Borås x 2

Oh Borås... En sån kväll 8)

Direkt efter jobbet drog iväg till Borås. Mötte tjejerna (Lovisa, Cicci och Micks) i lobbyn, dumpade mina grejer i vårt fina rum och stack iväg och käka. Efter maten blev det chilla och några träffar med fina pojkar! Duschade, fixade oss och förfestade innan första showen för ikväll. Hann även göra en deal med Danny, "ni får en minut", tog visst lite mer än en minut så vi hann inte stiga av hissen på vår våning 8)Vi gav järnet under spelningen, folk runt oss kollade massa och då hade vi bara ännu roligare haha. Showen var lika bra som vanligt, och när den tog slut drog vi till och hotellet för klädbyte, mer smink och mer förfest!
Klockan rusade iväg och snart blev det dags att gå in på nattklubben.
Jag kom in utan att legga, värre gick de för de andra. Jag och Micks fick dansa utan de andra innan nästa show!Danny var åter på scen och efter en låt stod Lovisa och Cicci bakom oss, good girls!Efter x antal besök i baren senare var vi redo för en kul kväll! Vill inte avslöja för mycket, men A, D, J är jävligt fina asså! Viskvisk, egobilder, fula bilder underifrån (TACK D) -.- , trasig kamera, beställningar, pussar, promenad, efterfest med J, E, R.Om man vaknar nästa morgon och tror att en annan A är i vårt rum har det nog gått ganska vilt till under natten och den tidiga morgonen.... Hahah! Kan väl säga så att ingen av oss mådde riktigt bra den morgonen!

Frulle på det! "Bakis idag eller?" "Mmm..." "Yes!". Danny var retsticka som vanligt, och vi tjejer kunde återigen konstatera att han gillar väldigt konstig frulle... Vem äter pannkaka med skinka och ost OCH VISPGRÄDDE?! Blä!

"Hej då Spice Girls!" "Hej då Back Street Boys!"


Kommentarer
Postat av: Cicci

pannkaka med skinka&ost OCH vispgrädde på de!! haha pussss <3

2011-07-16 @ 21:54:03
URL: http://cecilianygren.wordpress.com
Postat av: lovisa

"Om man vaknar nästa morgon och tror att en annan A är i vårt rum har det nog gått ganska vilt till under natten och den tidiga morgonen...." hahahaha! "tog visst lite mer än en minut så vi hann inte stiga av hissen på vår våning" hahaha igen! bäst <3

2011-07-16 @ 23:39:09
URL: http://lovisaeskilsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0