Göteborg

Efter en god natts sömn i Malmö käkade vi världens godaste hotellfrukost innan vi åkte vidare till goa Götet! 
Det var Lovisas tur att köra, och även hon råkade ut för idioter i trafiken.. Suck!
 
 

Dumpade väskorna, fick skjuts till stan, snodde korv på 7eleven, drack upp drickan, hälsade på Jordan, pussades med Alvaro och så var Rix igång! Alla i bandet var på plats, och vilken skillnad det blev, positivt asså! Tonerna satt där de skulle, även texterna, och alla danser genomfördes. Awesome! Darin levererade mer än vad jag trodde att han kunde göra, Danny bjöd på hans nya singel, Rix var grymt helt enkelt!
 
 

Efteråt var vi törstiga på alkohol (för ovanlighetens skull haha). Danny kom förbi och kramades med största leéndet, och sedan försökte han och ett gäng till lista ut hur många människor som verkligen får plats i en hiss haha. "Asså det finns två till hissar..." haha!
Sångaren i Sons of Midnight satte på larmet i baren och vi tog en taxi (glidare, jag vet) hem för att göra oss redo för ännu ett par timmar på stan!
 

 
Tillbaka i stan minglade vi med sköna människor, räddade Alex från en massa galna tjejer och släppte loss med Alvaro! Han snodde Lovisas mobil och vi hade rätt kul haha. Love that man!
 
 

Det vankades party! Vi brudar drog till en sportbar med en massa killar och billig cider. Det kanske är sånna ställen man ska hänga på i vanliga fall också? Haha. På väg därifrån träffade vi på Danny. Vi blev presenterade för hans amerikanska vän, som kunde svenska, och som faktiskt visade sig vara svensk... Fail!
Danny råkade försäga sig om en grej och vi lovade att inte berätta för någon! Och sanningen om en viss diva kom fram. "Hon är fittig!!" Om hon är! Vi hade det riktigt mysigt en stund, och Danny tyckte det var mysigt att hångla lite... haha! 
 

Malmö

Det var dags för vår traditionella trip till Malmö, tredje året i rad! Jag och Mickan tog bilen från Götet, och Love tåget från Malmö. Förutom att en idiot ville hämnas på mig genom att ligga precis bakom mig med heljuset på för att jag tutade på honom, gick bilresan bra. Idioter i trafiken finns det gott om!
 
I Malmö stad lyckades vi köra fel, på exakt samma ställe som tidigare i år. Bilen efter oss kom också fel, u-svängar är bäst! Till slut kom vi fram till hotellet iallafall. "Menar du kort?" Det där med skånska asså...
Efter en massa strul med nyckelkorten kom vi in i vårt rum, aka vår lägenhet. "Rummet" var verkligen enormt! Sådär skulle jag absolut kunna tänka mig att bo, tillochmed mindre än så. Hur ofta har man diskmaskin på rummet? Och köksbord? Menar det ;) Kan dock erkänna att vi alla blev lite oroliga över att vi sett fel pris på nätet när vi bokade haha. 
 
 
Hämtade upp Lovisa på centralen, gjorde Systemet och hängde lite överallt. Sons of Midnight hälsade glatt på oss, vi träffade Danny och Panetoz i lobbyn, Sonny och Kim (Norlie & KKV) i trappan och jag trodde jag skulle dö haha! Men ja, jag tycker faktiskt att dom är så sjukt bra! Vi gick ut på stan, drack, spelade pilotspel hos Apple och sen började Rix! Bandet sög rätt ordentligt utan Alvaro och Blondie, men artisterna var bra! Riktigt fett när Norlie & KKV körde, även Panetoz. Och alla undrade över Agnes outfit, sexigt men lite väl naket kanske? Danny och dansarna lekte på scen, och jag höll på att hamna i slagsmål med en kille. Hur kan man bara komma och ställa sig framför någon när allt har börjat? Riktigt dålig stil. Man gör inte sådär inte att det får konsekvenser, åtminstone inte mot mig. Skulle jag inte haft min fina dyra kamera i handen skulle jag seriöst ha gått all in mot honom haha!
 
 
 
Vi bytte kläder, bättrade på sminket och drog mot Koi. Mickan höll på ett flyga i backen x antal gånge, höga klackar och kullerstan kanske inte är den bästa kombinationen. Efterfesten hade börjat och vem sa nåt om 25årsgräns? ;) Började med middag tillsammans med Jenny och Sabina iallafall! 199 kr för lite ris och en bit lax, och inga vanliga bestick?!?! Det där med att äta med pinnar är inte min grej kan jag avslöja. 
Danny försökte komma in på festen, utan band. Han berättade att han hatade auktoriteter och "Då har du ingen tv hemma!!". Till slut fick han och hans sällskap iallafall komma in. Uppe på VIP-avdelningen spelades sämsta musiken, men Pantetoz körde några moves innan ett stort sällskap av kostymnissar kom och slog sig ner i de reserverade sofforna. Boring, tyckte vi och alla andra så det var dags att dra vidare! 
 
 
Vi tog en taxi till hotellet och det var nog roligaste taxiresen ever haha. "Flytta på er, vi kör på taxameter!"
På hotellet hängde vi i lobbyn i flera timmar. Det dracks vin, käkades mackor och vi skaffade oss nya bekantskaper. Som till exempel Norlie & KKV´s maneger! "Hon lyssnar på dom typ 10 timmar om dagen!" haha. 
Till slut drog vi upp till vårt fina rum och underbara sängar, och efter några minuter sussade vi alla!
 
 

Turné

Just nu är jag, Mickan och Lovisa på turné så bloggen får lida lite. Malmö är klart, idag Göteborg och imon Stockholm. Hörs om ett par dagar!


23 är det nya 22!

I helgen var det min tur att bli gammal, eller iaf 23 år. Varför låter det så himla mycket vuxnare än 22?

Firande med vänner kvällen innan med party! Började hemma hos mig innan vi drog till Excet. Där inne fick jag en skönsång vid 00-slaget och alla glodde på mig haha. Det blev en riktigt kul kväll förutom att jag flög ner från scenen i en jäkla fart. Det är farligt att bugga med Johan, iaf när man står på en liten scen och han knuffar för hårt. Har fortfarande ett 1 dm stort blåmärke på min stackars bakdel efter det fallet haha.
Och den kvällen var jag tvungen att bevisa att i still got it... Haha!

Själva födelsedagen sov jag nästan hela dagen. Gött! På kvällen blev det middag med mami, dädy, morfar, Nicke och Ida! Banantårta är förresten den bästa tårtan som finns, skulle kunna leva på den haha. Bra födelsedag!


Kalmar

Bil - Träffa Deniese och Rebecca - Lunch - Alvaros slängkyssar - Street Team-möte - Middag - Rix Fm - Söta Alvaro - Överglad och översocial Göken - VIP för vakterna - Ola!
 
Sådär var Kalmar. Typ iaf. Gillar Kalmar som stad, det är som en småstad fast en storstad. Och Rix Fm är alltid kul, spec iår när Ramsells är utbytta mot Alvaro och Göken. Vet inte riktigt vad det var med Göken, men han blev jätteglad över att se mig och hoppade på mig med världens kram haha! Och Alvaro var också fin, han kom bara fram till mig efteråt haha. Sweetie. Vakterna förstod snart att jag inte var som dom andra tjejerna som stod där och var galna, utan att jag faktiskt är lugn och kunde stå inne i VIP-området utan att bli helt crazy.
 
Ola kom, efter mycket om och med. "Vi ses snart", 1 timma senare typ... Skägget ska vi inte snacka om. "Det har inte proviserat tillräckligt många än". Aja, ni vet ju hur Ola är vid detta laget haha!
 
 

Shopping

Hej! För ett par dagar sen tillbringade jag min eftermiddag på köpcentret Frölunda torg.
Kom därifrån med flera grejer, bl a en mascara, två väskor, smycken, hoodie t-shirt, linne, sprit mm.
Gillade verkligen att det finns reapriser kvar, inte mycket jag betalade ordinarie pris för! Mascaran gick för för halva priset, två väskor (erbjudande: 100 kr rabatt per väska på märket Don Donna på Accent) fick jag till priset av en! Ett linne för halva priset och så vidare.
Kände mig mycket nöjd och ekonomisk 8)


Mina senast dagar

Eftersom jag är så kass på att blogga nu när jag bara jobbar satte jag ihop lite bilder som jag tänkte bjussa på. För alla vet ju att bilder säger mer än tusen ord ;) Skulle haft två lediga dagar denna veckan, det blev bara en. En ledig dag på 10 arbetsdagar är väl inte det roligaste, men jag är inne på slutspurten nu så det går nog ändå. Nu ska jag sova, natti natti!


RSS 2.0