Nervös

Tja! Ledig idag och jag försöker komma igång med hemtentan. Men vad svårt det är! Blä. Blir inte bättre av att jag är sjukt nervös inför min intervju idag. Skulle haft den igår egentligen men den blev flyttad tills idag. Måste verkligen få detta jobbet, annars jag är körd. Därför är jag extra nervös liksom...
Ska försöka komma på andra tanker och slappna av lite, annars lär jag sitta där som värsta nervvraket haha. Iiih!

 


Ingen Jessica-helg

En helg utan party?!?!? What? Riktigt trist. Nästa helg ska jag se till att det blir party, gärna två nätter haha. Jag behöver mer action, denna helgen blev alldeles för lam för min smak. Kom nyss hem från att ha tillbringat kvällen i Kungsbacka, var där och kikade på Danny. Kul att se honom igen! "Kom fort!" Förstår att man inte vill träffa en massa barn när man är helt slut, det vill inte jag heller haha! Innan Kungsbacka blev det kalas för morfar, han fyller hela 87 bast idag. Gamla going! 
.
Nu ska jag göra lite kvällsmål och sen dra på lite OC! Over and out!

 

 


Torsdag

Första lediga vardagen på länge. Utvilad dessutom! Den här dagen kommer bestå av en massa plugg. Ligger efter hur mycket som helst i skolan eftersom jag jobbat så mycket den senaste tiden istället för att gå i skolan. Men pengar är bra, det vet vi alla. Blir nog en timmas powerwalk sen också. Kommit igång lite med träningen igen, så himla skönt. Senare idag blir det hälsa på pappa på sjukhuset och sen är det den traditionella tjejkvällen som vi har varje torsdag!
.
För övrigt så ringde en chef från ett äldreboende jag sökt jobb på igår! Gött! Intervju på tisdag, och jag måste ta hem det här jobbet asså. Kan ju inte gå hela juni, juli och augusti utan jobb (utan pengar....). Blir inte så mycket till sommarlov isf, men sånt får man ta. Gå hemma i tre månader utan pengar, hur bra kan det sommarlovet bli? Precis.
.
It´s not over until it´s over.... We can work it out.
Vissa är värda att kämpa för.


Guldkornen som fattas i Göteborg

Där failade jag igen! Bloggen var på g och sen inte mer haha! Men vad jag ska skriva om? Att jag jobbar? Pluggar? Festar? Haha. Festa är kul. Blivit party varje helg sedan nyår. Är det normalt?
Vet inte. Men jag ska iaf försöka skärpa mig med bloggen!
.
Pratat massor med mina favorit-08:or den senaste tiden. Varför är Sverige så himla långt? Och varför är just sträckan Göteborg - Sthlm (och tvärt om) så satans dyr?! Saknar mina guldkorn så himla mycket. Pratade massa minnen med Love ikväll och jag dör lite vad kul vi haft haha! Malmö, Göteborg, allt... Så sjukt kul att jag får världens gåshud nu när jag skriver denna meningen. Åh.
Love u <3

Tick tack

Även om jag hade en sjukt bra påsk är det negativa nu att jag inte kommit tillbaka i den vanliga dygnsrytmen. Jag menar, jag la mig mellan 4.30-6 på morgonen både fredag, lördag och söndag eftersom det blev tre utgångar, och en efterfest. Jobbade idag så är verkligen trött men går inte att somna. Jag vrider och vänder på mig och tankarna bara flyger runt. Åhhh!
Nu ska jag dra på min lugna lista på Spotify (artist Yiruma, album First love) och försöka komma till ro. Jobbar resten av veckan så jag behöver sömn! Natti


Påskafton

Tja! Något trött tjej idag. Vart utgång igår och förrgår. Excet två kvällar i rad, diggar stället asså! Träffat en massa sköna människor och dansat i flera timmar så att benen och fötterna är alldeles trötta idag. Utgång är nog rätt bra träning haha. Och Göteborg är underbart, det är något speciellt med Avenyn. Idag blir det påskmiddag med familjen, Jennifers 25års fest och sen utgång med gänget!

Glad påsk!

 


Sovdags

Hej! Ville bara säga att jag lever haha. Sorry för den sjukt kassa uppdateringen, blir skärpning i helgen hoppas jag. Tänkte ta igen några inlägg och sen köra på ordentligt.
Något annat jag måste ta igen är skolarbete, har hur mycket som helst att läsa ikapp.
.
Nu ska jag sova, påsklovet (om man nu kan kalla det så) började i eftermiddags och första dagen på lovet, alltså imon jobbar jag 7.45-16. Skulle inte varit fel att vara ledig, men samtidigt är jag i sjukt stort behov av pengar haha.
Godnatt!


RSS 2.0