Helgen i bilder!

STOCKHOLM







SALA












Och det är allt ni får se! :)


De senaste dagarna...

Tjaa! Som ni kanske har lagt märke till har det inte blivit så mycket bloggande den senaste tiden... Haha så blire ibland. Men anledningen till det är att jag inte varit hemma. I torsdags åkte jag till Micks i Stockholm och där var vi till igår förmiddag. Då åkte vi till Sala för att kolla på Ola!

Har haft det riktigt bra. I Stockholm blev det träffa Fean, shopping på staaan och Let´s dance genrep. Är supernöjd med shoppingen! Det blev två tröjor från Gina Tricot, en bh från Kappahl och ett par skor från Skopunkten. Underbart. Älskar att shoppa :D Och det var faktiskt välbehövligt ;)

När det blev lördag så drog vi som sagt till Sala. Hade bokat ett dubbelrum till mig och Micks. Jag säger bara åååh vilka underbara sängar! Ville seriöst ta med den hem haha. Det var såna där höj- och sänkbara så jaaa fett gött. Chillade och roade oss tills det blev dags för paaaaarty och giget!

Härligt folk, braaaa Ola, supertrevlig Therese, glada Knasbollar (Pernie och Alex) och finaste Mikaela! Så kan man väl beskriva Sala tror jag haha. OCH! Cp-människorna som stod bakom mig under giget -.- Känns idag vart man hade kravallstaketet om man säger så...

Kommer ett inlägg med bilder senare! puss så läääänge





Rapport

Tjaaa! Shit vad internet har bråkat idag, ogilla på hög nivå. Har varit en chill dag annars, kollat lite på OC och läst och sådär.

Imon blire shoooopping, GILLA på hög nivå asså :D
Puss och heeej


Zzzz

Tja! Ska strax hoppa i säng, är trött idag.
När jag var på ute med morfars bil idag tänkte jag på att det verkligen finns många idioter i trafiken... Det var liksom halt och oplogat på vägerna, och ändå gasar folk på för fullt?
Asså visst, jag tycker också att det är lite kul och spännande när bilen sladdar lite. Men då snackar vi lite, inte ett halvt varv liksom, som andra idioter höll på med. Och ja, det kan väl hända vem som helst om man råkar vara oförsiktig, men den där idioten jag såg idag ville bara leka lite. Suck.

Men sova var det! Puss och godnatt






AAAAAAAAAAAAAAAAAH

Meeeen åh, vadå mer snö? What? Vem vill ha mer snö räcker upp en hand?...
Inte jag iallafall. Usch. Ge mig vååååååååååår :(

Idag har jag en "fixar-dag". Eftersom jag ändå är hemma så tvättar jag och ska fixa en del annat. Påminnelse till mig själv; ta ut resten av morfars pengar för datorn!
 Min laptop är nog ett av mina bästa köp under hela mitt liv än så länge haha. Hemsk jag låter.. Men gud vad skönt det är med en laptop. Sitta vart man vill, ta med när man åker iväg.. Love it.

Nu ska jag fixa frulle! Hörs sen dude!


                         Bild från google.se


Rumba

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=5100

Hahah vilken underbar låt! Tycker alla ska gå in och lyssna faktiskt haha!

Idag har varit en chill dag. Bara kopplat av faktiskt. Och nu känner jag mig faktiskt bättre, äntligen!
Ska dock vara hemma imon också, "för säkerhetsskull" och bli helt bra tänkte jag :)

Nu ska jag strax dra på en film och käka fruktsallad!
Ciaaao


Godmorgon och dagens låt!

Ännu en dag hemma... suck. Men vad ska man göra när förskylningen inte släpper? usch.
Får se vad som händer idag. Vad ska ni göra? Skola? Jobb?

Förresten, måste tipsa om en låt! Alexandra Burke feat Flo Rida - Bad boys.
Grymt bra låt!



Mange Schmidt-album till salu!

Hej igen! Dagen har trots förmiddagens seghet gått till kväll haha. Hade faktiskt inga problem med att få tiden att gå idag. Lekte med datorn, städade undan lite på rummet och sånt där.

I eftermiddags bestämde jag mig även för att testa på att sälja på Tradera. La ut Mange Schmidts skiva ""Känslan kommer tillbaks". Fick den för snart två år sen, men har väl lyssnat på den en gång kanske haha. Tyvärr är inte Mange en av mina favoritartister ;D
Mitt utropspris var bara 1 kr, tänkte att jag hellre vill testa på att sälja än att tjäna pengar så här första gången. Nu har iaf någon människa bjudit 1 kr på skivan haha, så den kommer iaf bli såld. Håller tummarna för att iaf några mer budar på skivan, alltid kul med några extra pengar haha ;)

Om någon som läser min blogg är sugen på att få tag i Mange Schmidt skiva så är en länk till min aktion här:
http://www.tradera.com/Mange-Schmidt-Kanslan-kommer-tillbaks-Signerad--auktion_106120879






Morn morn

Nu har jag varit vaken en stund, trots att jag kunde få sova hur länge jag ville idag också. Har vart sjuk hela helgen, och är fortfarande förskyld så därför blir jag hemma. Får se vad man ska hitta på idag, börjar bli riktigt rastlös när man bara gått hemma i flera dagar... Har ju redan kollat på filmer, läst, suttit här vid datorn och vilat... Det är väl sånt de allra flesta gör när man är sjuk?

Fast okej då... Man kan ju kanske plocka undan lite på rummet... Men hur kul är det på en skala? haha
Eller sortera viktiga papper och lägga in i den där pärmen... Eller rensa garderoben...

Äh. Hörs senare!



Eller så kan man leka i paint haha


Nu kör vi!

Nu är bloggen vaken igen! Har tänkt hur länge som helst att jag ska börja blogga igen, men det är väl som vanlig latheten som förstör. Men nu så!

Förresten. Måste tipsa om Tradera! Har blivit helt galen i den sidan haha. Antar att de flesta vet vad det är för en sida, men är det någon som har missat det, så är det en sida där man köper saker. Men innan man kan "köpa", så ska man ju faktiskt vinna en auktion av varan. Tycker det är hur kul och spännande som helst. Och vilka kap man gör!

Just nu har jag mest köpt tågbiljetter där, men även en klocka och ett par örhängen. Klockan blev min för 51 kr, plus frakt på 99 kr (från Kina). Och örhängerna blev mina för 5 kr, plus frakt på 12 kr. Gillllllar!

                 


                   

Nu har jag siktat in mig på några andra grejer jag vill ha, så vi får se om jag lyckas få tag i dom också haha.
Men seriöst, det är sjukt vad mycket snyggt det finns på Tradera. Och det finns ju typ vaaad som helst.
Och när det gäller örhängen och väskor (som jag kollar mest på), så finns det också huuuur mycket som helst. Snacka om att man kan göra riktigt bra fynd! Funderar själv på att testa på att sälja lite, kan bli kul :)

Är det någon som har testat att sälja via tradera?

Karlstad

Okej, jag orkar faktiskt inte skriva om Stockholm och Karlstad. Men kom på en idé att fixa ett "bild-inlägg" om Karlstad iaf. Stockholm får ni bara drömma om haha ;D Jäkligt bra var det också iaf!



 










Några av kvällens bästa:
- Nicklas sjöng i en mick för första gången i sitt liv
- "Jessica... Dricker du ALKOHOL?!"
- Olas version av "Varning på stan" (= jag och yoyyo dog hahaha)
- "ÄNTLIGEN, jag trodde inte att jag skulle få något iår!"
- "VAAA kommer ni INTE???!"
"Therese, jag sitter i baksätet på vägen hem!"

Bääääääääääääääääääääääääääst ja!



glife.se/ola


Sånt där blir man faktiskt rikigt glad av. Då känner man verkligen att det är värt att lägga ner tid och pengar på att fixa grejer. Och fotoalbumet är ju faktiskt en tradition sen några år tillbaka!

RSS 2.0