Mina senaste dagar

Vart lite off här de senaste dagarna. Mycket tankar, mycket aktiviteter och för lite tid.
Torsdags - Skola, shopping och en fin Danny.
Fredags - Jobb och biljard med tjejerna.
Lördags - Plugg och väldigt bra utgång.
Söndag - Kom hem från efterfesten vid 14. Plugg.
Idag - Skola, träning och plugg. Behövligt prat med Micks.
.
Sådär ja! Där har ni mina senaste dagar. Vet inte vad som händer nu. Rädd för att göra fel och förstöra.
Godnatt


Min onsdag

Trött tjej såhär dags. Ska strax sova, bara läsa ett kort kapitel i en bok om barns språkutveckling först!
Idag tränande jag för tredje gången denna veckan. Känns så skönt! Ikväll var det dans, och det är verkligen as kul. Lätt bästa passet :)
.
Idag hade Friskis medlemsdag på Stadium, vilket innebär att vi hade 20 % rabatt. Köpte två träningslinnen och en Converse-väska. Sjukt sköna linnen och perfekt passform så tog två i samma modell men olika färger. Och väskan, vad ska jag säga? Det är en väska och av märket Converse så hur skulle jag kunna låta bli att köpa den? Haha! Nämen unnade mig den eftersom jag velat ha en sån så länge. Dessutom kom lönen från Posten idag, och på fredag kommer lön från förskolan. Gillart! Och ja, jag ska spara och snåla massa ändå. Efter imon...
.

 


:)))

Lycka är att hitta en klubba i en skrivbordslåda när man är som mest godissugen haha!

Håll tummarna

Tillbaka i det nyttliga idag. Känns bra! Blev gym + mestadels av en jympa förut... Haha. Aldrig varit med om en så kass jympa. Värsta musiken nånsin och hur tråkiga rörelser som helst. Stack efter 35 min. Mötte en annan ledare, pratade lite och fick veta att det är så kul att ha med mig på sina pass för jag ger så himla mycket tillbaka. Haha kul att höra! Jag tar alltid i och är det bra musik så skiner hela jag antar jag ;)
.
Förresten, kollade runt på Arbetsförmedlingens hemsida för ett par dagar sen. Hittade ett perfekt sommarjobb som jag verkligen vill ha. Har suttit och skrivit ihop ett personligt brev ikväll och jag är riktigt nöjd måste jag säga. Skickar in ansökningen imon, vill ha några timmar till att fundera lite till om jag ska lägga till något. När det väl är inskickat, håll tummarna för mig så är ni snälla!
.
Nu ska jag chilla nån timma till sen sovdags. Imon är jag ledig från skolan, blir jobb 9-13. Sen ett skivstångpass och en del plugg.
. Bjuder på en bild från ett inlägg jag skrev 110123!

199 kr för kärlek

Varit lite off de senaste dagarna. Tappade orken lite igen när vi fick beskedet om pappas cancer, men nu har han fått ny operations tid (8 feb) så nu känns det okej. Sabbade träningen denna veckan, blev bara 3 ggr dessutom blev det både godis och fika på det... Blä. Imon är jag tillbaka i det nyttiga igen, jag fixar det. Är supertaggad!
.
Blev en en mindre shoppingrunda med mami idag. Hon skulle ha ny skor, råkade hitta ett par jag med. Men jag kände att 199 kr har råd med! Bilden gör inte klackens längd rättvis, högsta klacken för mig hittils haha. Blir as lång! Svart dragkedja på insidan av skon, drajkedjan i silver är på utsidan och bara som dekoration. Kom även hem med en dvd, så nu har jag en (liten) tv och dvd på rummet. Nöjd tjej!

 


Zzzzz

Jobb idag. Jobb imon, 6-16.30. Vad gör man inte för pengar... Natti


120117

Jobb 7.45 - 16.45 hos småttingarna idag. Skulle ha tränat ikväll men orkade helt enkelt inte. La mig i sängen för att läsa på inför examinationen i skolan imon. Slutade med en powernap på två timmar. Inte helt fel!
.
För övrigt diggar mina nya skor som köptes för ett tag sen!

............

Pappas cancer är kvar. Ny röntgen och ny operation väntar... Ena stunden känns det okej, det kommer gå bra. Nästa stund som nu känns det förjävligt. Ingen mår bra av sånt här. Tänkte muntra upp mig själv med en film och lite glass. Visar sig att just den filmen jag var sugen på är utlånad. Vad händer? Jo, jag börja storlipa. Jag mår inte bra.
.
På aftonbladet idag. Nästan lite komiskt...

Vecka 3

Godmorgon! 10 timmars sömn inatt var väldigt behövligt. Precis ätit frulle och ska snart börja fixa mig. Ledig idag, först på schemat står gymmet!
Idag börjar tredje veckan som nyttig. På de två första veckorna har jag gått ner 2,5 kg. Känns bra!

.

Min standardfrulle! 2 dl fil, 2 dl flingor, ½ dl russin och en hel banan. Mums!

 


En bra lördag

Fest igår ja! Det blev ett riktigt skönt gäng hemma hos William med både nära vänner, gamla bekanta och nya personer. Trevligt värre! Drog in till stan senare och Virre lyckades få hela bussen att sjunga och göra rörelserna till "Fader Abraham" haha! Vad hände där liksom haha. Kul var det iaf. Inne i stan blev det Berså. Sjukt bra musik ibland, och trist ibland. Massa dans med fina vänner iaf. Och sen måste jag erkänna att jag är väldigt svag för komplimanger haha. "Jag måste få säga att du har ett otroligt vackert leende".

Valde att skeda inatt, gick bra typ 1,5 h och sen låg jag klarvaken. 6.20 åkte jag hem, somnade ungefär en timma senare. Skulle man säga godnatt eller godmorgon? Det är frågan...

.

 

 


Fest hos Ma..... WILLIAM

Har lite bråttom, bussen går om en halvtimma och jag är halvklädd och väskan och drickan är inte nerpackad. Ihh! Ikväll blir det fest hos William, han blir nämligen 23 år idag! Grattis snygging! Utgång på det, börjar bli taggad nu.
.
Inte gjort så mycket mer idag, tränade i förmiddags och det är ju alltid trevlig när unga snygga killar är med på jympa haha! Puss
.

Jag har syndat

Igår kväll hade jag, Abba och Virre det mysigt hemma hos Virre. Kollade tv, lekte med mobilerna och skrattade så mycket att tårarna rann. Fika på det, kladdkakan togs ur ungen medans vi umgicks. Döööö vad gott det var! Julmust till det och även några skumtomtar och pepparkakor. Det blev en syndig kväll helt enkelt. Fast jag tyckte jag kunde unna mig sånt gott med tanke på att jag tränat och ätit ordentligt de här två veckorna. Idag är jag tillbaka i det nyttiga och om några timmar blir det gymmet. Ledig idag, även på måndag. Långhelg!

.

 

 

 

 

 


Dumma avlånga Sverige

Jag saknar oss. Bara vi tre. Man säger att tjejer inte kan vara fler än två, men vi tre kan det. Tillsammans är vi starkast. Saknar er.


V 2

Måndag - Gym
Tisdag - Jympa
.
It feels good! Mestadels iaf haha. Inte så gött att köra styrkan på jympan idag när jag gymmade igår. Musklerna var vääääldigt sega, men jag gjorde så gott jag kunde. Imon blir det dans, och sen vila på torsdag. Tror jag.
.
.                  Saknar blå himmel, sol och värme!

En kväll på Hard Rock

Igår kväll mötte jag upp Virre på stan. Planen var att vi skulle ta en drink eller två och mest chilla. Hade riktigt trevligt tills två män inte lämnade oss i fred. Svårt sånt där, vill ju ändå vara trevlig men inte i över en halvtimma när vi inte var intresserade liksom haha. Bestämde oss för att dra hemåt, vi var lite sega båda två. Satte oss på var sin toalett och pratade högt om hur jobbiga männen var, kom ut och möttes av två sköna tjejer "Vi hjälper er!" haha sagt och gjort. Dom bjöd på shots och vi fyra intog det nästan tomma dansgolvet och hade sjukt kul. Tjejerna försvann, jag och Virre drack och fortsatte att dansa. Männen från innan glodde men vi struntade i dom. Blev mer och mer folk på dansgolvet, musiken blev bättre och vi hade as kul. "Kom och sätt er vid oss!" Rockstar på Hard Rock! Swedish Erotica-medlem på 46 bast med hans son och hans vänner på 26 år. Sweet! Riktigt skönt gäng. "Ta mitt nr och ring om du vill ha backstage-pass och sånt på festivaler!" Allsång vid bordet, det skålades och en av killarna tyckte jag såg ut som en rave-tjej haha! Klockan gick, gänget löstes upp och det blev hemgång och jag insåg att jag mött min dröm-man, utseendemässigt. Sjukt bra kväll!

.

 

 

 

 

 

 


120107

Trött tjej idag. La oss för sent, gick upp för tidigt. Inte blev det bättre av att sällskapet låg och snarkade mig i örat!
Förstår verkligen när folk gnäller på mig haha. Livet är inte alltid lätt ;)
.
Nu har jag precis fått i mig lite lunch, innan dess var det ett jympa-pass! Riktigt skönt att ha kommit igång med träningen igen. Och jympa är verkligen så mycket roligare än gym. Men jag ska försöka kombinera så att jag får bättre kondis och blir starkare. Nu däckar jag snart här, dags för en välbehövlig powernap....
.
Publicerat 9.40? haha okej då, jag påbörjade inlägget då och gjorde klart senare...

Det gör ont

Vilken hemsk träningsvärk jag har i mina stackars armar! Speciellt när jag ska göra rörelser som exempelvis ta på mig jackan, göra en toffs och sånt. Sjukt vad ont det gör!
.
Igår blev det iaf dans. Grym ledare och grymt pass, förutom på slutet! Sista låten innan stretchningen var In the club. Ledarnen på passet har grym koreografi till alla låtar, utom till ITC. Varför? Verkligen trist.
Blev en sväng till gymmet idag. 55 min löpband (snabbgång) och 35 min på maskiner. Sen orkade jag verkligen inte mer. Från att inte ha tränat på 2,5 månad till att ha tränat tre dagar i rad börjar kännas. Imon är det vilodag!

Svetten ska flöda!

Som så många andra började jag om på nytt 1 januari. Träningen ska åter bli en stor del av mitt liv. Jag mår som bäst när jag tränar ett par gånger i veckan och äter bättre. Det vet jag, ändå la jag av totalt i höstas. Men jag tappade all energi när pappa blev sjuk. Orkade ingenting.
.
Idag var jag och tränade för första gången på 2,5 månad. Kändes så himla skönt. Det blev 50 min snabbgång och 10 min löpning på löpbandet och sen körde jag maskiner i 30 min. Hann inte så mycket mer eftersom vi bestämt middagstid hemma. Innan tyckte jag gymmet var grymt tråkigt, men idag kändes det riktigt bra. Imorgon blir det ett dans-pass och resten av veckan får jag se hur jag ska lägga upp det. Nu kör vi iaf!
.

2011 blev 2012

Hur många är bakis idag? Inte jag iallafall! Tog det relativt lugnt igår, kände inte att jag behövde ha massa sprit för att ha kul.
.
Det började med att jag var hos Virre vid 14-tiden. Kollade igenom recepten och gjorde en lista på vad som skulle handlas. Ändå missade vi flera grejer haha fail. Tog fler timmar än väntat att handla, göra Daim-tårta och helstekt fläskfilé och potatisgratäng. Ändå glömde vi göra sås haha! Kl blev 19 och alla gäster kom. Då hade jag och Virre inte ens börjat byta om eller fixa oss, och maten var en bra stund kvar på. Men det gick ingen nöd på gästerna som tur var! Till slut blev vi och maten klara. Kvällen flöt på riktigt bra, det är verkligen så mycket mysigare att vara hemma på nyårsafton med fina vänner. Kom ännu mer gäster, why oh why? Hm ja, blev lite konstigt att tag...
.
.
Klockan närmade sig det nya året, vi gick ut och firade med små raketer, tomtebloss och cider! "Nu blev jag sugen...." var kom det ifrån? hahah! Vi gjorde upp en plan, speciellt stort tack till Abba, Vlad och Mackan! Planen funkade iaf. Och så blev stämningen mycket roligare igen.
.
.
Folk droppade av lite pö om pö, siste man som åkte var William vid halv fyra. Jag skulle sova hos Virre. Orkade snacka typ 5 min innan vi somnade båda på. Tack alla för en underbar nyårsafton, en av dom bättre i mitt liv!

RSS 2.0