Love France

Dagarna har i Frankrike gar alldeles for fort. Om 4 dagar ar jag hemma i Sverige och Goteborg. Vill inte.


Har det fortfarande helt underbart. Perfekt vader, perfekt omgivning, perfekt sallskap och gaaaaalet bra shopping.
Visar nar jag e hemma igen.

Puss sa lange!

@ Frankrike

Bonjour! Jag lever :D
Resan ner gick görbra. Fyfan vad Schweiz och Frankrike är vackert! Vilka ställen det finns. Har tagit en massa bilder, visar när jag är hemma igen. Och det där biltåget var as ballt! Låg i min bädd med huvudet utanför fönstret och bara njöt av sommarvärmen och den underbara fläkten. Vilken kick det var!
Nu är det snart sovdags, imon ska vi fixa lite grejer innan det blir sola och bada. Och sen imon kväll drar jag och Rasmus iväg på en liten utflykt och har med oss matsäck. Härligt. Blir nog en perfekt midsommar.
Lördag är det marknad, vilket innebär SHOPPA, vilket jag är ganska bra på... Hihi.
Hoppas alla får en trevlig midsommar!
Godnaaaaaaatt

Frankrike baby!

Yeaaaaah! Så mycket som jag drömt mig bort utomlands de senaste månaderna... IMON ÅKER JAG :D

Jag och Rasmus bilar ner till Frankrike. Jag börjar resan med att åka tåg ner till Lund, sen drar vi iväg. Åker över bron till Danmark. Bil. Båt. Bil. Kl 22.00 imon kväll åker vi biltåg från Hamburg. (Sånt där tåg där man ställer bilen på tåget). 10.00 på onsdag morgen är vi i... "Lurash?" Haha vetefan hur det stavas. Åker via Schweiz. Beräknas vara framme i hans pärons hus på onsdag kväll. Ska bli SÅÅÅÅÅÅ skönt att komma borta lite!



              Typ en väldigt liten del av all min packning hahah


Lördagen 2 juli flyger jag hem själv. Pirrigt.
Men jaa, vi hörs! Kommer förmodligen något/några inlägg nerifrån Franrike, så ni får hålla utkik.

Heeeeeeeeeeeeeeeeej då :D

Laholm

Efter torsdag kommer fredag! Alarmet väcket mig som det skulle strax innan 7. Det var fett jobbigt att gå upp när Micks fick ligga kvar och sova i flera timmar till. Jobbade 9-13, sen möttes vi upp på centralen. Besökte subway och drog till tåget. 1,5 timma senare med tåget undrade vi om vi hamnat rätt... Tacka vet jag storstan...

Tog en buss in till "stan" haha. Chillade i solen och lekte i några timmar innan vi mötte Jenny. Käkade pizza och drack cider, fredagsmys ska det va! Fixade till oss lite innan Lovisa kom, och så drog vi mot Karsefors. Himlen var underbart vacker, men inte fick jag stanna och fota... Hahaha ;) Vi körde ut mitt i skogen, och jag fattar verkligen inte vem som fixar en festplats mitt ute på landet (verkligen LANDET), när det inte ens går bussar dit? Galet.

När vi var framme satt vi kvar i bilen en stund och hade förfest. Hörde att förbandet till Danny lirade så vi drog ut  och kollade läget. Efter nån min försvann vi in öltältet, skål!







Förbandet, SoundTrip, körde en massa covers, de allra flesta kände man igen och kunde sjunga med i. Fick feeling! En viss van kom mitt i allt, det blev kramkalas! "Men heeej, vad gör du här?" haha tja, vad gjorde jag där? 8)



Danny drog igång. Var fan var allt folk? Han och de andra gav järnet iaf. Vi med! Synd bara att vissa bara vill förstöra, men det gick ju bra ändå. Bäst ikväll var nog där Danny bjöd på sig själv i samband med den där stolpen... 8)







Efter spelningen tog vi bilen och körde ut på landet. Fick nästan en timmas mysig pratstund med Danny. Jag tänker inte avslöja mig för mycket, men "Vilket gäng!" HAHAH självklart! Vi pratade om en massa, semester, jobb & utbildning, andra artister och sånt där. Mitt i allt fick jag ett jävla kryp i bh:n haha, FYFAN! "Micks, lyyyys!"
"Jag tappa kuken!" "JESS, VAD SA DU???" hahah pratstunden bjöd på en jäkla massa skratt iaf!
Natten började övergå till morgonen och vi sa hej då. När Lovisa backat och vi precis ska börja åka kom Danny springandes. En sista fråga, sen drog vi iväg till Lovisas sommarstuga. Vi alla sov i ett och samma rum, och jag lyckades somna först... Som vanligt!

Efter knappt 5 timmar sömn drog jag och Lovisa till att bageri och fixade frulle. Mums! Åt en lång frulle, packade ihop oss och drog till Halmstad. Där tog jag och Jenny varsitt tåg hemåt. Mickan och Lovisa fortsatte resan hem till sig.

Braaaaaaaaaa resa!


Mysdag i Göteborg

I torsdags fick jag finbesök! Mickan anlände en stund innan 10 på morgonen. Efter att ha chillat en stund hos mig drog vi in till stan. Fixade lite ärenden innan Abba anslöt. Slottskogen stod på dagens schema så vi köpte med oss var sin baguette och lite gott fika. Hann köpa ett par skor på vägen också haha. Såg en stor skylt att sommarrean börjat i Biancos fönster och tänkte bara ta en titt. Hittade världens snyggaste skor, halva priset så pröjsade bara 325 kr. Glaaaaad tjej! Sedan tog vi spårvagnen och efter 15 min befann vi oss på filten under strålade sol. Insåg att livet är jävligt skönt ibland.

Låg och slumrade till en stund i solen, så himla skönt! Sedan lockade äventyrsminigolfen så vi tog ett varv. Micks gick ut som segrare, jag som tvåa och sist kom Abba. Så äre ibland ;)














Efter golfen drog vi in till stan igen. Drog in på Åhlens och när vi gick ut därifrån hade både Micks och Abba varsin påse med ett par skor i haha. Lyckad shoppingrunda för oss alla tre!


Ola i Glanshammar + Partynatt!

Skrev för ett par dagar sen att jag skulle till Örebro. Sagt och gjort.
Den här gången bilade jag och Camilla. Har haft körkort sedan 28 okt 09, och så långt som jag körde t/f Örebro (drygt 60 mil) har jag aldrig kört på en och samma dag innan. Det var kul, men fett jobbigt!



Som alltid när man är med Camilla är det aldrig tyst och det blir galet mycket skratt. Sånt gillar vi!
Halvvägs till Örebro stannade vi till för att käka, sen körde vi på fram till Örebro, där vi hämtade upp Carro. Sedan drog vi iväg till Glanshammar, en håla mitt i skogen typ, där Ola skulle vara. Min GPS lurade oss, men tack vare en snäll man kom vi rätt haha. GPS-en var arg på mig flera gånger under färden "Rutten ändras! Rutten ändras!" hahah jag och Camilla garvade så vi nästan grät!



När vi äntligen var framme kollade vi läget. Insåg att vi verkligen var på landet... Haha. Träffade lite OF:are också, längesen som fan! Sen blev klockan 16 och Tim och Ola kom upp på scen och körde en halvtimma typ. Kul att se Ola (och Tim haha) lira igen! Ganska skön feeling och Ola tappade bort sig x antal gånger... Haha,





Efter spelningen var det signering. "Du måste fixa en ny Geischa till mig, den är slut" hahah. Hur lyckas man äta 2 kg choklad på en vecka? Eller han kan ju ha bjudit polare, men när det gäller Geisha vet man aldrig haha



På vägen hem släppte vi av Carro i Örebro igen, sen höjde vi volymen och hade typ allsång hela vägen hem hahaha. Fett mysigt! Hemma i Göteborg lämnade vi tillbaka bilen till Nicklas, och så åkte jag och Camilla hem var för sig. Efter ett klädombyte drog jag hem till Rasmus på förfest tillsammans med honom, Virre, Jonathan och lite annat folk. Drog ut till Trädgårn där sedan Camilla joinade! Party party till klockan var drygt 3, sen orkade jag inte mer... Jävligt kul dag!






The End

Bingolotto!

Jag och Camilla drog till studion där Bingolotto spelas in. Satt och stekte i solen en stund innan Sandra och hennes mamma kom. Pratade, skrattade och fick till x antal misslyckade hoppbilder hahaha, men kul vare!



En stund senare kom en taxi som innehöll Ola och Therese! Riktigt längesen sist, nästan prick 4 månader. Galet.
Det blev kramkalas och "mellanstadiedisco-dans" (som han själv kallade det) hahah. Mysigt värre! 8)

Sedan fick Ola sin julklapp/födelsedagspresent från OF. Alla ville ju att han skulle fått den mycket tidigare, men när det inte finns några spelningar går det tyvärr inte. Trots lång väntan för Ola blev han väldigt glad över allt. Iår fick han en massagedyna ("Är det här en bilstol för barn?" haha), choklad, blommor och ett stort kort från oss alla som var med. (För er OF:are som läser det här vill jag bara tala om att han blev jätteglad och han är verkligen tacksam för allt vi ger honom, vare sig det gäller presenter eller allt stöd. Tummen upp till oss alla!)



Chuck (Shuck? Stavning? Ola gitarrist iaf) och nån mer snubbe kom mitt i allt. "I remember her!", haha Shuck är skön, jaa. Ola gav mig en konstig blick där asså 8)



Dags för genrep för Ola o CO, jag och Camilla drog hem till mig en stund. Mat, klädbyte och lite chill innan det var dags att dra sig till studion igen, denna gången fick mami hänga med. Inne i lilla studion hamnade Sandra och hennes mamma brevid oss, fett kul att vi alla fick sitta tillsammans! Sändningen körde igång och vi spelade Bingo för fullt. Camilla vann 100 kr, wooho! Hatar att vara med i tv, försökte verkligen att se lite seriös ut och inte bara garva som vi lyckades göra förra gången vi var där haha. Fick x antal sms om att vi syntes i bild typ hela tiden. Micks undrade om jag flörtat med kameramannen, men icke sa nicke haha!





Ola körde sin nya singel "Riot" efter lite mer än en timma. Gillar verkligen den låten, den är min favorit på hans senare album. Blev faktiskt bra drag i studion, härligt! Reklampaus och Ola satt och pillade med sitt nya hår typ konstant haha. Sändning igen och Ola blev intervjuad. Blev en del skratt i studion där asså haha, han är fett skön.




Efter sändningen slut drog vi ut i friska luften, fett skönt. Studion var as varm, usch. Efter en stund kom Ola och gänget, och det blev mer presenter. 2 kg Geischa, Zlatan-dvd och Barcelona kallingar och Barcelona deo var väldigt uppskattat haha. Prat, bilder och kramkalas, sedan tack och adjö!






Väldigt bra dag!


Örebro idag!

Godmorgon!

Orkade visst inte fixa Bingolotto-inlägget igår.... Hehe ;)


Nu håller jag på att fixa mig lite. Om drygt 45 min ska jag hoppa på en buss där Camilla sitter, sen hoppar vi av hos min brorsa och lånar hans bil. Idag är det Örebro som gäller! Ska bli grymt kul att se Ola på scen igen och träffa underbara tjejer som man inte träffat på läääääänge.


Vi hörs imorgon!
Puss



Torsdagskväll

Precis när jag loggade in här förut tidigare ikväll frågade Rasmus om jag vill komma förbi en stund.
Sagt och gjort, och nu kom jag nyss hem.

Det betyder alltså att Bingolotto-inlägget får vänta till senare idag (fredag alltså). Nu är jag så trött att jag knappt ser vad jag skriver :)


Godnatt

Full rulle!

En anonym person frågade om bilder från Bingolotto, och jo, det kommer ett inlägg om Bingolotto typ imon! :)


I fredags gick mitt vikariat ut på dagiset, men ändå jobbar jag 3 dagar denna veckan och 4 (kan ju bli 5 också haha) dagar nästa vecka. Sweet! Pengar är underbart. Kommer gå åt galet mycket i pengar i sommar, kommer ju bli en del gig... Haha fan vad jag längtar!


Nu ska jag strax lägga mig. Full rulle imon! Jobba, handla med morfar, (förhoppningsvis) köpa gps och sen träna! Och lite annat smått och gott. Man ska inte klaga på att man inte har något att göra iaf.

John Blund kallar på mig! Natti





Uddevalla

Dagarna gick och det blev dags för att ta bilen med Lovisa och åka till Uddevalla!
15.00 var det signering för Danny på Torp köpcentrum. Ett ganska mysigt ställe enligt mig.

Dagen till ära körde Danny typ 4-5 låtar och sen var det en låååång kö till signeringen.
Stress och jobbiga United Stage-personer tycker vi inte om!







"Har du färgat håret?" D ägde Lovisa och frågade ut mig om annat så att säga.... Hahah. "Berätta om x"
Retsticka haha!

Vi drog oss hemåt, jag körde lite för fort och polisen verkligen stirrade på mig haha. Shit vad nervös jag blev!
Mysig dag med fina Lovisa! <3

Danny på Liseberg

Dannys nästa stopp på turnén var Liseberg!

Efter att ha jobbat i några timmar mötte jag upp Mickan i stan och så drog vi mot Liseberg. Mötte en fin bil på vägen haha. Chillade i några timmar innan vi drog in på Liseberg. Mötte upp Abba och gick runt i parken. Mötte killarna i Dirty Loops, kramkalas och handskakningar var det där haha.

Även på Liseberg spelade och lekte vi upp alldeles för mycket pengar haha, men ibland får man ha kul :)
Vi dansade tills vi blev alldeles svettiga på en sån där dansmatta, kastade bollar och spelade på massa hjul. Turen var med oss kan man ju lätt påstå haha. Tillsammans vann vi tre en stor anka, ett stort lejon (?), 1a vinsten i Daimhjulet, stjärnvinst i Geischa och 2a pris i bilar haha. Det var nog allt, tror jag ;)





Drygt en timma innan det började ställde vi oss för att vänta på spelningen. Showen var fett bra idag också, dock inte lika bra som Grönan, men fortfarande jävligt bra! Saknade Alvaro på scen, men i juli så!
Publiken var rätt kass, men det brydde inte jag och Micks oss om. Vi fick ju även med oss folk i närheten haha.











Efter showen var det en gaaalet kass signering. Ingen ordning nånstans, och en massa stress. Vi drog bakom scenen och sa hej istället! En cider på det, en snygg 28-åring fångade min uppmärkssamhet och därav missade vi lite haha, men jag var nöjd! ;)


Gröna Lund, lite spontant sådär!

Turnépremiär, det säger väl allt? Kunde verkligen inte låta bli att åka upp till Stockholm. Och jag är så himla glad att jag åkte!

Framme i Stockholm drog jag till Söder och käkade och sen mötta upp Lovisa. Kollade lite i affärer, mötte Mickan och tog en promenad till ett fint MTG hus! Jordgubbar, choklad och en söt, lite stressad, Danny.

Tog båten över till Grönan, spelade och hade riktigt mysigt. "Hälsa från Jonathan så får ni en särskild present" haha självklart. Efter att ha lagt ut alldeles för mycket pengar på spel och roliga hjul gick vi till scenen med lite gosedjur.





Soundcheck på scenen, och världens bästa Alvaro gick lite fram och tillbaka. En stund senare var de klara, och Al gick ut sådär vid sidan om som dom kan på Grönan. Gick fram och hälsade "HEEEEEEJ, gud vad kul att se dig! Verkligen, guuud va kul att se dig igen!!!!" Haha han är så söt, va! En snygg M kom också, sen även E! Under showen gästade dom Danny i EMD-låtarna, kul att se alla tre på scen igen!



Vi intog våra platser, Jonah kom förbi och sa hej. Nervös kille! När allt sedan drog igång märkte man inte av det alls. Och Danny show? Allltså.... WOW va bra! Jag har sedan länge vetat att han kan dansa as bra och att han är jätteduktigt... Men det här, jag har aldrig sett något bättre! Så fucking jävla as bra, och jag är så himla stolt över Danny!

      










      



Magi!

Efter träffade vi Alvaro igen, "när ses vi nästa gång?" Sommar sommar sommar! Blev en pratstund med Matte också. Kommer bli lite trist utan honom med i sommar måste jag erkänna!



Signering för Danny, "förlåt för förut, jag har så dåligt samvete". Gubben! "Jessica! No konsum!" hahah undrar var killen får allt ifrån asså.

Bra bra bra dag med underbara tjejer och finfina killar!


RSS 2.0