@ Karlstad

Tjaaa trogna läsare! Nu sitter jag på hotellet i Karlstad. Senare ikväll är det dags för gig igen. Ska bli riktigt najs!
Hinner inte skriva så mycket, ska snart ner till centralen och möta Micks. Tänkte mest ge er ett par bilder från Lysekil, annars dröjer det lääääänge innan jag lägger in dom. Drar ju till Sunny Beach om 3 dagar, tjohoo!

Kort om Lysekil dååå:
Bil med mami, daddy och Camilla - Hämta upp Tesso - Mötte Rebecca i Lysekil - Gick in Havsbadet (klubben) - Chilla - Freaka loss - Spelning - "Vill du att jag ska tappa mina byxor?" - "Natalie är här ikväll" - Skönsång på SOS haha - "Tim, du har fått fans!" - Drog ut - - Träffa Ola - "Fett najs paraply" - Tjohej!












Grym kväll helt enkelt! :)


Nu tickar klockan, dags att möta Micks. Vi hörs! Puss

6 dagar kvar!

Tjaa! 6 dagar kvar till Sunny Beach, saaaatan vad jag längtar! Ska bli så grymt skööööönt :)

Nu börjar jag känna mig lite mindre stressad för resan. Tvätten är igång, har städat idag och imon ska jag växla pengarna. Sen ska det bara packas och de mesta packar jag ner på fredag kväll. Så nu är läget under kontroll!

Och nu tickar klockan, ska iväg och träna med en Johan kl 19. Dags att börja byta om och grejja.
Vi hörs nog inte imon, för imon drar jag till Lysekil med fina flickor och kolla på Ola :)

Vi hörs! Puss




Förresten! Ni skulle sett mig förut, var ju duktig och städa, och så panga jag in pannan i den vassa kanten i hyllan! Tur att det bara blev ett litet litet jack och kom typ 2 droppar blod... Kunde ju blitt ett stort jack, eller stor blåtira eller nåt. Nu ser de bara lite rött ut haha TUR I OTUREN MED ANDRA ORD! :)))


Öland och Kalmar

Tjaa! Är som vanlig fett seg med allt haha. Men denna veckan känner jag mig superstressad. Massa som ska fixas, växla pengar, tvätta, städa, packa osv... och jobbar hela veckan (utom torsdag) och sen är jag borta heeela helgen. Så jaa.

Öland (Borgholm) i korthet:
Bil med mami och daddy - Mötte Yoyyo - Hängde vid stranden - Träffa Ola - Chillade - Mötte Rebecca och hennes polare - Häng vid scenen - Spelning - Signering - Vandrarhemmet - Krogen - Anna kom in - 5 raggande killar - Spelnig - Träffa Ola - Godnaaaaaaaatt













Väääldigt bra dag! :)


Ny dag - moooot Kalmar!
Bilresen mot Kalmar var ju bland de roligaste haha. När vi skulle lämna Borgholm så stod Ola och co med bilen inne på en bensinmack redo att köra ut. Vi var redan ute på vägen, så jag bara tutade och vinkade och tänkte inte mer på dom. Sen gick de väl typ 1 min så var Olas bil bakom oss och var kvar där i 2,5 mil hahah. Skulle ju vart något pinsamt om jag skulle fått kärringstopp, men det gick braaa.

Framme i Kalmar checkade jag och mina päron in stan. Gillar Kalmar, tycker det är en mysig stad. Käkade och gick på marknad, lyckades tillochmed låta bli att handla nåt haha. Försöker spara mina pengar så mycket som möjligt nu innan jag och Micks drar iväg till Sunny Beach :)))

Efter att ha gått på stan nåra timmar checkade vi in på hotellet. Chillade en liten stund, bytte om och drog hem till Farfar och Gunbritt (hans sambo sen måååååååååååååååååååååånga år tillbaka). Längesen jag träffade dom så det var riktigt mysigt.


Blev bra dagar i Småland helt enkelt! :)




Och så drar jag iväääääg, igen!

Tja tja! Gud vad jag älskar att ha semester... Lovely!

Imon bitti drar jag, mami och daddy iväg på lite äventyr. Borgholm står på schemat imon, och på torsdag blir det Kalmar. Sen på fredag åker vi hem, och så hinner jag hem och fixa mig och byta om och så drar jag iväg på poolparty! Så vi hörs väl först på lördag, men ja, kan ju komma nåt inlägg ändå haha.

Men yeah, vi hörs! Ha det bra, ciaaaaaaaao :)))



                                     Ölands-bron!

BOKAT OCH KLART

WOOOOH! Nu har jag och Micks bokat en sista min! Blev till Sunny Beach, Bulgarien. 3 - 10 aug.
Kostade 4475 kr per man, i dubbelrum med frukostbuffé. Billigt och bra! :)


                 Här ska vi bo! Jag lääääängtar :)))


Måndag

Godmorgon!
Är det bara jag som har noll koll på vilken veckodag det är nu på semestern? Haha läskigt!

Idag borde jag städa, packa lite och träna. Känner mig fett seg så får så om något alls blir gjort idag. 
Nån som ska göra nåt kul idag?



            

Bergkvara



Men ja, bra dag. SJ bråkade som vanligt, 50 min sen. Tur att Yoyyos familj kunde skjutsa oss till Bergkvara eftersom jag missade bussen. Kollade in läget och hängde. Tråkigt väder, till en början!
Anna anlände, nån Hasse-nåt uppträdde och var ju fett skön asså haha.

Och så lyckades vi med att bli fotade och intervjuade för ännu en tidning haha. Den kommer ut först imon, så då ska jag maila dom och be att få ett ex av tidningen hemskickat. Kul att ha!

När Ola intog scenen var det tillsammans med Tim, Chuck och nån annan... Haha men jag säger bara Chuck, äntligen är han med igen hahah så jävla skön är han. Premiär för sommarshowen igår, grymt bra! Tummen upp för MJ-låtarna! Sen Olas min när han tappade micken hahah synd att jag inte hade kameran framme då :)))

Signering efter, och jaaa, Ola är fett skön haha. Träffade även Mikaela och Jacob från Team Ola, riktigt kul att träffas igen och snacka massa goa minnen.

Bra dag helt enkelt!














Grattis!

Stort grattis till min storebror Nicklas och hans flickvän Ida som har förlovat sig! :))


@ Stockholm

Hej! Ligger i sängen på hotellet nu, ska snart sova faktiskt. Är helt slut, blir alltid det när jag drar iväg haha. Har ju ändå vart en slapp dag med jaa. Drog iväg hemifrån runt halv tio, och var uppe runt halv fyra. 6 timmar inkl matpaus, chafförbyte och feeeeetaste vägarbetet haha. Jag körde ungefär halva vägen hit, i like iiiit. Förutom att köra inne i Sthlm, ogilla verkligen. Hatar att köra i stan hemma i Göteborg och mindre kul att köra i stan i Stockholm där allt går mycket fortare. Men jag fixadet det iaf, tjoho!

Kom iaf upp och checkade in på hotellet och sen kollade in stan och käkade lite. Sen tillbaka och slappade en stund på hotellet och sen in till stan igen. Ojojoj vad jag älskar Stockholm. Vem skulle inte vilka bo här?
Käkade på mitt favoritplace och satte oss sedan på en uteservering, grymt skönt. Känns att sommarn verkligen har kommit, hur varmt som helst.

Lite kul, förut när vi satt på uteserveringen så kom Bobby från Mammas pojkar. Enda tv-programmet jag följt förutom Idol, OC och typ... Simpson haha. Men nu vill mina päron att jag ska stänga av datorn, så kan ju vara snäll och göra det, för deras skull ;)

Puss och godnatt


                              Bild från google :)

Ivääääg

Sådär ja, skönt att Västerås- och Enköpings-inläggen är klara haha. Nu ska jag snart fixa mig för kvällen, dra på en film och lägga mig. Imon drar jag, mami och daddy iväg till Stockholm i några dagar. Ska bli mys!


Tar med datorn, så kanske kommer nåt inlägg från Stockholm :)

puss och godnatt



100702 Enköping

Bildinlägg igen då haha

Och såklart dagen i korthet:
Lämnade SPÖKHOTELLET - Tåg till Enköping - Lång promenad - Kollade in Hamnfestivalen - Käkade frulle - Fixade "present" till Ola -  Halvsov/Solade på gräset framför scenen - Väntade på insläpp - Sällskap av Mikael,  Madeliene och Lena - Intog platserna - Ola soundchecka - Köade och blev intervjuade för nån tidning - Alex och Pernie anlände - Ola var grym på scen - Signering - Bil - Snabbis Västerås - Fagersta - Soooooova























Västerås 100701

Okej, ni börjar känna mig. Är för lat för att skriva en massa om hur kul det var i Västerås haha.
Men yeah, ni får dagen i korthet.
Mötte upp Yoyyo på tåget - Mötte Rebecca vid scenen - Köade - Ola hade signering (Plugga engelska hahah) - Alex och Pernie anlände - Rix Fm drog igång - Vi blev intervjuade för VLT - Ola var grym på scen - SPÖKHOTELLET iiiih




















Grattis Madde!

Hej! Ledsen för dålig uppdatering, men drog iväg på turné torsdag - lördag. Sen har jag helt enkelt inte orkat blogga. Kommer snart riktiga inlägg om turnén och massa bilder :)

Men just nu vill jag bara säga GRATTIS till Madde, som fick en son natten till lördag.
Hoppas du och och lilla familjen mår bra! :)


RSS 2.0