
Vi stoppar där...

Jympa

Ikväll blev det Jympa på Friskis tillsammans med Abba!
Pigg Abba och trött Jess, kanske inte den allra bästa kombinationen. Vi stod i varsin ändå av lokalen och gjorde grimarser och fulade oss vilket gjorde att jag bröt ihop i asgarv flera gånger hahah. Hade sjukt kul! Till slut fick jag låta bli att kolla på henne, hängde inte alls med på jympan haha. Senare gav jag tillbaka med lite smånyp och en kick i baken haha.
.
.
För övrigt var passet sjukt bra! Spec "80-tals dansen". Hela salen bara gav järnet och bjöd på sig själva, så ska det vara.
.
Nu ska jag strax hoppa i säng. Imon är jag ledig från skolan (lr ja, inläsningstid) men jag ska jobba imon istället. Skönt att kunna göra det vissa dagar också, iofs inte mycket, men någon dag här och var så :) Gillar extra klirr i kassan!
.
Jag och Abba i fredags!



. FÖRRESTEN! Bara jag som har problem med att få mina "mellanrum" i texten nu? Har strulat det senaste dagarna, därför det får bli en del punkter här och var haha

Ny favoritlåt

Bäst just nu: Maroon 5 feat Christina Aguilera - Moves like Jagger
Asså jag kan inte sluta lyssna på den här låten, den är ju bara så sjukt bra!
.
You wanna know
How to make me smile
Take control
Own me just for the night
And if I share my secret
You’re gonna have to keep it
Nobody else can see this

Älskade vän

Du och jag i vått och torrt.
Alltid vi.
<3

Min dator är normal!

Hej!
Igår tillbringade jag kvällen hos Rasmus. Första gången (ja okej, förutom några min i Malmö haha) vi träffades sen Frankrike i somras. Kul! Han fixade min dator så nu är den liksom helt normal, som vilken dator som helst! Äntligen haha. Innan har det varit seg så det är inte klokt. Tog seriöst 20-25 från att ha startat datorn till att jag kunde komma in på internet. Och ljudet var helt fucked up. Och nu funkar även ljudet, glaaaaaaaad tjej!

Klockan har gått fort ikväll. Ska strax göra lite varm choklad och en macka, sen börjar jag nog dra mig. Sovmorgon imon, börjar inte förren 10. Skönt!




                         Frankrike i somras! :)

Where´s the party at?

Lördag kväll.. Jag sitter hemma och pluggar. Ambitöst? Haha
Just nu pluggar inför en redovisning på måndag. Har gjort ungefär hälften nu iaf, skönt.

Utöver det ska jag ha läst 105 sidor till måndag. Har inte ens börjat, när ska man hinna allt?
105 sidor i en vanlig bok med "normal svenska" går absolut, men i såna här kursböcker är det hur satans mycket som helst. Haha jag vet inte riktigt hur det ska gå, men får bara göra mitt bäst!

Nästa vecka blir det iaf party x 2! Nollningsfest på torsdag och party för Bohman på lördag, nu är det hennes tur att fylla 22!

Borde väl återgå till redovisningen nu... :)


Jag är på g!

Känns så himla skönt att jag har kommit igång med träningen på allvar. Idag blir det 4e passet för denna veckan. 1 baspass och idag 3e medelpasset. Love it!


Nu går bussen om 14 min... Kanske dags att packa klart väskan.
Tjing!



Fredag

Äntligen fredag... Vilken vecka! Jag har gått och blivit pluggis. Galet vad mycket vi har, och detta är en intro-kurs?!?!? MY GOOOOOD. Har inget liv längre typ, igår fick jag t.o.m ställa in träningen. Trist.

Ikväll tar jag iaf paus, behöver träffa mina fina vänner. Det blir tjejkväll hos Virre. Behövligt ja.
Puss




                                          +



                              = SANT ! ;)

????????

Dag 3 på Universitetet och jag vill lägga mig och gråta. Ångesten äter upp mig.
Vet inte om jag kommer fixa det här...

Kommer inte ha något liv på 3,5 år. Dels pga allt plugg, och dels pga pengarna...




Ångest x 1000000

Taggar för träning

Förra veckan började mitt nyttiga liv på riktigt igen. Eftersom jag verkligen tappat all kondition och styrka börjar om från början igen genom att köra basjympa-pass istället för medel. Det blev tre pass förra veckan, denna veckan satsar jag på ett baspass (ikväll), tre medelpass och ett besök på gymmet!
Känns väl som att det är bättre att vara sämst i medelpass-gruppen och en av de bästa i baspasset?
Tror det ger bättre resultat.

Ikväll får jag sällskap av Abba och Johan på jympan. Johan har också kort på Friskis, men håller sig för det mesta på gymmet. Abba ska testa på hur Friskis är, hon funderar på att skaffa kort där. Ser fram emot att se Johan på jympa.... Hej och hå för armar och ben haha han är så underbar!

                            


Söndag

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen 9. Det första jag tänkte på när jag vaknade var skolan... Haha. Det är så himla mycket att förstå nu i början. Bara en sån sak om hur schemat egentligen ser ut. På det schemat som finns ute finns inte föreläsningar eller seminarium med. Så får först och främst kolla på schemat för seminarium och föreläsningar, och i andra hand det andra schemat. Förvirrande...

Tänkte sitta idag och försöka förstå skolans hemsida ordentligt också, vi kommer använda den hur mycket som helst. Och kolla igenom litteraturlistan...
Haha F A I L att jag inte köpt några böcker än, måste fixa det i veckan.

Är det bara jag eller var det förvirrande för alla med allt nytt när ni började på universitetet/högskolan?...


1000 frågar och 5 svar... Typ.

Rix Göteborg ?

Tänkte bara berätta att Rix Göteborg-inlägget är publicerat, men det är en bit ner här på bloggen. Vet att några väntar på det, så antingen får ni rulla ner eller så får ni klicka här!

Publicerade det i torsdagskväll, men eftersom det legat i Utkast sen 26e aug hamnade den längre ner som om jag publicerat det då haha fail.

Nu vet ni iaf ;)


I´m alive

Längesen, jag vet. Har fullt upp.

Idag började skolan! Nu har jag bara 3,5 år kvar... Haha känns som en evighet. Idag var det intro, och det började i Domkyrkan. En tjej från studentkåren sa "De här åren kommer vara de roligaste, jobbigaste och mest spännande åren i era liv. Ta vara på det". Sa ja, jag tror att de här åren blir vad man gör dom till.
Tänkte ta del av Nollningen också. Första träffen var ikväll, men orkade inte riktigt idag. Men det finns en mängd aktiviteter att delta i den närmsta tiden så det blir nog grymt!

Jag är ingen plugg-människa, men jag ska verkligen försöka, för jag vill ha bra betyg och en bra framtid. Det kommer bli en del tuffa dagar, kvällar och nätter... Men jag ska klara det här!



RSS 2.0