Halloween!

Tjaa! Blev kasst med uppdatering några dagar igen. Men har haft fullt upp... typ haha.

Orkar inte skriva så mycket om Halloween. Men det bestod av pizza, sminkning, tupering, spindlar, sprit och singstar! Färdiga och läskiga gick vi till spårvagnen. Mötte en man på vägen och han kollade ju en del på oss. Jag sa bara "Happy Halloween" och av det fick han utbrott. "FUCK U FUCK U FUCKING FREAK!!!!" Alltså jag trodde seriöst att han skulle hoppa på mig.

Kom in till stan, drog mot Trädgårn. Var väääärldens kö, trots att vi stod i VIP-kön. När vi äntligen kom in var det dags för Bohman att dra eftersom hennes bussar inte går speciellt ofta. Vi andra drack och dansade. Adam och Vladmir anslöt! En kille som jag dissade för några veckor sen såg ut ungefär såhär :| när han såg mig haha kul kul!

Det var en rätt okej kväll. Inte sådär superbra som jag hoppats på, men varje gång kan inte knäcka.

Bjuder på ett par bilder, resten är private ;)


                           Lösögonfransar + smink


                     + tuperat hår x 1000


                       
= en läskigare Jessica


                             En elak djävul!


                         Och en snäll djävul!


             Bland oss läskiga människor hade vi en Hawaii-brud!


Hoppas att alla hade en bra kväll! :)

Torsdag igen

Tjaa! Skönt det var att vara ledig idag! Pluggat en del, och sen varit i stan med Abba och fixat lite grejer till Halloween. Shit vilken bra kväll det kommer bli, tror jag iaf haha. Är as taggad iaf!

När vi var i stan förrut träffade vi vår lärare från gymnasiet! Riktigt kul att se henne igen faktiskt. Har inte hälsat på sedan vi gick ut... Har tänkt tanken många gånger men de har liksom aldrig blivit av. Började prata lite om klassresan till Danmark i tvåan och om Rumänien/Ungern i trean. Man kan säga mycket om dom resorna... Men kul hade vi haha!


                            Danmark -07


                         Rumänien och Ungern -08


Nu ska jag börja stänga ner här. Imon ska jag upp 5.45, gött. Lånar morfars bil imon wooh!  Jobb 7.15 - 12.45 sen ska jag hämta Virre vid hennes jobb och så drar vi till Frölunda Torg (läs affären New Yorker <3) och shoppar!

Hörs imon! Puss och godnatt 

1 år <3

Idag säger vi GRATTIS till mitt körkort, som fyller 1 år idag! Galet vad tiden går fort... haha.
Behöver jag säga att jag älskar att ha körkort? :) <3



Söndagen i Halmstad

Mmm just de, det var ju söndag i helgen också. EMD i Halmstad minsann! :)

Bilade med mami, hade tänkt åka själv men orkade inte köra 3 timmar den här dagen också haha. Dessutom har mamma velat följa med på EMD länge, men inte fått av mig haha. Men nu så!

Kom dit drygt en timma innan killarna skulle vara på plats. Käkade tårta och väntade på att Lovisa skulle komma. Fick höra att grabbarna var sena, seeegt. I väntan pratade nån snubbe från scenen. Han berättade att några fans köat utanför bilaffären sen 03.30 på morgonen. Eh ah. Vad ska jag säga. Fine, jag har köat hela nätter inför Rockis två ggr och två Rix Fm (Båstad 2007 och Stockholm 2009) men det var galor och riktiga konserter. Inte nån fjuttig signering i en bilaffär. Men ah. Hm.

Killarna kom iaf och bjöd på ett par låtar. Danny gullade med barnen, söt. När vi kom upp på signeringen presenterade jag mamma för Danny. Mami fick en rejäl kram och ett "hon är underbar!" om mig haha. Kramades lite, och sen höll jag på att bli knuffad ner i trappan av dom som höll i signeringen. Behövde jag säga att dom var lätt störda?



Hängde kvar i bilhallen en stund och sedan var det dags att säga hej då till fina Lovisa och åka hem till Göteborg igen. Bra dag!


                                        <3<3<3



En galen lördag

Orkar inte skriva sådär innehållsrikt, men lördagen bestod av en tripp till Smålandsstenar!

  • Biiiil till Smålandsstenar, med paus i Ullared/Gekås för att handla skor
  • Smålandsstenar, BARN överallt haha
  • *RAAAAAAAAAAAAAAAAP* HAHAHAH
  • Olas spelning "Jag var med i Melodifestivalen i feb, äre nån som vet vad låten heter?" haha oops
  • Längsta kööön
  • Korven sprutade på Camilla... haha
  • Signering "Visst finns det havsgäddor?" (Ola hade faktiskt rätt... haha)
  • Kramar, knockning, "Faaan, var det där avfarten till Göteborg??"

Hahah skööön dag tillsammans med Camilla, Anna-Karin (Ankan) och Tesso!

Bilder från Smålandsstenar:













När jag kom hem till lägenheten hade jag exakt en timma på mig att käka, byta om, fixa mig och åka in till stan för att parta med Elaine, Abba och Adam och hans gäng! Blev en riktigt skön utgång haha. Började med Chez och fortsatte till Karisma. Kan väl säga att jag och Abba spexade rätt mycket, trots att vi både knappt drack (jag drack 2 cider på hela kvällen) haha. Men shit va kul vi hade! Riktigt trevligt sällskap också!

Tyvärr hittar inte Abba sin kamera med alla galna bilder, men får väl bilderna inom några dagar förhoppningsvis! :)




Du är underbar

Hahah vilken heeeeeeeeeeeeeeelg jag haft! Är helt död haha. Fram och tillbaka till Smålandsstenar igår, var hemma 20.45, 21.45 gick jag till busshållplatsen och åkte in till stan för att parta! Hade tänkt åka hem tidigt inatt, men hade jävligt kul så var kvar till 2.30. Somnade 3.30, upp 9.15 för att åka fram och tillbaka till Halmstad.

Hahah åååååååh vad jag är trött!

Riktigt inlägg om helgen med bilder kommer imon. Nu ska jag sminka av mig, dra på en film och hoppa i säng.
Puss

Fredagsnatt

Hej! Ska strax lägga mig, men vill bara få iväg ett litet inlägg. Jag vet att jag är kass på att blogga haha, men jag orkar inte varje dag! ;)

Nu ikväll har jag varit hos Virre, tillsammans med Bohman och Abba. Väldigt trevligt! Kollade film, spelade Buzz och planerade Halloween. Då äre party, minst sagt haha shit va kul det ska bli!

Imon drar jag, Camilla, Tesso och Ankan iväg till Smålandsstenar och kollar på Ola! Är as taggad, ska bli sjukt kul. Gött att komma iväg lite. Dock är det lite småkul att jag varit där innan. Danny var på exakt samma ställe (och "festival") 2007.... Hahah jävligt kul, spec dagen efter. Kul med knasiga sms... haha

Men nu är det sovdags. Är as förkyld, så håller tummarna för att det är lite bättre imon iaf.
Godnatt!


                          On the rooooooooooooad <3

Bil!

Tja! Ibland (läs ofta) är morfar bra att ha haha. Han ringde förut och sa att jag gärna får ha hans bil imon, och det är klaaaart jag vill haha. Först ska jag jobba, sen till läkarn och ta bort stygnen i huvudet (som jag inte berättat om här innan, i know). Och sen imon kväll äre träning!

För övrigt fyller mitt körkort snart ett år, jippi!

Godnaaaaatt

12 timmar i Stockholm!

Hej! I lördags morse drog jag iväg till Stockholm. Hann vara där i knappt 12 timmar innan det var dags att åka hem igen haha. Så kan det vara ibland! :)

Gick lite på stan innan jag drog mot Saltsjöbaden, där Ola skulle ha signering klockan 14. Kom dit knappt 10 min innan det skulle börja, jävla SL!
 Eftersom jag aldrig varit i Saltsjöbaden innan frågade jag SL-personalen på tåget om jag skulle byta tåg eller inte. "Ja, du ska byta till tåget framför.". Kom dit och åkte en bit och sen hör man i högtalarna att nu var vi på slutstationen för detta tåget. Och hade vi kommit dit jag skulle? Nej haha. Aaaah smått panik frågade jag en annan SL-människa, som berättade att jag fick åka tillbaka, och sitta kvar på tåget och sen var jag rätt haha. Jobbigt läge!

Signering var bra iaf! Vi var några OF:are på plats. Ola bjöd på 4 låtar, Unstoppable, Feelgood, Overdrive och Natalie! Skön stämning!



Drog tillbaka till stan, käkade på min favoritställe på söder och tog mig till centralen. Där skulle jag egentligen ha bytt om och sminkat mig, men klockan rusade iväg så istället fick jag hämta kläder och smink och skynda mig till Slussen för att möta Malin och hennes polare. Tog bussen till Kvarnholmen Studio, där det var dags att vara publik i Dansfeber. Det var sån sjuuukt skön stämning i studion! Kändes lite som Körslaget igen... Programmet började med att Ola gjorde ett grymt bra uppträdande med hans nya singel, All over the world. Dansare och grejer, gillas mycket. Riktigt snygga kläder hade han också! (Tog inga bilder där inne tyvärr.)


                 Malins polare, Malin, Anna och jag!

Har inte kollat på Dansfeber innan, bara hört att det verkligen varit kasst. Men i lördags var det as bra, final ju, så bara de bästa kvar. De som dansade bjöd på många skratt haha. Vinsten tog Tobbe Trollkarl och Markoolio hem, som även blev mina favoriter under kvällen! Programmet var slut 22.00, och 22.05 satt jag i taxin som väntade på mig utanför studion. Kom till centralen, köpte en dricka och tog nattbussen hem till fina Göteborg!

Måste säga att nattbuss är underskattat. As skönt att åka buss på natten faktiskt. Sov nästan hela vägen, var kanske vaken sammanlagt 45 min av 6 timmar. Gött :)


Over and oooout! / Jessica

Jag lever i ovisshet...

Hej! Och så var det fredag igen. Galet vad veckorna går fort.
Imon drar jag till Stockholm! Om jag nu kommer iväg vill säga. SJ har ju haft en massa kontroller av tåg idag och ställt in hur många avgångar som helst. Känns ju bra... Det står på nätet att tågen ska gå som vanligt imon, men jag litar inte helt på SJ. Konstigt eller?

Men imon blire iaf gå på stan, signering med Ola, stan och Dansfeber live i studion! Ska bli grymt kul iaf :)

Såhär dags förra året var Körslaget i full gång. Vecka ut och vecka in. Var på alla programmen utom ett. Hade helt gaaaaalet kul! Saknar det verkligen. Sån stämning i OF, i tvstudion, Ola var galen (stagedive säger jag bara haha). Vilka tider det var!




Nu är det strax dags för Idol! Vem är din favorit?
Puss och ciaaao

Braaa dag!

Tjaa! Skön dag idag asså!
Idag blev det bestämt att jag ska spela innebandy nästa torsdag, för Landvetter! Känns det bra så kan det hända att jag börjar lira igen... 3 år sedan jag slutade spela och jag saknar det nästan varje dag.
Skönt iaf att Bohman spelar i Landvetter så att man känner någon. Plus att Elle hänger med och lirar :)

Sen blev det även bestämt att det blir Stockholm på lördag! Kan nog bli en riktigt bra dag!
Nu ska jag strax slagga, är seeeg efter kvällens träning och imon blire det träningen igen. Jag är på g haha!

Puss och godnatt


                  Björkekärrs Innebandy Klubb - 06


Fan vad jag är braaa!

Hej!
I kvällens engelskalektion fick vi äntligen tillbaka våra prov som vi gjorde för två veckor sen. Och jag klarade mig, woooooooh vad skönt! MEN det stör mig att jag är så dålig på grammatik. Annars skulle jag fått MVG på sista delen, suuurt. Men får försöka fixa det och nöta nöta nöta in grammatiken.

Men nu måste jag sluta, ska strax dra mig tillbaka. Vi hörs!
Puss


Ny design!

För nu har jag äntligen en ny design, hurra! Tack min fina Serb <3

Dagen (och helgen) håller på att ta slut, så nu ska jag snart borsta tänderna och hoppa i säng. Imon är det jobb och sen träning. Skönt! Har inte tränat sen i torsdags, så det ska bli riktigt skönt faktiskt :)
Ska försöka träna 3-4 gånger i veckan, och köra på 3 jympapass och ett träningspass på gymmet med Johan.
Kommer aldrig iväg till gymmet själv asså, men med sällskap så!

Men sova var det! Förresten så har jag förmodligen en Sthlmshelg på ingång, guuud vad härligt det ska bli att komma upp till min favoritstad!

Puss och godnatt!



                Underbara Stockholm, du är saknad!



Hemsk dag

Usch vilken hemsk dag jag haft idag... Fy.
Men nu är det gjort, äntligen. Nu ska man bara vila och fixa de det där sista om sisådär 12 dagar.
Sen helt klart.

Usch.

Nu ska jag snart dra mig tillbaka. Puss

Soooorry

Sooooorry för så sjukt dålig uppdatering, men jag återkommer i helgen!

puss

Sovmorgon

Tjaaa! Utgången igår blev lyckad! Först drog vi till Charlies änglar och tog en cider (förfest ställe typ), och där inne kom det fram en kille som fick oss att asgarva haha. Hans replik var "Hej tjejer. Jag kommer från Aftonbladet och gör ett repotage om mina läppar. Skulle ni kunna testa dom?" hahah shit va vi garva!
Efter en stund fick vi veta att han och hans kompisar lekte nåt, och det var han som fick "domen" att prata med tjejer om hans läppar haha. En av hans kompisar visade sig även vara en gammal kompis till mig! Har inte träffat honom på flera år så det var grymt kul :)

Efter lite mindre än en timma drog vi till avenyn och snackade lite med Johan och hans polare, innan jag och Elaine drog iväg till Trädgårn. Trevligt trevligt!

Orkar inte skriva så mycket mera, men efter några timmar på Trädgårn och lite velande av mig så blev det hemååååååt. Min söta mami mötte mig på busshållplatsen, underbart att slippa gå själv.

Vi hörs imon! Gissa vem som har sovmorgon imon? Jo JAAAAAAAG haha. Börjar alltid 7 på måndagar annars, men planeringen imon är inställd så börjar 9 istället. Gilla gilla gilla :)

puss och godnatt!

Försvarsspray

Hej! Hinner inte skriva så mycket, ska snart åka in till stan för att träffa Elaine och så blire paaaaaaarty!
Ikväll igen... Haha när hade jag senast en helt nykter helg? Ingen aning hahah. Men man lever ju bara en gång, right?!

Idag köpte jag ett sånt där "försvarsspray". Det ska sprayas mot angriparens ansikte och då ska de irritera ögonen kraftigt. Dessutom innehåller sprayen rödfärg, som sitter i några dagar. Höhö!
Känns bra att ha. För man vet ju aldrig vad som kan hända. Skulle nån komma så kanske man kommer undan med hjälp av sånt här spray... Har tänkt köpa det länge, men inte blivit av. Men efter förra helgens försvinnande här på Hisingen (Elin Krantz (som blev mördad... RIP), och Rasmus nånting som dom inte sett ett spår av... usch) så känns det iaf lite bättre att ha en försvarsspray.
 
Sånt där ska inte få hända, men det gör det. Usch vad hemskt det är. Jag har alltid varit rädd när jag gått från busshållplatsen men nu är jag livrädd. Ringer alltid nån när jag går från bussen, och de ska jag fortsätta med. Mobilen i en hand och sprayen i andra!

Fick förresten tips på att polisen har en sk pratjour. Dit kan man ringa så att man slipper "gå själv" och kan prata med någon.
Telefonnumret är 08 504 466 66 och har jouren är öppen 23.00 - 03.30



Nu måste jag fixa mig det sista. Vi hörs imon! Puss



Bild från google, men denna sprayen köpte jag!


Idol 2010

Hej igen! Nu gick Virre för en stund sen. Kollade på Idol förut, intressant ikväll. Tycker att de 11 som gick vidare var värda det! Min favorit iår är (just nu iaf) Elin. Störtskön och så himla duktig! Sen är Robin (hette han så?..) grym också!

Nu ska jag strax lägga mig. Imon får jag se lite vad som händer. Ska iaf fixa lite ärenden med mami, sen ta en fika med Abba. Och imon kväll vet jag inte riktigt än. Kan bli utgång med Elaine, men vi får se. Kan vara skönt med en hemmakväll imon med haha. Vart ute väldigt mycket den senaste tiden.

Men nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i säng!

Puss och godnatt




Äntligen fredag!

Hej! Vilken dag jag haft på jobbet... Haha vissa dagar är ju extremt jobbigare än andra kan man ju säga.
Så fort jag kom hem däckade jag och sov i en timma. Behövligt!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sen måste jag städa undan lite och senare kommer Virre hit! Ikväll blir det idol och massa skitsnack. Vad ska ni göra ikväll?

Puss


                            Jag och Virre!

RSS 2.0