En bra dag i Stockholm helt enkelt.

Vet inte riktigt vad vi höll på med denna morgonen, frukost och fixa till oss tog evigheter haha! Cicci åkte hem en sväng och vi andra gick på stan. Tycker jag är duktig som bara köpte en ögonskugga och sprit haha.
.
.
Tillbaka hos Lovisa hann vi koppla av en liten stund innan det var dags att duscha och fixa oss inför kvällen. Lite senare mötte vi upp Cicci och även Linda och så började vi kvällen med middag på restaurang Axela. Väldigt mysig restaurang och väldigt god mat. Vi åt och skrattade, och pratade kanske lite för högt om vissa saker... Hahah
.
.
Middagen tog slut, Linda skulle hemåt och vi andra hem till Lovisa för en snabb förfest. Lekte lite med kameran också, och vi kunde konstatera att självutlösaren är bra att ha!
.
.
Hann med en cider på nån krog tillsammans med Eric & co! Trevliga killar. Tyvärr skulle vi vidare, vi hade fixat in oss på VIP-listan på Lobby och det ville vi utnyttja! Men det var precis vi hann eftersom killarna gav oss en sjukt dålig vägbeskrivning! TAAAAAXI! Visade sig sen att Lobby ligger i en köpcentrum! Ballt. Var lite skeptisk när vi kom dit, men sen tog det sig! Musiken var inte helt i min smak, en del sjukt bra låtar, många njae... Men allt som allt blev det en riktigt kul kväll. Eric & co anslöt och gjorde oss sällskap till 4 på morgonen. Tunnelbana hem, nattmat när två killar i Försvarsmakten gjorde oss sällskap och bjöd på finsång haha. "Vill ni komma på fest så bor vi där borta!" Nattmat serverades av en go Göteborgare, även han från Hisingen hahah.
Hemma i lägenheten fotade Micks månen och det var dags att sova!
.

Kommentarer
Postat av: Micks

Hahahahaha ja jag fotade månen....

2011-10-19 @ 21:46:51
URL: http://mickish.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0