Vilken mysig kväll!

Ååååååh, vad kul det är att spela på såna där spelautomater :D
Haha. Igår kväll drog jag och Elle till Liseberg. Utanför Liseberg finns såna där stjärnor i marken, med namn. Vid Michel Jackson´s stjärna förstod man att han är saknad.  RIP Michael Jackson.



Gick in på casinot och spelade en del haha så sjukt kul.
Känner mig som ett barn när jag spelar, blir huuur glad som helst när jag vinner haha.
Vann dock inte pengar, utan man fick välja en vara i en sån där varuautomat.


När vi stått där en bra stund så gick vi vidare och spelade på massa hjul. Var en ruta ifrån att vinna en stjärnvist, sånt blir man liiite sur på haha. Sen spelade vi lite andra grejer, typ liknade 5-kampgrejer. Kasta sillar (inte riktiga) i en tunna, kasta ringar runt flaskor. På den där med flaskor vann vi faktiskt varsitt mini gosedjur haha. Det gjorde vi riktigt bra ;D



Sen körde vi sånt där... vad det nu kan heta. Man har en puck iaf som glider runt på bordet och så ska man liksom stöta till den. Ni vet vilken jag menar va? Iaf, där började Elle grymt, 3-0 till henne. Sen skärpte jag mig och gjorde några mål, och Elle gjorde några självmål haha söto. Slutade iaf med 6-9 till mig. Woooh!

Klockan hade blivit rätt mycket, Liseberg stängde ju vid 23. Spelade på "Plopp"-hjulet på vägen ut, gissa vem som vann? Yeaaah :D Okej, en andra vinst, men ändå en vinst haha.




Från Liseberg dron vi vidare till Brunnsparken, och satte oss på Golden Days med varson god cider. Sjukt mysigt.
Senare hemgång, strul med bussen, väl hemma godnatt.

Och det där var gårdagen. Idag har jag städat, rensat på rummet (slängt en del skit) och fixat och sådär. Och pluggat.
Och planerat lite för sommarn. Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar (måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag). Så jäääävla skönt. Och längtar tills allt som är planerat skall upplevas. Först ut blir det semestern med Virre. Ska bli gryyymt kul :D Men aja, nu måste jag sova. Börjar 7.15 imon så borde egentligen redan ligga och sova haha.
Godnatt finisar

Kommentarer
Postat av: TinA

Air hockey ;)

2009-06-29 @ 09:52:59
URL: http://egoism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0